Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τούρκος δε χρειάζεται να εισβάλλει πουθενά.
ο αμερικάνος του δωκε τα πετρέλαια στη Θάσο και του πε να δώκει στο μαλάκα τον Ελληνα την Παναγία Σουμελά να κάνει καμμιά λειτουργία να καβλώσει.

ισια κεντρο πηγε αυτο  :thumbsup:

να για κατι τετοια που μυριζεσαι μαρεσεις. για κατι αλλα... κλεινω τα ματια  :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ισια κεντρο πηγε αυτο  :thumbsup:

να για κατι τετοια που μυριζεσαι μαρεσεις. για κατι αλλα... κλεινω τα ματια  :grin:
ο τουρκος εχει κανει ποσες συμφωνιες με τους ρωσους ομως..17 τον αριθμο και θα γινουν κι αλλες με τους αγωγους...αυτα για να μη βγαζετε ευκολα συμπερασματα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν η τουρκια συμμαχησει οικονομικα με τη ρωσια ,πραγμα που εχει γινει σε πολλους τομεις,αυτοματως η ρωσια γινεται περιφερειακη δυναμη κατι που οι ηπα δε θελουν σε καμμια περιπτωση..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τουρκος εχει κανει ποσες συμφωνιες με τους ρωσους ομως..17 τον αριθμο και θα γινουν κι αλλες με τους αγωγους...αυτα για να μη βγαζετε ευκολα συμπερασματα...

ο Τουρκος εχει πιασει το νοημα και ξερει το παιχνιδι. Ειναι η ομορφη γκομενα που τη θελουν οι δυο μνηστηρες και τους εχει στη πρεσα, θα καταληξει με τον εναν η με τον αλλο? ξηλωθειτε ακομα και βλεπουμε.

Εμεις ειμαστε το ομορφο γκομενακι απο το χωριο με το κομπλεξ του βλαχου μονιμο μεσα του. Δεν παιζει ρολο που ειμαι ομορφη, ολοι βλεπουν τη χωριατικη καταγωγη μου. Τους καθομαι λοιπον και με σαντουιτς κερασμα, τιμη μου κανουν.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο τουρκος σε αντιθεση με τον ελληνα εχει συνεπη εξωτερικη πολιτικη...ολοι οι κυβερνητες της τουρκιας ειτε ισλαμιστες ειτε στρατιωτικοι/κεμαλικοι ειχαν 1 βασικο στοχο,την προασπιση του τουρκικου κρατους ...ειπε πιο πανω ο περσονας για τη θασο,κολοκυθια τουμπανα λεω εγω...η τουρκια συμμετεχει σε ολους τους μεγαλους αγωγους ,η θασος ειναι μια σταλια ενω οι τουρκοι εχουν διπλα τους αζερμπαιτζαν ,ουζμπεκισταν, κλπ που εχουν τρελα αποθεματα και εχουν συνεργασιες κλειδια με ρωσους...ασε που το μονο εμποδιο για την εθνοκαθαρση τους ειναι οι κουρδοι...το μονο δυσκολο εννοω...

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αυτοματως η ρωσια γινεται περιφερειακη δυναμη κατι που οι ηπα δε θελουν σε καμμια περιπτωση..

Εχεις πάει ποτέ Ρωσιά;;;;;; να δεις την αρκούδα από κοντά;;;;;

Τι περιφερειακή δύναμη μου λες;;;;;

ο Τουρκος εχει πιασει το νοημα και ξερει το παιχνιδι. Ειναι η ομορφη γκομενα που τη θελουν οι δυο μνηστηρες και τους εχει στη πρεσα, θα καταληξει με τον εναν η με τον αλλο? ξηλωθειτε ακομα και βλεπουμε.

Εμεις ειμαστε το ομορφο γκομενακι απο το χωριο με το κομπλεξ του βλαχου μονιμο μεσα του. Δεν παιζει ρολο που ειμαι ομορφη, ολοι βλεπουν τη χωριατικη καταγωγη μου. Τους καθομαι λοιπον και με σαντουιτς κερασμα, τιμη μου κανουν.

Οι Τούρκοι πάντα είχαν πολύ καλή εξωτερική πολιτική. Δες τι κάναν στο Β΄ΠΠ.

Το διπλοματικό τους σώμα είναι από τα καλύτερα παγκοσμίος.
Ο δε νυν ΥΠΕΞ είναι γατόνα μεγάλη, ο αναπληρωτής (που ακόυστηκε αναπληρωτής ΥΠΕΞ;) είναι αμεα.

Και φυσικά την μεγάλη αντιφοντεμελιστική φράση την είπε ο ισλαμιστής Εντογαν

[move]"ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ"[/move]

Ο ΓΑΠ ακόμη  :think: το σκέφτετε.
Βέβαια ο μπαμπάς του είπε το "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΚ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ 1922 "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΥ ΣΤΟΥΡΚΟΥΣ"

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τρικαρδε δε μιλαω για το ρωσικο λαο εννοειται...δεν θα γινει αυτος περιφεριακη δυναμη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τουρκος σε αντιθεση με τον ελληνα εχει συνεπη εξωτερικη πολιτικη...ολοι οι κυβερνητες της τουρκιας ειτε ισλαμιστες ειτε στρατιωτικοι/κεμαλικοι ειχαν 1 βασικο στοχο,την προασπιση του τουρκικου κρατους ...ειπε πιο πανω ο περσονας για τη θασο,κολοκυθια τουμπανα λεω εγω...η τουρκια συμμετεχει σε ολους τους μεγαλους αγωγους ,η θασος ειναι μια σταλια ενω οι τουρκοι εχουν διπλα τους αζερμπαιτζαν ,ουζμπεκισταν, κλπ που εχουν τρελα αποθεματα και εχουν συνεργασιες κλειδια με ρωσους...ασε που το μονο εμποδιο για την εθνοκαθαρση τους ειναι οι κουρδοι...το μονο δυσκολο εννοω...

μη κολλας στη Θασο...μια χαρα τοχει πιασει ο περσονας. οταν σου δινουν ελευθερας στην εθνικη οδο δε κοιτας μονο τo Σειριο που θα σταματησεις για φαγητο.
Αν δεν υπηρχαν οι Κουρδοι...ισως και να ηταν σε αλλο επιπεδο η διενεξη με τους γειτονες. Το ξερουν και οι γειτονες το ξερουμε και μεις.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη κολλας στη Θασο...μια χαρα τοχει πιασει ο περσονας. οταν σου δινουν ελευθερας στην εθνικη οδο δε κοιτας μονο τo Σειριο που θα σταματησεις για φαγητο.
Αν δεν υπηρχαν οι Κουρδοι...ισως και να ηταν σε αλλο επιπεδο η διενεξη με τους γειτονες. Το ξερουν και οι γειτονες το ξερουμε και μεις.
δε κολλαω στη θασο και καταλαβα και πριν τι θελει να πει σε σχεση με τα ελληνοτουρκικα και οπως ειπα συμφωνω σε σχεδον ολα...η ουσια ειναι οτι η χωρα μας εχει διαλυθει και οι τουρκοι κοιτανε να επωφεληθουν οπως εκσναν παντα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Η Τουρκία είναι κοντά στο Ουζμπεκιστάν;

Και εγώ που νόμιζα ότι η Κίνα είναι πιό κοντά........

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Δεν έχω διαβάσει τίποτα από όσα έχετε γράψει.Μολις ανοιξα το θρεντ.
Καυτό λάδι θα ρίξω στο τάφο του . Η ψυχή του να μην αναπαύσει ποτέ!!
Στον κόρακα..

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Δεν έχω διαβάσει τίποτα από όσα έχετε γράψει.Μολις ανοιξα το θρεντ.
Καυτό λάδι θα ρίξω στο τάφο του . Η ψυχή του να μην αναπαύσει ποτέ!!
[size=20pt]Στον κόρακα..[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

Αρχαιοελληνικό μπινελίκι ...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασε που τωρα που το σκεφτομαι στο χαρτη διπλα ειναι το ουζμπεκισταν απ την τουρκια...

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6

LocationUzbekistan.PNG

ναι πας με τα ποδια... :jerking: κοντα εννοω γεωπολιτικα ...

γιά κάμε το πιό λιανά ρε ντερβίση αυτό το ΓΕΩ πολιτικά ...  

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γεωπολιτικα εννοω οτι το συμφερον της τουρκιας ειναι η ανατολη και οχι η δυση...πολυ χοντρικα...εβαλες και το χαρτη και βλεπεις οτι ολες αυτες οι περιοχες που ειπα πιο πανω ειναι γυρω απ την κασπια η οποια εχει τεραστια αποθεματα φυσικου πλουτου,κινητηριας δυναμης της οικονομιας και της στρατηγικης δηλαδη...γι αυτο ελεγα πριν περι περιφερειακης δυναμης...αν η τουρκια και η ρωσια συνεργαστουν σε μεγαλυτερο βαθμο ανετα μπορουν να κυριαρχησουν σε ολες αυτες τις περιοχες,αζερμπαιτζαν,τουρκμενισταν,ιραν και αφγανισταν...ΗΔΗ αγωγοι πετρελαιου και φυσικου αεριου διερχονται απο καποιες χωρες εκει και το δικτυο μεγαλωνει...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και διορθωνω γιατι τωρα το ειδα,αζερμπαιτζαν εννουσα ειναι διπλα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μια λέξη μόνο: Παντουρανισμός...
Όταν τα μεμετια κάνανε σκηνικά για τους ... ουιγούρους στην Κίνα, ναι, οι τουρκόφωνες χώρες της πρώην εσσδ είναι πολύ κοντά...

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
γεωπολιτικα εννοω οτι το συμφερον της τουρκιας ειναι η ανατολη και οχι η δυση...πολυ χοντρικα...εβαλες και το χαρτη και βλεπεις οτι ολες αυτες οι περιοχες που ειπα πιο πανω ειναι γυρω απ την κασπια η οποια εχει τεραστια αποθεματα φυσικου πλουτου,κινητηριας δυναμης της οικονομιας και της στρατηγικης δηλαδη...γι αυτο ελεγα πριν περι περιφερειακης δυναμης...αν η τουρκια και η ρωσια συνεργαστουν σε μεγαλυτερο βαθμο ανετα μπορουν να κυριαρχησουν σε ολες αυτες τις περιοχες,αζερμπαιτζαν,τουρκμενισταν,ιραν και αφγανισταν...ΗΔΗ αγωγοι πετρελαιου και φυσικου αεριου διερχονται απο καποιες χωρες εκει και το δικτυο μεγαλωνει...

και διορθωνω γιατι τωρα το ειδα,αζερμπαιτζαν εννουσα ειναι διπλα...

καλά . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom