papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.542
- Πόντοι
- 27.261
μαστορα οταν πηρα το διπλωμα, εκανα οδηγηση στους δρομους... οπως ολοι προφανως.Παπα philips
Το να αποκτήσει κάποιος δίπλωμα είναι μόνο η αρχή.Όποιος πει οτι " Πηρα το διπλωμα, ξερω να οδηγώ " απλα κοροϊδευει τον ίδιο του τον εαυτό και αποτελεί οδηγικό κίνδυνο για όλους τους υπόλοιπους οδηγούς.
Προσωπικά πηρα το διπλωμα με το σπαθί μου (Λιγο προσεκτικός στο πρακτικο κομμάτι να ειναι κάποιος ,διαβασμα τα σηματα - Κ.Ο.Κ να κάνει το παίρνει το χαρτί. Ενα απλο χαρτι είναι δεν ειναι πτυχίο Πανεπιστημίου) .
Όμως αλλο αποκτώ το δίπλωμα οδήγησης και άλλο η πράξη (η οδήγηση στους δρόμους).Πανω στην πραξη μαθαίνεις να οδηγείς και θέλει χρόνο πάνω στο τιμόνι για να πεις ότι κάτι ξέρω και γω ως οδηγός.
Ο Ιαβερης ( ως γνωστόν ) είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων δεν ειναι κάποιος τυχάρπαστος, επομένως καποια πραγματα τα ξέρει πολυ καλύτερα απο μας τους υπόλοιπους οι οποίοι δεν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί, είμαστε ερασιτέχνες.
Την ερώτηση που έθεσες (περι βελτίωσης στους οδηγούς και στους δρόμους) στην απάντησα πιο πίσω, δεν τα ξαναγράφω διότι καταντάει κουραστικό το πράγμα.
Αυτά ειχα να πω επι του θέματος ,finito la musica passato la fiesta.
εσυ μαλλον εκανες οδηγηση στα ηλεκτρονικαδικα για να τα λες αυτα.
αυτα που λες λοιπον, ειναι παντελως ακυρα.
δε χρειαζεται μεγαλη σκεψη ενας οδηγος που θελει να στριψει, να κανει λιγο πιο κει το δακτυλακι του και να ακουμπησει το φλας, για να καταλαει ο αποπισω του που θελει να παει.
ενας μοτοσυκλετιστης δε θελει μεγαλη σκεψη για να βαλει το κρανος του πριν ξεκινησει τη βολτα του.
το ιδιο απλα ηταν και τα υπολειπα παραδειγματα που εγραψα στο 1ο ποστ.
εσυ μαλλον δεν τα πιανεις και συνεχιζεις τα δικα σου.
θες να σε πιανουν απο το χερακι δηλαδη και να σε καθοδηγουν και εσυ με τη σειρα σου να δινεις ευχαριστιες, σε πραγματα που ηδη ξερεις και εχεις μαθει ξαναλεω.
δεν εχω κατι αλλο να σου πω... keep walking λοιπον.