Νέα

Ιδιωτικά πανεπιστήμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την ίδρυση Ιδιωτικών πανεπιστημίων;

• Ναι στο νέο νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση

Ψήφοι: 30 54,5%
  • Όχι, κατάληψη μέχρι του χρόνου μέχρι να απορριφθεί

Ψήφοι: 25 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
βρεθηκα στο Αγρινιο
απο οπου ειναι η γυναικα μου.
Ο πεθερος μου ηταν με ενα ματι κοκκινο, σαν του δρακουλα.
Μενει διπλα στο νομαρχιακο νοσοκομειο,
δεν υπαρχει αλλο μεγαλυερο στον νομο.
Οταν πηρα το 166 μου ειπαν σε ποιον γιατρο να παω
στο ιδιωτικο του ιατρειο
γιατι το νομαρχιακο νοσοκομειο δεν ειχε οφθαλμιατρο.
Αλλιως Πατρα ή Αθηνα!
Αφου ξερουμε ολοι οτι τιποτα δεν δουλευει σε αυτο το κρατος,
ειμαστε και εμεις υπευθυνοι, ψηφιζουμε με μοναδικο γνωμονα
καποια προσληψη ή καποια μεταθεση.
Οταν παμε σε νοσοκομειο ψαχνουμε ποιον να πληρωσουμε,
αρχιζουμε τα φροντιστηρια απο το δημοτικο,
τουλαχιστον μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,
τιποτα κρατικο δεν δουλευει και σε κανεναν ιδιωτη δεν ασκει ελεγχο το κρατος. Ολα ειναι ενα μπουρδελο (.com !!!)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
βρεθηκα στο Αγρινιο
απο οπου ειναι η γυναικα μου.
Ο πεθερος μου ηταν με ενα ματι κοκκινο, σαν του δρακουλα.
Μενει διπλα στο νομαρχιακο νοσοκομειο,
δεν υπαρχει αλλο μεγαλυερο στον νομο.
Οταν πηρα το 166 μου ειπαν σε ποιον γιατρο να παω
στο ιδιωτικο του ιατρειο
γιατι το νομαρχιακο νοσοκομειο δεν ειχε οφθαλμιατρο.
Αλλιως Πατρα ή Αθηνα!
Αφου ξερουμε ολοι οτι τιποτα δεν δουλευει σε αυτο το κρατος,
ειμαστε και εμεις υπευθυνοι, ψηφιζουμε με μοναδικο γνωμονα
καποια προσληψη ή καποια μεταθεση.
Οταν παμε σε νοσοκομειο ψαχνουμε ποιον να πληρωσουμε,
αρχιζουμε τα φροντιστηρια απο το δημοτικο,
τουλαχιστον μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,
τιποτα κρατικο δεν δουλευει και σε κανεναν ιδιωτη δεν ασκει ελεγχο το κρατος. Ολα ειναι ενα μπουρδελο (.com !!!)

Με τη διαφορά οτι στο μπουρδέλα.com όλα δουλεύουν  ;) ;)

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,τα περιοδικά και οι παντός είδους μαλακίες που αναφέρουν ότι η τάδε πήγε στο τάδε ιδιωτικό να γεννήσει έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στις χαζογκόμενες.Αλλά αν δεν έχεις να πληρώσεις δεν πας.Όσον αφορά τα λαδώματα,αν δε θέλεις να πληρώσεις δεν πληρώνεις και κάνεις τη δουλειά σου.Τα τελευταία 4 χρόνια η μάνα μου έχει κάνει 2 εγχειρήσεις και έχει νοσηλευτεί και σε νοσοκομείο γα 20 μέρες.Σε καμιά περίπτωση δεν πληρώσαμε ούτε 0,01?.Και η μάνα μου ζει κανονικά!Είμαι ενάντια στο φακελάκι,και αν μου ζητήσει κανείς,ειλικρινά θα τον "δώσω" στην ΕΛ.ΑΣ και στον εισαγγελέα.Αλλά τους έχουμε καλομάθει.Πριν πάμε στο νοσοκομείο πάμε από το ιατρείο τους.Πάμε στους "δ/ντες" επειδή η φίλη μας κυρα Κανέλα μας τον σύστησε και φυσικά ζητούν χαρτζιλίκι.Αλλά δε γουστάρω να πληρώνω νταβατζιλίκια.Και δεν το κάνω.Μόνο στην δική μου περίπτωση με το μάτι μου πήγα σε συγκεκριμένο γιατρό.Και εις γνώση μου πλήρωσα 300?.Αλλά απλώς αυτός με είχε ξαναχειρουργήσει το 1980 και τον εμπιστευόμουν.Αλλιώς θα πήγαινα σε ένα νοσοκομείο και όποιος γιατρός είχε "σειρά" να χειρουργήσει θα με αναλάμβανε.Και κάτι ακόμα,δεν ξέρω πώς οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε νοσοκομείο,για κάποιες ειδικότητες αλλά μέσω του 1535 πάντα κλείνω για πολύ σύντομες ημερομηνίες...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
να πω κατι και για το χωρο που ολοι μας γνωριζουμε.....

τα μπουρδελα-στουντιο-μασατζιδικα-στριπτιζαδικα-μπουρδελοξενοδοχεια δεν ειναι "ιδιωτικη πρωτοβουλια"???
για το επιπεδο υπηρεσιων-καθαριοτητος μηπως φταιει ο σταλιν?????
μη μου πειτε οτι φταιει το κρατος και ο ελεγχος γιατι θα αναφερω αδριανοπουλο και ιδιωτικη πρωτοβουλια και ανταγωνισμο που σε ελευθερη οικονομια φτιαχνει τις τιμεσ και την ποιοτηιτα των παρεχομενων υπηρεσιων και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ............................

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ

Επισκέπτης
να πω κατι και για το χωρο που ολοι μας γνωριζουμε.....

τα μπουρδελα-στουντιο-μασατζιδικα-στριπτιζαδικα-μπουρδελοξενοδοχεια δεν ειναι "ιδιωτικη πρωτοβουλια"???
για το επιπεδο υπηρεσιων-καθαριοτητος μηπως φταιει ο σταλιν?????
μη μου πειτε οτι φταιει το κρατος και ο ελεγχος γιατι θα αναφερω αδριανοπουλο και ιδιωτικη πρωτοβουλια και ανταγωνισμο που σε ελευθερη οικονομια φτιαχνει τις τιμεσ και την ποιοτηιτα των παρεχομενων υπηρεσιων και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ............................

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ

Και η Κορόνα ιδιωτική ήταν αλλά οι αποθήκες της γεμάτες σκατά.Και τόσα άλλα διατροφικά σκάνδαλα από ιδιώτες ξεκινούν.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά,
Αυτά τα εκσυγχρονιστικά Ανθελληνικά αριστερά φασιστοαποβράσματα σου λένε,
Χάσαμε το club των οικοδόμων αφού πλέον τώρα κανείς Ελληνας δεν πάει να δουλέψει οικοδομή και μόνο λαθραίοι μετανάστατες πάνε,
Χάσαμε το club των συνδικάτων αφού όλοι πλέον τώρα τους γράφουν στα αρχί....... τους και με τα λεγόμενά τους είναι πλέον γραφικοί,
Οπότε σου λέει μόνο το club των πανεπιστημίων έχει μείνει που μπορούμε να ελέγχουμε ακόμη και είναι η μόνη διέξοδος για να δημιουργούμε προβλήματα στο σύστημα με τις παπαροκαταλήψεις και το άσυλο (μπαίνω μέσα και τα σπάω).
Οπότε αν γίνουν και ιδιωτικά ΑΕΙ αυτοί μάλλον θα μείνουν μόνοι και έρημοι ενδοπαλάμιοι οπαδοί τους εαυτού τους.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και η Κορόνα ιδιωτική ήταν αλλά οι αποθήκες της γεμάτες σκατά.Και τόσα άλλα διατροφικά σκάνδαλα από ιδιώτες ξεκινούν.
για ποιο πραγμα προσπαθεις να πεισεις και ποιον λεγοντας οτι οι αποθηκες της Κορονα (που ηταν κλειστη, ειχε παψει να υπαρχει) ειχε σκουπιδια; Και εγω μπορω να σου πω για καποια νοσοκομεια και ιδρυματα που λειτουργουν απο τους φορους που πληρωνεις και ειναι στην ιδια κατασταση. Θα καταληξουμε καπου με αυτη την κουβεντα; Νομιζω οτι το θεμα ειναι οτι αυτος που πρεπει να ελεγχει τοσο τις ιδιωτικες αποθηκες οσο και τις κρατικες δεν κανει την δουλεια του.

Επισκέπτης
Πότε θα καταλάβεις ότι τον ιδιώτη τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος;Πότε θα καταλάβεις ότι ο ιδιώτης δεν θα ασχοληθεί με την ποιότητα αλλά μόνο με την μείωση του κόστους,με όποιο τρόπο και αν επιτευχθεί αυτή,για να έχει μεγαλύτερα κέρδη;Ο φίλος σου ο Μητσοτάκης στα νοσοκομεία έβαλε ιδιώτες για την καθαριότητα και έγιναν μπουρδέλο.Πριν που κάθε νοσοκομείο είχε προσωπικό καθαριότητας ήταν καλύτερα.Και μιλάμε για νοσοκομεία που είναι ανοιχτά σε όλους όχι μόνον στους έχοντες.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο φίλος σου ο Μητσοτάκης στα νοσοκομεία έβαλε ιδιώτες για την καθαριότητα και έγιναν μπουρδέλο. Πριν που κάθε νοσοκομείο είχε προσωπικό καθαριότητας ήταν καλύτερα.
και ο φιλος σου ο Παπαντωνιου εβαλε catering να φερνει φαγητο στα στρατοπεδα γιατι κανεις δεν ετρωγε το φαγητο που εφτιαχναν οι φανταροι και οι οπυ, και τωρα τα καθαριζουν συνεργεια καθαρισμου (τις τουαλετες) ενω πριν το καθαριζε ο φανταρος και αν για καποιο λογο κρινοταν απαραιτητο του εχωνες το κεφαλι στα σκατα!
Ο Μητσοτακης (και οποιος ειδε και αποειδε με τους δημοσιους υπαλληλους) το εκανε γιατι για ψυλλου πηδημα εκαναν απεργια και εμενε μπουρδελο μεχρι να βαρεθουν και να γυρισουν στο ποστο τους, τωρα δεν εχει τετοια, αν δεν κανει την δουλεια του δεν πληρωνεται. Και τους αλλαζει με την ιδια ευκολια που αλλαζω το συνεργειο καθαρισμου στην πολυκατοικια μου αν δεν μου κανει την δουλεια.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Σορρυ που επεμβαινω,αλλα που πηγες ακριβως στρατο και σου φερναν catering η ερχοταν συνεργειο καθαρισμου για τις τουαλετες????? Δεν διαφωνω γενικα με οτι λες απλα αυτο ειναι λιγο ακυρο ετσι?? Ειχαν ακουστει πολλα αλλα τελικα στον στρατο τπτ δεν εγινε.Τα φανταρια μαγειρευουν,τα φανταρια  καθαριζουν.

Επισκέπτης
Έλα ρε αλφίστα...Εσείς στη μονάδα δεν είχατε μαγείρισσα;Έχεις δει τη διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας;Τυχαία είναι;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Kαι μασατζουδες ειχαμε για να μας τριβουν τα ποδαρακια μετα τις πορειες(στις οποιες πηγαιναμε με Rolls Royce).
Στρατος σου λεει μετα.... Σε λιγο θα πληρωνουμε για να παμε....
Στρατο η Ταυλανδη να παω φετος το καλοκαιρι?????

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
που πηγες ακριβως στρατο και σου φερναν catering η ερχοταν συνεργειο καθαρισμου για τις τουαλετες? Δεν διαφωνω γενικα με οτι λες απλα αυτο ειναι λιγο ακυρο ετσι?
για το cattering δεν εχω υποψην, μονο θυμαμαι τις δηλωσεις του υπουργου, υπαρχουν ομως σημερα πολλα συνεργεια που καθαριζουν τουαλετες. Τα φανταρια κανουν τις σκοπιες, αυτο δεν μπορει να αλλαξει ευκολα, αλλα το αλλο ισχυει.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Αυτο σου λεω, ειχαν ειπωθει καποια πραγματα αλλα τπτ δεν προχωρησε. Εγω παντως οπου και αν εχω παει, και με οσα εχω ακουσει απο οσους φιλους μου εχουν παει στρατο,καθαριστριες δεν ειδα.Μπορει να ειναι περιοσισμενο το φαινομενο,δεν ειναι ο κανονας. Μακαρι δηλαδη να γινει θεσμος αλλα που...

Επισκέπτης
για το cattering δεν εχω υποψην, μονο θυμαμαι τις δηλωσεις του υπουργου, υπαρχουν ομως σημερα πολλα συνεργεια που καθαριζουν τουαλετες. Τα φανταρια κανουν τις σκοπιες, αυτο δεν μπορει να αλλαξει ευκολα, αλλα το αλλο ισχυει.

Λοιπόν θυμήθηκα!Όντως είχε γίνει μια προσπάθεια να μπουν catering στα κέντρα εκπαίδευσης.Θυμάμαι πως πειραματικά έβαλαν στο Κέντρο εκπαίδευσης του Π.Ν στον Πόρο,και μάλιστα είχε υπάρξει περίπτωση ομαδικής δηλητηρίασης και μετά σταμάτησε το πρόγραμμα.Πάντως για καθαρίστριες δεν ισχύει.Εκτός από τα νοσοκομεία όπου οι καθαρίστριες μαζί με τις άλλες εργασίες κάνουν και καθαρισμό στους χώρου όπου διαμένουν οι στρατιώτες.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πότε θα καταλάβεις ότι τον ιδιώτη τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος;Πότε θα καταλάβεις ότι ο ιδιώτης δεν θα ασχοληθεί με την ποιότητα αλλά μόνο με την μείωση του κόστους,με όποιο τρόπο και αν επιτευχθεί αυτή,για να έχει μεγαλύτερα κέρδη;Ο φίλος σου ο Μητσοτάκης στα νοσοκομεία έβαλε ιδιώτες για την καθαριότητα και έγιναν μπουρδέλο.Πριν που κάθε νοσοκομείο είχε προσωπικό καθαριότητας ήταν καλύτερα.Και μιλάμε για νοσοκομεία που είναι ανοιχτά σε όλους όχι μόνον στους έχοντες.

Ρε συναγωνιστή ειλικρινά, στο είπα και το πρωί, γιατί κουράζεσαι να αποδείξεις ότι είναι καλό κάτι το οποίο στην πράξη έχει αποτύχει. Κι όχι μόνο στον πρώην και νυν υπαρκτό σοσιαλισμό, αλλά και στην Ελλάδα. Το ΕΣΥ έχει πεθάνει. Είναι μια ιερή αγελάδα που έχει τουμπανιάσει στη μέση του δρόμου και κανείς δεν τολμά να την θάψει.

Πριν 2 χρόνια σε μια συζήτηση για θέματα υγείας συμμετείχε μια μαία, συνδικαλίστρια και σοβαρός άνθρωπος. Ήταν φυσικά υπέρ της δημόσιας Υγείας. Στην αντιπαράθεση που είχαμε της ανέφερα το παράδειγμα με τα ιδιωτικά μαιευτήρια. Είπε τα επιχειρήματα που και εδώ αναφέρθηκαν περί ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ακλύτερων γιατρών στα δημόσια, έκτάκτων περιστατικών κλπ. Όταν της είπα λοιπόν καλά όλα αυτά, αλλά γιατί σχεδόν όλοι πάνε στα ιδιωτικά μου απάντησε γιατί υπάρχει δυναότητα επιλογής.

Ε αυτό είναι ρε μεγάλε το στοιχείο που κρατάει τον καπιταλισμό ζωντανό με όλα τα ελαττώματα του: ότι δίνει δυνατότητα επιλογής, δηλαδή δίνει δυνατότητα ελεύθερης βούλησης και πράξης. Εγώ θα διαλέξω σε ποιό νοσοκομείο θα πάω για να σώσω τη ζωή μου κι ας κάνω λάθος! Γι' αυτό μακροπρόθεσμα όλα τα "σοσιαλιστικά" καθεστώτα δεν μπορούν να επιβιώσουν, πέρα από την αδυναμία τους να κάνουν υπολογισμούς στην οικονομία. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επισκέπτης
Να σου απαντήσω γιατί πάνε στα ιδιωτικά μαιευτήρια,πέρα από τη διαφήμιση για δήθεν ποιότητα.Διότι τα πληρώνουν τα ταμεία.Από τα δημόσια ταμεία ζουν.Ας μην συμπεριελάμβαναν τα δημόσια ταμεία τα ιδιωτικά νοσοκομεία και θα βλέπαμε αν ζούσαν.Με κρατικά λεφτά ζουν.Και παρόλαυτά για να γεννήσει μια γυναίκα πρέπει να πληρώσει 3000? το ελάχιστο+τα λεφτά που δίνει το ταμείο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να σου απαντήσω γιατί πάνε στα ιδιωτικά μαιευτήρια,πέρα από τη διαφήμιση για δήθεν ποιότητα.Διότι τα πληρώνουν τα ταμεία.Από τα δημόσια ταμεία ζουν.Ας μην συμπεριελάμβαναν τα δημόσια ταμεία τα ιδιωτικά νοσοκομεία και θα βλέπαμε αν ζούσαν.Με κρατικά λεφτά ζουν.Και παρόλαυτά για να γεννήσει μια γυναίκα πρέπει να πληρώσει 3000? το ελάχιστο+τα λεφτά που δίνει το ταμείο.

Αυτό που λες δεν έχει καμμία σχέση με την ουσία του επιχειρήματος. Γιατί τα ταμεία πληρώνουν και τα δημόσια μαιευτήρια. Όπως και οι ιδιωτικές ασφαλίσεις καλύπτουν και τα δύο. Ο πολίτης όμως επιλέγει τα ιδιωτικά δικαίως ή αδίκως.

Δηλαδή τι προτείνεις; Να μην καλύπτουν τα ταμεία τα ιδιωτικά μαιευτήρια για να αναγκαστούν να κλείσουν; Να μην έχει δηλαδή ο πολίτης δυνατότητα επιλογής;

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει το πλαίσιο για τετοιο εγχείρημα.

Μόνο όσοι εχουν σπουδάσει και εδω και έξω (σε καλά, περιζήτητα σχολεία βεβαια και όχι στο Ντιρί) μπορούν να καταλάβουν τι θα γίνει. Σαφώς και ΟΧΙ για τα ιδιωτικά ΑΕΙ στην την Ελλάδα. Διάβασα ότι γνωστή οικογένεια στις νοσοκομιακές μπίζνες θέλει να κανει εδω και Ιατρική Σχολή και πάγωσα...

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να σου απαντήσω γιατί πάνε στα ιδιωτικά μαιευτήρια.Διότι τα πληρώνουν τα ταμεία.Από τα δημόσια ταμεία ζουν.
τι λετε ρε παιδια; εχετε ζησει απο κοντα γεννα; 2 παιδια εκανα στο μητερα και πηρα τριχες, ολα απο την τσεπη μου, αν θυμαμαι καλα πηρα ενα 10% απο το ταμειο της γυναικας μου (δημοσιο), ολα σχεδον απο την τσεπη μου, μην λεμε ανακριβειες.
Οι γυναικες πανε στα ιδιωτικα γιατι ολοι οι γιατροι εχουν παει εκει, στο Ελενα εχουν μεινει οσοι δεν εχουν κανει καριερα εξω. Κατι νεοι και ελαχιστοι διευθυντες που ειναι πιο διαβρωμενοι απο οποιονδηποτε αλλο. Να λεμε πραγματα που ξερουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom