Παιδιά, γεια σας. Θέλω να σας ρωτήσω πάνω σε καποιο θέμα.
Έχω μιά καθηγήτρια γύρω στα 40, με την οποία κάνω μαθήματα. Έίναι παντρεμένη βέβαια. Αλλα η αλήθεια είναι πώς κάθε φορά που τη βλέπω μου γίνεται turbo. Κι αυτό γιατί είναι μουνάρα.
Συγκεκριμένα, έχει κάτι βυζάρες που είναι για SUPER ισπανίκο.
Λοίπον λόγω της φύσης του μαθήματος, κάθε φορά μου βάζει κάτι ασκήσεις να γράψω και αυτή κάνει δουλειές μες στο σπίτι της. Μετά άπο λίγη ώρα φεύγει απ'το σπίτι και μου λέει όταν τελειώσω να της αφήσω στο τραπέζι και να φύγω. Μάθημα για τον π..... δηλαδή. Όμως πραγματικα με καυλώνει πολυ τρέλα. Δεν φαντάζεστε πόσο θα'θελα την ώρα που γράφω να μου'παίρνε μιά πιπα!!!
Έχω ακούσει όμως ότι την έχει ψιλοδεί τελευταία (δεν γνωρίζω πληροφορίες).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να την πηδήξω;
Μου φάινετε περιέργο που φεύγει (και μαλίστα εν ωρα μαθήματος)
Αν μάθω ότι έχει γκόμενο, τότε θα της την πέσω κανονικά (αφού θα τον παι΄ρνει γενικοτερα, γιατι να μην τον πάρει κι από μένα)
Αν όμως είναι κυρία;
Περίμενω απαντήσιες για το τι να κάνω.
Σας ευχαριστω πολύ!!!
Έχω μιά καθηγήτρια γύρω στα 40, με την οποία κάνω μαθήματα. Έίναι παντρεμένη βέβαια. Αλλα η αλήθεια είναι πώς κάθε φορά που τη βλέπω μου γίνεται turbo. Κι αυτό γιατί είναι μουνάρα.
Συγκεκριμένα, έχει κάτι βυζάρες που είναι για SUPER ισπανίκο.
Λοίπον λόγω της φύσης του μαθήματος, κάθε φορά μου βάζει κάτι ασκήσεις να γράψω και αυτή κάνει δουλειές μες στο σπίτι της. Μετά άπο λίγη ώρα φεύγει απ'το σπίτι και μου λέει όταν τελειώσω να της αφήσω στο τραπέζι και να φύγω. Μάθημα για τον π..... δηλαδή. Όμως πραγματικα με καυλώνει πολυ τρέλα. Δεν φαντάζεστε πόσο θα'θελα την ώρα που γράφω να μου'παίρνε μιά πιπα!!!
Έχω ακούσει όμως ότι την έχει ψιλοδεί τελευταία (δεν γνωρίζω πληροφορίες).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να την πηδήξω;
Μου φάινετε περιέργο που φεύγει (και μαλίστα εν ωρα μαθήματος)
Αν μάθω ότι έχει γκόμενο, τότε θα της την πέσω κανονικά (αφού θα τον παι΄ρνει γενικοτερα, γιατι να μην τον πάρει κι από μένα)
Αν όμως είναι κυρία;
Περίμενω απαντήσιες για το τι να κάνω.
Σας ευχαριστω πολύ!!!