μπορει καποιος να μου εξηγησει τι νοημα θα εχει το σχολειο μετα την ιδρυση ιδιωτικων πανεπιστημιων??γιατι καποιος που δεν εχει βγαλει τον απαραιτητο βαθμο να παει σωνει και καλα στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και να σπουδασει γιατρος για παραδειγμα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα οι γονεις του??τι νοημα εχει να βγουν ακομα περισσοτερα ατομα με πτυχια(με χαμηλου επιπεδου γνωσεις)??γιατι ολοι πρεπει να σπουδασουν για να ειναι κατι δηλαδη??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιδιωτικά πανεπιστήμια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ενω οι γιατροι της
Ενω οι γιατροι της Ρουμανιας,Βουλγαριας....Μεγαλοι επιστημονες.Το γαμημενο κοινωνικο status απαιτει να εισαι σπουδασμενος για να βγαλεις λεφτα να γινεις καποιος,να γινεις πιονι κλπ κλ,
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι νοημα θα εχει το σχολειο μετα την ιδρυση ιδιωτικων πανεπιστημιων??γιατι καποιος που δεν εχει βγαλει τον απαραιτητο βαθμο να παει σωνει και καλα στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και να σπουδασει γιατρος για παραδειγμα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα οι γονεις του??τι νοημα εχει να βγουν ακομα περισσοτερα ατομα με πτυχια(με χαμηλου επιπεδου γνωσεις)??γιατι ολοι πρεπει να σπουδασουν για να ειναι κατι δηλαδη??
Ενω οι γιατροι της Ρουμανιας,Βουλγαριας....Μεγαλοι επιστημονες.Το γαμημενο κοινωνικο status απαιτει να εισαι σπουδασμενος για να βγαλεις λεφτα να γινεις καποιος,να γινεις πιονι κλπ κλ,
το συναλλαγμα που φευγει εκτος ελλαδας δεν με ενδιαφερει καθολου..και πιστευω οτι το χρησιμοποιει η κυβερνηση σαν δικαιολογια ετσι ωστε να φαινεται αναγκαια η ιδρυση των ιδιωτικων!Ολα γινονται με εμμεσο τροπο!οσο για τους γιατρους της ρουμανιας υπαρχουν αλλα με τα ιδιωτικα ουσιαστικα τους διευκολυνουμε(γιατι δε χρειαζεται καν να φυγουν στο εξωτερικο)
Το συναλλαγμα που εχει φυγει θα επρεπε να σε ενδιαφερει.Η κυβερνηση ουδολως το χρησιμοποιει διοτι φευγει παρα μα παρα πολλα χρονια.... Οι γιατροι που θα βγαινουν εδω σιγουρα θα ναι καλυτεροι απο αυτους της Βουλγαρορουμανιας.Και εγω που δεν ειμαι γιατρος ειμαι καλυτερος απ αυτους!!!Σκεψου οτι τα εδω ιδ. πανεπιστημια θα μαζεψουν τους τοπ καθηγητες γιατι θα τους τα σκασουν.
in_between
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σύμφωνος με τον Yorgos. Εγώ δεν είχα ούτε Σχολές υπόψη μου, μόνον Τμήματα π.χ. Φυσικής και Μαθηματικών. Βέβαια αυτός ο (σωστότατος) κανόνας (και) του Yorgos δεν ισχύει για Harvard, Princeton, Berkeley, Columbia, Stanford και ίσως Cambridge και UCLA, αυτά όμως είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Κάποτε αυτά έβλεπαν την πλάτη του Γκαίτινγκεν αλλά ...
Ο fk σωστά παρατήρησε ότι διάβασα βιαστικά εκείνο το μέρος του (ήρεμου) post του και δεν κατάλαβα ότι γουστάρει Γερμανία! Πάντως το κρίμα είναι μικρό, δεν πρόκειται να ανοίξουμε σπιτικό για να μου τον σφυρίζει και μετά να με καλοναρχάει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αν γουστάρει να πληκτρολογεί για να βρίζει!
Στην Ολλανδία είναι δημόσια ή τι; Έχετε ακούσει τίποτα; Σουηδία;
Ποια είναι η μουνάρα στη διαφήμιση της Playmedia;!;!; Κάνει CityTours να την πασσάρουμε στον fk για να τη σκαπουλάρω εγώ;!;
Το πράγμα το βλέπω να οδηγηθεί σε μονομαχία με χρηματικό έπαθλο... Έχω βάλει με το στανιό στην άκρη 5.000 Ευρώ για ένα ΠΣΚ με την Marlene και μου λείπουν άλλα τόσα! Το Μάρτιο που θα γυρίσει ο fk να κανονίσουμε ώστε ένας από τους δυο μας το Πάσχα να κάνει ... κρουαζιέρα και ο άλλος να πάει να λειτουργηθεί!!!
Ο fk σωστά παρατήρησε ότι διάβασα βιαστικά εκείνο το μέρος του (ήρεμου) post του και δεν κατάλαβα ότι γουστάρει Γερμανία! Πάντως το κρίμα είναι μικρό, δεν πρόκειται να ανοίξουμε σπιτικό για να μου τον σφυρίζει και μετά να με καλοναρχάει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αν γουστάρει να πληκτρολογεί για να βρίζει!
Στην Ολλανδία είναι δημόσια ή τι; Έχετε ακούσει τίποτα; Σουηδία;
Ποια είναι η μουνάρα στη διαφήμιση της Playmedia;!;!; Κάνει CityTours να την πασσάρουμε στον fk για να τη σκαπουλάρω εγώ;!;
Το πράγμα το βλέπω να οδηγηθεί σε μονομαχία με χρηματικό έπαθλο... Έχω βάλει με το στανιό στην άκρη 5.000 Ευρώ για ένα ΠΣΚ με την Marlene και μου λείπουν άλλα τόσα! Το Μάρτιο που θα γυρίσει ο fk να κανονίσουμε ώστε ένας από τους δυο μας το Πάσχα να κάνει ... κρουαζιέρα και ο άλλος να πάει να λειτουργηθεί!!!
εγω δεν μπλεκω την παιδεια με την οικονομια!μπορει να σχετιζονται αλλα δεν θα κοιταξω να ριξω το επιπεδο της παιδειας επειδη το κρατος χανει χρηματα απο αλλου!στα πανεπιστημια αυτα θα πηγαινουν ατομα που αντικειμενικα δεν ηταν ικανοι να ωγαλουν τον απαραιτητο βαθμο για να περασουν στη σχολη που ηθελαν!οσο καλοι και να ειναι οι καθηγητες το" κουτσουρο"(συγγνωμη για την εκφραση) τι θα το κανουν???ασε που οπου ακουω ιδιωτικος τομεας το μυαλο μου πηγαινει σε πελατιακες σχεσεις..απλα πιστευω οτι τα πτυχια θα πωλουνται!
Η βασική εκπαίδευση και η ποιότητά της είναι εξαιρετικά σημαντική για μια κοινωνία. Δυστυχώς έχει καταντήσει ένα βάρος, ένας μηχανισμός παραγωγής αμόρφωτων. Ένα καταναγκαστικό έργο πριν τις πανελλήνιες. Τι αποτυχία.
Αδυνατώ να καταλάβω τη σύνδεση ιδιωτικών πανεπιστημίων και βασικής εκπαίδευσης.
Όσον αφορά το "βαθμό' και τα λεφτά του μπαμπα και τα ρέστα, επέτρεψέ μου μια μικρή ερώτηση.
Ποιός ρεαλιστής άνθρωπος θα επωμιστεί το υψηλό κόστος συντήρησης φοιτητή σε ελληνικό μαγαζί και να μην το στείλει σε πολύ καλό του εξωτερικού;
Και γιατι να πρέπει να περάσει όλη αυτή την πολυέξοδη διαδικασία των φροντιστηρίων και όλων των παραμάγαζων που έχουν στηθεί και να μη γλιτώσει λεφτά, στέλνοντάς τον κατευθείαν έξω;
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει, η αγορά έχει ανοίξει, ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει. Ας είμαστε ρεαλιστές παρακαλώ.
Δυστυχως τα πτυχεια ηδη πωλουνται.Δες τα πανω post φιλων να δεις πως.Εγω(και αλλοι πολλοι) δυστυχως τα ζησα και κατι ξερω.Συν τοις αλλοις σε ολα τα δημοσια πανεπιστημια ειναι βολεμενο ολο το σοι του καθε μεγαλοκαθηγητη.Ασε που εγω δεν θα τα ελεγα καν πανεπιστημια.Απο εκει δηλ βγηκα ετοιμος επιστημονας??Μια πιστοποιηση υπογαφης σου δινουν και απο γνωσεις αρχιδια...Αστα χωλενει πολυ το συστημα και εδω.
υποτιθεται οτι στο σχολειο μπαινουν οι βασεις και οι γνωσεις για να μπορεσουν μετα τα παιδια να περασουν στην τριτοβαθμια εκπαιδευση..αν λοιπον ξερουν οτι η εισαγωγη τους στο πανεπιστημιο δεν εχει σχεση με το τι κανουν στο σχολειο τοτε πολυ απλα θα το εχουν γραμμενο!και το λεω εχοντας δει συμμαθητες μου που εγραφαν στ'αρχιδια τους τις πανελληνιες ενω ολοι οι αλλοι κοντευαμε να πεθανουμε απο το αγχος επειδη θα εφευγαν για το εξωτερικο!λοιπον δεν εχει σχεση το σχολειο με τα ιδιωτικα???επιπλεον εκτος απο τις γνωσεις επειδη δε ζουμε σε ενα τελειο κοσμο παιζουν μεγαλο ρολο οι γνωριμιες και τα χρηματα!εγω φοβαμαι οτι ατομα που εχουν κοπιασει λιγοτερο απο μενα και ειναι χειροτερη απο εμενα θα βρεθουν σε καλυτερη μοιρα!ειναι τοσο απλα τα πραγματα!το θεωρω αδικο
φιλε, αληθεια απο που προκυπτουν αυτα που ρωτας; ποιος σου ειπε οτι για να μπεις σε ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο την Μ. Βρετανια ή τις ΗΠΑ μπαινεις χωρις εξετασεις; αυτα τα λενε αυτοι που μας παραμυθιαζουν στην tv αλλα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα. Εχε υποψην οτι σε αυτα τα πανεπιστημια που πολυ απεχουν τα καλυτερα δικα μας σε επιπεδο και δηστυχως ειμαστε φτωχοι συγγενεις, ουτε ευκολα μπαινεις ουτε ευκολα βγαινεις. Αλλα οταν βγεις δεν εχεις καμια σχεση με τους ελληνες τελειοφοιτους και αυτο φαινεται και ποιοι τους προτιμανε! Τα πραγματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν οι καφροι καταληψιες που χτιζουν τις πορτες των πρυτανεων, βρισκουν και τα κανουν.στα πανεπιστημια αυτα θα πηγαινουν ατομα που αντικειμενικα δεν ηταν ικανοι να ωγαλουν τον απαραιτητο βαθμο για να περασουν στη σχολη που ηθελαν!οσο καλοι και να ειναι οι καθηγητες το" κουτσουρο"(συγγνωμη για την εκφραση) τι θα το κανουν???
Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία διεθνή έρευνα, μεταξύ 125 χωρών, η Ελλάδα κατετάγη 60ή με βάση την ποιότητα των πανεπιστημιακών της σπουδών, στην ίδια θέση με τη Ζάμπια και είκοσι θέσεις πίσω στον κατάλογο από την Ζιμπάμπουε. Η βαθμολογία αυτή, η οποία δεν είναι φυσικά καθόλου κολακευτική για την Ελλάδα, καταδεικνύει παράλληλα και τη σκοτεινή προοπτική που μπορεί να έχει η χώρα στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, της κοινωνίας της γνώσης, της έρευνας και των νέων τεχνολογιών. Αυτή λοιπόν η κατάσταση στην παιδεία και η προδιαγραφόμενη εξ αυτού του λόγου δυσμενής πορεία θα πρέπει να ανατραπούν. Θα πρέπει το σκηνικό να αλλάξει άμεσα, για να υπάρξουν οι απαιτούμενες υψηλές σήμερα οικονομικές και κοινωνικές επιδόσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο. Και τη βασική αυτή μεταβολή, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες -για να μη μιλήσουμε για το τι συμβαίνει με τα αμερικανικά πανεπιστήμια- δεν μπορείς να την επιτύχεις αφήνοντας έξω από τη χρηματοδότηση τον ιδιωτικό τομέα. Τον πιο ανήσυχο και δημιουργικό, εξάλλου. Τι στο καλό ανοικτή κοινωνία μπορείς να θεωρείσαι άλλωστε, όταν λειτουργείς κάτω από τέτοια φοβικά σύνδρομα; Μήπως ζημιώθηκε η μέση εκπαίδευση στην Ελλάδα, από τη δημιουργία ισχυρών ιδιωτικών σχολείων;
Επισκέπτης
Αυτη την στηγμη στις ανεπτυγμενες χωρες παιρνεις πτυχιο απο το ιντερνετ.
Στην Ελαδα δυστυχως υπαρχουν καποιες κοινωνικες ομαδες που δεν θελουν να εξελιχθει (αθελα τους) η ελληνικη κοινωνια,και διμιουργουν προβληματα σε οτι αποφαση παιρνει η εκαστοτε κυβερνιση.
Το να διμιουργιθουν πανεπιστημια ειναι καλο για την οικονομια της ελλαδας και κατ επεκταση του λαου.
Αν οι αντιαμερικανοι και αντιαγγλοι ειχαν λιγο μυαλο θα καταλαβεναν οτι πρεπει να σταματισουμε να τους στελνουμε λεφτα με το τσουβαλι μεσω των φοιτητων.
Αυτα τα χρηματα αν εμεναν στην ελληνικη αγορα θα ηταν καλυτερα για ολους.
Αν θελουν να προστατεψουν με αυτοτον τροπο του εξυπνους φτωχους μαθητες κανουν λαθος.Δεν καταργητε η δημοσια παιδεια.
Στην Ελαδα δυστυχως υπαρχουν καποιες κοινωνικες ομαδες που δεν θελουν να εξελιχθει (αθελα τους) η ελληνικη κοινωνια,και διμιουργουν προβληματα σε οτι αποφαση παιρνει η εκαστοτε κυβερνιση.
Το να διμιουργιθουν πανεπιστημια ειναι καλο για την οικονομια της ελλαδας και κατ επεκταση του λαου.
Αν οι αντιαμερικανοι και αντιαγγλοι ειχαν λιγο μυαλο θα καταλαβεναν οτι πρεπει να σταματισουμε να τους στελνουμε λεφτα με το τσουβαλι μεσω των φοιτητων.
Αυτα τα χρηματα αν εμεναν στην ελληνικη αγορα θα ηταν καλυτερα για ολους.
Αν θελουν να προστατεψουν με αυτοτον τροπο του εξυπνους φτωχους μαθητες κανουν λαθος.Δεν καταργητε η δημοσια παιδεια.
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι νοημα θα εχει το σχολειο μετα την ιδρυση ιδιωτικων πανεπιστημιων??
Ας μου εξηγήσει κι εμένα κάποιος τι νόημα υποτίθεται πως έχει το να πάει κάποιος σε σχολείο αν αυτό είναι ιδιωτικό?? Γιατί κανείς δεν γκρινιάζει για τα ιδιωτικά γυμνάσια-λύκεια και σας πειράζει μονο το ιδιωτικό πανεπιστήμιο?
γιατι καποιος που δεν εχει βγαλει τον απαραιτητο βαθμο να παει σωνει και καλα στο ιδιωτικο πανεπιστημιο και να σπουδασει γιατρος για παραδειγμα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα οι γονεις του??τι νοημα εχει να βγουν ακομα περισσοτερα ατομα με πτυχια(με χαμηλου επιπεδου γνωσεις)??γιατι ολοι πρεπει να σπουδασουν για να ειναι κατι δηλαδη??
Για τον ίδιο λόγο που - με το πανηλίθιο σύστημα αξιολόγησης - μέχρι και πέρσι κάθε καρυδιάς καρύδι περνούσε στο πανεπιστήμιο με βαθμό μικρότερο του 10, και μάλιστα ακόμη πιο εύκολα, γιατί δεν χρειαζόταν καν να έχει λεφτά! Απλά αρκούσε το 'υπέροχο' εκπαιδευτικό μας σύστημα!
εγω δεν μπλεκω την παιδεια με την οικονομια!μπορει να σχετιζονται αλλα δεν θα κοιταξω να ριξω το επιπεδο της παιδειας επειδη το κρατος χανει χρηματα απο αλλου!
ασε που οπου ακουω ιδιωτικος τομεας το μυαλο μου πηγαινει σε πελατιακες σχεσεις..απλα πιστευω οτι τα πτυχια θα πωλουνται!
Γιατί πρέπει να είναι κακό να συνδέεται η οικονομία - ή πιο ωμά το χρήμα - με την παιδεία. Η παιδεία μπορεί να φέρει χρήμα (χάρη σε κάποια μεγάλα μυαλά) και το χρήμα θα φέρει καλύτερη παιδεία (βλέπε υλικοτεχνικός εξοπλισμός, νέα συγγράματα, προσκεκλημένοι top καθηγητές, κλπ). Μήπως είναι τυχαίο που παγκοσμίως (ή ας μείνουμε στην Ευρώπη) προωθούνται επιδοτούμενα προγράμματα συνεργασίας επιχειρήσεων με ΑΕΙ-ΤΕΙ? Μήπως να γίνουμε λίιιιιγο πιο πρακτικοί όλοι μας;
Επισκέπτης
φιλε dthanos οτι και να πεις μιλας σε ατομα που δεν εχουν προσωπικη κριση για οτι λενε αλλα κοματικη.το κακο ειναι τα λαμογια οι συνδικαληστες που αντι να προσφερουν για αυτο που πληρωνοντε,μας δυσκολευουν την ζωη με πορειες και διαδηλωσεις χωρις λογο.Ας μου εξηγήσει κι εμένα κάποιος τι νόημα υποτίθεται πως έχει το να πάει κάποιος σε σχολείο αν αυτό είναι ιδιωτικό?? Γιατί κανείς δεν γκρινιάζει για τα ιδιωτικά γυμνάσια-λύκεια και σας πειράζει μονο το ιδιωτικό πανεπιστήμιο?
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει, η αγορά έχει ανοίξει, ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει. Ας είμαστε ρεαλιστές παρακαλώ.
+1000
Εκτός αν θέλουμε και πάλι να είμαστε έξω από το παιχνίδι των εξελίξεων! Απλά γιατί έχουμε κολλημένα μυαλά ή γιατί δεν έχουμε κότσια και πνεύμα συνεργασίας!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
στα πανεπιστημια αυτα θα πηγαινουν ατομα που αντικειμενικα δεν ηταν ικανοι να ωγαλουν τον απαραιτητο βαθμο για να περασουν στη σχολη που ηθελαν!οσο καλοι και να ειναι οι καθηγητες το" κουτσουρο"(συγγνωμη για την εκφραση) τι θα το κανουν???
Εδώ μάλλον υπερβάλλεις και γενικοποιείς άγαρμπα.
Καταρχήν, με το σύστημα που έδινε η χρονία μου πανελλήνιες (δλδ τέλος δεκαετίας 80) (ο ίδιος δεν έδωσα πανελλήνιες), ένα σημαντικό ποσοστό δεν πέρναγε στην σχολή που ήθελε. Και αυτό οφείλεται σε καθαρά παράγοντες της αγοράς και της κοινωνίας?και όχι του επιπέδου των ιδρυμάτων.
Δλδ...φαρμακοποιοί που δεν πέρασαν ιατρική, φιλόλογοι που δεν πέρασαν στην νομική, τοπογράφοι που δεν πέρασαν πολιτικοί μηχανικοί ή αρχιτέκτονες. Αυτοί είναι κούτσουρα? ʼδικος ο χαρακτηρισμός νομίζω.
Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο αυτοί οι άνθρωποι να σπουδάσουν κάτι που επιθυμούν και ονειρεύονται παρά κάτι που αποτελεί απλά εναλλακτική λύση.
Ακόμη και εάν δεχτώ ότι τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα είναι για πέταμα (δεν το πιστεύω αυτό) και ότι του εξωτερικού χειρότερα από τα ελληνικά, προτιμώ απόφοιτο σχολής ο οποίος σπούδασε αυτό που ήθελε, παρά κάποιον που τελείωσε μία σχολή που του προέκυψε σε ελληνικό πανεπιστήμιο και δεν πέτυχε στην σχολή που επιθυμούσε.
Και αυτό χωρίς να μειώνω την βαρύτητα του πτυχίου του και χωρίς να απαξιώνω τον κόπο του για να "περάσει" στις πανελλήνιες. Απλά νομίζω ότι δεν θα έχει την ίδια "κάβλα" και ως φοιτητής αλλά και ως επαγγελματίας συγκριτικά με κάποιον που σπουδάζει αυτό που "ονειρευόταν".
Δυστυχως τα πτυχεια ηδη πωλουνται.Δες τα πανω post φιλων να δεις πως.Εγω(και αλλοι πολλοι) δυστυχως τα ζησα και κατι ξερω.Συν τοις αλλοις σε ολα τα δημοσια πανεπιστημια ειναι βολεμενο ολο το σοι του καθε μεγαλοκαθηγητη.Ασε που εγω δεν θα τα ελεγα καν πανεπιστημια.Απο εκει δηλ βγηκα ετοιμος επιστημονας??Μια πιστοποιηση υπογαφης σου δινουν και απο γνωσεις αρχιδια...Αστα χωλενει πολυ το συστημα και εδω.
1ον: Τα πανεπιστήμια πωλούνται εδω και χρόνια. Εχω παραδείγματα 'συμφοιτητών' μου (όχι ενας, οχι μεμονωμένη περίπτωση!) που ανάλογα με το κόμμα που ψήφιζε και τις ψήφους που έφερνε στον πολιτευόμενο μεγαλοκαθηγητή, έπαιρνε πτυχίο με ανάλογο βαθμό! Σημειωτέον, χωρίς καν να πατήσει στις εξετάσεις!
2ον: Για να γίνεις καθηγητής πλέον στις μέρες μας δεν αρκεί να έχεις μόνο διδακτορικό, 7 τουλάχιστον δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή περιοδικά, διδακτικη-εργαστηριακή προϋπηρεσία κλπ. Πρέπει να είσαι γιος, ανηψιος, γκομενος καθηγητή, να είσαι γλειφτράκι, κλπ κλπ...
3ον: Εννοείται πως οι καθηγητές ΔΕΝ είναι χαζοί και μας μαθαίνουν μέχρι εκεί που θέλουν, όπως θελουν και ΑΝ θέλουν! Εχω και πάλι παράδειγμα που καθηγητής σε αμφιθέατρο Πολυτεχνικής Σχολής είπε στους φοιτητές ότι 'θα σας μάθω την τάδε κατασκευή μέχρι αυτό το σημείο και αν κάποτε στη δουλειά σας θελήσετε βοήθεια επιπλέον, βρείτε με και μοιράζουμε την εργολαβία'
ΕΛΕΟΣ πια με το δημόσιο "πανεπιστήμιο" τους!!!
εγω φοβαμαι οτι ατομα που εχουν κοπιασει λιγοτερο απο μενα και ειναι χειροτερη απο εμενα θα βρεθουν σε καλυτερη μοιρα!ειναι τοσο απλα τα πραγματα!το θεωρω αδικο
Ειλικρινά πιστεύεις ότι στην αγορά εργασίας, όταν θα πάει κάποιος στη μεγάλη επιχείρηση-εταιρία, θα επιλέξουν με βάση το όνομα του πτυχίου ή την πραγματική αξία σου? Πίστεψε με (είμαι χρόνια στην αγορά εργασίας σαν ελεύθερος επαγγελματίας) τον υπάλληλο που θα επιλέξω θα τον πάρω γιατί θα μου κάνει καλά τη δουλειά μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ καιπροσωπικά χέστηκα τι όνομα έχει πάνω το χαρτί που πήρε ή που του έδωσαν πριν πολλά ισως χρόνια από το όποιο πανεπιστήμιο!
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 0