Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Άμα πάτε ζητήστε σάντουιτς με λουκάνικο Λουα-Λουα

OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Που να φανταζόταν ο σενιόρ Πύραυλος...ότι θα είχε τέτοια απήχηση το θρεντ,όταν το άνοιγε... :rockon:
Νομίζω ότι ενίσχυσα την απήχηση του θρεντ, όταν στην αρχή έγραψα ξεκάθαρα το όραμα και το σκοπό.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όποιος γράφει εδώ μέσα, να είναι συνειδητοποιημένος, σαφής και περιεκτικός.
Τα ελάχιστα off topics αναφέρονται στο κλάσιμο, αλλά τα προσπερνάμε χωρίς να μας ενοχλούν...

Με την ευκαιρία, με εντυπωσίασε ένα περίττωμα που παρήγαγα προ ολίγων ημερών: Η πτώση του στον πυθμένα της λεκάνης, ακούστηκε όπως ο ήχος που κάνει όταν πέφτει χάμω πεντόκιλο βαράκι - αλτήρας...
Σείστηκε η λεκάνη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Με την ευκαιρία, με εντυπωσίασε ένα περίττωμα που παρήγαγα προ ολίγων ημερών: Η πτώση του στον πυθμένα της λεκάνης, ακούστηκε όπως ο ήχος που κάνει όταν πέφτει χάμω πεντόκιλο βαράκι - αλτήρας...
Σείστηκε η λεκάνη...
:rockon: :rockon:
λογικα θα πιτσιλιστηκατε κ. Πυραυλε? :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
α ελάχιστα off topics αναφέρονται στο κλάσιμο, αλλά τα προσπερνάμε χωρίς να μας ενοχλούν... :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νομίζω ότι ενίσχυσα την απήχηση του θρεντ, όταν στην αρχή έγραψα ξεκάθαρα το όραμα και το σκοπό.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όποιος γράφει εδώ μέσα, να είναι συνειδητοποιημένος, σαφής και περιεκτικός.
Τα ελάχιστα off topics αναφέρονται στο κλάσιμο, αλλά τα προσπερνάμε χωρίς να μας ενοχλούν...

Σείστηκε η λεκάνη...

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα,προτείνω τζόλια... :rockon:

dsc04052u.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
ενας φιλος μου εφερε από το χωριο μπεκάτσες παστες, για να δουμε θα τις δεχτει το αντερο μου ;;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ρε τυποι πλακωσα μια κατσαρολα ρυζι με αρακα κ εχω στουμπωσει τωρα... να δω ποσο γαλα πρεπει να πιω κ ποσο φραπε για να διωξω το βαρος απ το στομαχι  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Επισκέπτης

Το μόνο που λείπει τώρα είναι να γράψει κάποιος καμμιά ιστορία με τίτλο "Με έπιασε η ξαδέλφη μου να χέζω"...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Το μόνο που λείπει τώρα είναι να γράψει κάποιος καμμιά ιστορία με τίτλο "Με έπιασε η ξαδέλφη μου να χέζω"...

πρεπει να σκεφτοσουν ωρες αυτη τη μαλακια που εγραψες θανασακη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
:shit: Καλημερα ... αυτή τη στιγμή τ αμολάω και δε περίμενα ναέχει τόσο σασπένς από σουβλάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom