dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τι ειναι αυτο τυπε?Χθες έφαγα καρότσι του γιατρού και σημερα το πρωι ημουν μέσα 1 ώρα
τι ειναι αυτο τυπε?Χθες έφαγα καρότσι του γιατρού και σημερα το πρωι ημουν μέσα 1 ώρα
Νομίζω ότι ενίσχυσα την απήχηση του θρεντ, όταν στην αρχή έγραψα ξεκάθαρα το όραμα και το σκοπό.Που να φανταζόταν ο σενιόρ Πύραυλος...ότι θα είχε τέτοια απήχηση το θρεντ,όταν το άνοιγε...
έχει μπαχαρικά τύπεΆμα πάτε ζητήστε σάντουιτς με λουκάνικο Λουα-Λουα
Με την ευκαιρία, με εντυπωσίασε ένα περίττωμα που παρήγαγα προ ολίγων ημερών: Η πτώση του στον πυθμένα της λεκάνης, ακούστηκε όπως ο ήχος που κάνει όταν πέφτει χάμω πεντόκιλο βαράκι - αλτήρας...
Σείστηκε η λεκάνη...
Νομίζω ότι ενίσχυσα την απήχηση του θρεντ, όταν στην αρχή έγραψα ξεκάθαρα το όραμα και το σκοπό.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όποιος γράφει εδώ μέσα, να είναι συνειδητοποιημένος, σαφής και περιεκτικός.
Τα ελάχιστα off topics αναφέρονται στο κλάσιμο, αλλά τα προσπερνάμε χωρίς να μας ενοχλούν...
Με την ευκαιρία, με εντυπωσίασε ένα περίττωμα που παρήγαγα προ ολίγων ημερών: Η πτώση του στον πυθμένα της λεκάνης, ακούστηκε όπως ο ήχος που κάνει όταν πέφτει χάμω πεντόκιλο βαράκι - αλτήρας...
Σείστηκε η λεκάνη...
ειναι ενα τεράστιο λουκάνικο γύρω στους 30 πόντους και βάζεις μετά οτι θες μέσαέχει μπαχαρικά τύπε
Το μόνο που λείπει τώρα είναι να γράψει κάποιος καμμιά ιστορία με τίτλο "Με έπιασε η ξαδέλφη μου να χέζω"...
"Με έπιασε η ξαδέλφη μου να χέζω"...
πρεπει να σκεφτοσουν ωρες αυτη τη μαλακια που εγραψες θανασακη
πρεπει να σκεφτοσουν ωρες αυτη τη μαλακια που εγραψες θανασακη