Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μην φας εχει γλαρο

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ασπις προνοια εκει σιγουρευεις τα λεφτακια σου.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μιληστε σοβαρα ρε μανταχαλαδες........Ο ψωμιαδης θα κανει Χριστουγεννα σε σαλε στην Αυστρια ξυπνηστε....

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....
ειναι ρισκο η υποθεση στις μερες που ζουμε.η μανα μου εχει εδω και 15 χρονια περιπου και λεει οτι σε 8 χρονια θα παρει κ αυτη τη συνταξη, την N & N τωρα εχει ονομαστει αλλιως.οταν ημασταν μικρα με τον αδερφο μου μας ειχε κανει υγειας .μια εγχειριση που εκανα στα 18 το 1998 ολα κομπλε

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
η εταιρια που δουλευω μας εχει κανει εξτρα απο το ικα.και εγω επιπλεον εχω κανει γυναικα και παιδι και τα κρατανε απο το μισθο.για υγειας ψαξου αλλα για συνταξης.................

marko dexter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3
Πόντοι
0
Η ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ EINAI H INTERASCO...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΣ ΕΘΝΙΚΗ//ΕΥΡ.ΠΙΣΤΗ//EYROLIFE //ALICO//AXA

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.775
Πόντοι
496
Αποταμιευσεις/Καταθεσεις σε τραπεζα, διοτι δε θελω κανενας καριολης(ασφαλιστικα ταμεια) στο ονομα της δημοσιας συνταξης, να παιζει με τα λεφτα μου
Τωρα για τη νοσοκομειακη περιθαλψη μαλλον καμια ιδωτικη ασφαλεια (interamerican πχ)

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αποταμιευσεις/Καταθεσεις σε τραπεζα, διοτι δε θελω κανενας καριολης(ασφαλιστικα ταμεια) στο ονομα της δημοσιας συνταξης, να παιζει με τα λεφτα μου
Τωρα για τη νοσοκομειακη περιθαλψη μαλλον καμια ιδωτικη ασφαλεια (interamerican πχ)
πάντως η φθηνότερη νοσοκομειακή ασφάλεια είναι της EFG EUROLIFE θυγατρικής της EUROBANK ....όταν έψαχνα για ασφάλεια είχε χαμηλότερο κόστος από όλες τις άλλες ασφαλιστικές εταιρείες και σε θέμα φερεγγυότητας είναι τραπεζική....Βέβαια αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα τότε σε όποια ασφαλιστική και να έχεις πρόγραμμα ακόμη και αν δεν χρεοκοπήσει η ασφαλιστική εταιρεία πάλι δεν θα σε αποζημιώνει καθώς κανένα συμβόλαιο δεν καλύπτει ασθένειες ή περιστατικά τραυματισμών εν καιρό πολέμου ή μαζικών ταραχών....άρα καλό ειναι να μη χρεοκοπήσει η ελλάδα γιατί τότε θα είναι απίστευτος ο κανιβαλισμός που θα δούμε όλοι μας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάμε...
πρώτα πρώτα από πλευράς φερεγγυότητας ή πας σε ξένη που είναι χρόνια στο κουρμπέτι ή πας στην Εθνική για να έχεις το κεφάλι σου όσο πιο ήσυχο μπορείς

η Εθνική επειδή έχει επιζήσει 2 πολέμους...για κανένα άλλο λόγο.

Στο θέμα των νοσοκομειακών, έχουνε μειωθεί οι παροχές τώρα πια.
Παλιά που είχε ας πούμε η Εθνική για εγγυμοσύνες ολική αποζημίωση σε οποιαδήποτε θέση το εκμεταλλεύονταν οι γιατροί και κάνανε μαλακίες υπερχρεώσεις.

το σύστημα έβγαλε μόνο του τα μάτια του.
και την πλήρωσε ο κοσμάκης όπως πάντα.

στην τελική. Για νοσοκομειακά αξίζει, ειδικά αν σου τύχει η στραβή που δεν θες να σου τύχει. Οι νοσοκομειακές ασφαλίσεις έχουν μεγάλο κόστος και δεν ξέρεις αν θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω - για την ακρίβεια δεν θες να τα πάρεις πίσω (γιατί σημαίνει πως θα σου έχει τύχει κάτι σοβαρό)

Αλλά σε εγγυμοσύνη είναι πολύ καλή περίπτωση και ένα ζευγάρι που πάει προγραμματισμένα σε 3 χρόνια να κάνει παιδί....αξίζει τον κόπο

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω ,η Εθνικη εχει καθαρισει σε ο,τι την εχω χρειαστει ,αλλα η συνταξη ειναι μουφα τζαμπα λεφτα δινει κανεις.
Γιαυτο και την εξαργυρωσα περσυ.
Και η eurolife ειναι πολυ αξιοπιστη ακομα,αλλα βεβαια εδω που εχουμε φτασει κανεις δεν ξερει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνω ,η Εθνικη εχει καθαρισει σε ο,τι την εχω χρειαστει ,αλλα η συνταξη ειναι μουφα τζαμπα λεφτα δινει κανεις.
Γιαυτο και την εξαργυρωσα περσυ.
Και η eurolife ειναι πολυ αξιοπιστη ακομα,αλλα βεβαια εδω που εχουμε φτασει κανεις δεν ξερει.

καθόλου μούφα δεν είναι υπό την προυπόθεση ότι δεν θα πάς σε καταστάσεςι τύπου unit linked και λοιπές παπαριές...

τα συνταξιοδοτικά προγράμματα έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3.37% για όλη την διάρκεια του συμβολαίου (ορισμένο από το υπουργείο) και πιθανόν να έχουν υπεραπόδοση (αυτό εξαρτάται)...

στις 12/12 έληξε ένα δικό μου που το είχα από το 1986 και πήρα 84.000 ... είχα βάλει συνολικά 53.000 από το 1986... καθόλου κακή απόδοση για περίπου 2.000 που έβαζα στην πάντα κάθε χρόνο.. και έχω ένα που λήγει στα 60 ένα στα 62 και ένα στα 65...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καθόλου μούφα δεν είναι υπό την προυπόθεση ότι δεν θα πάς σε καταστάσεςι τύπου unit linked και λοιπές παπαριές...

τα συνταξιοδοτικά προγράμματα έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3.37% για όλη την διάρκεια του συμβολαίου (ορισμένο από το υπουργείο) και πιθανόν να έχουν υπεραπόδοση (αυτό εξαρτάται)...

στις 12/12 έληξε ένα δικό μου που το είχα από το 1986 και πήρα 84.000 ... είχα βάλει συνολικά 53.000 από το 1986... καθόλου κακή απόδοση για περίπου 2.000 που έβαζα στην πάντα κάθε χρόνο.. και έχω ένα που λήγει στα 60 ένα στα 62 και ένα στα 65...

μαλακια ειναι. εκτος και εαν φοβασαι οτι εισαι επιρεπης και θα φας τα λεφτα σου, οποτε θες αφεντικο την ασφαλιστικη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλακια ειναι. εκτος και εαν φοβασαι οτι εισαι επιρεπης και θα φας τα λεφτα σου, οποτε θες αφεντικο την ασφαλιστικη.

είναι πολύ καλύτερη από το να κάνεις μικρές προθεσμιακές (πχ 2.000 τον χρόνο)..

ειδικά οι παλιές οι δικές μου που έχουν εγγυημένο επιτόκιο 5.50% (τόσο ήταν μέχρι το 1996) έχουν πολύ καλές αποδόσεις..

στα σύν ότι δεν μπορείς να φάς τα λεφτά...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μου πρότειναν διαρκώς, ιδίως από Πειραιώς τέτοια προγράμματα αλλά τους έγραφα στα αρχίδια μου...
Κυρίως διότι δεν έπαιρνα ποτέ πειστική απάντηση στο ερώτημα ποια η διαφορά αν έβαζα ο ίδιος πχ € 2.000 το χρόνο σε προθεσμιακό επί 20-25 χρόνια όποτε θα είχα και σχετική ρευστότητα, αφού ο προθεσμιακός μπορεί να είναι και ετήσιος με δυνατότητα ανάληψης στην επέτειο κάθε μήνα και πρόσβαση στις αποδόσεις αφού αυτοί οι προθεσμιακοί έχουν μηνιαία απόδοση τόκων, τους οποίους μπορείς να επανεπενδύσεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είναι πολύ καλύτερη από το να κάνεις μικρές προθεσμιακές (πχ 2.000 τον χρόνο)..

ειδικά οι παλιές οι δικές μου που έχουν εγγυημένο επιτόκιο 5.50% (τόσο ήταν μέχρι το 1996) έχουν πολύ καλές αποδόσεις..

στα σύν ότι δεν μπορείς να φάς τα λεφτά...

το ειπα ηδη. για το υπογραμμισμενο μονο αξιζει. προσωπικα δε χρειαζομαι νταβατζη για τα λεφτα μου, δε νιωθω ανηλικος. οσο για τις αποδοσεις, υπαρχουν ιδιες και καλυτερες με αλλους τροπους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μου πρότειναν διαρκώς, ιδίως από Πειραιώς τέτοια προγράμματα αλλά τους έγραφα στα αρχίδια μου...
Κυρίως διότι δεν έπαιρνα ποτέ πειστική απάντηση στο ερώτημα ποια η διαφορά αν έβαζα ο ίδιος πχ € 2.000 το χρόνο σε προθεσμιακό επί 20-25 χρόνια όποτε θα είχα και σχετική ρευστότητα, αφού ο προθεσμιακός μπορεί να είναι και ετήσιος με δυνατότητα ανάληψης στην επέτειο κάθε μήνα και πρόσβαση στις αποδόσεις αφού αυτοί οι προθεσμιακοί έχουν μηνιαία απόδοση τόκων, τους οποίους μπορείς να επανεπενδύσεις...

και σε αυτά οι τόκοι επανεπενδύονται.. και λογίζονται ανα τρίμηνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom