Νέα

Ηλεκτρικά πατίνια - σκοτώστρες ηλιθίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να καταργηθούν τα ηλεκτρικά πατίνια στο Ελλαδιστάν;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν φταινε τα ηλεκτρικα πατινια, αλλα οι κατοχοι τους.
Τα ηλεκτρικα πατινια ειναι στην κατηγορια με τα ποδηλατα. Ουτε κρανος δεν ειναι υποχρεωτικο, οπως με τα ποδηλατα. Ειναι προαιρετικο, οποιος θελει φοραει. Αρκει να εχουν τελικη ταχυτητα εως 25 χιλιομετρα. Προφανως τα πειραγμενα ειναι παρανομα. Ας κανει ελεγχους το κρατος, η αστυνομια.
Οταν λοιπον τα πατινια πανε αναποδα, πανε επικινδυνα, δεν φταιει το μεσον, αλλα ο κατοχος, και τι συμπεριφορα εχει.
Με αυτη τη λογικη να καταργηθουν και οι μηχανες και τα αυτοκινητα.
Τωρα βλεπεις μηχανες και ο αλλος με το ενα χερι κραταει το τιμονι, με το αλλο το σακιδιο των διανομων, ντελιβερας. Βλεπεις αλλον με το ενα χερι οδηγαει και με το αλλο κραταει τον καφε και πινει. Αυτοκινητα, παρα πολλοι οδηγοι μιλανε, κοιτανε το κινητο, στο ενα χερι, στο αλλο το τιμονι. Τι χρονο αντιδρασης εχουν, και τι προσοχη στο δρομο; Αλλοι θελουν να στριψουν, και βαριουνται/ξεχνανε να βγαλουν φλας. Πρεπει να το μαντεψεις τι θα κανει. Αλλοι κανουν προσπερασεις-σκοτωστρες. Αψυχολογητες, και κινησεις επικινδυνες για τους αλλους οδηγους.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.780
Πόντοι
3.446
Αλλη μια επικίνδυνη βλακεία που έφτιαξε ο άνθρωπος. Το να το οδηγείς αυτο στους δρόμους και να τρέχεις και όλας με ταχύτητες που έχουμε δει, είναι σκέτη αυτοκτονία. Αν θες να αυτοκτονήσεις, καντο, δικαιωμα σου, αλλά μην πάρεις και άλλους στον λαιμό σου. Κρίμα ειναι

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.318
Πόντοι
3.656
Θέλω Βίκυ Φλέσσα να διαβάζει Όμηρο να ηρεμήσουμε....
που να πεσουν πανω σου ΕΞΙ(τμχ6) πατινια κωλοφτιαγμενα με αεροτομες και εξατμισεις και μποντυκιτς ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
που να πεσουν πανω σου ΕΞΙ(τμχ6) πατινια κωλοφτιαγμενα με αεροτομες και εξατμισεις και μποντυκιτς ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ
Αν ήμουν ανώμαλος θα ήθελα τον Μπαμπινιώτη να διαβάζει Όμηρο...
Στον αφήνω σε εσένα τον Μπαμπινιώτη να σε ηρεμήσει...εγώ θέλω την Βίκυ...:smiling-face-with-heart-eyes::smitten:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.318
Πόντοι
3.656
Αν ήμουν ανώμαλος θα ήθελα τον Μπαμπινιώτη να διαβάζει Όμηρο...
Στον αφήνω σε εσένα τον Μπαμπινιώτη να σε ηρεμήσει...εγώ θέλω την Βίκυ...:smiling-face-with-heart-eyes::smitten:
το προβλημα δεν ειναι οτι θες την Βικυ(που ειναι αλλα τελος παντων)...το προβλημα ειναι οτι θες τη Σαπουντζακη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
Το να οδηγείς πατίνι στην Αθήνα είναι αυτοκτονία.
Στο Παρίσι όμως που τα έχω δει δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είναι ωραίος τρόπος μετακίνησεις. Έχουν δικές τους λωρίδες μαζί με τα ποδήλατα.
Δεν ξέρω γιατί δεν τα θέλουν.....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.392
Πόντοι
12.056
Το να οδηγείς πατίνι στην Αθήνα είναι αυτοκτονία.
Στο Παρίσι όμως που τα έχω δει δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είναι ωραίος τρόπος μετακίνησεις. Έχουν δικές τους λωρίδες μαζί με τα ποδήλατα.
Δεν ξέρω γιατί δεν τα θέλουν.....
γιατι εκει νομιζεις ειναι λιγοτερο μαλακες:wink: και εκει τα ξεκλειδωνουν και πανε με υψηλη ταχυτητα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
γιατι εκει νομιζεις ειναι λιγοτερο μαλακες:wink: και εκει τα ξεκλειδωνουν και πανε με υψηλη ταχυτητα
Και τα ποδήλατα ηλεκτρικά και μη πηγαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν κινδυνευεις από τα αυτοκίνητα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.392
Πόντοι
12.056
Και τα ποδήλατα ηλεκτρικά και μη πηγαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν κινδυνευεις από τα αυτοκίνητα.
υπαρχουν δρομοι για να κινηθουν αυτα τα οχηματα αλλα παραυτα γινονται πολλα ατυχηματα μεσα στο παρισι

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
36
Πόντοι
0
υπαρχουν δρομοι για να κινηθουν αυτα τα οχηματα αλλα παραυτα γινονται πολλα ατυχηματα μεσα στο παρισιΚ
Κάτι με τόσο μικρές ρόδες είναι επικίνδυνο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα (αστάθεια - λακούβες κλπ κλπ) . Απο την άλλη αν δε μπορεί να κινηθεί επαρκώς γρήγορα είναι επικίνδυνο να κινείται σε κανονικούς δρόμους. Οπότε ή απαγορεύονται ή φτιάχνουμε εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων (όχι τις μακακιες του δήμου Αθηναίων)...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
καλα ρε τυπε, και τα ακουστικα σε ενοχλουν;
απο τα 80ς με τα walkman οι ανθρωποι ακουγαν ετσι μουσικη εκτος σπιτιου, τι παρανοιες περι καταπιεσης γραφεις
δεν υπολογίζεις το γεγονός, ότι τα ακουστικά σου αποσπούν την προσοχή από το δρόμο;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Πειτε και για τους βλακες μηχανοβιους που κυκλοφορουν χωρις πινακιδες τα λαμογια, κρατος μπαχαλο. Ζωη με ημερομηνια ληξης

• Like
OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
δεν υπολογίζεις το γεγονός, ότι τα ακουστικά σου αποσπούν την προσοχή από το δρόμο;
ειπε "με τα ποδια", πρωτα εκραξε τους πεζους που φορανε ακουστικα.

ναι αμα οδηγας σαφως σου αποσπουν την προσοχη, αλλα αν καποιος πιστευει οτι δεν "πρεπει" να ακουνε μουσικη απο ακουστικα οι πεζοι, τοτε μιλαμε για παρανοια. Ο πεζος κουτουλαει με στυλους της ΔΕΗ επειδη τσαταρει στο κινητο του, οχι επειδη δεν ακουσε τον στυλο.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Είναι εξαιρετικά απλό να λυθεί το θέμα φτιάχνοντας ποδηλατόδρομους όπως σε πολλές χώρες της Ευρώπης...Άστους εκεί με τα πατίνια, τα ποδήλατα και την άλλη μαλακία με τη 1 ρόδα (υπάρχει και αυτό για όσους δεν έχουν δει) να παίζουν και να μην είναι κίνδυνος ούτε για τον εαυτό τους ούτε για τους άλλους.

Εδώ βλέπεις τους ποδηλάτες σε κεντρικούς δρόμους να περνάνε κόκκινα, να κάνουν σφήνες και γενικώς να είναι στ αρχιδια τους όπως και το 90% των υπολοίπων οδηγών. Είναι τυχαίο το ότι είμαστε από τους πρώτους σε τροχαία ? Δεν νομίζω...

Χάλι μαύρο, εγώ κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι η και το αμάξι ακόμα προσέχω 10 φορές παραπάνω σε σχέση με παλιότερα,έχουν τρελαθεί όλοι και πάνε όπως να ναι :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
ειπε "με τα ποδια", πρωτα εκραξε τους πεζους που φορανε ακουστικα.

ναι αμα οδηγας σαφως σου αποσπουν την προσοχη, αλλα αν καποιος πιστευει οτι δεν "πρεπει" να ακουνε μουσικη απο ακουστικα οι πεζοι, τοτε μιλαμε για παρανοια. Ο πεζος κουτουλαει με στυλους της ΔΕΗ επειδη τσαταρει στο κινητο του, οχι επειδη δεν ακουσε τον στυλο.
Δεν πρόσεξα ότι έβαλε και τους πεζούς μέσα. Αν όμως με ρωτάς σαν άτομο, ΝΑΙ, πιστεύω ότι είναι μεγάλο σφάλμα να είσαι απορροφημένος από τη μουσική όταν περπατάς. Ας πούμε δεν θα ακούσεις το στρίγκλισμα των φρένων κάποιου βλαμμένου που έτρεχε παραπάνω από όσο έπρεπε, και προσπαθεί να μαζέψει τη βλακεία του. Ακόμα είσαι ώριμο φρούτο για έναν πορτοφολά, και άλλα πολλά. Στο δρόμο πρέπει να είσαι Σαμουράι, τέλος πάντων αυτή την άποψη έχω, ότι πρέπει να έχει απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντός σου

• Like

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή απο ένα φτιαγμένο πουσαρισμένο ηλεκτρικό πατίνι.
Είναι σαν να έχεις ένα μοτέρ, μάλλον ολόκληρος είσαι ένα μοτέρ με απειρη ροπη επιταχυνση σαν τον ironman αισθανομαι οταν κατεβαινω απο αγιο στέφανο τον Κηφισό, μια φορα βγήκα στην έξοδο για 3Ε COCA COLA κατα λαθος με 80 και σταματησα στο τσακ στα κάγκελα, αλλα ωραιος έκανα αναποδα στην κυκλοφορια και ξαναμπήκα
Διακτινιζομαι όπως στο Star Trek
Αφήνω το τιμόνι και πιάνω το πεκ-τεκ

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Η συντριπτ
Φίλε μου ποιος θα με αποζημιώσει σε τυχόν ατύχημα που θα φταίει το πατίνι?
Κι αν οι μισοι κάνουν χρήση πατινιού/ποδηλάτου, ποιος θα πληρώνει τέλη και δρόμους? (που θα χρησιμοποιουν κι αυτοί φυσικά).
Μήπως θα αυξηθούν των αυτοκινήτων/μηχανών?
ΟΧΙ
Όποιος κάνει χρήση θα πλερώνει. Δικαια πράματα, μοιρασμένα...

Φίλε μου ποιος θα με αποζημιώσει σε τυχόν ατύχημα που θα φταίει το πατίνι?
Κι αν οι μισοι κάνουν χρήση πατινιού/ποδηλάτου, ποιος θα πληρώνει τέλη και δρόμους? (που θα χρησιμοποιουν κι αυτοί φυσικά).
Μήπως θα αυξηθούν των αυτοκινήτων/μηχανών?
ΟΧΙ
Όποιος κάνει χρήση θα πλερώνει. Δικαια πράματα, μοιρασμένα...
Μην ανησυχείς ... Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει την θαλπωρή του αυτοκινήτου και άλλο σημαντικό ποσοστό δεν έχει ούτε πρόκειται να ακουμπήσει τιμόνι ούτε ποδηλάτου .... Οπότε μιλάμε για λίγους .... Και έχεις ακούσει πολλά τροχαία που το ποδήλατο η πατίνι να διαμέλισε κανέναν που έπεσε πάνω του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom