Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
αρκει το κοψιμο να μη σε πιανει οταν εισαι αναμεσα σε κοσμο
Το κόψιμο έχει ακόμα πιο μεγάλη ταχύτητα από την ταχύτητα του φωτός...χέζεις προτού προλάβεις να ανάψεις τα φώτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
μεγαλος χαλαστρας παντως το κοψιμο...
Ισχύει...σκέψου όμως ότι εμείς τα αγοράκια έχουμε βρακιά με σεβαστή ποσότητα υφάσματος...τα κοριτσάκια αν βάλουν κάνα στρινγκ με τι θα σκουπίστουν σε περίπτωση παρόμοιας βρωμοδουλειας;Σαν οδοντικό νήμα είναι,δεν θα κάνουν τίποτα με αυτό :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Ισχύει...σκέψου όμως ότι εμείς τα αγοράκια έχουμε βρακιά με σεβαστή ποσότητα υφάσματος...τα κοριτσάκια αν βάλουν κάνα στρινγκ με τι θα σκουπίστουν σε περίπτωση παρόμοιας βρωμοδουλειας;Σαν οδοντικό νήμα είναι,δεν θα κάνουν τίποτα με αυτό :confused:
θελω να διαβασω γυναικειες ιστοριες απο κοψιμο. αλλα οχι απο χοντρες και μπαζα. μονο απο γαμευσιμες. θελω να δω που τις επιασε , τι δυναμη ειχε, και τι καναν αν ηταν εκεινη την ωρα αναμεσα σε κοσμο. πχ κλαμπ, εστιατοριο, πανηγυρι, καποια οποιαδηποτε συγκεντρωση κτλ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
θελω να διαβασω γυναικειες ιστοριες απο κοψιμο. αλλα οχι απο χοντρες και μπαζα. μονο απο γαμευσιμες. θελω να δω που τις επιασε , τι δυναμη ειχε, και τι καναν αν ηταν εκεινη την ωρα αναμεσα σε κοσμο. πχ κλαμπ, εστιατοριο, πανηγυρι, καποια οποιαδηποτε συγκεντρωση κτλ
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω...αλλά αυτές ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ...επίσης δεν χεζουν όχι μόνο για να μην πεινάσουν αλλά ως γνωστον οι κώλοι τους δεν αποβάλλουν απορρίμματα του οργανισμού αλλά είναι ΜΟΝΟ για θαυμασμό.:2funny::2funny::rolleyes::zfuck:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω...αλλά αυτές ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ...επίσης δεν χεζουν όχι μόνο για να μην πεινάσουν αλλά ως γνωστον οι κώλοι τους δεν αποβάλλουν απορρίμματα του οργανισμού αλλά είναι ΜΟΝΟ για θαυμασμό.:2funny::2funny::rolleyes::zfuck:
ναι, καλα θα ηταν ετσι αλλα οταν ειχα μπει παλια στις μουναρας κουνιαδας το μπανιο, ειχε μια μποχα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Μιας και κάνω πάντα προσεγμένη διατροφή και πολλές καύσεις, ΠΑΝΤΑ τα χεσίματά μου είναι μνημονιακού επιπέδου, σύντομα και ελάχιστα σε ποσότητα, δυστυχώς δεν θα μπορέσω ποτέ να δώσω στο εν λόγω νήμα μια περιγραφή άξια ενός Like!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Μιας και κάνω πάντα προσεγμένη διατροφή και πολλές καύσεις, ΠΑΝΤΑ τα χεσίματά μου είναι μνημονιακού επιπέδου, σύντομα και ελάχιστα σε ποσότητα, δυστυχώς δεν θα μπορέσω ποτέ να δώσω στο εν λόγω νήμα μια περιγραφή άξια ενός Like!
Εγώ κατέθεσα μια μνημειώδη προσφορά υπέρ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μετά από φασόλια γίγαντες και μπόλικη σαλάτα μαρούλι και φυσικά ταραμά και χαλβά.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Κάποτε πρίν λίγα χρόνια σηκώθηκα από το κρεβάτι και ήπια αμέσως ένα μιλκο μπουκαλάκι. Έφυγα αμέσως για το αεροδρόμιο (αφού ήπια το Μιλκο έμαθα ότι έπρεπε να πάω). Όλα καλά μέχρι να φτάσω στην στάση του λεωφορείου. Εκεί άρχισαν οι ενοχλήσεις στο στομάχι. Είδα την ώρα στην στάση, το λεωφορείο θα πέρναγε σε 7 λεπτά. Σκέφτηκα ότι αντέχω μέχρι τι αεροδρόμιο και θα χέσω στην τουαλέτα εκεί. Αμ δε. Άρχισα να νομίζω ότι τα μικρόβια που έχω στο σώμα μου ανακάλυψαν τρόπο να φτιάξουν νέο είδος βόμβας και θα πατενταριστω ολόκληρος. Ήρθε το λεωφορείο και κρατιομουν με τα 1000 ζόρια. Μπήκα στο μετρό και άλλαξα γραμμή από την κόκκινη στην μπλέ. Δεν άντεξα και κατέβηκα Ευαγγελισμό για να χέσω στην τουαλέτα του νοσοκομείου. Δεν άντεξα τύποι. Όταν μπήκα στο μπάνιο ήταν κατηλλειμενο από έναν άλλον και δεν έβγαινε ο τύπος. Μπήκα στις γυναικείες ευτυχώς ήταν άδειες και έφυγε η ρουκέτα μόλις κατέβασα το σωβρακο στο πάτωμα. Βγήκα κατευθείαν και πήγα στο δίπλα παραβάν και συνέχισα την δουλειά εκεί και μπήκε κ καθαρίστρια. Μόλις είδε την λιωμένη ρουκέτα στο πάτωμα έβγαλε μια κραυγή απόγνωσης. Μετά τα καθάρισε. Πλέον είχα τελειώσει και περίμενα αγωνιώδος πως θα φύγω από τις γυναίκες χωρίς να με δουν. Τελικά βγήκε η καθαρίστρια και ευτυχώς δεν μπήκε καμιά γυναίκα μέσα. Βγήκα κύριος χωρίς να συμβαίνει τίποτα και αποχώρησα. Μετά σκεφτόμουν έτσι όπως μπήκα στις γυναικείες τρέχοντας δεν παίζει να μην με είδε κόσμος αλλά δεν έβλεπα μπροστά μου εκείνη την στιγμή.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Τυποι το καλοκαιρι με τον γ@μημενο τον κλιματισμο στους κλειστους χωρους σε προκαλουν για βρωμερα κλανιδια και ακομη πιο βρωμερο χεσιμο.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Poop Diarrhea GIF
Νομίζω μετά το σημερινό φαγοπότι και το γλυκό που ακολούθησε είναι η ώρα που όλοι μας έχουμε αρχίσει να ψιλοχωνεύουμε και να νιώθουμε τα πρώτα "σφιξίματα"του παχέος εντέρου! Θα αναστενάξουν οι λεκάνες σήμερα!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Εδω λες endurο?

:vomit:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ευτυχως καλοκαιριασε και μπορουμε να ξεκινησουμε και παλι τα υπαιθρια χεσιδια. Παντα γουσταρω ν αδειαζω στο δασος λιγο πριν παω για γυμνισμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom