You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλία Ηλιού 82
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κουκλάρα μας και οι φωτογραφίες σου και των υπολοίπων κοριτσιών είναι καταπληκτικές.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ...!!!!!!..( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ..? ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ...? )
Λέω για τα νέα κορίτσια μεχρι να μπούν στο σαϊτ θα μπορούσες να εβαζες μερικές και εδώ.
Ευκολο είναι να βάλεις φωτογραφίες εδώ.
Πατάς : Πρόσθετες επιλογές , επισύναψη αρχείου, και επιλέγεις τις φωτοιγραφίες που θέλεις.
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με την Αλίσια,τι γίνεται??????Η ΖΙΖΕΛ....! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ...? ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ...ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ...ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ..!! ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ....? ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ..!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ...ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ.....
ΟΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ...Μ ΑΡΕΣΕΙ...!!!!!!!!!!
είδες που συννενοούμαστε ;; ;) ;)
Φίλε λύκε, δεν την παρεξηγώ. Εξού και η παροιμία, το μουνί και το δελφίνι να ησυχάσω δεν μ'αφήνει. Πότε τρύπα, πότε ψάρι, δεν μου κάνουνε την χάρη. Άννα γουστάρεις το τσιγκελοτό απ'ό,τι βλέπω!! Και δίκιο έχεις!!!!
ούτε εγώ ρε συ..ίσα ίσα...είναι ιέρια η άτιμη...ξέρει να μας " φτιάχνει "
η Άννα είναι κοπέλα του τσιγκελωτού... τσαφ να της κάνεις πυρώνει... :-* :-* ;) ;)
Η κλέφτηκε με κάνα μπάρμπα η έγινε η ίδια μπάρμπας!!!Η μπάρπυ τι απέγινε; Δεν την βλέπω στο σαιτ.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΙ..!!! ΚΟΙΝΩΣ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...!!!!!!!!!! Η ΑΛΙΣΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...!!!!!!!!!!!!!
Καλα να παθει. Ξανα στη Συγγρου.
Απ'οτι διαβαζω απο τα σχολια εδω μεσα ειχε καβαλησει το καλαμι.
Δε πληρωνει κανεις για να του κανουν χαρη.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
γενικος μπουρδελο ειγινε το μπουρδελοΗ ΖΙΖΕΛ....! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ...? ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ...ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ...ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ..!! ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ....? ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ..!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ...ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ.....
Ακριβώς φίλε master!!!!γενικος μπουρδελο ειγινε το μπουρδελο
Έγινε μπουρδέλο με τα όλα του!!!!
Άααααχ βρε Άννα!!!! Άααααχ βρε Αννούλααααα!!!!
EVA KOUMARIANOU
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ε βεβαια αφου πηγα και γω ειναι ενα στουντιο με τα ολα του!πολυ vip!!!Ακριβώς φίλε master!!!!
Έγινε μπουρδέλο με τα όλα του!!!!
Άααααχ βρε Άννα!!!! Άααααχ βρε Αννούλααααα!!!!
ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΙ..!!! ΚΟΙΝΩΣ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...!!!!!!!!!! Η ΑΛΙΣΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...!!!!!!!!!!!!!
δεν πειράζει. Απο κοπέλες αλλο τίποτα! Θα βρείς άλλη!
Καλε τι ειναι το :o νίρ?Ε βεβαια αφου πηγα και γω ειναι ενα στουντιο με τα ολα του!πολυ vip!!!
Μήπως κατι όπως μενιρ?
Very Important PersonΚαλε τι ειναι το :o νίρ?
Μήπως κατι όπως μενιρ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9