Νέα

Ηλεκτρικά πατίνια - σκοτώστρες ηλιθίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να καταργηθούν τα ηλεκτρικά πατίνια στο Ελλαδιστάν;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
1. Ναι, είμαστε στον πάτο από οδηγικό πολιτισμό
2. Αν στη Γαλλία, τις Επιδόσεις της οποίας ΙΣΩΣ φτάσουμε σε 100 χρόνια τα απαγορεύει, περρισεύει η οποιαδήποτε συζήτηση για τη χώρα μας. Δεν είμαστε Γαλλία ή Ολλανδία, αλλά και εκεί υπάρχουν ποδηλατόδρομοι

τυπε ειμαστε στον πατο σε καθε ειδους πολιτισμο :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Απο την ψηφοφορια επιβεβαιωνεται η υποψια που ειχα, οτι ολος ο κοσμος διακατεχεται απο μίσος γι' αυτους τους βλαμμενους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Απο την ψηφοφορια επιβεβαιωνεται η υποψια που ειχα, οτι ολος ο κοσμος διακατεχεται απο μίσος γι' αυτους τους βλαμμενους.
ρε μαλακα αλεξη....εισαι και δικηγορος. προσεχε πως χρησιμοποιεις την λεξη μισος....κομπλεξικε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ρε μαλακα αλεξη....εισαι και δικηγορος. προσεχε πως χρησιμοποιεις την λεξη μισος....κομπλεξικε
Ναι ρε τύπε, ολοι γραψανε τα μυρια, το δικο μου σχολιο σε πειραξε, κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κομπλεξικος και οχι ολοι εσεις που περιμενετε να γραψω το ιδιο με εκατο αλλους για να κραξετε εμενα, αντε γεια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι γονεις οι οποιοι αγοραζουν στα ανηλικα πατινια... Ας τους παρουν 50αρι μηχανακι στα 16 στην τελικη, με διπλωμα, κρανος, μπουφαν κτλ. Οχι οτι ειναι πολυ καλυτερα, αλλα τουλαχιστον υπαρχει μια στοιχειωδης διαδικασια.

τυπε στο μπουτσο του του ελληνα γονιου να παρει μηχανακι στο παιδι του,σιγα μην ξοδευτει :confused::confused::confused:
ας τον πληρωσει ο αλλος που ο γιοκας του η η κορη του δεν θα εχει ουτε ασφαλιση που λες ουτε τιποτα :confused::confused::confused:
σε λιγο θα βαζουν και οι χυστες με τα πατινια το κρανος στον αγκωνα οπως κανουμε οι μηχανακηδες :confused::confused::confused:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Όχι μίσος φίλε, απλά δεν έχει δικό τους δρόμο, και όπου γουστάρει ο καθένας πάει.
Το ίδιο πάει για αυτούς που οδηγάνε ποδήλατα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Πολύ επικίνδυνα πράγματι δεν ξες από που θα σου βγούν όταν οδηγείς. Δεν είναι τυχαίο που τα δύο ατυχήματα συνέβησαν σε τουριστικά νησιά, σε τέτοια μέρη με στενούς δρόμους συχνά χωρίς πεζοδρόμιο και πολλούς άσχετους οδηγούς.

και τυπε οπως ξερεις στα νησια και ειδικα στη μυκονο οι χυστες οδηγοι προσεχουνε πολυ :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Ναι ρε τύπε, ολοι γραψανε τα μυρια, το δικο μου σχολιο σε πειραξε, κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κομπλεξικος και οχι ολοι εσεις που περιμενετε να γραψω το ιδιο με εκατο αλλους για να κραξετε εμενα, αντε γεια
νομιζεις οτι εισαι εξυπνος αλλα εισαι το μεγαλυτερο προβατο εδω μεσα....στο καλο να πας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.168
Πόντοι
22.266
Προσωπικά νιωθω τετοια σιχαμαρα για τα ηλεκτρικα πατινια και τους ψυχασθενεις/ηλιθιους/διανοητικα καθυστερημενους/βαριδια της κοινωνιας/ζωα ορθια/πιθηκια/βλαμμενους που τα οδηγούν, ωστε με χαλαει ακομη και να το συζητησω
Κάτσε ρε bacanak
Κάθομαι εγώ και δελεαζω ένα μήνα την dyana μας για κότερα κρουαζιέρες ιστιοπλοϊκά και φερραρικα ,και εσύ μπαίνεις σε νήματα με πατίνια;;:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Έχω χτυπήσει πρόσφατα πατινάκια που βγήκε με κόκκινο στην Αλεξάνδρας (άνοδος)στο φανάρι που έρχονται από Εξάρχεια.....
Ίσα που τον χτύπησα αλλά δεν πρόλαβα να τον πιάσω να τον σβερκώσω και την έκανε.

αμα σου ηρθε απο εξαρχεια τυπε μαλλον την εκανε με ελαφρα γιατι θα το ειχε ψειρισει το πατινι :confused::confused::confused:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Τα ποδήλατα ρε μάγκες τί τα εξισώνετε με τα πατίνια τα οποία είναι όλα παράνομα αφού δεν έχουν τον κόφτη στα 25;

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι ποδηλάτες πρέπει να κυκλοφορούν στους ποδηλατόδρομους, όταν υπάρχουν, διαφορετικά υποχρεούνται να χρησιμοποιούν το δεξί άκρο του οδοστρώματος όλων των οδών, εκτός από τους αυτοκινητόδρομους και τις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, όπου και απαγορεύεται να κυκλοφορούν.
Τα βασικά πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. για τους ποδηλάτες είναι:
  • Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη: 700 ευρώ.
  • Κίνηση εκτός ποδηλατόδρομου, όταν υπάρχει: 80 ευρώ
  • Κίνηση τη νύχτα με το ποδήλατο χωρίς τη χρήση φώτων: 40 ευρώ
  • Ανάποδη κίνηση σε ποδηλατόδρομο ή σε οδό μονής κατεύθυνσης: 200 ευρώ
  • Κίνηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200 έως 2.000 ευρώ (ανάλογα με την συγκέντρωση οινοπνεύματος στο αίμα)
  • Χρήση κινητού κατά την οδήγηση: 150 ευρώ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Αντί της απαγόρευσης θα μπορούσαμε κάλλιστα να διοργανώσουμε μηνιαία τουρνουά και όποιος εξαφανίζει τα πιο πολλά πατίνια, με τον αναβάτη επάνω φυσικά, να κερδίζει κάτι τέλος πάντων.
Ή απλά να τα βάλουμε στον κώλο του κάθε ιδιοκτήτη κι άντε να πα να γαμηθούν.
Μήνυμα αγάπης τέλος.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τα ποδήλατα ρε μάγκες τί τα εξισώνετε με τα πατίνια τα οποία είναι όλα παράνομα αφού δεν έχουν τον κόφτη στα 25;

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι ποδηλάτες πρέπει να κυκλοφορούν στους ποδηλατόδρομους, όταν υπάρχουν, διαφορετικά υποχρεούνται να χρησιμοποιούν το δεξί άκρο του οδοστρώματος όλων των οδών, εκτός από τους αυτοκινητόδρομους και τις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, όπου και απαγορεύεται να κυκλοφορούν.
Τα βασικά πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. για τους ποδηλάτες είναι:
  • Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη: 700 ευρώ.
  • Κίνηση εκτός ποδηλατόδρομου, όταν υπάρχει: 80 ευρώ
  • Κίνηση τη νύχτα με το ποδήλατο χωρίς τη χρήση φώτων: 40 ευρώ
  • Ανάποδη κίνηση σε ποδηλατόδρομο ή σε οδό μονής κατεύθυνσης: 200 ευρώ
  • Κίνηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200 έως 2.000 ευρώ (ανάλογα με την συγκέντρωση οινοπνεύματος στο αίμα)
  • Χρήση κινητού κατά την οδήγηση: 150 ευρώ
Καλά να μας δείξουν τα διπλώματα τους όλοι αυτοί που τα καβαλάνε
Γιατί έχει πολλούς που δεν έχουν βγει ΠΟΤΕ σε δρόμο με αμάξι ή μηχανή, και κάνουν ότι γουστάρουν

Και αν πεις διπλώματα ??? Θα σου βγάλω μετά αυτό που είχε η κυρα μου στην Γερμανία στα 6 της, να περάσω μόνο μετά από το Γαλατσι.

Δεν με χαλάει να βγαίνουν και να κάνουν τους Tour De France
Το Νεκροτομειο να είναι καλά στο Γουδί να τους έχει πάνω στο μεταλλικό τραπέζι προς εξέταση και μετά κηδεία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφήστε τα καθυστερημένα με τα πατινια και τα ποδηλατα στην ησυχία τους. Δεξαμενή για δωρητές οργάνων αν δε γίνουν μαρμελάδα είναι
Πες τα !!!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Αυτο το πραμα πρεπει να σταματησει.....ή θα υπαγονται στον ΚΟΚ των πεζων...ή στον ΚΟΚ των οχηματων...
σε ποιο νομικο πλαισιο υπαγονται και κυκλοφορουν? Ασφαλεια εχουν?? Ενα drone να πετας,πρεπει να το εχεις ασφαλισμενο...
Τα μαλακιστηρια περνανε με κοκκινο και δεν τρεχει τιποτα...Εγω με το παπακι αν περασω,νατο το 700αρι...και αν δεν φοραω κρανος 300...
Αν θελουν να κυκλοφορουν...
-Εξετασεις σε σηματα..
-Ασφαλιση...
-Κρανος..

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
το ξερω οτι θα γινω κακος,αλλα ειλικρινα ΔΕΝ τους λυπαμαι καθολου.
ουτε αυτους με τα πατινια,ουτε τα ποδηλατα,ουτε τα μηχανακια.
χωνονται σαν τις πουτσες παντου,πανε αναποδα στο δρομο,στο πεζοδρομιο,εχω δει πατινι μεχρι και στη μεση της Συγγρου χαμηλα κατω απο τη Φραντζη να πηγαινει στην μεσαια λωριδα,αδιαφορωντας οι ιδιοι για την ασφαλεια τους.
τι να πρωτοπρολαβει καποιος οδηγος? κι απο που?
για μενα και αυτοι οι δυο στα νησια,αλλα και ολοι οι επομενοι που θα παθουν τα ιδια ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ και καλα να τα παθουν.
ο ΚΟΚ ειναι για ολους και οχι για να κινουμαστε οπως μας συμφερει.

πειτε με κακο και τωρα. ειλικρινα δεν προκειται να μου αλλαξετε γνωμη.
Συμφωνώ και επαυξάνω συνάδελφε ακόμα και για τους πεζούς όπου δεν έχουν ιδέα ούτε για τους βασικούς κανόνες ΚΟΚ... Πχ να περιμένουν πάνω στο πεζοδρόμιο και όχι στο δρόμο. Όμως δεν βλέπω το λόγο να καταργηθούν ούτε ποδήλατα ούτε πατίνια. Και εγώ σκέφτομαι και παραπέρα .... Ποδήλατο και πατίνι είναι τζάμπα ..ούτε τέλη ούτε βενζίνες... Αυτό τους πειράζει και σας βάζουν στο τρυπάκι να συμφωνήσετε να καταργηθούν .... Όποιος έχει αρχιδια ας τα οδηγεί ... Πάτα τον άμα θες ....αλλά όχι κατάργηση σε ένα τζάμπα μέσο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
και τυπε οπως ξερεις στα νησια και ειδικα στη μυκονο οι χυστες οδηγοι προσεχουνε πολυ :confused::confused::confused:
Ναι, δεν είναι μόνο οι μπαρμπάδες κι οι κυράτσες που οδηγούν αυτοκίνητα χωρίς να έχουν μάθει ποτέ, είναι και ένα σωρό βλαμμένα 15χρονα με μηχανάκια. Τα πατίνια τους έλειπαν:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom