Νέα

Ιδιαίτερα μαθήματα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakmaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εγω ειμαι ο μεσηλικας πουριτανος κομπλεξικος καργα συντηρητικος?????????????????

ο μον ντιε...

βρε ααααατομο καλα τα ονειρα αλλα να ειμαστε κ λιγο ρεαλιστες οι πιθανοτητες να πετυχει το σκοπο του το 17αρικο παιδακι ειναι ελαχιστες.. απ την αλλη οι πιθανοτητες να γινει ρεζιλι μεγιστες
εσυ που εισαι κουλ κ οπενμαιντετ για ριξτα σε καμια καθηγητρια σου κ πες μας τι καταφερες...

Πάντως κούκλα....η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Άσε που για πιο ρεζίλεμα μιλάμε ;
Νεαρός είναι ....το πολύ - πολύ να αλλάξει καθηγήτρια....αν πάρει έκταση το θέμα.
Ο μπαμπάς του πάντως ....αν μάθει πως την έπεσε στην χυμώδη δασκάλα...μάλλον θα αισθανθεί περήφανος, για τον ****αρη γυιό του !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οσο να το πεις εκεινη τη στιγμη ενα ρεζιλεμα θα το παθει
ας παει να της τα ριξει κ να το βιντεογραφησει να το ανεβασει να το δουμε κ να γελασωμεν :P

σοβαρος μπαμπας τοτε :rolleyes: στη μαμα του να το πει :cheesy:

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βασικά ο αγαπητός μας φίλος έγραψε την ιστορία του και κατόπιν μην τον είδατε μην τον απαντήσατε......
κι εσείς έχετε αραδιάσει 3 σελίδες απαντήσεις.
αν της την έπεσε ή θα την πήδηκε ή θα ΤΟΝ πήδηκε (με πιθανότερο το δεύτερο)!!!!!!!!! 
στο ξύλο φυσικά

Souter

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είχα μια καθηγήτρια γαλλικών που μου έκανε ιδιαίτερα.30άρα μελαχρινό,κοντό γαμώ τα καυλάκια και πάντα έσκαγε μύτη με φουστάκια.Κάποια φάση μου γράφει ένα γραμματικό φαινόμενο στο τετράδιο και με ρωτάει πως το καταλαβαίνω.Μου δίνει λίγο χρόνο να σκεφτώ και έχει γυρίσει και ψάχνει κάτι στην τσάντα της.Εγώ της απαντάω καπάκια και έχω κολλήσει να κοιτάζω τα μπούτια της γιατί πάλι με φουστάκι ήταν.Όταν γυρίζει το βλέμμα της με βλέπει που κόζαρα τα μπούτια της και μου κάνει.Πώς το κατάλαβες,με το μάτι? :2funny: Με γελαστό υφάκι όμως,σου λέει ο άστον τον μικρό να καυλώνει δεν πειράζει.Αυτό ήταν κόλλησα χειρότερα με την πάρτη της.Αρκετές φορές είμασταν τελείως μόνοι σπίτι και πάντα έλεγα σήμερα θα κάνω την κίνηση αλλά αρχίδια δεν την έκανα και ποτέ...Μια φορά με φώναξε σπίτι της για μάθημα ενώ πάντα κάναμε σπίτι μου και πραγματικά το έδινα 50% ότι με φώναξε για να τη γαμήσω.Σ'αυτήν την ηλικία νομίζεις ότι θα τα γαμήσεις όλα...Πάντως χαμούρεψα άγρια την ανιψιά της ,μέλλουσα συμαθήτριά μου και επειδή ήταν απελευθερωμένο πορνίδιο της είπα πόσο πολύ με καύλωνε η θεία της! :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σιγα μην το παιρνα σοβαρα :P ειμαστε σοβαροι ενηλικες δηλαδη εμεις τωρα????? ενω το κινουμενα βυζια φυσικα οπως καταλαβες καθοτι εισαι και ετσυπνουλικο το ελεγα απολυτως σοβαρα :P :P :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σιγα μην το παιρνα σοβαρα :P ειμαστε σοβαροι ενηλικες δηλαδη εμεις τωρα????? ενω το κινουμενα βυζια φυσικα οπως καταλαβες καθοτι εισαι και ετσυπνουλικο το ελεγα απολυτως σοβαρα :P :P :P
Ρεσπεκτ, μουνίτσα!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom