Νέα

Ιδέες για να μας πάρουν μάτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tettet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tettet

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Εχει καποιος εμπειρια , προτασεις ? Εχει φαγωθει η κοπελα μου να το ζησει , ισως και με soft συμμετοχη απο τον ματακια

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.362
Πόντοι
3.796
Εχει καποιος εμπειρια , προτασεις ? Εχει φαγωθει η κοπελα μου να το ζησει , ισως και με soft συμμετοχη απο τον ματακια
Ειμαι ο ματακιας.Ποσο εισαστε?Που μενετε?Πρεπει να συζητηθει γιατι χρειαζεται αντιπροτασεις μεταξυ των τριων μας ωστε να δουμε τι προτιμαμε κ με ποια σειρα.Πχ τι μας φοβιζει η τι θα μας φοβισει κ τι θα μας εξηταρε η θα μας,εξηταρει κ σε ποιες τοποθεσιες.Μετραει η τοποθεσια.Και το "σεναριο" να το πω ετσι

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.567
Πόντοι
201
Ειμαι ο ματακιας.Ποσο εισαστε?Που μενετε?Πρεπει να συζητηθει γιατι χρειαζεται αντιπροτασεις μεταξυ των τριων μας ωστε να δουμε τι προτιμαμε κ με ποια σειρα.Πχ τι μας φοβιζει η τι θα μας φοβισει κ τι θα μας εξηταρε η θα μας,εξηταρει κ σε ποιες τοποθεσιες.Μετραει η τοποθεσια.Και το "σεναριο" να το πω ετσι
Έκανες λάθος μεγάλε. Ματάκια ψάχνουν τα παιδιά, όχι μαλάκα...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.119
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε μου....θα σου προτεινω κατι πολυ εξτρημ.....σε κοιμητηριο......το μεσημερακι που δεν εχει πολυ κινηση....εχει κατι χηρες μπουκια και συχωριο....ισως θελησουνε αν παιξετε ωραια να συμμετασχουνε και εκεινες.....εκτος απο ματι...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.846
Πόντοι
27.261

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Προφανώς 3 τρόποι υπάρχουν. Η πρώτη είναι σε swinger club, η δεύτερη κάπου χύμα σε παραλία κλπ με "κίνδυνο" να σας δει κάποιος και ο 3ος να βρείτε κάποιον online. Σίγουρα όχι εδώ. Εκεί ρισκάρετε να χάσετε την ώρα σας με διάφορους μαλάκες.

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.454
Πόντοι
1.056
Θα σου προτείνω το πιο safe που κάνω κ εγώ με τη γυναίκα μου. Πηδηχτείτε μπροστά σε ανοιχτά παράθυρα σε ξενοδοχεία, σε μέρη που πάτε διακοπές, μπροστά στη τζαμαρία στο σπίτι σας όταν έχει ήλιο κ οι απέξω δεν βλέπουν με λεπτομέρεια, μπροστα στην ανοιχτή πόρτα του ασανσέρ στις 2 τα ξημερώματα που δεν έχει κίνηση. Έτσι θα νοιώσετε κ την κάβλα του ότι μπορεί να σας πάρει κάποιος μάτι και θα είναι safe.

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.905
Πόντοι
3.506
Πριν από πολλά χρόνια που ζούσα την ζωή του ελεύθερου και (ωραίου) χα χα χα , πήγαινα εις τας εξοχας στον προφήτη Ηλία Πετρούπολη υπηρχαν πολλοί που μας έσπερναν μάτι ...:hi:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Αν αυτο που εξιτάρει ιδιαίτερα την δικιά σου ειναι ο κίνδυνος να σας κανουν μπανιστήρι και οχι τοσο το γεγονος οτι σαν μπανίζουν,τοτε το γαμήσι σε απομερη παραλία αργα το βράδυ ειναι ιδανική λύση...με την πρωην μου το ειχαμε κάνει πρωτη φορά σε μια μικρή παραλιά στον Άλιμο λιγο μετα το Kitchen bar δεξιά...αρκετα ησυχο το σημειο χωρις αλλο κοσμο απλα πηγαινοερχονταν απο πάνω μας πεζοι και το γαμησι πηγαινε συννεφο,τελειως γυμνοι και οι δυο δίναμε πονο δεν μπορει ολο και καποιος θα μας ειδε...μπορει να μας πηραν και βινδεο ποιος ξέρει...το αγχος της extreme αυτης φασης στην αρχη μπορει να ενοχλήσει μετα ομως καταληγει σε μέγιστη απολαυση...σας το συνιστώ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: tettet
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.659
Πόντοι
2.596
Το είδα το πρωί Μέντορα..

:coffee:
Τελικά ποιος θα σοβαρέψει τον άλλον από τους δύο σας;
Να κανονίσω κανένα υπερπόντιο ταξιδάκι το καλοκαίρι;
Σε καλό θα σας βγει αν έρθει κι ο Σώγαμπρος ακόμη καλύτερα :coffee::rockon:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
41.364
Πόντοι
22.936
Τύπε όταν λες soft συμμετοχή τι εννοείς ? :coffee:

Γίνε πιο σαφής παρακαλώ γιατί αφήνεις υπονοούμενα :coffee:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.683
Πόντοι
4.696
αφήνω αυτό που είναι σχετικό, αν και όχι απόλυτα, και την κάνω από το νήμα...

ήμουν κάποτε με μια κοπέλα - αρκετά ταξίδια μαζί - που την άρεσε όχι ακριβώς να παίρνουν μάτι, αλλά να μας "τσακώνουν".
είχε βρει το εξής σύστημα.
πρωί στα ξενοδοχεία όταν ερχόταν καμαριέρα σε δωμάτια δίπλα μας, έβαζε την ταμπέλα στο "ελεύθερο" και ξεκινάγαμε.
μερικές φορές είχε δουλέψει η πατέντα, έμπαινε κάποια στιγμή η τύπισα και στο δικό μας δωμάτιο και μας έβλεπε. εννοείται έλεγε ένα συγνώμη (που να ήξερε) και έφευγε αλλά ήταν αρκετό, η μικρή φτιαχνόταν απίστευτα.
μια φορά μόνο η καμαριέρα, πιθανότατα ήταν το σοκ, κάθισε χαρακτηριστικά πολύ (πάρα πολλά δευτερόλεπτα δλδ) μέχρι να την κάνει.
αυτά...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.783
Πόντοι
25.467
Άνοιξε ξανά το θέατρο του Λυκαβηττού, κύριε. Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από αυτόν. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom