life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Γκαγκαροs αθηναιοs γενημα θρεματο Αννίτα από πού βγαίνει;;
δεν σε ειρωνεύομαι, ούτε έχει κάποιο υπονοούμενο..
γκάγκαρος;;
Γκαγκαροs αθηναιοs γενημα θρεματο Αννίτα από πού βγαίνει;;
γκάγκαρος;;
το Αννίτα από πού βγαίνει;;
γκάγκαρος;;
Γκαγκαροs αθηναιοs γενημα θρεμα
απο ηλια ηλιου 82
ANITA MOY...ETSI EINAI TO STYLAKI TΟΥ WOLFAKI..!!!!!! ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....!! ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ...ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...!!!!!..ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..!!!!!!! ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ SITE.
Γιατί ρε??????????μια χαρά παλικάρι φαίνεται το λυκάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ποσο βαθος δηλαδη θα δω την καλοσυνη του? γιατι αν χρειαστει θα βαλω το γαντι.
ANITA MOY...ETSI EINAI TO STYLAKI TΟΥ WOLFAKI..!!!!!! ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....!! ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ...ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...!!!!!..ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..!!!!!!! ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ SITE.
σε ποσο βαθος δηλαδη θα δω την καλοσυνη του? γιατι αν χρειαστει θα βαλω το γαντι.
Γιατί ρε??????????μια χαρά παλικάρι φαίνεται το λυκάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το πρόγραμμα να φτιάξετε, και φωτογραφίες για όλα τα κορίτσια
Α, ρε Άννα !!!! Φίλε λύκε, δεν την παρεξηγώ. Εξού και η παροιμία, το μουνί και το δελφίνι να ησυχάσω δεν μ'αφήνει. Πότε τρύπα, πότε ψάρι, δεν μου κάνουνε την χάρη. Άννα γουστάρεις το τσιγκελοτό απ'ό,τι βλέπω!! Και δίκιο έχεις!!!!ΑΧ....ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠ ΤΟ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ...!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι είναι γλυκιά μου.ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΝΙΑ...? ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..!!!!!!!!! Ε ΤΙ ΤΩΡΑ..? ΟΛΑ ΙΣΙΑ..? ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ....
Sorry κυρία Κουμαριανου ηθελα να πώ!!!
Ε!!!!!!!ΒΕΒΑΙΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ?ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΝΙΑ...? ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..!!!!!!!!! Ε ΤΙ ΤΩΡΑ..? ΟΛΑ ΙΣΙΑ..? ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ....
Γιατί δεν τις βάζεις εσύ εδώ βρε Αννούλα? ;)ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ............