μαλακες μολις γυρισα απο το κλαμπ της περιοχης μου. ολη η νεολαια γυρισε για τις γιορτες και το μαγαζι ηταν γεματο. εκει που επινα τη μπυρα, με ποναει η κοιλια και μου ερχετε κλανιδι. το κραταω. ξανα το ιδιο μετα απο λιγη ωρα. το μαγαζι φισκα. σηκωνομαι για να πληρωσω να χαιρετησω και να φυγω, (γιατι τους ειχα πει οτι σε λιγο θα φυγω). μπαινω στο αμαξι και μολις ξεκιναω, μου ερχετε το χεσιμο και με βια προσπαθει να βγει. εγω αντιστεκομαι με ολη μου τη δυναμη. απομακρυνομαι απο το χωριο που ειναι το κλαμπ και χωνομαι σε ενα παλιο κτηριο που δε χρησημοποιειται. σβηνω, βγαινω και παω μπροστα απο το αμαξι, κατεβαζω και αμολαω. 1 μιση η ωρα, νυχτα στη μεση του πουθενα, λεω ευτυχως που με επιασε εδω και οχι μεσα στο μαγαζι. μετα απο το χεσιμο μου ερχετε και να ξερασω. μαλλον οι φακες που εφαγα θα φταινε, η κατι ηταν χαλασμενο. μαλλον η σαλτσα. χεζω τη πρωτη δοση, ερχεται και η δευτερη. μετα βγαζω μποξερακι σκουπιζομαι μπαινω αμαξι και παω για το σπιτι. μολις μπαινω μεσα, ερχετε η τριτη δοση. αχ λεω... σπιτι μου σπιτακι μου... δε πα να γαμηθουνε τα μουνια και ολα. αμα σε πιασει κοψιμο χιλιες φορες να εισαι μακρια απο ολα, παρα αναμεσα τους... και μετα απο 3 χεσιματα, παω για υπνο γιατι αυριο παω στη πολη το πρωι για ψωνια. ξερω, τα μουνια ειναι ακομα στο κλαμπ, αλλα δε γαμιουντε, θα τα ξανα δω μετα την ανασταση. και θα εχει και πιο πολλα... ετσι κ αλλιως δε χανω και κατι... η κλασσικη φαση, μουσικη, οι παρεες συζητανε μεταξυ τους, καποιοι μπορει και να φλερταρουν, εγω παντως δεν ειδα καμια να ενδιαφερεται... οποτε γαμησε τες, κρεβατι μου, ερχομαι...