Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Normale

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
380
Πόντοι
20
Τυπε @Normale από την αλυσίδα Polis τόλμησες να πάρεις να φας;
Αρχικά θα σου απαντήσω με ένα ΟΧΙ γιατί ειλικρινά δεν το πέτυχες.
Κατα δεύτερον θα σου αναφέρω πως δεν αναφέρω ποτέ τις πηγές μου.
Δεν θα ήταν σωστό διότι στην κουλτούρα ενός δηλητηριώδους βατράχου είναι να μη δίνεις πηγές, πρόσωπα και καταστάσεις με ονοματεπώνυμο.
Σε ευχαριστώ για το θαυμασμό σου.
Καλημέρα να έχεις

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21
Είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο πως μόνο με εσπαντρίγιες γαμάς.
Και κατά προτίμηση σε σόλα σε χρώμα ταμπά και ύφασμα κατουρημένη άμμος
Κλαίω ρε μλκ.... Χαχαχαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Το χθεσινο μου ντοπαρισμα με μια υπέροχη σαλάτα παντζάρι με μπόλικο φρέσκο σκόρδο και άνηθο είχε ως αποτέλεσμα τον εφοδιασμό μου με πολύτιμες βιταμίνες και σπάνια αντιοξειδωτικά που προκάλεσαν μια άκρως απολαυστική εκκένωση μόλις προ ολίγου.
Η ποσότητα των αντιοξειδωτικών που έλαβα τόση ήταν ώστε αγκάλιασε με στοργή κάθε πτυχή του έργου μου.
Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική λεπτομέρεια ήταν ότι η ποιότητα δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην μορφή των απορριμμάτων μου αλλά και στο ότι αυτά απομακρύνθηκαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις έπεσε το νερό πάνω τους ,χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος παρουσίας των εντός της λεκάνης καθώς έγιναν μαλακά σε σημείο ώστε να κόβονται δυνητικά με την καρδιά ενός μαρουλιου.
Ποιότητα παντού!
Την καλημέρα μου :hi:και καλή όρεξη! :grin:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Χρήσιμο παντελόνι για δυνατούς χέστες ...

:tooth:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Το χθεσινο μου ντοπαρισμα με μια υπέροχη σαλάτα παντζάρι με μπόλικο φρέσκο σκόρδο και άνηθο είχε ως αποτέλεσμα τον εφοδιασμό μου με πολύτιμες βιταμίνες και σπάνια αντιοξειδωτικά που προκάλεσαν μια άκρως απολαυστική εκκένωση μόλις προ ολίγου.
Η ποσότητα των αντιοξειδωτικών που έλαβα τόση ήταν ώστε αγκάλιασε με στοργή κάθε πτυχή του έργου μου.
Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική λεπτομέρεια ήταν ότι η ποιότητα δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην μορφή των απορριμμάτων μου αλλά και στο ότι αυτά απομακρύνθηκαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις έπεσε το νερό πάνω τους ,χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος παρουσίας των εντός της λεκάνης καθώς έγιναν μαλακά σε σημείο ώστε να κόβονται δυνητικά με την καρδιά ενός μαρουλιου.
Ποιότητα παντού!
Την καλημέρα μου :hi:και καλή όρεξη!
Σου αρέσουν και εσένα τα παντζάρια με σκόρδο (και βέβαια λαδόξυδο και αλάτι);:smiling-face-with-heart-eyes:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Σου αρέσουν και εσένα τα παντζάρια με σκόρδο (και βέβαια λαδόξυδο και αλάτι);:smiling-face-with-heart-eyes:
Δεν μου αρέσουν...ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!Τουλάχιστον στο σπίτι βάζω ότι θέλω ...σιγά μην περιμένω από τους ξενερωτους έξω να βάλουν αυτά που πρέπει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Κάνω και κάτι άλλες ωραίες προσθήκες...π.χ.προσφατα τα δοκίμασα και με πράσινο μήλο,ανθότυρο και μπε'ι'κον....εξαιρετικά με όλα!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
αραγε, οι ουρολαγνοι να μετονομαζουν το golden shower σε crimson shower αν εχει προηγηθει υπερκαταναλωση παντζαριων; :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο πως μόνο με εσπαντρίγιες γαμάς.
Και κατά προτίμηση σε σόλα σε χρώμα ταμπά και ύφασμα κατουρημένη άμμος
Τυπε μπορείς να βάλεις φωτο για όσους δεν ξέρουν τις εσπαντρίγιες αλλά επιθυμούν να γαμησουν?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Κάνω και κάτι άλλες ωραίες προσθήκες...π.χ.προσφατα τα δοκίμασα και με πράσινο μήλο,ανθότυρο και μπε'ι'κον....εξαιρετικά με όλα!
Μία είναι η αυθεντική συνταγή, η κλασική για την σαλάτα παντζάρι...
Το λαδόξυδο, το αλάτι και το σκόρδο...
Όλα τα άλλα είναι μοντερνισμοί και νεωτερισμοί με αμφίβολα γευστικά αποτελέσματα για τους πολλούς...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Μία είναι η αυθεντική συνταγή, η κλασική για την σαλάτα παντζάρι...
Το λαδόξυδο, το αλάτι και το σκόρδο...
Όλα τα άλλα είναι μοντερνισμοί και νεωτερισμοί με αμφίβολα γευστικά αποτελέσματα για τους πολλούς...
Δεν διαφωνώ απλά είδα ότι υπάρχει καλό αποτέλεσμα ,άσε που ήθελα και να αδειάσω το ψυγείο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Αλάνια να προσέχετε ..μην πέφτετε με τα μούτρα σε παστίτσιο και μουσακάδες χωρίς να πίνετε πολυ νερό ,χωρίς σαλάτες και φρούτα γιατί θα ματώσει η κωλοτρυπα από το ζόρι να βγάλει αυτά τα θρεπτικά μεν αλλά βαρειά φαγητά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
πριν καμιά ώρα mcdonalds και μετά
σοκολατόπιτα με παγωτό bueno... καταλαβαίνετε τι ακολούθησε, χρειάστηκε να κρατάω αντίσταση στον τοίχο για να μην εκσφενδονιστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom