Νέα

Ιδιαίτερα μαθήματα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakmaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakmaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, γεια σας. Θέλω να σας ρωτήσω πάνω σε καποιο θέμα.
Έχω μιά καθηγήτρια γύρω στα 40, με την οποία κάνω μαθήματα. Έίναι παντρεμένη βέβαια. Αλλα η αλήθεια είναι πώς κάθε φορά που τη βλέπω μου γίνεται turbo. Κι αυτό γιατί είναι μουνάρα.
Συγκεκριμένα, έχει κάτι βυζάρες που είναι για SUPER ισπανίκο.
Λοίπον λόγω της φύσης του μαθήματος, κάθε φορά μου βάζει κάτι ασκήσεις να γράψω και αυτή κάνει δουλειές μες στο σπίτι της. Μετά άπο λίγη ώρα φεύγει απ'το σπίτι και μου λέει όταν τελειώσω να της αφήσω στο τραπέζι και να φύγω. Μάθημα για τον π..... δηλαδή. Όμως πραγματικα με καυλώνει πολυ τρέλα. Δεν φαντάζεστε πόσο θα'θελα την ώρα που γράφω να μου'παίρνε μιά πιπα!!!
Έχω ακούσει όμως ότι την έχει ψιλοδεί τελευταία (δεν γνωρίζω πληροφορίες).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να την πηδήξω;
Μου φάινετε περιέργο που φεύγει (και μαλίστα εν ωρα μαθήματος)
Αν μάθω ότι έχει γκόμενο, τότε θα της την πέσω κανονικά (αφού θα τον παι΄ρνει γενικοτερα, γιατι να μην τον πάρει κι από μένα)
Αν όμως είναι κυρία;
Περίμενω απαντήσιες για το τι να κάνω.

Σας ευχαριστω πολύ!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι θέμα έχει ενδιαφέρον

Μπορώ να βοηθήσω

Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό της;

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Προσπάθησε με διακριτικό τρόπο να <<χωθείς>>..Αρχικά προσπάθησε να καταλάβεις αμα ψήνεται η όχι..Και αμα δείς οτι ψήνεται τότε βούρ στον πατσά.. :boobies: :boobies:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τραβα κανα δυο μαλακιες πριν πας στο μαθημα για μην εχεις σηκωμαρες. Αλλωστε τα μαθηματα σου ειναι πολυ πιο σημαντικα απο την μανταμιτσα.

Αν παρολαυτα σε καιει να μαθεις αν τον παιρνει, δεν εχεις παρα να μοιραστεις το τηλ της με καποιον συναδελφο. Ειμαι σιγουρος υπαρχουν πολλα καλοπαιδα εδω μεσα, που ευχαριστως θα σου λυσουν την απορια. Με πρωτο και καλυτερο φυσικα τον Enforcer  :rockon:

Επισκέπτης
Έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι "η ζωή θέλει θάρος και θράσος"??? Έτσι θα σου έλεγα να προχωρήσεις έτσι. Τι είχες τι έχασες!!! Βέβαια, δεν μας λες και καμιά λεπτομέρεια όπως π.χ. αν "παίζει" μαζί σου... Ξέρεις΄μωρέ, κάνα ναζάκι, αν σου πετάει τίποτα υπονοούμενα, γλώσσα του σώματος όταν κάνετε μάθημα, κτλ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στα 17 πχ είναι φυσιολογικό (λόγω ανωριμότητας) να νομίζεις ότι κάθε γυναίκα θα σου κάτσει. Φυσιολογικό μεν, ανώριμο δε, που μπορεί και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Εδώ βέβαια θα μου πεις ότι και πολλοί μεσήλικες έχουν παραμείνει στην ηλικία αυτή και πάνε να το παίξουν αγαπητικοί σε τάνες, στριπερς και κονσοματζούδες, παραδείγματα προς αποφυγή βεβαίως βεβαίως.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
....και αν δεν σου κανει ο enforcer ,στειλε μου το τηλεφωνακι της και θα σου πω εγω σε 1 εβδομαδα εαν το δινει και αλλου.... :dancing: :dancing:

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αρχισε της κουβεντα για το πως τα παει με τον αντρα της, τι εκανε στα νιατα της, αν τις αρεσουν τα πιτσιρικια..ψηστην σιγα σιγα, και οταν τελειωσεις τις πανελλαδικες ριχτης ασχημο πεσιμο..ετσι κ αλλιως δεν θα εχεις να χασεις τιποτα :cheesy:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ζήτα όλα τα λεφτά που της έχει δώσει ο πατέρας σου για τα ναθήματα και πες της
- έχεις πάρει πολλά λεφτά για μαθήματα και μάθημα δεν κάνεις. Παίρνεις λεφτά για μαθήματα της π***ς και ούτε κάθεσαι να σου ρίξω μια π***α! Το μάθημά σου επίσης, είναι τελικά, του κόλου. Αλλά ούτε και από αυτόν δίνεις!!! Γι αυτό κι εγώ τα μαζεύω και την κάνω για αλλού που τιμούν τα λόγια τους κι εσύ θα ψάχνεις για καμιά βίζιτα να βγάλεις αυτά τα λεφτα

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ζήτα όλα τα λεφτά που της έχει δώσει ο πατέρας σου για τα ναθήματα και πες της
- έχεις πάρει πολλά λεφτά για μαθήματα και μάθημα δεν κάνεις. Παίρνεις λεφτά για μαθήματα της π***ς και ούτε κάθεσαι να σου ρίξω μια π***α! Το μάθημά σου επίσης, είναι τελικά, του κόλου. Αλλά ούτε και από αυτόν δίνεις!!! Γι αυτό κι εγώ τα μαζεύω και την κάνω για αλλού που τιμούν τα λόγια τους κι εσύ θα ψάχνεις για καμιά βίζιτα να βγάλεις αυτά τα λεφτα
αχαχαχαχαχαχχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν....για να  σοβαρευτούμε λίγο.

Φίλε από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να είσαι μικρός για να κάνεις ιδιάιτερα....σωστά ;
Εννοώ νεαρός....γύρω στα 18 σωστά ;
Δεν μας λές τίποτε για σένα.
Έχεις πρότερη εμπειρία ; Ή θα είναι η πρώτη σου φορά ;
Πες κατι για να σε βοηθήσουμε καλύτερα .
Είσαι εμφανίσημος ; Θα είχε δηλαδή αυτή κάποιο λόγο να έχει σκεφτεί το ίδιο για σένα ;

Η κυρία τι γνώμη έχει για σένα ; Υπάρχει καλή έστω σχέση; Δείχνει απέναντι σου κάποια φιλικότητα ή είναι τελέιως τυπική ;
Σε θεωρεί καλό παιδί, ή κολόπαιδο ;
Σου χαμογελάει....σου λέει κανένα αστειάκι...ή αν πεις κανένα εσύ..... γελάει ;
Γενικά....είναι φιλική μαζί σου ;

Ρωτάω, γιατί όπως έσύ έχεις το κλασσικό σύνδρομο με την μεγαλύτερη σου και έμπειρη γυναίκα....(μην το θεωρήσεις προσβολή, στην νεανική ηλικία όλοι το περάσαμε, και ακόμη κάποιοι το περνάμε), έτσι και οι μεγαλύτερες γυναίκες κολακέυονται συνήθως όταν τους την πέσει ένας όμορφος νεαρός.
Αν ισχύουν κάποια από τα παραπάνω που σε ρώτησα....οι  πιθανότητες σου αυξάνονται....και αν υπάρχει μεταξύ σας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα (ή καταφέρεις σιγά-σιγά να  την δημιουργήσεις)...τότε γνώμη μου είναι να την κάνεις την κίνηση.

Αν την κάνεις όμορφα και διακριτικά....(δεν είναι ανάγκη να της την πέσεις άγρια)...σίγουρα θα κολακευτεί !
Μπορείς κάποια στιγμή που θα είστε κάπως πιο "κοντά" (θα το καλλιεργήσεις αυτό)...απλά να της πείς την αλήθεια......
"Είσαι πολύ όμορφη γυναίκα", "τον τελευταίο καιρό σε σκέφτομαι συνέχεια","έχω συνεχώς φαντασιώσεις μαζί σου"(ειδικά με το τελευταίο φτιάχνονται όλες) αφού βέβαια έχεις πει τα άλλα πρώτα-όχι ξερά και κατευθείαν)...και  ανάλογα την αντίδραση.....θα κινηθείς !
Κι ακόμη κι αν δεν θέλει....δεν θα σε πάρει από τα μούτρα....αλλά θα αρνηθεί ευγενικά.
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, κατα την γνώμη μου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω νομιζω οτι βλεπεις πολλα εργα επιστημονικης φαντασιας
κ θα συμφωνησω με τον τοντοκ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εμένα πιο πολύ με φαντασίωση μου μοιάζει...δεν υπάρχει καθηγητής που πληρώνεται και την ώρα του μαθήματος φεύγει από το σπίτι του!!!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω νομιζω οτι βλεπεις πολλα εργα επιστημονικης φαντασιας
κ θα συμφωνησω με τον τοντοκ

Αυτό τώρα πήγαινε σε μένα ;
Αν ναι....να ρωτήσω απο ποου  το συμπεράινεις φίλη Bite ;;
Γιατί δεν θα διαφωνήσεις πιστευώ...ότι πολλές μεγαλούτσικες κυρίες γουσταρουν τρομερά και νοιώθουν επιβεβαιώση όταν τους την πέφτει μικρότερος......
Το έχω ζήσει ο ίδιος.

Αν εννοείς όμως φαντασία την ιστορία του νεαρού....τότε δεν μπορώ να ξέρω....δεν έιμαι μάντης.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στον νεαρο πηγαινε φυσικα

την επιβεβαιωση ολες οι γυναικες λιγο πολυ την θελουν κ ολες κολακευονται οταν τους την πεφτει ο οποιοσδηποτε
αυτο ομως μεχρι να εχει κ ελπιδες οτι θα προκυψει κατι κ μαλιστα σε ακραια περιπτωση 40αρας καθηγητριας... 17αρη μαθητου.. ειναι βγαλμενο μαλλον απο ιστοριες αρλεκιν :P
εγω θα λεγα να κατσει στ αυγα του

βεβαια φανταζομαι εδω μεσα το 90% θα εχει βιωσει κ αυτη την ακραια περιπτωση...  :rolleyes: :P

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εμένα πιο πολύ με φαντασίωση μου μοιάζει...δεν υπάρχει καθηγητής που πληρώνεται και την ώρα του μαθήματος φεύγει από το σπίτι του!!!!!

δεν υπάρχει καθηγητρια που πληρώνεται και την ώρα του μαθήματος φεύγει από το σπίτι της, ίδίως όταν έχει έναν τόσο καυλιάρη μαθητή!
Και μιας και σε βοηθήσαμε αρκετά, μικρέ, για εξαφανίσου τώρα να διαβάσεις μη σου κόψει τα φράγκα ο μπαμπας για ιδιαίτερο και μετά βυζιά γιοκ.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

την επιβεβαιωση ολες οι γυναικες λιγο πολυ την θελουν κ ολες κολακευονται οταν τους την πεφτει ο οποιοσδηποτε
αυτο ομως μεχρι να εχει κ ελπιδες οτι θα προκυψει κατι κ μαλιστα σε ακραια περιπτωση 40αρας καθηγητριας... 17αρη μαθητου.. ειναι βγαλμενο μαλλον απο ιστοριες αρλεκιν :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντάξει....δεν έχεις άδικο, είναι λίγο τραβηγμένο....αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται !
Και με τον τρόπο που του πρότεινα....τουλάχιστον θα το κάνει ευγενικά....και πιθανώς θα γλυτώσει κάποιο (πιθανό) χαστούκι....και την ξεφτίλα ...αν τον απορρίψει η κυρια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε το μισο ποστ μου εκανες κουοτ προσθεσα κι αλλα χαχαχαχα

επαναλαμβανω να κατσει στ αυγα του κ στα μαθηματα του οπως λεει κ το παιδι αποπανω μας
αντι να κανει αποπειρες αυτοκτονιας :P

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ε το μισο ποστ μου εκανες κουοτ προσθεσα κι αλλα χαχαχαχα

επαναλαμβανω να κατσει στ αυγα του κ στα μαθηματα του οπως λεει κ το παιδι αποπανω μας
αντι να κανει αποπειρες αυτοκτονιας :P

Σεβαστή κυρία μου η άποψή σας. 

:2funny: :2funny: :2funny:

Κι αν του κάτσει ;;;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

εγω θα λεγα να κατσει στ αυγα του

[size=11pt]βεβαια φανταζομαι εδω μεσα το 90% θα εχει βιωσει κ αυτη την ακραια περιπτωση...[/size]  :rolleyes: :P

Εννοείς ότι την έχει βιώσει ως φαντασίωση; :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom