Νέα

Ιδιωτικός Τομέας = Ξεζούμισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΙδιωτικόςΤομέας = Ξεζουμισμα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Να σε ξεζουμιζουνε και να σε πληρωνουν καλα.
Να βλεπεις προοπτικες και να ανεβαινεις.
Ελα ομως που σε πετανε σα στιμενη λεμονοκουπα με την πρωτη ευκαιρια.
Μιλαω για Ελλαδα παντα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
ενοειται.κοιταχτε μονο και μονο ολους αυτους τους δημοσιους υπαλληλους που πεφτουν κατω και λιποθυμουν και κατασκηνωνουν εξω απο τα υπουργεια σε ενδεχομενη απολυση τους απο το δημοσιο

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να σε ξεζουμιζουνε και να σε πληρωνουν καλα.
Να βλεπεις προοπτικες και να ανεβαινεις.
Ελα ομως που σε πετανε σα στιμενη λεμονοκουπα με την πρωτη ευκαιρια.
Μιλαω για Ελλαδα παντα.
+1

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και ναι και οχι. Εξαρταται απο την εταιρεια και το τι θεωρει ξεζουμισμα ο καθενας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω ότι ο κάθε υπάλληλος, το μόνο που θέλει να ξέρει είναι:

πόσα λεφτά θα παίρνει

πότε θα πάρει το ρεπό του

τι ώρα επιτέλους θα σχολάσει

πώς θα γίνει να λουφάρει περισσότερο

πότε έχει αργία ντε και καλά!

πώς να μην αργήσει ούτε 5 λεπτά όταν είναι να σχολάσει

πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....

να πω κι άλλα?

διαφωνεί κάποιος?

κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!

όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!

μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
δεν μπορω να καταλαβω ακουω γενικος παραπονα ενα εχω να πω εισαι δημοσιος υπαλληλος και δεν σου αρεσει παραιτησου,εισαι στρατιωτικος και δεν σου αρεσει το ιδιο το ιδιο ισχυει και για τουσ ιδιωτικους υπαλληλους.
παντα ψαχνεις το καλυτερο και ναι στον ιδιωτικο τομεα μας εκμεταλευονται πρεπει ομως να εκμεταλευεσαι και εσυ τις ευκαιριες,μαθε την εκαστοτε δουλεια και μετα καντην το μοναδικο πραγμα που μπορουμε να εκμεταλευτουμε εμεις ειναι η γνωση και η πειρα γιατι κακα τα ψεμματα στον ιδιωτικο τομεα με λιγα χρηματα σε φορτωνουν με μεγαλες υποχρεωσεις αλλα αυτο σε κανει καλυτερο.
παντα ολοι οι εργαζομενοι θα εχουμε παραπονα γι'αυτο να ψαχνουμε το καλυτερο μονο αυτο μπορουμε να κανουμε.
υγ για να μην παρεξηγηθω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι και εγω αλλα αυτο ειναι το πιστευω μου και ποτε δεν φοβηθηκα μεχρι σημερα την απολυση ισως και λογω της ηλικιας που ειμαι ακομα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αλλου ναι.... αλλου οχι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

πόσα λεφτά θα παίρνει

πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....

να πω κι άλλα?

διαφωνεί κάποιος?

Αυτός δεν είναι υπάλληλος, είναι φαντάρος  :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

πόσα λεφτά θα παίρνει

να πω κι άλλα?

διαφωνεί κάποιος?

κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!

όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!

μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Υπαρχουν και φιλοτιμοι εργαζομενοι. Εργατικοι.  Αλλα να τονισω αλλο φιλοτιμος αλλο κοροιδο. Επισης τα αφεντικα να αξιολογουν καλυτερα το προσωπκο, διοτι πως γινεται καποιος που λουφαρει και δεν εχει γνωσεις και τον εχουν μονο για απλα πραγματα ,να παιρνει περισσοτερα απο εργατικους ανθρωπους με φιλοτικο...
Και κατι αλλο. Αντι τα αφεντικα να πληρωνουν εταιρειες αξιολογησης προσωπικου και να ερχεται ο καθε ασχετος να παρακολουθει τι κανεις για να κρινει ποσο εργατικος εισαι, καλυτερα να δωσουν κινητρα στον εργαζομενο να δουλεψει ακομα πιο εντατικα.

Αντε γιατι ολα τα ριχνετε στους εργαζομενους....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Υπαρχουν και φιλοτιμοι εργαζομενοι. Εργατικοι.  Αλλα να τονισω αλλο φιλοτιμος αλλο κοροιδο. Επισης τα αφεντικα να αξιολογουν καλυτερα το προσωπκο, διοτι πως γινεται καποιος που λουφαρει και δεν εχει γνωσεις και τον εχουν μονο για απλα πραγματα ,να παιρνει περισσοτερα απο εργατικους ανθρωπους με φιλοτικο...
Και κατι αλλο. Αντι τα αφεντικα να πληρωνουν εταιρειες αξιολογησης προσωπικου και να ερχεται ο καθε ασχετος να παρακολουθει τι κανεις για να κρινει ποσο εργατικος εισαι, καλυτερα να δωσουν κινητρα στον εργαζομενο να δουλεψει ακομα πιο εντατικα.

οχι ολα.
αλλα διαφωνεις ότι δεν φταινε μονο τα αφεντικα?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

πόσα λεφτά θα παίρνει

να πω κι άλλα?

διαφωνεί κάποιος?

Κλαψε........

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οχι ολα.
αλλα διαφωνεις ότι δεν φταινε μονο τα αφεντικα?

Κοιτα δεν ειμαι παραλογος ανθρωπος, ουτε ζω σε φανταστικο κοσμο. Υπαρχουν ποιοτητες εργοδοτων και εργαζομενων. Οταν συναδελφος μου κοιμαται στην αποθηκη και το επιτρεπει ο εργοδοτης, ποιος φταιει μετα? Μεχρι και φωτο κυκλοφορησε της ωραιας κοιμωμενης....
Επισης οταν εχω βοηθο καποιον που εχει την φημη του κοπριτη σε ολην την εταιρεια, και τους κανει εντυπωση η δουλεια που βγαζουμε, γιατι λεει βγαζουμε δουλεια για 4 ατομα σε σχεση με το πως δουλευαν συναδελφοι, για μενα τι αλλαζει? Απλα γαμηθηκα πολυ για τα ιδια λεφτα. Δουλεψα περισσοτερο. Αλλα φυσικα κανενας δεν το αναγνωριζει μισθολογικα.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

καμιά φορά αυτού του είδους οι αξιολογήσεις μπορεί να έχουν και περίεργη τροπή ξέρεις!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
από τις πολυεθνικές που ξέρω τουλάχιστον...

σε ότι αφορά το θέμα, υπάρχει ιδιωτικός τομέας και ιδιωτικός τομέας.
χίλιες φορές σε πολυεθνική (μιλάμε για πολυεθνική όμως, όχι ελληνικές ντε μεκ πολυεθνικές) παρά σε ελληνική εταιρία.
έκανα το λάθος και το σκυλομετάνοιωσα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καμιά φορά αυτού του του είδους οι αξιολογήσεις μπορεί να και περίεργη τροπή ξέρεις!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
από τις πολυεθνικές που ξέρω τουλάχιστον...

σε ότι αφορά υπάρχει ιδιωτικός τομέας και ιδιωτικός τομέας.
χίλιες φορές σε πολυεθνική (μιλάμε για πολυεθνική όμως, όχι ελληνικές ντε μεκ πολυεθνικές) παρά σε ελληνική εταιρία.
έκανα το λάθος και το σκυλομετάνοιωσα...

Ναι σε πολυεθνικη μετραει. Ειδικα αν πληρωνεσαι απο εταιρεια που εδρευει Γενευη πχ , και σε εχουν σε ποστο στην Ελλαδα πχ. Αυτες ειναι καλες περιπτωσεις....

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι σε πολυεθνικη μετραει. Ειδικα αν πληρωνεσαι απο εταιρεια που εδρευει Γενευη πχ , και σε εχουν σε ποστο στην Ελλαδα πχ. Αυτες ειναι καλες περιπτωσεις....
έκανα το λάθος να πάω σε ελληνική εταιρία(που ισχυρίζεται ότι είναι) πολυεθνική και το σκυλομετάνοιωσα.
σε ένα εξάμηνο είχα αρχίσει να ξαναψάχνω...
τέλος καλό όμως! :grin:

σα να έχω γυρίσει στο τσάμπιονς λίγκ αισθάνομαι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
έκανα το λάθος να πάω σε ελληνική εταιρία(που ισχυρίζεται ότι είναι) πολυεθνική και το σκυλομετάνοιωσα.
σε ένα εξάμηνο είχα αρχίσει να ξαναψάχνω...
τέλος καλό όμως! :grin:

σα να έχω γυρίσει στο τσάμπιονς λίγκ αισθάνομαι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Τοσος κοσμος που εμεινε αγγλια μαλακες ειναι νομιζεις? Αφου στην Ελλαδα η κατασταση ειναι ΓΤΠ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom