Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Παιδιά με Ι4 έχεις καμία επίπτωση ή δεν υπάρχει θέμα;

Κανονικό απολυτήριο θα έχεις όπως και ο Ι1 , Ι2 ,Ι3 σε περίπτωση που πας για σώματα ασφαλείας ,πυροσβεστική ,Security και τέτοιας φύσεως δουλειά θα φας άκυρο....

Εσύ δεν ήσουν που το έπαιζες ιστορίας με το να πάρεις ι5,ούτε μία ώρα στο στρατό και όσοι υπηρετούν είναι κορόιδα κλπ???

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Παιδιά με Ι4 έχεις καμία επίπτωση ή δεν υπάρχει θέμα;

Κανονικό απολυτήριο θα έχεις όπως και ο Ι1 , Ι2 ,Ι3 σε περίπτωση που πας για σώματα ασφαλείας ,πυροσβεστική ,Security και τέτοιας φύσεως δουλειά θα φας άκυρο....

Εσύ δεν ήσουν που το έπαιζες ιστορίας με το να πάρεις ι5,ούτε μία ώρα στο στρατό και όσοι υπηρετούν είναι κορόιδα κλπ???
Δεν του έκατσε το τρελόχαρτο και πάει για γιωτόχαρτο

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Πήρα την δεύτερη ετήσια αναβολή και του χρόνου πάω για Ι5. :sunglasses: . Το θέμα είναι να πηδαμε τακτικά στα μπουρδέλα.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Όταν πας φαντάρος δεν μπορείς να πηγαίνεις τακτικά στα μπουρδέλα. Ι5 λοιπόν δαγκωτό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Τι σκατα γιατρος θα γινει αυτο το χαπατο;Η Ιατρικη ειναι χωρος συνεχους πιεσης ειτε μιλαμε για τον ογκο εργασιας που απαιτειται για να μπεις εκει ειτε για να συνεχισεις τις σπουδες ειτε για να ασκησεις το επαγγελμα.Ο στρατευσιμος γιατρος ουσιαστικα ειναι ο γιατρος στην μοναδα που υπηρετει ,δεν ασχολειται με ο,τι ασχολουνται οι υπολοιποι στρατιωτες.Αν δεν το αντεξει ουτε αυτο ας κρυφτει πισω απο την ποδια της μαμας του και ας φοραει και τα ρουχα της.Αυτος θα φοραει παντελονια επειδη κρυωνει οχι για καποιον αλλον λογο.Εκτος αν εχει εναν ελαχιστο σεβασμο στα γεννητικα του οργανα οποτε ας αυτοκτονησει.Τι σημερα , τι αυριο ενας μπουλης λιγοτερος...18 μηνες θητεια 10 μηνες και 10 μερες στον Βορειο Εβρο( μακρυα απο θαλασσα, Αλεξανδρουπολη κ.τ.λ.).Γιατι οι κορυφαιοι παιζουν στην Εβρο-Λιγκα...!!!

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Έχω χοντρό μέσο. Θα μπω δημόσιο με Ι5. Ότι γουστάρω. Γνωριμίες και φράγκα να χεις όλα γίνονται. Χεχεχε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Έχω χοντρό μέσο. Θα μπω δημόσιο με Ι5. Ότι γουστάρω. Γνωριμίες και φράγκα να χεις όλα γίνονται. Χεχεχε

χοντρο μεσο και Ι5 δεν συμβαδιζει τυπε...
τα χοντρα μεσα παρουσιαζονται 2-3 μερες στο κεντρο και μετα πηγαινουν σπιτι τους και τους ερχεται το χαρτι απολυσης στον σπιτι τους μετα απο 9 μηνες...2-3 ατομα που ξερω, ετσι κανανε...

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

Μπορεις να με βοηθησεις να βγαλω μια αδεια μικροπωλητη?

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201

Εάν είχες χοντρό μέσο δεν θα σε ένοιαζε και τόσο πολύ ώστε να προσπαθείς να πάρεις πληροφορίες από εδώ .Τα χοντρά μέσα όπως αναφέρθηκαν και πιο πάνω παίρνουν απολυτήριο από το σπίτι τους και όχι να κυνηγάνε το ι5 .
Η νοοτροπία του "έχω γνωστό και μπαίνω δημόσιο ψιλό πεθαίνει"...εάν εννοείς δημόσιο να είσαι υπάλληλος σε δήμο κλπ τότε πάω πάσο(χωρίς να υποτιμώ αυτές τις δουλειές εννοείτε)
Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλεις να πας στρατό για να μην περάσεις όλη την ταλαιπωρία. Με αυτή τη νοοτροπία εάν πορεύεσαι μία ζωή θα πρέπει να εξαρτάσαι από τα παπάρια των άλλων και όχι τα δικά σου.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλεις να πας στρατό για να μην περάσεις όλη την ταλαιπωρία. Με αυτή τη νοοτροπία εάν πορεύεσαι μία ζωή θα πρέπει να εξαρτάσαι από τα παπάρια των άλλων και όχι τα δικά σου.
και να πάει, αν έχει τη νοοτροπία αυτή δεν θα την αλλάξει. Αν κάποτε το πάρει απόφαση ότι θέλει να "σκληραγωγηθεί" ας πάει να δουλέψει σε κανονική δουλειά, 10 φορές πιο δύσκολη από το Στρατό και θα βγάλει και λεφτά!

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Στις συνεντεύξεις για δουλειά ρωτάνε για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις; Ζητάνε χαρτί; :glasses:

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Υπάρχουν άτομα που έχουν εμπειρία με την διαδικασία?
Είχα πάρει 5 χρόνια αναβολή για σπουδές και άλλον εναν για οικονομικούς λόγους.Προσφατα γύρισα απο χώρα του εξωτερικού που ειχα παει για δουλειά και ο Ελληνικός στρατός με θυμηθηκε.

Έχω διαβάσει την διαδικασία και θέλω να επικαλεστώ πρόβληματα ψυχολογικά,ο πραγματικός λογος ειναι και οικονομικός μιας και θα ξοδέψω καλύτερα τον χρόνο που θα περνούσα μέσα και ιδεολογικός,και ειλικρινά νομίζω πως αν δεν εχω τωρα ψυχολογικά θα αποκτήσω μέσα.Αυτο που ρωτάω ειναι αν υπάρχει κάποιος που να το εχει περασει ολο, πόσο εύκολο ειναι να πάρω γνωμάτευση απο κάποιον ψυχίατρο δημόσιο η όχι,γιατι απο ότι κατάλαβα μετα η διαδικασία γίνεται τυπική.Γινεται να παρω απαλλαγή χωρις την γνωμάτευση?ολο αυτο το θεμα με έχει κουράσει ηδη...

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Κομάντο περίμενε να μπουν τα μέλη από το Β4 να σε ενημερώσουν .
Ωστόσο να θυμάσαι : «Δίκαιον και πρέπον» είναι..

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Κομάντο περίμενε να μπουν τα μέλη από το Β4 να σε ενημερώσουν .
Ωστόσο να θυμάσαι : «Δίκαιον και πρέπον» είναι..
Ειναι μεγαλο το ιδεολογικο ζητημα,ο καθενας εχει μια δικια του εικονα για το τη ειναι «Δίκαιον και πρέπον».Πραττης με τα δικα σου πιστευω ? Βεβαια ξαφνιαστηκα με καποια περιστατηκα που διαβασα,ατομα που επρεπε να ειναι Ι5 να βαζουν βισμα για να υπηρετησουν,αλλοι που το δικαιουνται να ειναι μεσα....Ελληνικο δημοσιο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Υπάρχουν άτομα που έχουν εμπειρία με την διαδικασία?
Είχα πάρει 5 χρόνια αναβολή για σπουδές και άλλον εναν για οικονομικούς λόγους.Προσφατα γύρισα απο χώρα του εξωτερικού που ειχα παει για δουλειά και ο Ελληνικός στρατός με θυμηθηκε.

Έχω διαβάσει την διαδικασία και θέλω να επικαλεστώ πρόβληματα ψυχολογικά,ο πραγματικός λογος ειναι και οικονομικός μιας και θα ξοδέψω καλύτερα τον χρόνο που θα περνούσα μέσα και ιδεολογικός,και ειλικρινά νομίζω πως αν δεν εχω τωρα ψυχολογικά θα αποκτήσω μέσα.Αυτο που ρωτάω ειναι αν υπάρχει κάποιος που να το εχει περασει ολο, πόσο εύκολο ειναι να πάρω γνωμάτευση απο κάποιον ψυχίατρο δημόσιο η όχι,γιατι απο ότι κατάλαβα μετα η διαδικασία γίνεται τυπική.Γινεται να παρω απαλλαγή χωρις την γνωμάτευση?ολο αυτο το θεμα με έχει κουράσει ηδη...

ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ !!! Στο καλυτερο σημείο ηρθες να ρωτησεις..

Για αρχη να σου πω δεν θες να πας φανταρος, αλλα, ποσταρεις μήνυμα για απαλλαγή απο τον στρατο στης 7 η ωρα το πρωί ρε αγορίνα ????
Εσυ ηδη άρχισες να φερεσαι σαν να εισαι φανταρος

Επειδή όμως εμεις δεν είμαστε φανταροι, και το μισό site δεν εχει καμία όρεξη να κανει την ζωη και το προγραμμα του φαντάρου, θα μας δωσεις κανα 3ωρακι να ξυπνήσει η ειδική επιστημονική ομάδα και να σου δωσει την βοήθεια που ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χρειάζεσαι.

Εχουμε δωσει λυσεις σε παρα παρα πολλες περιπτώσεις σαν την δική σου, λιγο υπομονη , και συντομα θα ειμαστε κοντα σου.

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ !!! Στο καλυτερο σημείο ηρθες να ρωτησεις..

Για αρχη να σου πω δεν θες να πας φανταρος, αλλα, ποσταρεις μήνυμα για απαλλαγή απο τον στρατο στης 7 η ωρα το πρωί ρε αγορίνα ????
Εσυ ηδη άρχισες να φερεσαι σαν να εισαι φανταρος

Επειδή όμως εμεις δεν είμαστε φανταροι, και το μισό site δεν εχει καμία όρεξη να κανει την ζωη και το προγραμμα του φαντάρου, θα μας δωσεις κανα 3ωρακι να ξυπνήσει η ειδική επιστημονική ομάδα και να σου δωσει την βοήθεια που ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χρειάζεσαι.

Εχουμε δωσει λυσεις σε παρα παρα πολλες περιπτώσεις σαν την δική σου, λιγο υπομονη , και συντομα θα ειμαστε κοντα σου.
Το ειχα ψυλλιαστεί οτι εδω πρεπει να απευθυνθώ...που αλλου??.Με εχουν ποιασει αυπνιες,οχι μονο με αυτο το θεμα γιατι δεν πιστευω πως θα με βαλουν,εκτος αν πεσω στην περιπτωσει.Ειχα επιχειρηση να παρω χαρτι απο ψυχιατρο προηγουμενος αλλα ηταν ιδιωτικος με το ζορι μου εγραψε 1 χαρτι οτι και καλα εχω ανχος και στρεςς.Τελος παντων οταν πηγα εκει με αυτο το χαρτι απλα μου δωσανε 1 χρονο αναβολη για οικονομικους λογους χωρις εγω να πω σχεδον τιποτα.Το θεμα μου ειναι πως περνω αυτη την γνωματευση που χρειαζομαι για να κανω την διαδικασια τυπικη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Για να ξεκινήσουμε, πήρες 5 χρόνια απαλλαγή για σπουδές και η ορθογραφία σου βγάζει μάτια !!
Θα σου βγει σε καλό αυτό, γιατι η ομάδα θα μπορει να στηριξει κατηγορία οτι εισαι σε σύγχυση και ουτε να γραψεις δεν μπορεις
Αλλα καλυτερα να ερθουν οι συνάδελφοι να σου εξηγήσουν με περισσοτερες λεπτομέρειες τι και πως πρεπει να γίνει.

Εσυ μην αγχωνεσαι , κανε την βόλτα σου στο site και θα βρεις εδω όλες τις απαντησεις να σε περιμένουν..

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ειναι μεγαλο το ιδεολογικο ζητημα,ο καθενας εχει μια δικια του εικονα για το τη ειναι «Δίκαιον και πρέπον».Πραττης με τα δικα σου πιστευω ? Βεβαια ξαφνιαστηκα με καποια περιστατηκα που διαβασα,ατομα που επρεπε να ειναι Ι5 να βαζουν βισμα για να υπηρετησουν,αλλοι που το δικαιουνται να ειναι μεσα....Ελληνικο δημοσιο.
Η εικόνα για το «δίκαιο» είναι ίδια για όλους, αφού πηγάζει από το θεσπισμένο νόμο.
Το «πρέπον».. είναι θέμα του καθενός. Αναφερόμενος στην απαλλαγή να σημειώσω ότι είναι πιο εύκολο κάποιος ικανός να εμφανιστεί ως ακατάλληλος,
παρά κάποιος πάσχων να εμφανιστεί ως γνωστικός.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
ας βοηθήσουμε κι αυτό το κυριακάτικο νήμα...:priest:

εγώ φίλε δεν ανήκω στην επιστημονική ομάδα του μπου που σε τετοια θέματα είναι large και ανοιχτών απόψεων, εγώ στα συγκεκριμένα ζητήματα τάσσομαι με τους σκληροπηρυνικούς.
(το μπου διαθέτει και φιλοξενεί μια αξιοθαυμαστη γκάμα διαφορετικών ιδεών και τρόπων αντιμετώπισης του είναι και υπάρχειν, εξ ου και αποτελεί τόπο γέννησης νέων ιδεών και φιλοσοφικών ρευμάτων. μια νέα ακαδημία πλάτωνος).
λέω λοιπόν
να μην είσαι κότα και εαυτούλης και να πας να κάνεις τη θητεία σου. μπούλη :hi:
... να μην εξεταστεί πρώτα από την ψυχιατρική ομάδα του σιναφιού μας; Μπορεί πραγματικά ο άνθρωπος να μην μπορεί να προσφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom