dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
θα τσιμπαει στο κωλαρακι οταν καθεσαι...Τύποι έτσι θωρακίζεται μια χέστρα...
θα τσιμπαει στο κωλαρακι οταν καθεσαι...
Μαν,έχουμε πει...δεν πρέπει να εφάπτεται ο κώλος...
αερο-χεσιμο? σου κοβονται τα παϊδια μαν...Μαν,έχουμε πει...δεν πρέπει να εφάπτεται ο κώλος...
αερο-χεσιμο? σου κοβονται τα παϊδια μαν...
μαλακια μπιλυ,γιατι εαν σπασει η πορσελανη,εκτος του οτι θα πλατσανησεις στο σκατο θα σου κοψει κ τα ποδια με την μια.Ένας φίλος του αδερφού μου,είχε αναπτύξει μια συστηματάρα...άλλο πράγμα... Έχεζε σε όλα τα κλαμπ...πατώντας πάνω στο καπάκι της χέστρας και κεντράριζε την κουράδα,χωρίς να κάνει παφλασμό...
Ένας φίλος του αδερφού μου,είχε αναπτύξει μια συστηματάρα...άλλο πράγμα... Έχεζε σε όλα τα κλαμπ...πατώντας πάνω στο καπάκι της χέστρας και κεντράριζε την κουράδα,χωρίς να κάνει παφλασμό...
μαλακια μπιλυ,γιατι εαν σπασει η πορσελανη,εκτος του οτι θα πλατσανησεις στο σκατο θα σου κοψει κ τα ποδια με την μια.
ρε τι ακουμε νυχτιατικα
σωστα!! και το καλο χεσιμο ξερουμε ολοι οτι ερχεται το πρωι με τη πρωτη τζουρα καφε κ καρελια!
εκει ξερεις τι θελει?μιας κ εχω βρεθει απειρες φορες στον συγκεκριμενο σταθμο να κατεβασεις τα βρακια σου στην ψυχρα,μεταξυ εκδοτηριων κ θυρωριου κ να χεσεις μια μεγαλοπρεπη κουραδα καραβισια στεγνη κ σφιχτη σαν τσιμεντο κ να τους πει ελατε καθαριστε τα τωρα....μαλακες.ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ: Αν σε πιάσει…”κόψιμο” στις τουαλέτες του ΟΣΕ Θεσ/νικης…την πάτησες !! Πρέπει πρώτα να έχεις…
άλλο κόλπο και αυτό!!!
οπως βουτανε οι κινεζοι απο τους 3μετρους βατηρες ενα πραμα τυπε?Ένας φίλος του αδερφού μου,είχε αναπτύξει μια συστηματάρα...άλλο πράγμα... Έχεζε σε όλα τα κλαμπ...πατώντας πάνω στο καπάκι της χέστρας και κεντράριζε την κουράδα,χωρίς να κάνει παφλασμό...
οπως βουτανε οι κινεζοι απο τους 3μετρους βατηρες ενα πραμα τυπε?