You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλεκτρικά πατίνια - σκοτώστρες ηλιθίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 231
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
τύπε like a bosch?Έχω ένα πειραγμένο xiaomi pro και του έχω βάλει τρπλή μπαταρία και κοντρόλερ 72 volt και μοτερ bosh 1000 watt παει γαμιώντας κατεβαίνω τον Κηφισό και πετάω......
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.390
- Πόντοι
- 12.056
υπαρχουν ηλεκτρικα σκουτερ περιορισμου τελικης ταχυτητας τα 25 χλμ για αυτους που δεν εχουν διπλωμα που βγαζουν κανονικα πινακιδα και ασφαλιζονταιεχω πλησιασει αρκετες φορες να παρω μαζι μου πατινοβιο. Το οτι ειναι αθορυβα και χωρις φωτα μπροστα, σε συνδιασμο με τα μπουρδελοστενα της αθηνας οπου πρεπει να βγαλεις 1 μετρο τη μουρη εξω για να δεις, ειναι υπερβολικα επικινδυνο. Επισης αν δεν κανω λαθος, δεν εχουν καποια ασφαλεια τρακαρισματος, οποτε αμα καρφωθει με τη μουρη ο αλλος στο παραθυρο σου με δικη του υπαιτιοτητα, και τον τρεχεις στο νοσοκομειο, και μπλεκεις (εστω και χωρις ποινη), και αναθεμα αν θα πληρωθεις τη ζημια.
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι γονεις οι οποιοι αγοραζουν στα ανηλικα πατινια... Ας τους παρουν 50αρι μηχανακι στα 16 στην τελικη, με διπλωμα, κρανος, μπουφαν κτλ. Οχι οτι ειναι πολυ καλυτερα, αλλα τουλαχιστον υπαρχει μια στοιχειωδης διαδικασια.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.970
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί νά σε πουν κακό;το ξερω οτι θα γινω κακος,αλλα ειλικρινα ΔΕΝ τους λυπαμαι καθολου.
ουτε αυτους με τα πατινια,ουτε τα ποδηλατα,ουτε τα μηχανακια.
χωνονται σαν τις πουτσες παντου,πανε αναποδα στο δρομο,στο πεζοδρομιο,εχω δει πατινι μεχρι και στη μεση της Συγγρου χαμηλα κατω απο τη Φραντζη να πηγαινει στην μεσαια λωριδα,αδιαφορωντας οι ιδιοι για την ασφαλεια τους.
τι να πρωτοπρολαβει καποιος οδηγος? κι απο που?
για μενα και αυτοι οι δυο στα νησια,αλλα και ολοι οι επομενοι που θα παθουν τα ιδια ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ και καλα να τα παθουν.
ο ΚΟΚ ειναι για ολους και οχι για να κινουμαστε οπως μας συμφερει.
πειτε με κακο και τωρα. ειλικρινα δεν προκειται να μου αλλαξετε γνωμη.
Πετάγονται από το πουθενά κάτι 15χρονα καί το παίζουν καί ιστορία ότι καβαλανε δέν ξέρω καί εγώ τι....
Πριν μέρες πετάχτηκε ένα τσογλάνι από μονόδρομο πού πήγαινε ανάποδα, τόν πρόλαβα στο τσακ λέμε.
Ευτυχώς πού ήταν μέρα, κάποια δέν φαίνονται καν το βράδυ καί πετάγονται όπως νά νάι.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Κακό του κεφαλιού τους κάνουν όσοι τα οδηγούν.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.634
- Πόντοι
- 41.813
μωρε εχει και κατι 40ρηδες και κατι 50ρηδες που ειναι χειροτεροι απο τα 15χρονα.Γιατί νά σε πουν κακό;
Πετάγονται από το πουθενά κάτι 15χρονα καί το παίζουν καί ιστορία ότι καβαλανε δέν ξέρω καί εγώ τι....
Πριν μέρες πετάχτηκε ένα τσογλάνι από μονόδρομο πού πήγαινε ανάποδα, τόν πρόλαβα στο τσακ λέμε.
Ευτυχώς πού ήταν μέρα, κάποια δέν φαίνονται καν το βράδυ καί πετάγονται όπως νά νάι.
ειναι να μη σου τυχει ο μαλακας.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.022
- Πόντοι
- 6.256
Και φυσικα πανω στα πεζοδρομια,Και να σκεφτείς ότι τα καβαλάνε και πιτσιρίκια κάτω των 16 ετών
Και κόβουν βόλτες στην Αθήνα
Στο κουλισταν δεν υπαρχει θεμα.
Οτι γουσταρεις κανεις.
Παντως ο κυριακος δεν εχει θεμα, δεν τον ενοχλουν τα πατίνια, αρα δεν υπάρχουν
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.022
- Πόντοι
- 6.256
Δεν υπαρχει προβλημα σε οτι περιγραφεις.Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
Μονο προσεχε μην κλωτσησεις καμια γατα, ο πελεκυς θα ναι βαρύς.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.241
- Πόντοι
- 10.336
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.225
- Πόντοι
- 3.656
Αυτοί με ΠΑΤΙΝΙΑ & ΠΟΔΗΛΑΤΑ .... γιατί αψηφούν το θάνατο ;;
Έχετε δει ποτέ κανέναν να σταματάει σε κόκκινο ;
Μόλις δουν κόκκινο .... είναι σαν να τους βάζουν νέφτι στον κώλο .
Περνάνε βολίδα ... ενώ από την άλλη φεύγουν σφαίρα ταξί , φορτηγά , καβασάκι με 300 ....
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ;;;;
Μιλάμε λεωφόρο αθηνών ... προς αθήνα .... φέυγει σφαίραμε κόκκινο ... ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΦΟΥΛ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΙΧ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ .......
Έχετε δει ποτέ κανέναν να σταματάει σε κόκκινο ;
Μόλις δουν κόκκινο .... είναι σαν να τους βάζουν νέφτι στον κώλο .
Περνάνε βολίδα ... ενώ από την άλλη φεύγουν σφαίρα ταξί , φορτηγά , καβασάκι με 300 ....
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ;;;;
Μιλάμε λεωφόρο αθηνών ... προς αθήνα .... φέυγει σφαίραμε κόκκινο ... ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΦΟΥΛ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΙΧ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ .......
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.225
- Πόντοι
- 3.656
Αααααα και το άλλο κορυφαίο !!!!!!!!
Ηλεκτρικό αυτοκινητάκι .... όπως το citroen ami ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 40km/h απαγορεύεται ..... εθνική .... κηφισίας ... παραλιακή .... βουλιαγμένης .....
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ..............
Το ... πατίνι και το ποδήλατο ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!
Ηλεκτρικό αυτοκινητάκι .... όπως το citroen ami ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 40km/h απαγορεύεται ..... εθνική .... κηφισίας ... παραλιακή .... βουλιαγμένης .....
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ..............
Το ... πατίνι και το ποδήλατο ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.764
- Πόντοι
- 9.931
Πέτυχα πριν κανα 2-3 μηνες πιτσιρικά να διασχίζει με πατινι κεντρικότατη διασταύρωση, βραδυ πηγαίνοντας τερμα παραβιάζοντας κοκκινο και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητο!!! Ααα φοραγε και μαυρα ρουχα....Λογικά δεν πρέπει να ζει σήμερα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Καλύτερα να τα βάλουν στον κώλο τους,όπως και τα ποδήλατα που βάζουν στον ηλεκτρικό. Αν είναι μάγκες να μετακινούνται ΜΟΝΟ με αυτά, όχι όπου τους βολεύει.Τα βάζουν και σε τρένα μέτρο λεωφορεία και πιάνουν χωρο μπροστά στις πόρτες συνήθως .....
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Δεν έχουμε οδηγική παιδεία στην Ελλάδα. Είμαστε κάτι σαν διασταύρωση Αίγυπτος με Πακιστάν και λίγο Μαρκόπουλο...
Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι μόνο εκεί θα έπρεπε να οδηγούν τα πατίνια. Δεν υπάρχουν οπότε άμεση απαγόρευση. Το ίδιο και τα ποδήλατα μέχρι να φτιάξουν σωστούς αντίστοιχους δρόμους.
Πρέπει να είμαστε από τους πιο χάλια οδηγούς παγκοσμίως.
Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι μόνο εκεί θα έπρεπε να οδηγούν τα πατίνια. Δεν υπάρχουν οπότε άμεση απαγόρευση. Το ίδιο και τα ποδήλατα μέχρι να φτιάξουν σωστούς αντίστοιχους δρόμους.
Πρέπει να είμαστε από τους πιο χάλια οδηγούς παγκοσμίως.
Αντί της απαγόρευσης θα μπορούσαμε κάλλιστα να διοργανώσουμε μηνιαία τουρνουά και όποιος εξαφανίζει τα πιο πολλά πατίνια, με τον αναβάτη επάνω φυσικά, να κερδίζει κάτι τέλος πάντων.
Ή απλά να τα βάλουμε στον κώλο του κάθε ιδιοκτήτη κι άντε να πα να γαμηθούν.
Μήνυμα αγάπης τέλος.
Ή απλά να τα βάλουμε στον κώλο του κάθε ιδιοκτήτη κι άντε να πα να γαμηθούν.
Μήνυμα αγάπης τέλος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Προσωπικά νιωθω τετοια σιχαμαρα για τα ηλεκτρικα πατινια και τους ψυχασθενεις/ηλιθιους/διανοητικα καθυστερημενους/βαριδια της κοινωνιας/ζωα ορθια/πιθηκια/βλαμμενους που τα οδηγούν, ωστε με χαλαει ακομη και να το συζητησω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K