Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χθες κ σημερα ακολουθησα λιγο Ζερο μενου τροποποιημενο ομως.
Χθες δυο πιατα φακες για μεσημερι/βραδι σουτζουκακια με πουρε κ αφθονη μπυρα
Σημερα πρωι,δυο κουπες σοκολατουχο κιλλερ Νουνου,συκομαρμελαδα κ πορτοκαλι στημενο φρεσκο
εχεσα κανα 2 kg αγνο κ solid σκατο..αφου ακομη πονανε οι κοιλιακοι μου μυς.... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σημερα πρωι,δυο κουπες σοκολατουχο κιλλερ Νουνου,συκομαρμελαδα κ πορτοκαλι στημενο φρεσκο
εχεσα κανα 2 kg αγνο κ solid σκατο..αφου ακομη πονανε οι κοιλιακοι μου μυς.... :S

Ποιο νουνού λες μαν?
Το πιο καταστροφικό ήταν ένα σε κονσέρβα,παλιό... :tooth: :shit:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μηπως εννοεις το Carnation μαν;

το choco σε συσκευασια 1 λιτρου.απο Μασσουτη.  :grin:
παλια επινα CARNATION-DOLCA

Το Dolca ήταν ακόμα χειρότερο... :grin:

0.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
ΡΗΣΠΕΚΤ!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όποιος το κούμπωνε...έχεζε στα καπάκια...από όπου (και όπου) έβρισκε.... :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Όποιος το κούμπωνε...έχεζε στα καπάκια...από όπου (και όπου) έβρισκε.... :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτή είναι η συνέχεια του ΄΄Τη λόλα απ' τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει''
Βρες το και αυτό.
:rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
:rockon: :rockon:
δεν εχω φτασει ακομη τα δικο σου level αφοδευσης.
εισαι η αστειρευτη πηγη μας.  :grin:
κ

Χαιρομαι που αποτελω παραδειγμα προς μιμηση σε μια τοσο σημαντικη πτυχη της ζωης!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλες απολαύσεις της ζωής είναι το φαϊ, το γαμήσι και το χέσιμο.

Καθότι το φαϊ και το γαμήσι είναι χρηματοβόρα, το χέσιμο αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, το παρατηρώ περισσότερο και το απολαμβάνω...

Που να φανταζόταν ο σενιόρ Πύραυλος...ότι θα είχε τέτοια απήχηση το θρεντ,όταν το άνοιγε... :rockon:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
εχω λιωσει στο γελιο ,,,, κυριολεκτικα με ποναει η κοιλια μου...

η πρωινη δικια μου ''εμπειρια ''  : το απογευμα ειχα φαει λιγο καρπουζι (1/3 του καρπουζιου δηλαδη ) και επειδη παντα βαριεμαι να ξεσποριαζω τα πιο πολλα σπορια πανε αμασητα , το βραδακι η γυναικα πεινασε και μιας και περνουσα απο εξω απο το μαγαζι χτυπησα μια ποικοιλια γυρου ΓΙΓΑΣ (1 κιλο πατατες , γυρος , μπιφτεκια , λουκανικα , μορταδελες , σουβλακια  , πιτες , σως , ντοματες αποτελεσμα σχεδον 2,5 κιλα πραμα) οποτε  φαγαμε μια ικανη ποσοτητα αυτης (δεν γινεται να φαγωθει αυτο το πραμα απο 2 ατομα ) ολα καλα λοιπον μεχρι σημερα το πρωι που ηπια την πρωτη γουλια καφε ....... εφημεριδα παραμασχαλα παρολο που την εχω διαβασει ολη μερες πριν και τιτανια εκκενωση σε σημειο να εξαφανιστει το νερο απο την χεστρα και στην θεση του να υπαρχει ενα καφε βουνο το οποιο δεν επεπλεε πουθενα ειχε κατσει στον πατο και ειχε διωξει ολο το νερο..... περιτο να σας πω οτι ο κωλος μου ποναει .............  :grin: :grin: 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχω λιωσει στο γελιο ,,,, κυριολεκτικα με ποναει η κοιλια μου...

η πρωινη δικια μου ''εμπειρια ''  : το απογευμα ειχα φαει λιγο καρπουζι (1/3 του καρπουζιου δηλαδη ) και επειδη παντα βαριεμαι να ξεσποριαζω τα πιο πολλα σπορια πανε αμασητα , το βραδακι η γυναικα πεινασε και μιας και περνουσα απο εξω απο το μαγαζι χτυπησα μια ποικοιλια γυρου ΓΙΓΑΣ (1 κιλο πατατες , γυρος , μπιφτεκια , λουκανικα , μορταδελες , σουβλακια  , πιτες , σως , ντοματες αποτελεσμα σχεδον 2,5 κιλα πραμα) οποτε  φαγαμε μια ικανη ποσοτητα αυτης (δεν γινεται να φαγωθει αυτο το πραμα απο 2 ατομα ) ολα καλα λοιπον μεχρι σημερα το πρωι που ηπια την πρωτη γουλια καφε ....... εφημεριδα παραμασχαλα παρολο που την εχω διαβασει ολη μερες πριν και τιτανια εκκενωση σε σημειο να εξαφανιστει το νερο απο την χεστρα και στην θεση του να υπαρχει ενα καφε βουνο το οποιο δεν επεπλεε πουθενα ειχε κατσει στον πατο και ειχε διωξει ολο το νερο..... περιτο να σας πω οτι ο κωλος μου ποναει .............  :grin: :grin: 

Ωραίος τύπε,αλλά σου έχω νέα....πολλοί από εδώ μέσα εύκολα καταβροχθίζουν όλη τη μερίδα... :)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
Ωραίος τύπε,αλλά σου έχω νέα....πολλοί από εδώ μέσα εύκολα καταβροχθίζουν όλη τη μερίδα... :)

αυτο δεν ηταν μεριδα .... μιλαμε για 2,5 κιλα τουλαχιστον + 3 πιτες τιγκα στα λαδια .... σιγουρα υπαρχουν καποιοι που την καταφερνουν αλλα μετα λογικα πρεπι να ποναει το στομαχι τους....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτο δεν ηταν μεριδα .... μιλαμε για 2,5 κιλα τουλαχιστον + 3 πιτες τιγκα στα λαδια .... σιγουρα υπαρχουν καποιοι που την καταφερνουν αλλα μετα λογικα πρεπι να ποναει το στομαχι τους....

με τις σαβουρες που τρωτε στο αβαταρ δεν ειναι η δικια σου λογικα ε?

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
με τις σαβουρες που τρωτε στο αβαταρ δεν ειναι η δικια σου λογικα ε?

τετοιες σαβουρες τρωμε 1 φορα τον μηνα αντε 2 ... τις αποφευγουμε οπως και οτι εχει να κανει με burger κτλ .... και αν μας ερθει η ορεξη φτιαχνω εγω μπινελικια στο σπιτι απειρως καλυτερα σε ποιοτητα ... οχι δεν ειναι η γυναικα μου στο αβαταρ ... θα θελα ομως πολυ να ηταν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom