Νέα

Ηλεκτρικά πατίνια - σκοτώστρες ηλιθίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να καταργηθούν τα ηλεκτρικά πατίνια στο Ελλαδιστάν;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο
Είσαι είδωλο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Συμφωνώ για κράνος και εξετάσεις... Και για πεζούς όμως .... Διαφωνώ για ότι έχει σχέση με πληρωμές ...όλοι διαμαρτύρονται ότι το κράτος μας τα περνει από παντού .. και έρχεσαι και λες να πληρώνεις από μόνος σου ... Σκεψου
Φίλε μου ποιος θα με αποζημιώσει σε τυχόν ατύχημα που θα φταίει το πατίνι?
Κι αν οι μισοι κάνουν χρήση πατινιού/ποδηλάτου, ποιος θα πληρώνει τέλη και δρόμους? (που θα χρησιμοποιουν κι αυτοί φυσικά).
Μήπως θα αυξηθούν των αυτοκινήτων/μηχανών?
ΟΧΙ
Όποιος κάνει χρήση θα πλερώνει. Δικαια πράματα, μοιρασμένα...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Το ξανασκέφτηκα, ας μην τους πατάμε.
Κρίμα είναι.
Να τους τα βάζουμε όμως στην κωλάθρα, ασάλιωτα.
Σιχτιραποκειχαμωναουμ

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εδώ πέρα κυκλοφορεί το κάθε καγκουροσαμιαμιθι με τα πόδια και με ακουστικά στα αυτιά ( γιατί είναι τόσο καταπιεσμένα και δεν μπορούν να ακούσουν μουσική στο σπίτι τους...) και αναρωτιέμαι τι θα συμβεί μετά από δευτερόλεπτα ...πολλώ δε μάλλον με αυτές τις σκοτωστρες .

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εδώ πέρα κυκλοφορεί το κάθε καγκουροσαμιαμιθι με τα πόδια και με ακουστικά στα αυτιά ( γιατί είναι τόσο καταπιεσμένα και δεν μπορούν να ακούσουν μουσική στο σπίτι τους...) και αναρωτιέμαι τι θα συμβεί μετά από δευτερόλεπτα ...πολλώ δε μάλλον με αυτές τις σκοτωστρες .
καλα ρε τυπε, και τα ακουστικα σε ενοχλουν;
απο τα 80ς με τα walkman οι ανθρωποι ακουγαν ετσι μουσικη εκτος σπιτιου, τι παρανοιες περι καταπιεσης γραφεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
καλα ρε τυπε, και τα ακουστικα σε ενοχλουν;
απο τα 80ς με τα walkman οι ανθρωποι ακουγαν ετσι μουσικη εκτος σπιτιου, τι παρανοιες περι καταπιεσης γραφεις
Γιατί είναι αφηρημένα τα βλαμμένα ακούγοντας τις παπαριές που ακούνε...

• Like

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Εδώ υπάρχουν μαγαζιά που τα "πειράζουν" κιόλας.
Ενώ έχει τελική 20χλμ για παράδειγμα, τους αλλάζουν μπαταρίες κτλ και φτάνουν 40-50χλμ. Τόσα χιλιόμετρα με ροδάκια από καρότσι λαϊκής.

μου έλυσες μια απορία που είχα. Μόλις πριν λίγες μέρες τη μεγάλη βδομάδα είχα δει στην κάθοδο της Κηφισίας ένα μαύρο να πηγαίνει με πατίνι με ίδια ταχύτητα με τα αυτοκίνητα (ψιλοάδειος ο δρόμος μεσημέρι) στη μεση του δρόμου :jerking:. Αναρωτιόμουν πως έπιασε τέτοια ταχύτητα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Πέτυχα πριν κανα 2-3 μηνες πιτσιρικά να διασχίζει με πατινι κεντρικότατη διασταύρωση, βραδυ πηγαίνοντας τερμα παραβιάζοντας κοκκινο και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητο!!!:new_shocked::new_shocked::new_shocked: Ααα φοραγε και μαυρα ρουχα....Λογικά δεν πρέπει να ζει σήμερα:confused:

το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως αργά ή γρήγορα κάποιος φουκαράς θα τον πληρώνει για την υπόλοιπη ζωή του

• Ουάου

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Προσωπικά νιωθω τετοια σιχαμαρα για τα ηλεκτρικα πατινια και τους ψυχασθενεις/ηλιθιους/διανοητικα καθυστερημενους/βαριδια της κοινωνιας/ζωα ορθια/πιθηκια/βλαμμενους που τα οδηγούν, ωστε με χαλαει ακομη και να το συζητησω

αυτά τα έχει λύσει ο διαφωτισμός 200 χρόνια τώρα :buck2:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
αμα σου ηρθε απο εξαρχεια τυπε μαλλον την εκανε με ελαφρα γιατι θα το ειχε ψειρισει το πατινι :confused::confused::confused:
Τύπε τον επόμενο που θα πετύχω θα τον ρωτήσω να μου πεί τι χρώμα έχει το κάρτερ μου....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Που το θυμήθηκες; Παιχνιδάρα :tooth:

με βάση όσα έγραψαν αρκετά μέλη εδώ μέσα φαίνεται πως μάλλον έλαβαν σωστή διαπαιδαγώγηση στα νεανικά τους χρόνια μέσω του συγκεκριμένου video game :grin:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.402
Πόντοι
446
Υποψήφιοι καμικάζι είναι αυτοί που τα χρησιμοποίουν και ειδικά αν είναι με ακουστικά στα αυτιά τους και παραβιάζουν τον ΚΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

κάτι μου λέει πως πολλοί εδώ μέσα έχουν παίξει στα νιάτα τους το Carmageddon :grin:
Carmaggedon εκπληκτικο.
Αν ελιωνες με το αμαξι μητερα με μωρο στο καροτσακι, επαιρνες παραπανω ποντους

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε τι μου θυμίσατε, Carmaggedon.
Μεθαύριο θα είμαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και τα σαη......

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
το ποδηλατο δεν ειναι το ιδιο με το πατινι κακως εδω τα βαζετε στην ιδια κατηγορια
το ποδηλατο ειναι πιο σταθερο πιο ευκολα ορατο και ουτε κανει αποτομες σφηνες οπως στα πατινια
σε ευρωπαικες χωρες με ποδηλατικη κουλτουρα το ποδηλατο ειναι η λυση στο κυκολοφοριακο αλλα και γενικα προωθεί εναν πιο υγεινο τροπο ζωης
Δεν βάζουν στην ίδια κατηγορία το ποδήλατο με το πατίνι αλλά τους μαλάκες που τα καβαλάνε και κάνουν τις ίδιες μαλακίες στο δρόμο, κυκλοφορούν χωρίς αύριο, αγνοούν τον ΚΟΚ κτλ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Carmaggedon εκπληκτικο.
Αν ελιωνες με το αμαξι μητερα με μωρο στο καροτσακι, επαιρνες παραπανω ποντους
Το αγαπημένο μου και το μοναδικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ σε υπολογιστή. Εκπληκτικοί και οι ήχοι όταν γίνονταν τα κορμιά χλαπάτσα και θρυμματίζονταν τα κόκαλα κάτω από τις ρόδες. All times classic!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom