Νέα

Ηλεκτρικά πατίνια - σκοτώστρες ηλιθίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πρέπει να καταργηθούν τα ηλεκτρικά πατίνια στο Ελλαδιστάν;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
μαλακισμενο κατεβαινε το πεζοδρομιο μαλλια ,εκεινη την ωρα εβγαινε πελατισα απο το μαγαζι .....μπουρδελο εγιναν ,μεχρι να την σηκωσουν ,το αρχιδι εγινε μπουχος....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.390
Πόντοι
12.056
εχω πλησιασει αρκετες φορες να παρω μαζι μου πατινοβιο. Το οτι ειναι αθορυβα και χωρις φωτα μπροστα, σε συνδιασμο με τα μπουρδελοστενα της αθηνας οπου πρεπει να βγαλεις 1 μετρο τη μουρη εξω για να δεις, ειναι υπερβολικα επικινδυνο. Επισης αν δεν κανω λαθος, δεν εχουν καποια ασφαλεια τρακαρισματος, οποτε αμα καρφωθει με τη μουρη ο αλλος στο παραθυρο σου με δικη του υπαιτιοτητα, και τον τρεχεις στο νοσοκομειο, και μπλεκεις (εστω και χωρις ποινη), και αναθεμα αν θα πληρωθεις τη ζημια.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι γονεις οι οποιοι αγοραζουν στα ανηλικα πατινια... Ας τους παρουν 50αρι μηχανακι στα 16 στην τελικη, με διπλωμα, κρανος, μπουφαν κτλ. Οχι οτι ειναι πολυ καλυτερα, αλλα τουλαχιστον υπαρχει μια στοιχειωδης διαδικασια.
υπαρχουν ηλεκτρικα σκουτερ περιορισμου τελικης ταχυτητας τα 25 χλμ για αυτους που δεν εχουν διπλωμα που βγαζουν κανονικα πινακιδα και ασφαλιζονται

• Like
Αντιδράσεις: enduro

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.970
Πόντοι
11.096
το ξερω οτι θα γινω κακος,αλλα ειλικρινα ΔΕΝ τους λυπαμαι καθολου.
ουτε αυτους με τα πατινια,ουτε τα ποδηλατα,ουτε τα μηχανακια.
χωνονται σαν τις πουτσες παντου,πανε αναποδα στο δρομο,στο πεζοδρομιο,εχω δει πατινι μεχρι και στη μεση της Συγγρου χαμηλα κατω απο τη Φραντζη να πηγαινει στην μεσαια λωριδα,αδιαφορωντας οι ιδιοι για την ασφαλεια τους.
τι να πρωτοπρολαβει καποιος οδηγος? κι απο που?
για μενα και αυτοι οι δυο στα νησια,αλλα και ολοι οι επομενοι που θα παθουν τα ιδια ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ και καλα να τα παθουν.
ο ΚΟΚ ειναι για ολους και οχι για να κινουμαστε οπως μας συμφερει.

πειτε με κακο και τωρα. ειλικρινα δεν προκειται να μου αλλαξετε γνωμη.
Γιατί νά σε πουν κακό;
Πετάγονται από το πουθενά κάτι 15χρονα καί το παίζουν καί ιστορία ότι καβαλανε δέν ξέρω καί εγώ τι....
Πριν μέρες πετάχτηκε ένα τσογλάνι από μονόδρομο πού πήγαινε ανάποδα, τόν πρόλαβα στο τσακ λέμε.
Ευτυχώς πού ήταν μέρα, κάποια δέν φαίνονται καν το βράδυ καί πετάγονται όπως νά νάι.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
Γιατί νά σε πουν κακό;
Πετάγονται από το πουθενά κάτι 15χρονα καί το παίζουν καί ιστορία ότι καβαλανε δέν ξέρω καί εγώ τι....
Πριν μέρες πετάχτηκε ένα τσογλάνι από μονόδρομο πού πήγαινε ανάποδα, τόν πρόλαβα στο τσακ λέμε.
Ευτυχώς πού ήταν μέρα, κάποια δέν φαίνονται καν το βράδυ καί πετάγονται όπως νά νάι.
μωρε εχει και κατι 40ρηδες και κατι 50ρηδες που ειναι χειροτεροι απο τα 15χρονα.
ειναι να μη σου τυχει ο μαλακας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Και να σκεφτείς ότι τα καβαλάνε και πιτσιρίκια κάτω των 16 ετών
Και κόβουν βόλτες στην Αθήνα
Και φυσικα πανω στα πεζοδρομια,
Στο κουλισταν δεν υπαρχει θεμα.
Οτι γουσταρεις κανεις.
Παντως ο κυριακος δεν εχει θεμα, δεν τον ενοχλουν τα πατίνια, αρα δεν υπάρχουν

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Εγω τυποι τα κυνηγάω να τα πατησω , πουτσα μου ολα
και δεν θα τον πατησω απλα , αλλα θα τον παρω απο κατω και θα τον πηγαινω σέρνοντας μεχρι να βγαλει σπιθες.
Ειδικα οποιον δω μπροστα μου να εχει μπει αναποδα σε στενο και να ειναι στον δρομο στριβω τιμονι και τον κεντραρω .. να τους δεις πως φτανουν τα φρυδια στο σβερκο και τρεχουν να σωθουν στο πεζοδρόμιο
Δεν υπαρχει προβλημα σε οτι περιγραφεις.
Μονο προσεχε μην κλωτσησεις καμια γατα, ο πελεκυς θα ναι βαρύς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.989
Πόντοι
3.656
Εγώ τύποι όταν βλέπω μαλακιστίρι με πατίνι σε λεωφόρο το παίρνω στο κυνήγι με 1η και 4χ στροφές μέχρι να κάνει άκρη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Αυτοί με ΠΑΤΙΝΙΑ & ΠΟΔΗΛΑΤΑ .... γιατί αψηφούν το θάνατο ;;

Έχετε δει ποτέ κανέναν να σταματάει σε κόκκινο ;
Μόλις δουν κόκκινο .... είναι σαν να τους βάζουν νέφτι στον κώλο .
Περνάνε βολίδα ... ενώ από την άλλη φεύγουν σφαίρα ταξί , φορτηγά , καβασάκι με 300 ....

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ;;;;
Μιλάμε λεωφόρο αθηνών ... προς αθήνα .... φέυγει σφαίραμε κόκκινο ... ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΦΟΥΛ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΙΧ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ .......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Αααααα και το άλλο κορυφαίο !!!!!!!!

Ηλεκτρικό αυτοκινητάκι .... όπως το citroen ami ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 40km/h απαγορεύεται ..... εθνική .... κηφισίας ... παραλιακή .... βουλιαγμένης .....

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ..............

Το ... πατίνι και το ποδήλατο ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931
Πέτυχα πριν κανα 2-3 μηνες πιτσιρικά να διασχίζει με πατινι κεντρικότατη διασταύρωση, βραδυ πηγαίνοντας τερμα παραβιάζοντας κοκκινο και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητο!!!:new_shocked::new_shocked::new_shocked: Ααα φοραγε και μαυρα ρουχα....Λογικά δεν πρέπει να ζει σήμερα:confused:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Δουλευω στην Αθγνα διανομεας εχω δει απιθανες σαβουρες και τρακους με τα πατινια αυτα

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Τα βάζουν και σε τρένα μέτρο λεωφορεία και πιάνουν χωρο μπροστά στις πόρτες συνήθως .....
Καλύτερα να τα βάλουν στον κώλο τους,όπως και τα ποδήλατα που βάζουν στον ηλεκτρικό. Αν είναι μάγκες να μετακινούνται ΜΟΝΟ με αυτά, όχι όπου τους βολεύει.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Δεν έχουμε οδηγική παιδεία στην Ελλάδα. Είμαστε κάτι σαν διασταύρωση Αίγυπτος με Πακιστάν και λίγο Μαρκόπουλο...

Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι μόνο εκεί θα έπρεπε να οδηγούν τα πατίνια. Δεν υπάρχουν οπότε άμεση απαγόρευση. Το ίδιο και τα ποδήλατα μέχρι να φτιάξουν σωστούς αντίστοιχους δρόμους.

Πρέπει να είμαστε από τους πιο χάλια οδηγούς παγκοσμίως.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Αντί της απαγόρευσης θα μπορούσαμε κάλλιστα να διοργανώσουμε μηνιαία τουρνουά και όποιος εξαφανίζει τα πιο πολλά πατίνια, με τον αναβάτη επάνω φυσικά, να κερδίζει κάτι τέλος πάντων.
Ή απλά να τα βάλουμε στον κώλο του κάθε ιδιοκτήτη κι άντε να πα να γαμηθούν.
Μήνυμα αγάπης τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προσωπικά νιωθω τετοια σιχαμαρα για τα ηλεκτρικα πατινια και τους ψυχασθενεις/ηλιθιους/διανοητικα καθυστερημενους/βαριδια της κοινωνιας/ζωα ορθια/πιθηκια/βλαμμενους που τα οδηγούν, ωστε με χαλαει ακομη και να το συζητησω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom