Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τετοιες σαβουρες τρωμε 1 φορα τον μηνα αντε 2 ... τις αποφευγουμε οπως και οτι εχει να κανει με burger κτλ .... και αν μας ερθει η ορεξη φτιαχνω εγω μπινελικια στο σπιτι απειρως καλυτερα σε ποιοτητα ... οχι δεν ειναι η γυναικα μου στο αβαταρ ... θα θελα ομως πολυ να ηταν....

φαινεσαι καλο παιδι αποστολη  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τετοιες σαβουρες τρωμε 1 φορα τον μηνα αντε 2 ... τις αποφευγουμε οπως και οτι εχει να κανει με burger κτλ .... και αν μας ερθει η ορεξη φτιαχνω εγω μπινελικια στο σπιτι απειρως καλυτερα σε ποιοτητα ... οχι δεν ειναι η γυναικα μου στο αβαταρ ... θα θελα ομως πολυ να ηταν....

Για αυτό είμαστε ανύπαντροι οι πιο πολλοί φίλε...για να μην μας μπουχεσέψει η δικιά μας.... :rockon: :rockon: :rockon:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
Για αυτό είμαστε ανύπαντροι οι πιο πολλοί φίλε...για να μην μας μπουχεσέψει η δικιά μας.... :rockon: :rockon: :rockon:

παιδια κακα τα ψεματα οταν εχεις σκοπο να κανεις οικογενεια αυτα ειναι λογικο να τα περιμενουμε... και εγω ημουν 10 κιλα ελαφρυτερος και η γυναικα μου σαν μοντελακι... μετα απο 2 χρονια σχεσης και 7 γαμου ομως και ΚΥΡΙΩΣ μετα απο 2 παιδια ειναι λογικο να υπαρχουν και τα '' μπουσουχεσματα '' . Παρ'ολα αυτα ομως και ενω λογικα (αν και δεν θα επρεπε ) το σεξ εχει μειωθει λογω συνθηκων ειναι καλυτερο απο ποτε και η δικια μου ακομα με φτιαχνει , βγαζει γουστα , και γινεται  μουσκεμα και μονο με την ιδεα οτι την γλυφω... Φυσικα αυτην την μειωση στο σπιτικο σεξ εχω φροντισει να την αναπληρωνω απ ΄εξω οποτε ολα καλα........

βγηκα εντελως off topic αλλα η παρενθεση ηταν απαραιτητη....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παιδια κακα τα ψεματα οταν εχεις σκοπο να κανεις οικογενεια αυτα ειναι λογικο να τα περιμενουμε... και εγω ημουν 10 κιλα ελαφρυτερος και η γυναικα μου σαν μοντελακι... μετα απο 2 χρονια σχεσης και 7 γαμου ομως και ΚΥΡΙΩΣ μετα απο 2 παιδια ειναι λογικο να υπαρχουν και τα '' μπουσουχεσματα '' . Παρ'ολα αυτα ομως και ενω λογικα (αν και δεν θα επρεπε ) το σεξ εχει μειωθει λογω συνθηκων ειναι καλυτερο απο ποτε και η δικια μου ακομα με φτιαχνει , βγαζει γουστα , και γινεται  μουσκεμα και μονο με την ιδεα οτι την γλυφω... Φυσικα αυτην την μειωση στο σπιτικο σεξ εχω φροντισει να την αναπληρωνω απ ΄εξω οποτε ολα καλα........

βγηκα εντελως off topic αλλα η παρενθεση ηταν απαραιτητη....

τελικα δεν εισαι καλο παιδι αποστολη  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αποστόλη καμιά ιστορία για χέσιμο έχεις να μας πεις :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλη φάση η οικογένεια, να χεις μια γελαστη βλαχοπουλα να σου φτιάχνει σπιτικά φαγια και κανα δυο κουτσούβελα να τρέχουν τριγύρω, να ουρλιαζουν, να χεζονται και να σε ξυπνούν απο τα χαράματα  :rockon:

Το χεζονται το έβαλα για να ειμαι εντός θέματος.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορες χειρότερο καθαρτικό από το milko δεν υπάρχει.Πρώτα αρχίζουν τα αέρια για προειδοποίηση και μετά τα "στερεά" σε μεγάλη ποσότητα...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πω πω εγω εχεσα το πρωι λασπη.. :grin: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
παιδια κακα τα ψεματα οταν εχεις σκοπο να κανεις οικογενεια

Για ποιό λόγο τύπε να κάνεις οικογένεια; Για να είσαι άξιος στα μάτια της κοινωνίας ή για να μην κουτσομπολεύουν οι συγγενείς απ' το χωριό;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για να είμια εντός θέματος: Χέζω το θεσμό της οικογένειας και την αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους. Ο πλανήτης είναι μικρός, κάντε χώρο στα ζώα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίο πράμα το χέσιμο

dimitrakis29 2012

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
ωραίο πράμα το χέσιμο

dimitrakis29 2012
τυπε το καλυτερο χεσιμο το εχω ριξει το 1999 παραμονή Πανελληνιων διαβαζοντας το θεωρημα του Μπολζανο μεσα στην τουαλετα

την αλλη μερα στα μαθηματικα επεσε ασκηση που χρειαζοταν το θεωρημα του Μπολζανο

δε θα ξεχασω ποτε το σατανικο χαμογελο αυτοεπιβεβαιωσης και μεγαλειου που εριξα λυνοντας την ασκηση με την εικονα της σκληρης μπριζολοκουραδας μεσα στο μυαλο μου  ;) ;) ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε το καλυτερο χεσιμο το εχω ριξει το 1999 παραμονή Πανελληνιων διαβαζοντας το θεωρημα του Μπολζανο μεσα στην τουαλετα

την αλλη μερα στα μαθηματικα επεσε ασκηση που χρειαζοταν το θεωρημα του Μπολζανο

δε θα ξεχασω ποτε το σατανικο χαμογελο αυτοεπιβεβαιωσης και μεγαλειου που εριξα λυνοντας την ασκηση με την εικονα της σκληρης μπριζολοκουραδας μεσα στο μυαλο μου  ;) ;) ;)
Αυτά είναι τύπε,και με Γεράσιμο Αρσένη υπουργό παιδείας !

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το καλυτερο χεσιμο το εκανα φοιτητης στην Σαλονικη σε μια τουαλετα 1Χ1...εβγαλα τα σπλαχνα μου καθως εχεσα 8 φορες σε μια ωρα...μη με ρωτατε τι εφαγα,δεν θυμαμαι καν...φυσικα μετα πηγα Γενημματα για ορο.Χρυσες εποχες 2004-05...λεφτα υπηρχαν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το καλυτερο χεσιμο το εκανα φοιτητης στην Σαλονικη σε μια τουαλετα 1Χ1...εβγαλα τα σπλαχνα μου καθως εχεσα 8 φορες σε μια ωρα...μη με ρωτατε τι εφαγα,δεν θυμαμαι καν...φυσικα μετα πηγα Γενημματα για ορο.Χρυσες εποχες 2004-05...λεφτα υπηρχαν.

Καλή φάση ο ορός..... :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Χθες έφαγα καρότσι του γιατρού και σημερα το πρωι ημουν μέσα 1 ώρα