Επισκέπτης
απλά ότι γίνεται γίνεται για να τα αρπάξουν μερικοί ημέτεροι.
απλά ότι γίνεται γίνεται για να τα αρπάξουν μερικοί ημέτεροι.
Ναι μεν έχουμε κορυφαια στο κόσμο πανεπιστήμια αλλά τα καταστρέψανε οι παρατάξεις των κομμάτων ΚΝΕ, ΔΑΠ και άλλα κόμματα που δεν ξέρω με τις καταλήψεις και τα καραγκιοζιλίκια τους. Μια φορά γνώρισα ένα τύπο μπήκε ΕΜΠ με μετεγγραφη από εξωτερικό και τα μόρια που είχε ήτανε 12 χιλιάδες (αρχιτεκτονική) δεν ξέρω κάτι περισσότερο το μονο που θυμάμαι μου είπε είχε ένα παραθυράκι στη νομοθεσία έτσι πήρε τη μετεγγραφή.Όχι και παρακμιακά ρε τύπε. Μπορεί να είναι τελειωμένη η Ελλάδα και να αποτελεί μια κουράδα στο 2024, αλλά σε αυτό το τομέα διακρίνεται από τις κορυφαίες χώρες για τα πανεπιστήμια της. Έχουμε το ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, ΔΠΘ που είναι τοπ τοπ.
Ενώ αν πάρουν άδεια τα κολέγια (με όρους που όλοι όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση καταλαβαίνουν ποιοι θα είναι), να μοιράζουν πτυχία γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών, ισάξια με τα δημόσια - κρατικά, η Ελλάδα θα πάει μπροστά... Τα πτυχία θα έχουν αξία τέτοια όσο είναι κομμουνιστές ο ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακλάδια του...Οι κομμουνιστές θέλουν μόνο για πάρτι τους να στέλνουν τα μουλικα τους στα καλυτερα ιδιωτικά πανεπιστημία της Γης και οι υπόλοιποι να πάνε στα δημόσια που είναι παρακμιακά. Φάρμα των ζωών όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει τι εστί νοοτροπία αριστεράς.
Πήγαινε να δεις και τις εγκαταστάσεις…3ος παγκόσμιοςΌχι και παρακμιακά ρε τύπε. Μπορεί να είναι τελειωμένη η Ελλάδα και να αποτελεί μια κουράδα στο 2024, αλλά σε αυτό το τομέα διακρίνεται από τις κορυφαίες χώρες για τα πανεπιστήμια της. Έχουμε το ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, ΔΠΘ που είναι τοπ τοπ.
Μαλλον εχει ξεπεραστει απο την ιστορια και ειναι αναχρονιστικη !!Εγώ δεν έχω καταλάβει, πως κάποιος θέλει να αναθεωρήσει την ισχύ του άρθρου 16 του Συντάγματος, όταν ορκίζεται ως εκλεγμένη κυβέρνηση δίνει τον όρκο της ότι θα υπηρετεί το Σύνταγμα.
δεν εχω καμια ιδεα τι γινεται στα ελληνικά πανεπιστημια απο το 2011 και μετά γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να σπουδάσω.Oι βάσεις ακολουθούν το νόμο της ζήτησης και της προσφοράς. Το επίπεδο των εξεταζομένων πέφτει με αριθμητική πρόοδο κάθε χρόνο. Στη σχολή που είχα περάσει είχα μπει με κάτι λιγότερο από 17000 μόρια. Είχα πάει 5 χρόνια μετά να παρακολουθήσω ένα μάθημα που δεν σε περνούσε η καριόλα που να έκανες τάμα, και ρωτούσε πρώτη μέρα με πόσα μόρια μπήκαν τα μπαστάρδια και έπαιζαν τύποι που είχαν μπει και με 10000-11000 μόρια. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά με συριζα το γαμήσαν και ψόφισε με τις μεταγραφές. Ήταν τυπάδες που είχαν περάσει πανεπιστήμιο αιγαίου με 8 χιλιάδες μόρια και παίρναν μεταγραφή για τα πρωτοκλασάτα πανεπιστήμια στην Αθήνα αεράτοι. Τύποι παντελώς άχρηστοι και άσχετοι τόσο με το σχολείο όσο και με την κουλτούρα που άρμοζε να έχεις για να περάσεις τη πόρτα τέτοιων πανεπιστημίων. Κι έτσι έγινε ένα μπάχαλο τα τελευταία έτη. Μάλιστα τέτοιοι τύποι έχουν πάρει και πτυχία με βαθμό λόγω covid που αντέγραφαν όλοι ή βάζοντας πλερωμένους καθηγητάδες να τους τα λύσουν. Τα τελευταία 8 χρόνια ακριβώς το γαμήσαν και ψόφισε το ελληνικό πανεπιστήμιο, τουλάχιστονς εκεί που ήμουν εγώ έχω δει τέρατα. Κάποιοι παλαιακοί καθηγητές το εξέφραζαν συνεχώς ότι έχει γαμηθει το σκηνικό.
Αδερφέ, όλη η σαπίλα ξεκινά από το κεφάλι...Τι θέλω να πω;Oι βάσεις ακολουθούν το νόμο της ζήτησης και της προσφοράς. Το επίπεδο των εξεταζομένων πέφτει με αριθμητική πρόοδο κάθε χρόνο. Στη σχολή που είχα περάσει είχα μπει με κάτι λιγότερο από 17000 μόρια. Είχα πάει 5 χρόνια μετά να παρακολουθήσω ένα μάθημα που δεν σε περνούσε η καριόλα που να έκανες τάμα, και ρωτούσε πρώτη μέρα με πόσα μόρια μπήκαν τα μπαστάρδια και έπαιζαν τύποι που είχαν μπει και με 10000-11000 μόρια. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά με συριζα το γαμήσαν και ψόφισε με τις μεταγραφές. Ήταν τυπάδες που είχαν περάσει πανεπιστήμιο αιγαίου με 8 χιλιάδες μόρια και παίρναν μεταγραφή για τα πρωτοκλασάτα πανεπιστήμια στην Αθήνα αεράτοι. Τύποι παντελώς άχρηστοι και άσχετοι τόσο με το σχολείο όσο και με την κουλτούρα που άρμοζε να έχεις για να περάσεις τη πόρτα τέτοιων πανεπιστημίων. Κι έτσι έγινε ένα μπάχαλο τα τελευταία έτη. Μάλιστα τέτοιοι τύποι έχουν πάρει και πτυχία με βαθμό λόγω covid που αντέγραφαν όλοι ή βάζοντας πλερωμένους καθηγητάδες να τους τα λύσουν. Τα τελευταία 8 χρόνια ακριβώς το γαμήσαν και ψόφισε το ελληνικό πανεπιστήμιο, τουλάχιστονς εκεί που ήμουν εγώ έχω δει τέρατα. Κάποιοι παλαιακοί καθηγητές το εξέφραζαν συνεχώς ότι έχει γαμηθει το σκηνικό.
Πλακα κανεις;Όχι και παρακμιακά ρε τύπε. Μπορεί να είναι τελειωμένη η Ελλάδα και να αποτελεί μια κουράδα στο 2024, αλλά σε αυτό το τομέα διακρίνεται από τις κορυφαίες χώρες για τα πανεπιστήμια της. Έχουμε το ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, ΔΠΘ που είναι τοπ τοπ.
Τυπε παιρνουν ακομα και θεματα απο τις παραταξειςΗ λύση είναι απλή....να απαγορευθούν οι κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια...όποιος θέλει να κομματικοποιηθεί να πάει να γραφτεί στο κάθε μπουρδελοκόμμα....
Τα πανεπιστήμια είναι για να πάνε να σπουδάσουν όχι για να μάθουν να γλύφουν κατουρημένες κομματικές ποδιές από μικροί...
αλλά κανένα κόμμα δε το θέλει αυτό γιατί θα χάσει τους πελάτες του..(και φοιτητές και καθηγητές)
και οι κομματικοποιημένοι καθηγητές είναι τα χειρότερα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ του συστήματος των πανεπιστημίων...
Και θέματα παίρνουν...και μαθήματα περνάνε χωρίς να γράψουν τίποτα...και κόβονται καμιά φορά αν δεν είναι στο σωστό κύκλο....Τυπε παιρνουν ακομα και θεματα απο τις παραταξεις
Εγω εκει που ημουνα αμα γραφοσουνα στη ΔΑΠ σου δινανε τα θεματα των εξεταστικων
Μπουρδελο τελειως