Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Οποιος μπορει του Ευχομαι να το παρει με ολη μου την καρδια.Εγω εκανα την αμαρτια και πηγα κανονικα.Τσαμπα λεφτα,χρονο και νευρα χαλασαμε για αυτη την διαδικασια.Ασε και τα κιλα που πηραμε.Εχει περασει τοσος καιρος αλλα η αναμνηση της μαυριλας δεν φευγει.Και με πηγε και πολυ καλα σαν θητεια και ας ημουν δισδυσμενη μεταθεση..

Θα αλλάξει αυτό με τα χρόνια. Είχαμε και εμείς απάλευτους που σίγουρα δεν θα θέλουν να θυμούνται.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[video]http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/oneman-rules/oi-33-kanones-toy-giwta-sto-strato.3665769.html#.Vfh9_fUh0v0.facebook[/video]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
1 καταγεγραμμενο νεκρο εχουν οι Αλβανοι στο Αφγανισταν. :2on1: Ειπαμε, Χίος, not even once.
με το "σφαζεσαι" τι καταλαβαινεις ρε νουμερο;
μαλακα ε, μαλακα, τι σχεση εχει ο χιος με το γεγονος οτι οι αλβανοι ειναι μισθοφοροι των αμερικανων;
μ' αρεσει που εκατσες και το εψαξες :jerking:
απο ποσους νεκρους πιανεται το σφαξιμο;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οτι η Αλβανια, η Ρουμανια και οι "βρωμοσκοπιανοι" δεν εχουν στρατο επειδη δεν εχουν υποχρεωτικη θητεια. Και γι'αυτο "εχουν μπει μεσα οι Αμερικανοι" και τους στελνουν στο Αφγανισταν. :jerking: Επειδη δεν εχουν θητεια τα παθαινουν ολα αυτα. Ενω εμεις επειδη εχουμε υποχρεωτικη θητεια, γι'αυτο εχουμε δυνατο στρατο και γι'αυτο δεν "εχουν μπει οι Αμερικανοι μεσα". Επειδη εχουμε δυνατο στρατο, "δεν εχει μπει μεσα" ο Νο1 συμμαχος μας απο ΝΑΤΟ. Ολα αυτα τα καλα εξαιτιας της υποχρεωτικης θητειας βεβαιως. Ολα με τη "λογικη" σου.

Ρε αγορι μου? Μηπως να κοψεις λιγο τον Χίο? Τετοιες μαλακιες εχω πολυ καιρο να διαβασω. Αστο καλυτερα. Μεινε στα ουγκα μπουγκα και τις βρισιες που χρησιμοποιει το συναφι σου πιο πανω. Χιος, not even once. Κατα το meth, not even once.
οταν ειναι να πειτε κατι και σας βολευει η ελβετια 'η η γαλλια 'η καποιο αλλο ανεπτυγμενο κρατος τοτε το επικαλεισθε,
οταν ειναι να στηριξετε τη μαλακια σας με κατι κωλοχωρια των βαλκανιων δε δισταζετε να μας πετατε ως ειδανικες κατι ενεργειες που κανουν τα πιο διεφθαρμενα κρατη των βαλκανιων.
Δεν εχει η αλβανια στρατο, που ειναι γεματη στα ναρκωτικα, το δολλαριο εχει γινει 1ο νομισμα στις συναλλαγες εισαγωμενων,
Δεν εχουν τα κωλοσκοπια στρατο... μολις κλεψουν κανενα κοκκαλακι ιστοριας θα κοιταξουν και το στρατο
και δεν εχουν και Ρουμανοι οι τεως υποστηρικτες του χιτλερ στρατο, οποτε μπαινουν ψηλα στη λιστα των χωρων προς μιμηση.

πειτε μας και αλλα ρε σουργελα, χωρες χωρις υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια αλλα πρωτοι μισθοφοροι.
πρεπει να τους ζηλευεις ολους αυτους που ψωμολυσανε περισσοτερο και απο εσενα που εχεις μνημονια απο το '10.

αλλα τα λετε αυτα εσεις οι διεθνικιστες, οποτε πρεπει να ειναι σωστα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οτι η Αλβανια, η Ρουμανια και οι "βρωμοσκοπιανοι" δεν εχουν στρατο επειδη δεν εχουν υποχρεωτικη θητεια. Και γι'αυτο "εχουν μπει μεσα οι Αμερικανοι" και τους στελνουν στο Αφγανισταν. :jerking: Επειδη δεν εχουν θητεια τα παθαινουν ολα αυτα. Ενω εμεις επειδη εχουμε υποχρεωτικη θητεια, γι'αυτο εχουμε δυνατο στρατο και γι'αυτο δεν "εχουν μπει οι Αμερικανοι μεσα". Επειδη εχουμε δυνατο στρατο, "δεν εχει μπει μεσα" ο Νο1 συμμαχος μας απο ΝΑΤΟ. Ολα αυτα τα καλα εξαιτιας της υποχρεωτικης θητειας βεβαιως. Ολα με τη "λογικη" σου.

Ρε αγορι μου? Μηπως να κοψεις λιγο τον Χίο? Τετοιες μαλακιες εχω πολυ καιρο να διαβασω. Αστο καλυτερα. Μεινε στα ουγκα μπουγκα και τις βρισιες που χρησιμοποιει το συναφι σου πιο πανω. Χιος, not even once. Κατα το meth, not even once.
οταν ειναι να πειτε κατι και σας βολευει η ελβετια 'η η γαλλια 'η καποιο αλλο ανεπτυγμενο κρατος τοτε το επικαλεισθε,
οταν ειναι να στηριξετε τη μαλακια σας με κατι κωλοχωρια των βαλκανιων δε δισταζετε να μας πετατε ως ειδανικες κατι ενεργειες που κανουν τα πιο διεφθαρμενα κρατη των βαλκανιων.
Δεν εχει η αλβανια στρατο, που ειναι γεματη στα ναρκωτικα, το δολλαριο εχει γινει 1ο νομισμα στις συναλλαγες εισαγωμενων,
Δεν εχουν τα κωλοσκοπια στρατο... μολις κλεψουν κανενα κοκκαλακι ιστοριας θα κοιταξουν και το στρατο
και δεν εχουν και Ρουμανοι οι τεως υποστηρικτες του χιτλερ στρατο, οποτε μπαινουν ψηλα στη λιστα των χωρων προς μιμηση.

πειτε μας και αλλα ρε σουργελα, χωρες χωρις υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια αλλα πρωτοι μισθοφοροι.
πρεπει να τους ζηλευεις ολους αυτους που ψωμολυσανε περισσοτερο και απο εσενα που εχεις μνημονια απο το '10.

αλλα τα λετε αυτα εσεις οι διεθνικιστες, οποτε πρεπει να ειναι σωστα.
Χιος ειναι η μονη πηγη ενήμερωσής σου ρε ΧΑτικο νουμερο. Εκει κολλαει. Κατα τα αλλα μηδεν απαντηση σε αυτα που σου εσουρα εδω απο πανω για τη "λογικη" σου και τις μαλακιες μεγατονων που μας αραδιαζες. Αναρωτιεμαι ακομα και αν καταλαβες τι γραφω για τους παραλογισμους σου. Αμφιβαλλω πολυ... Ή καταλαβαινεις και κανεις μοκο? Αν καταλαβαινες ομως τι μαλακιες μεγατονων εγραψες, θα συνεχιζες να γραφεις κι αλλες?

Οσο για τους Ευρωπαιους που τους θυμομαστε μονο οταν μας συμφερει κατ'εσενα, ουτε εκει επιασες το παραμικρο νοημα του τι λεμε. Λεμε οτι ακομα και οι βρωμοβαλκανιοι (οπως τους ανεβοκατεβαζετε εσεις τα φασιστακια, εκτος του "αδελφου εθνους" των Σερβων) δεν εχουν υποχρεωτικη θητεια... Εψαξες μηπως πριν γραψεις και αυτη τη μαλακια ποιες χωρες Ευρωπαϊκες δεν εχουν υποχρεωτικη θητεια?

Ηνωμενο Βασιλειο
Γαλλια
Ισπανια
Πορτογαλια
Βελγιο
Ολλανδια
Γερμανια
Δανια
Σουηδια
Πολωνια
Ιταλια
και ρεστα...

:2on1:

Μονο πιπα κωλο θα σε πηγαινω οσο δε σταματας να γραφεις τις μπαρουφες σου. :pipa3:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οποιος μπορει του Ευχομαι να το παρει με ολη μου την καρδια.Εγω εκανα την αμαρτια και πηγα κανονικα.Τσαμπα λεφτα,χρονο και νευρα χαλασαμε για αυτη την διαδικασια.Ασε και τα κιλα που πηραμε.Εχει περασει τοσος καιρος αλλα η αναμνηση της μαυριλας δεν φευγει.Και με πηγε και πολυ καλα σαν θητεια και ας ημουν δισδυσμενη μεταθεση..

+10.000

Πού υπηρέτησες τύπε;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μονο πιπα κωλο θα σε πηγαινω οσο δε σταματας να γραφεις τις μπαρουφες σου. :pipa3:
το θετεις σε λαθος βαση

καλως ή κακως αυτή η γαμημενη χωρα στην οποια ζεις εχει ως κανονα να υπηρετήσεις στον στρατο

ως πολιτης της οφείλεις να σεβαστείς αυτό το γαμημενο κανονα και να κανεις τη θητεια σου

γι αυτό ειμαστε χωρα μπουρδελο,γιατι ο καθενας κανει ότι του καυλωσει

αυτή είναι η βασικη διαφορα της ελλαδας με την αγγλια και την σουηδια,οχι το ότι εχει στρατο...αλλα ότι ο αγγλος κι ο σουηδος θα σεβαστουν τους νομους και τους κανονες της κοινωνιας τους...κι αν όχι, θα φανε πουτσα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το θετεις σε λαθος βαση

καλως ή κακως αυτή η γαμημενη χωρα στην οποια ζεις εχει ως κανονα να υπηρετήσεις στον στρατο

ως πολιτης της οφείλεις να σεβαστείς αυτό το γαμημενο κανονα και να κανεις τη θητεια σου

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Ειμαστε που ειμαστε μπυρδελο,αλλα να μην το ξεφτιλισουμε τελειως.Το φανταριλικι του πρεπει να το κανει ο καθενας.
Καλως η κακως ετσι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων.
Οποιος δε θελει να παειειναι αδερφη για μενα και αργοσχολος.
Εγω εκανα 20 μηνες και τωρα τα φλωρακια κανουν 9 και τους πεφτει βαρυ.
Αει στο διαολο πουστρακια ολα!
οποιος δεν παει στρατο για μενα ειναι ξεφτιλισμενος και θα πρεπει να αναφερεται παντου απο κει και περα στη ζωη του.
Στην εφορια,παντου.Να εχει και συνεπειες.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Ειμαστε που ειμαστε μπυρδελο,αλλα να μην το ξεφτιλισουμε τελειως.Το φανταριλικι του πρεπει να το κανει ο καθενας.
οποιος δεν παει στρατο για μενα ειναι ξεφτιλισμενος και θα πρεπει να αναφερεται παντου απο κει και περα στη ζωη του.

χαχαχαχααχ κλαιωωω τρελος ! εσυ παντως το επαιρνες το τρελοχαρτο ευκολα !

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
χαχαχαχααχ κλαιωωω τρελος ! εσυ παντως το επαιρνες το τρελοχαρτο ευκολα !
Φιλε ειλικρινα αν επαιρνα τρελλοχαρτο θα αυτοκτονουσα...Εδω οταν παρουσιαστηκα,βρηκαν ενα προβλημα με την καρδια μου,επειδη εχω φυσημα και λεγανε να με βγαλουν Ι2 και με επιασε πανικος.
Τους ειπα οτι παιρνω την ευθυνη και οτι αυτο το χω ολη μου τη ζωη και δεν εχω θεμα.
Ι1 κανονικα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το θετεις σε λαθος βαση

αυτή είναι η βασικη διαφορα της ελλαδας με την αγγλια και την σουηδια,οχι το ότι εχει στρατο...αλλα ότι ο αγγλος κι ο σουηδος θα σεβαστουν τους νομους και τους κανονες της κοινωνιας τους...κι αν όχι, θα φανε πουτσα
Με τον συγκεκριμενο σε ολοσωστη βαση το θετω.

Ειπα εγω πουθενα να μην υπηρετησεις? Ειπα οτι αυτο το μπουρδελο οπως λες δε σεβεται το δικαιωμα του καθενος στην εναλλακτικη θητεια επειδη παρανομως δεν την χορηγει (σχεδον μονο σε μαρτυρες του Ιεχωβα τη χορηγει) σε οποιους την αιτουνται και οτι καλυτερα να καταργηθει αφου δεν προσφερει τιποτα. Και επιπλεον εχουμε τοσα παραδειγματα χωρις θητεια. Τωρα, το ψευτικο Ι5 ειναι και αυτο αποτελεσμα σε μεγαλο ποσοστο της μη χορηγησης εναλλακτικης θητειας και στην τιμωρητικη της διαρκεια. Οποτε αφου το κρατος σε γαμαει ετσι (σε συγκρουση κιολας με εντολες της ΕΕ), παρε κι εσυ Ι5 και τελειωνε. Αυτααα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δυο πραγματα.

Πρωτον, οπαδος του συστηματος Ιραν, Συριας, Τουρκιας κι εσυ σχετικα με στρατο και στρατοκρατια? Ενδιαφερουσα συγκλιση αποψεων των "εθνικοφρονων" και "στρατοφρονων" με τετοια καθεστωτα! :coffee:

Δευτερον, κλασσικο επιχειρημα "ετσι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων". Ξερεις τι αλλο γινοταν στα αρχαια χρονια στον ελλαδικο χωρο? Δουλεία, Καιαδας, ολιγαρχια, τυραννια, δολοφονια Σωκρατη επειδη εισαγει καινα δαιμονια, ανθρωποθυσιες αιχμαλωτων ή πριν απο εκστρατειες... Αυτα γιατι τα καταργησαμε? Μηπως επειδη εξελισσομαστε? Λεω εγω τωρα...

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
385
Πόντοι
21
Δεν ειμαι  στρατοκαυλος και πιστευω οτι η υποχρεωτικη θητεια οπςω τουλαχιστον ειναι σημερα,δεν εξυπηρετει τιποτσ.Ομως διαβαστε αυτο το κειμενο.μου εκανε εντυπωση η ειδηση..ισως θα επρεπε να σκεφτουμε πως η θητεια θα γινει πιο εποικοδομιτικη αντι να καταργηθει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δυο πραγματα.

Πρωτον, οπαδος του συστηματος Ιραν, Συριας, Τουρκιας κι εσυ σχετικα με στρατο και στρατοκρατια? Ενδιαφερουσα συγκλιση αποψεων των "εθνικοφρονων" και "στρατοφρονων" με τετοια καθεστωτα! :coffee:

Δευτερον, κλασσικο επιχειρημα "ετσι ειναι απο αρχαιοτατων χρονων". Ξερεις τι αλλο γινοταν στα αρχαια χρονια στον ελλαδικο χωρο? Δουλεία, Καιαδας, ολιγαρχια, τυραννια, δολοφονια Σωκρατη επειδη εισαγει καινα δαιμονια, ανθρωποθυσιες αιχμαλωτων ή πριν απο εκστρατειες... Αυτα γιατι τα καταργησαμε? Μηπως επειδη εξελισσομαστε? Λεω εγω τωρα...
Και θεωρεις την καταργηση του στρατου εξελιξη?
Και αμα μπουν οι τουρκοι ποιος θα πολεμησει?
Και το πουστριλικι εχει γινει εξελιξη,μηπως ψηνεσαι?
Ορισμενα πραγματα ειναι οπως ειναι και πρεπει να παραμεινουν ανεξαρτητα αν σε ορισμενους φαινονται καπως.
Δεν υποστηριζω οτι ο στρατος σε κανει αντρα,αλλα οτι πρεπει να εχεις μια βασικη εκπαιδευση να μπορεις να πιασεις ενα οπλο να υπερασπιστεις την πατριδα σου οταν γινει κατι.
Θα μπορουσαν να αλλαξουν ορισμενα πραγματα,σχετικα με μισθο κτλ,αλλα η βασικη δομη πρεπει να παραμεινει ιδια.
12 μηνες αρκουν να ειναι καποιος φανταρος,μετα ειναι αχρηστος.
εγω εκανα 20 και εχω αποψη...μετα τους 12 εκανα μονο υπηρεσιες και εφευγα το μεσημερι και πηγαινα σπιτι μου.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και θεωρεις την καταργηση του στρατου εξελιξη?
Και αμα μπουν οι τουρκοι ποιος θα πολεμησει?
Μαλιστα. :jerking: Επιστροφη στο δημοτικο λοιπον για να μαθεις αναγνωση να διαβασεις τι γραφω. Φαινεται την ξεχασες καπου αναμεσα στον 12ο και 20ο μηνα στρατου.

Οσο για τη θητεια, εγω γιατι δεν εμαθα κατι παραπανω απο οτι θα μαθαινα σε 5λεπτο βιντεο για το g3 στο youtube? :think: :jerking:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Φιλε ειλικρινα αν επαιρνα τρελλοχαρτο θα αυτοκτονουσα...Εδω οταν παρουσιαστηκα,βρηκαν ενα προβλημα με την καρδια μου,επειδη εχω φυσημα και λεγανε να με βγαλουν Ι2 και με επιασε πανικος.
Τους ειπα οτι παιρνω την ευθυνη και οτι αυτο το χω ολη μου τη ζωη και δεν εχω θεμα.
Ι1 κανονικα...

τα παραλες νομιζω...αλλα οκ...αποψη σου...

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Γεια σας. Μπορώ με απαλλαγή Ι5 Ψυχολογικό να διοριστώ σαν καθηγητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο); Μήπως αποκλειστώ; Τυπικά γνωρίζω ότι γίνεται. Ποια η άποψή σας; Ευχαριστώ.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Μπορείς να διοριστείς μετά τα 40
Να γίνει επανεξέταση ότι θεραπεύτηκες
Αλλά αν είσαι κάτω από 40 θα σε φωνάξουμε να υπηρετήσεις πρώτα

Το καλύτερο είναι με μέσον να σου στείλουν το απολυτήριο στο σπίτι  γιώτα 1 χωρίς να πατήσεις καθόλου στον στρατό .
Θα έχεις ακούσει για κάποιους που υπηρετούν στο εξοχικό τους φαντάζομαι  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom