Νέα

Ιδιαίτερα μαθήματα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakmaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ πάντως είχα μια καθηγήτρια Αγγλικών που γενικά με κάυλωνε και μια γερμανίδα που μου τη δίνανε τα βυζιά της. Τελικά τραβούσα κάτι ξεγυρισμένες μαλακίες σκεφτόμενος πως τις είχα ταυτόχρονα και τις δύο και ηρεμούσα...χαχαχαχαχα

Δεν υπάρχει 17χρονος που να μην νομίζει πως θα πηδήξει το μισό γυναικείο πληθυσμό. Και μάλιστα νομίζει πως όλες αυτόν περιμένουν....Αχ, εκεί που είσαι ήμαστε και εκεί που ειμαστε θα έρθεις...

Επισκέπτης
Εγώ είχα ενα καθηγητή πάντως ιστορία, παραλλήρρημα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
erinal_w, να σου κάνω εγω τον καθηγητή Ιστορίας να πεις το Χριστό Παναγιώτη

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Στα 12 μου είχα μια καθηγήτρια αγγλικών τρελή καυλίτσα 28 χρονών με απίστευτα βυζόμπαλα. Συνεχώς σε κάθε μάθημα κολλούσα στα βυζιά της. Μια φορά λοιπόν όταν μου παρέδιδε και ενώ εγώ είχα κολλήσει να κοιτάω τα βυζία της μου λέει '' Τσ! Θα σταματήσεις να κοιτάς το στήθος μου και θα προσέξεις εδώ επιτέλους??'' Φυσικά μετά από αυτό κάναμε άλλα 2,3 μαθήματα εωσότου έπεισα την μάνα μου ότι δεν είναι καλή καθηγήτρια και την πληρώνουμε τζάμπα.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ πάντως φιλαράκο Lastmoican που είμαι καθηγήτρια λέω 1) να κάτσεις στ'αυγά σου και 2) ν'ακούς και κανέναν παλιό εδώ μέσα...

Επισκέπτης
Εγώ φίλε στη θέση σου θα της την έπεφτα χύμα. Θα τις έλεγα ότι θέλω και πρακτική εκπαίδευση. Αν είσαι πρωτάρης θα κολακευτεί και θα προσπαθήσει να σε συνεφέρει σε αυτή ακριβώς τη σκηνή είναι που της λες: Στη ζωή ζούμε τις στιγμές που μας κάνουν πιο ώριμους και της ρίχνεις ένα γλωσσόφιλο ;) Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις ξαναφιλήσει? :think:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εγώ θα έλεγα να αφήσεις κατα λάθος τα "μαγαζιά" ανοιχτά  και κάνε να φαίνεται λίγο ο πούτσος. Αν  σου κάνει αναφορά στο θέμα, τότε χώσου :-)))

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτες οι γυναικες πεφτουν με ρομαντισμο. Σου συνιστω αυριο κιολας μια αγκαλια λουλουδια, προσκληση για κανα σινεμα, οταν πας αδιαβαστος ή χανεσαι την ωρα του μαθηματος πες της οτι οφειλεται σ αυτην κλπ. Προσεξε οχι επιθετικοτητες οπως σου λενε εδω μεσα, θα σε περασει για λιγουρι κι επιπολαιο που μπορει να την καρφωσεις στο περιβαλλον της αθελα σου.
Αντε κι ο θεος βοηθος...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Θυμάμαι όταν πήγαινα ακόμα γυμνάσιο είχα μια καυλιάρα καθηγήτρια αγγλικών μπουκιά και συγχώριο..Ερχόταν και με έπαιρνε από το σπίτι με το αυτοκίνητο για να με πάει στο φροντιστήριο επειδή δεν είχα άλλο μεταφορικό μέσο.Όταν τελείωνε το μάθημα με πήγαινε πάλι αυτή σπίτι μου.Συνήθως κατέβαινε απο το αμάξι στην διαδρομή για να ψωνίσει κάτι και εγώ την περίμενα στο αυτοκίνητο.Τις καλύτερες μαλακίες στο αυτοκίνητό της τις έχω βαρέσει χωρίς αμφιβολία.Μόνικα όπου και αν βρίσκεσαι σε αγαπώ!!

giorgos2000c

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οταν σε αφηνει μονο οπως λες, ριξε καμια ματια στα συρταρια της....να δεις τι εσωρουχα φοραει....
στρινγκ ???? προκλητικα ? κλπ κλπ  ;)

γενικα πιστευω παντως πως πρωτα τα μαθηματα και μετα η καθηγητρια.
Δε πιστευω οτι κανεις μας απο εδω μεσα τουλαχιστον να μην εχει "ερωτευθει" καθηγητρια του.
Ειναι αλλωστε η πρωτη φαντασιωση των νεων -αγοριων και κοριτσιων-.
Σπανια πιστευω ομως οτι μπορει γινει κατι.

Με την ευκαιρια δινω και ενα βιντεακι που εκανε παταγο στην διπλανη ιταλια.
Το τραβηξαν μαθητες την ωρα του μαθηματος οπου η καθηγητρια τους αφηνε να της βαζουν χερι.
Μετα απο αυτο.....την απελυσαν

Πριν 20+ χρονια γιατι να μην υπηρχαν τετοιες καθηγητριες ??????? :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν υποψιαστω οτι τα πιτσιρικια μου με βλεπουν ως κινητα βυζια και εν δυναμει κωλο θα φαω τις κοτσιδες μου......χαχαχαχαχαχαχαχα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ε το μισο ποστ μου εκανες κουοτ προσθεσα κι αλλα χαχαχαχα

επαναλαμβανω να κατσει στ αυγα του κ στα μαθηματα του οπως λεει κ το παιδι αποπανω μας
αντι να κανει αποπειρες αυτοκτονιας :P
Μου την σπάνει οι μεσήλικες πουριτανοί-κομπλεξικοί-κάργα συντηριτικοί  :jerking:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά ρε φίλε τι γίνεται οέοοοοοο ;;;
Σκέφτηκες τι θα κάνεις ;
Μήπως έκανες καμιά πρώτη νύξη ;
Ή μόνο στη φαντασίωση έχεις μείνει ακόμη ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν υποψιαστω οτι τα πιτσιρικια μου με βλεπουν ως κινητα βυζια και εν δυναμει κωλο θα φαω τις κοτσιδες μου......χαχαχαχαχαχαχαχα

Το κακό θα ήταν να σε έβλεπαν ως ...ακίνητα βυζιά!    :)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Όταν ήμουν φοιτητής είχα κάνει ιδιαίτερα σε παιδιά Λυκείου μια χρονιά.Είχα 5 παιδιά,εκ των οποίων 2 κοπέλες.Η μία μοντέλο.Δεν κάνω πλάκα.Πάω κι εγώ μια Κυριακή που είχα μάθημα,στο σπίτι της,οι γονείς της έλειπαν και αυτή το βράδυ είχε φέρει τον γκόμενο για πήδηγμα!Είχαμε μάθημα 2 ώρες από τις 10:30.Μετά από αναμονή περίπου 20 λεπτά να πατάω το κουδούνι,μου άνοιξε.Φόραγε ένα ημιδιαφανές νυχτικάκι,και στο δωμάτιο να είναι πεταμένα τα εσώρουχα!Αλλά,δε ρίσκαρα κίνηση.Μια στραβή να γινόταν,με έβλεπα με χειροπέδες.Ωραίες οι φαντασιώσεις,αλλά η ζωή δεν είναι τσόντα...Κάνεις τη δουλειά σου,και τα άλλα τα αφήνεις.Αν μου έπιανε τον πούτσο θα αλλαζα τακτική βέβαια  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μου την σπάνει οι μεσήλικες πουριτανοί-κομπλεξικοί-κάργα συντηριτικοί  :jerking:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εγω ειμαι ο μεσηλικας πουριτανος κομπλεξικος καργα συντηρητικος?????????????????

ο μον ντιε...

βρε ααααατομο καλα τα ονειρα αλλα να ειμαστε κ λιγο ρεαλιστες οι πιθανοτητες να πετυχει το σκοπο του το 17αρικο παιδακι ειναι ελαχιστες.. απ την αλλη οι πιθανοτητες να γινει ρεζιλι μεγιστες
εσυ που εισαι κουλ κ οπενμαιντετ για ριξτα σε καμια καθηγητρια σου κ πες μας τι καταφερες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom