Σας ενοχλεί που σας λέω ότι είμαι περήφανος και νόμιμος.
Για ποιο πράγμα είσαι περήφανος;
Σας ενοχλεί που σας λέω ότι είμαι περήφανος και νόμιμος.
i5 δεν σημαίνει Τρελόχαρτο ; Ή πρόβλημα Παθολογικό - Ορθοπεδικό ;
Άρα πως θα κριθείς μετά ικανός για να δουλέψεις κανονικά ;
Για ποιο πράγμα είσαι περήφανος;
Είμαι περήφανος διότι απαλλάχτηκα νόμιμα όπως κι άλλοι άνθρωποι στην κοινωνία.
Το νόμιμο δεν ειναι και ηθικό.
Γιατι δε λες στα ίσα ότι είσαι περήφανος που μας κορόιδεψες, περήφανος που βρήκες κορόιδα να φυλάνε τα σύνορα ώστε εσύ να κυκλοφορείς με ασφάλεια και να πίνεις τα ποτάκια σου;
Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν φίλε μου. Αυτό είναι η περηφάνεια σου.
Ποιός να σε ζητήσει τύπε μου; Οι Ι5 δεν επιστρατεύονται ούτε ζητούνται πότε από κάποιον στα κρίσιμα. Να παριστάνεις τον παρόντα, ενώ φρόντισες να μη χρειαστεί ποτέ να δώσεις το παρών, είναι μαγκίτσα θαρρείς;Στα κρίσιμα της χώρας, η πόρτα μου θα είναι ανοικτή αν με ζητήσουν!
Το Ι5 πως το αντιμετωπίζει ο κοινωνικός περίγυρος; Γνωρίζετε άτομα που έχουν πάρει απαλλαγή;
που επεσε στα τεσερα για να μην πιασει οπλοΓια ποιο πράγμα είσαι περήφανος;
που επεσε στα τεσερα για να μην πιασει οπλο
ποσους νεκρους ειδες στην θητεια σου και εσυ σκληρε αντρα που σνομπαρεις το υγειονομικο?Κανα νυχι μην σπασει.
δεν σε μειωνουμε ως υποδεεστερο, η επιτροπή σε εκρινε υποδεεστερο, εμεις απλα σε λεμε κοτα, αδερφη, ντακοτα όπως σε λεγανε οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας, και θα συνεχισουν να λενε σε ολο τον κοσμο οποια θηλυκια το παιζει τρελιτσα για να λουφαρει.Συνάδελφε γιωτά, μην τους φοβάσαι.
Μπες κι εσύ στο θρεντ να εκφραστείς ανοικτά.
Μην τους επιτρέπεις να σε μειώνουν ως υποδεέστερο.
Τι φταις εσύ αν η επιτροπή σε σούταρε;
ας μην είχες πρόβλημα, να μην σε σούταρε!
Άλλωστε, αυτή είναι η ελληνική κοινωνία!
Ήμασταν ποτέ μονιασμένοι;
Που έγιναν αυτά;Εβρο να φανταστώ;ποσους νεκρους ειδες στην θητεια σου και εσυ σκληρε αντρα που σνομπαρεις το υγειονομικο?
(εμενα περασαν 19 από μπροστα μου, 14 διαλυμενοι από ναρκοπεδιο, 1 από χειροβομβιδα που του ανοιξε τρυπα μισο μετρο στο στηθος και αλλοι 4 πνιγμενοι)
δεν είμαι λοκατζής αλλα στην ντακοτα θα την λεω γιατι ακριβως είναι νταΚΟΤΑ
ναι στο στρατιωτικο νοσοκομειο αλεξανδρουπολης,Που έγιναν αυτά;Εβρο να φανταστώ;
Δεν σνομπάρω κανέναν,όλοι έχουμε κάποια βιώματα εγω τα δικά μου προσπαθώ να ξεχνώ όσο μπορώ αλλά κάθε τέλος Γενάρη :'( >
Γαμησε τα.
Δεν φταίει το τρελόχαρτο φίλε. Δουλειά δεν υπάρχει.Τι εγινε παιδια, βρηκατε δουλιτσα με το τρελοχαρτο ;
Τι εγινε παιδια, βρηκατε δουλιτσα με το τρελοχαρτο ;