οπως βουτανε οι κινεζοι απο τους 3μετρους βατηρες ενα πραμα τυπε?
Έτσι ακριβώς,μαν...
οπως βουτανε οι κινεζοι απο τους 3μετρους βατηρες ενα πραμα τυπε?
ή δεν έχεις πάει φαντάρος ή πήγες και δεν συνάντησες τούρκικεςτο χειροτερο χεσιμο το κανεις στις τουρκικες τουαλετες
εκει ξερεις τι θελει?μιας κ εχω βρεθει απειρες φορες στον συγκεκριμενο σταθμο να κατεβασεις τα βρακια σου στην ψυχρα,μεταξυ εκδοτηριων κ θυρωριου κ να χεσεις μια μεγαλοπρεπη κουραδα καραβισια στεγνη κ σφιχτη σαν τσιμεντο κ να τους πει ελατε καθαριστε τα τωρα....μαλακες.
τυπε θεμα συνηθειας ειναι...στον στρατο στην αρχη ζοριζομουν,αλλα οταν πηρα το κολαϊ εκανα αυτοκρατορικα χεσιματα...το χειροτερο χεσιμο το κανεις στις τουρκικες τουαλετες
αρχηγέ εγω στις τουρκικες τελοιοποιησα το χεσιμο μουτυπε θεμα συνηθειας ειναι...στον στρατο στην αρχη ζοριζομουν,αλλα οταν πηρα το κολαϊ εκανα αυτοκρατορικα χεσιματα...
Τύπε θέλει προσοχή μην χεστείς πάνω σουτυπε θεμα συνηθειας ειναι...στον στρατο στην αρχη ζοριζομουν,αλλα οταν πηρα το κολαϊ εκανα αυτοκρατορικα χεσιματα...
αρχηγέ εγω στις τουρκικες τελοιοποιησα το χεσιμο μου
ειναι σαν τη γιογκα τυπε..ολα τα λεφτα ειναι η σταση του σωματος....εγω παντως ειχα καταγουσταρει με τις τουρκικες στο στρατο...αφου σκεφτομουν και στο σπιτι να γκρεμισω την πορσελανη....Τύπε θέλει προσοχή μην χεστείς πάνω σου
το πουτσοκεφαλο στη λεκανη που το βαζεις ενταξει τ αρχιδια ειναι λογικο να ακουμπανεμαλακια ειναι επισης οταν ακουμπανε τα αρχιδια σου στην κρυα λεκανη
Τωρα ειμαι 40αρης κι οχι νεος, πως θα κραπ σε τουρκικες, θα με πιασουν τα γονατα, ειστε σοβαροι?
Ασε που δε θα μπορω να καρσιντάρω την γκουμούλα παλι σκοποβολες και πιπες?
συμφωνω ειδικα η καυλα η μεγαλη ειναι ταυτοχρονα με κουραδα κι κατουρημα τρελο η απολυτη καυλαΤελικά συμπεραινω οτι το χεσιμο μπορει να ειναι πιο απολαυστικο και απο το γαμησι
Υπάρχει και ο συνδυασμός τους:Κοπρολαγνεία...Τελικά συμπεραινω οτι το χεσιμο μπορει να ειναι πιο απολαυστικο και απο το γαμησι
αδεαζει το εντερο καλα τυπε?Έκανα χθες μια ομελέτα. ..
Ξέρατε εσείς ότι άμα βγει ο κρόκος σπασμενος απ τ αυγό τότε σημαίνει ότι το αυγό είναι χαλασμένο?
Μετά τα χθεσινά χάλια λοιπόν το πεντακάθαρο έντερο μου αρκέστηκε στην ανακούφιση αερίων και μόνο. ..
Για χυες δε θα περιγράψω