foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνείτε;
+1Να σε ξεζουμιζουνε και να σε πληρωνουν καλα.
Να βλεπεις προοπτικες και να ανεβαινεις.
Ελα ομως που σε πετανε σα στιμενη λεμονοκουπα με την πρωτη ευκαιρια.
Μιλαω για Ελλαδα παντα.
Εγώ ξέρω ότι ο κάθε υπάλληλος, το μόνο που θέλει να ξέρει είναι:
πόσα λεφτά θα παίρνει
πότε θα πάρει το ρεπό του
τι ώρα επιτέλους θα σχολάσει
πώς θα γίνει να λουφάρει περισσότερο
πότε έχει αργία ντε και καλά!
πώς να μην αργήσει ούτε 5 λεπτά όταν είναι να σχολάσει
πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....
να πω κι άλλα?
διαφωνεί κάποιος?
πόσα λεφτά θα παίρνει
πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....
να πω κι άλλα?
διαφωνεί κάποιος?
κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!
όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!
μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Υπαρχουν και φιλοτιμοι εργαζομενοι. Εργατικοι. Αλλα να τονισω αλλο φιλοτιμος αλλο κοροιδο. Επισης τα αφεντικα να αξιολογουν καλυτερα το προσωπκο, διοτι πως γινεται καποιος που λουφαρει και δεν εχει γνωσεις και τον εχουν μονο για απλα πραγματα ,να παιρνει περισσοτερα απο εργατικους ανθρωπους με φιλοτικο...
Και κατι αλλο. Αντι τα αφεντικα να πληρωνουν εταιρειες αξιολογησης προσωπικου και να ερχεται ο καθε ασχετος να παρακολουθει τι κανεις για να κρινει ποσο εργατικος εισαι, καλυτερα να δωσουν κινητρα στον εργαζομενο να δουλεψει ακομα πιο εντατικα.
Αντε γιατι ολα τα ριχνετε στους εργαζομενους....
πόσα λεφτά θα παίρνει
να πω κι άλλα?
διαφωνεί κάποιος?
κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!
όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!
μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!
οχι ολα.
αλλα διαφωνεις ότι δεν φταινε μονο τα αφεντικα?
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Υπαρχουν και φιλοτιμοι εργαζομενοι. Εργατικοι. Αλλα να τονισω αλλο φιλοτιμος αλλο κοροιδο. Επισης τα αφεντικα να αξιολογουν καλυτερα το προσωπκο, διοτι πως γινεται καποιος που λουφαρει και δεν εχει γνωσεις και τον εχουν μονο για απλα πραγματα ,να παιρνει περισσοτερα απο εργατικους ανθρωπους με φιλοτικο...
Και κατι αλλο. Αντι τα αφεντικα να πληρωνουν εταιρειες αξιολογησης προσωπικου και να ερχεται ο καθε ασχετος να παρακολουθει τι κανεις για να κρινει ποσο εργατικος εισαι, καλυτερα να δωσουν κινητρα στον εργαζομενο να δουλεψει ακομα πιο εντατικα.
Αντε γιατι ολα τα ριχνετε στους εργαζομενους....
καμιά φορά αυτού του του είδους οι αξιολογήσεις μπορεί να και περίεργη τροπή ξέρεις!!!
από τις πολυεθνικές που ξέρω τουλάχιστον...
σε ότι αφορά υπάρχει ιδιωτικός τομέας και ιδιωτικός τομέας.
χίλιες φορές σε πολυεθνική (μιλάμε για πολυεθνική όμως, όχι ελληνικές ντε μεκ πολυεθνικές) παρά σε ελληνική εταιρία.
έκανα το λάθος και το σκυλομετάνοιωσα...
έκανα το λάθος να πάω σε ελληνική εταιρία(που ισχυρίζεται ότι είναι) πολυεθνική και το σκυλομετάνοιωσα.Ναι σε πολυεθνικη μετραει. Ειδικα αν πληρωνεσαι απο εταιρεια που εδρευει Γενευη πχ , και σε εχουν σε ποστο στην Ελλαδα πχ. Αυτες ειναι καλες περιπτωσεις....
έκανα το λάθος να πάω σε ελληνική εταιρία(που ισχυρίζεται ότι είναι) πολυεθνική και το σκυλομετάνοιωσα.
σε ένα εξάμηνο είχα αρχίσει να ξαναψάχνω...
τέλος καλό όμως!
σα να έχω γυρίσει στο τσάμπιονς λίγκ αισθάνομαι!!!
Τοσος κοσμος που εμεινε αγγλια μαλακες ειναι νομιζεις? Αφου στην Ελλαδα η κατασταση ειναι ΓΤΠ.