Νέα

Ιερόδουλες νταρντάνες με μεγάλο κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfpan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.094
Πόντοι
32.478
Πάολα , Κολωνού 48 . VFM
Κωλάρα τέτοια , χαμογελαστή σχετικά μικρή 30 χρ. με τελειωτικό στο στόμα στα 10 ευρώ, δεν παίζει πουθενά.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.125
Πόντοι
506
Ξεχασα και την Αντζελα στην Μεγαλου Αλεξανδρου,10 ευρω παιρνει και αλλα συν 10 για κωλο...
Μπουταρες κ κωλαρα η Αντζελα. Εχω χυσει κωλομαγουλα πολλακις....

idonolatris

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Aντζελίνα, Κολωνού 32, ΚΑΙ κωλάρα ΚΑΙ βυζάρες. Δυστυχώς, όμως, κάνει υπεραπλό πρόγραμμα

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Και για μια Νικολ λενε βραζιλιανα φυλης59 οτι εχει μεγαλη κωλαρα

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
395
Πόντοι
21
Ναι γυρισε απο 22.00 ξεκιναει, Κωσταντινουπολεωs 166 κατω.

3 υπαρχουν με μεγαλη κωλαρα...Εχουμε και λεμε Κωσταντινουπολεωs 166 κατω απο 22.00 το βραδυ,Αλινα με κωλαρα και παντα με το χαμογελο μεσα,Διδυμου 20 διαδρομοs,Ντιανα που δεινει και κωλο ,δεχεται σφαλιαρεs στην πατουρα,αλλα απο φατσα αστα,και τελοs η ποιο μικρη Αλισια λατινα μικρη με τεραστια πατουρα,Φωκαιαs και Αχαρνων επανω απογευματινη βαρδυα,με ελευθερο στοματικο τελειωτικο,θελει λιγο καθοδηγηση μεσα ,γιατι ειναι slow motion,αλλα εδω βαρανε και πορτεs....Aν εχετε δει καπου καμια με τεραστια κωλαρα ενημερωστε......
Η Αλίνα από Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο αδυνάτισε πολύ. Κατά την γνώμη μου είναι μία από τις πιο καλές και όμορφες παρουσίες (πάντα για γυναίκες αυτής της ηλικίας, 50++). Η αλλαγή της είναι θεαματική προς το καλ΄ύτερο ΑΛΛΑ η τεράστια κωλάρα που είχε μειώθηκε κατά πολύ.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
31
Like
1.387
Πόντοι
1.071
Aντζελίνα, Κολωνού 32, ΚΑΙ κωλάρα ΚΑΙ βυζάρες. Δυστυχώς, όμως, κάνει υπεραπλό πρόγραμμα
Την έχω δει λέω να δοκιμάσω αλλά την πετυχαίνωομο Κυριακή πρωί... Ξέρεις τι βάρδιες δουλεύει;

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
6
Like
148
Πόντοι
280
3 υπαρχουν με μεγαλη κωλαρα...Εχουμε και λεμε Κωσταντινουπολεωs 166 κατω απο 22.00 το βραδυ,Αλινα με κωλαρα και παντα με το χαμογελο μεσα,Διδυμου 20 διαδρομοs,Ντιανα που δεινει και κωλο ,δεχεται σφαλιαρεs στην πατουρα,αλλα απο φατσα αστα,και τελοs η ποιο μικρη Αλισια λατινα μικρη με τεραστια πατουρα,Φωκαιαs και Αχαρνων επανω απογευματινη βαρδυα,με ελευθερο στοματικο τελειωτικο,θελει λιγο καθοδηγηση μεσα ,γιατι ειναι slow motion,αλλα εδω βαρανε και πορτεs....Aν εχετε δει καπου καμια με τεραστια κωλαρα ενημερωστε......
Η Ντιάνα ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα γτ τις τελευταίες φορές που έχω πάει δεν την έχω βρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom