GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
vip είναι, όταν πληρώνεις τα διπλάσια από αυτά που πρέπει..Καλε τι ειναι το :o νίρ?
Μήπως κατι όπως μενιρ?
vip είναι, όταν πληρώνεις τα διπλάσια από αυτά που πρέπει..Καλε τι ειναι το :o νίρ?
Μήπως κατι όπως μενιρ?
οι κριτικες του bourdela.tv ειναι μια απατη.
Ηρθαν εχτες 2 πελατες μου και μου ειπαν πως εγραψαν κριτικη και δεν περασε,και στο παρελθον πελατης μου στην βαθμολογια δεν μπορουσε να βαλει πανω απο 7.
Αυτο ειναι αισχος.δεν ξερω τον λογο που το κανουν παντος ντροπη τους γιατι ο κοσμος καταλαβαινει το φιασκο.
Δεν αξιζει για ενα γαμησι η τσιμπουκι τζαμπατζιδικο να χαλασει η εγκυροτητα του καναλιου ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΙΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
οι κριτικες του bourdela.tv ειναι μια απατη.
Ηρθαν εχτες 2 πελατες μου και μου ειπαν πως εγραψαν κριτικη και δεν περασε,και στο παρελθον πελατης μου στην βαθμολογια δεν μπορουσε να βαλει πανω απο 7.
Αυτο ειναι αισχος.δεν ξερω τον λογο που το κανουν παντος ντροπη τους γιατι ο κοσμος καταλαβαινει το φιασκο.
Δεν αξιζει για ενα γαμησι η τσιμπουκι τζαμπατζιδικο να χαλασει η εγκυροτητα του καναλιου ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΙΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
το θέμα των κριτικών είναι λίγο περίεργο. Επειδή η πλειοψηφία των κοριτσιών δεν μπαίνει να γράψει, διαβάζεις μόνο την μία άποψη. Επίσης ποτέ δεν ξερεις τι παίζει πισω απο καθε κριτική. Δηλαδή αν εγώ πάω σε κάποια κοπέλα και της ζητήσω να την μαμήσω απο πίσω και με πεί όχι, τι με εμποδίζει να έρθω εδώ και να την θάψω ασύστολα; Νομίζω οτι το καλύτερο είναι να τις διαβάζουμε και να τις έχουμε υπόψιν και φυσικά ανάλογα με το ποιός γράφει και το πως ακριβώς τα γράφει αλλα πάντα η προσωπική εμπειρία είναι το καλύτερο.
Έτσι είναι.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...!!!!!!!!!...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΙΤΑ ...ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.!!! ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ..!!!!!!!ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...."ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ" ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ..!!!!!!ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ...!!!!!!!!! ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ....!!!!!!!!!!!
Δεν εχεις ιδεα τι αντιμετωπιζω..!!!!!! Αλλα η καταντια ειναι να κρινετε το μελλον ενος μαγαζιου απο καποιους "ειδικους" επι των κριτικων...!! Γιατι εκει φτασαμε..!!!!!! ειμαι ετοιμη να τα παρατησω..!!!!!!!!
Την Εύα την έχω δοκιμάσει κ εγώ στο φ99 στο δωμάτιο δεν βιάζετε αλλά στο γ…..ι κάτι δεν πήγε καλά μάλλον δεν ταιριάζαμε δεν ξέρω τι να πω στα νιάτα της θα έκανε θραύση πάντως.οσο για το μόριο της μην τρελα8ουμε ότι είναι τεράστιο..
Έσύ έκανες μια νέα αρχή πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα . Μήν ξεχνάς όμως πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη.Καταρχας σας ευχαριστω για το ενδιαφερον...αν και φανταζομαι κανεναν δεν αφορα , με την καλη εννοια , τι ζορια τραβαω.!!! Ειναι πασηφανεσ πια οτι η δουλεια , οπως ολες οι δουλειες εχει πεσει κατα πολυ...!!! Προφανως σε λαθος εποχη αποφασισα να διορθωσω τη ζωη μου ανοιγοντας ενα τετοιο μαγαζι, με απωτερο σκοπο να σταματησω καποια στιγμη...!!!!!! Λαθος μου. Και τα λαθη ειναι δικα μας. Φυσικα δεν μιλησα πριν μονο για τις κριτικες. Μιλησα για τις οποιες δυσκολιες, για τα οποια κυκλωματα μου παιρνουν τις κοπελες, ο νοων νοητω...!!!! Εγω ξερω ,γνωριζοντας τον εαυτο μου...οτι εκανα οτι περνουσε απ το χερι μου , ακομα και πραγματα με τα οποια δεν συμφωνουσα..!!!! Ακομα και αυτο το πρωτοπορειακο που ξεκινησα ...δεν ειχε την ανταποκριση που φανταζομουν...!!!!!!!! Μη ξεχνατε και εναν αλλο μεγαλο παραγοντα..!! Την αστυνομια...!!!!!!!πολλα αυτοφωρα, οι κοπελεσ οι δικεσ μασ τσινανε ...γιατι δεν ειναι ετσι μαθημενεσ..!!!!!! στη συγγρου θα πανε μια φορα το εξαμηνο...κι εχεισ και την επιλογη η την τυχη ..να τους ξεφυγεις.!!! συγγνωμη αν σας κουρασα.....και παλι ευχαριστω....!!!!!!!!!!