1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και σχεδιαστική φιλοσοφία 15ετίας......ειναι πλεον παιχνιδι για ολους...
και σχεδιαστική φιλοσοφία 15ετίας......ειναι πλεον παιχνιδι για ολους...
αμα δεν κάνεις συντήρηση στο ερκοντίσιον σε λίγα χρόνια έχεις ένα γνήσιο FAN CAR.persona, θέλω να με μάθεις να οδηγώ fAn car.
αμα δεν κάνεις συντήρηση στο ερκοντίσιον σε λίγα χρόνια έχεις ένα γνήσιο FAN CAR.
αααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχαα
με μετρο τα χαπακια.
Ωστε ετσι,ε?Ρε σαν δεν ντρέπεστε. Οι νεκροί δεδικαίωνται... Ο,τι και να ήταν πέρασε.
Οταν κανεις ποστ του τυπου"ο νεκρος δικαιωνεται"σε ενα ΠΟΛΙΤΙΚΟ νημα που αφορα τον Ιωαννιδη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα σε αντιμετωπισω πολιτικα.
Εσυ ομως ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ οτι εντελως απολιτικα δηθεν αγανακτησες για περιυβριση νεκρου και ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
Και αφου λοιπον κανεις παραδρομη σε Κορκονεα,Marfin κλπ.,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ?
Ολοι κρινονται στην τελικη και εσυ και εγω και ο μακαριτης.Γαμω τα γραπτα που μενουν λεμε.
Τα τονισμένα δικά μου
Η επίτευξη των παραπάνω σαφώς βασίζεται και στη βούληση του λαού. Μόνο με νόμους οι οποίοι επιβάλλονται απλά δεν γίνεται προκοπή, είναι σίγουρο. Χρειάζεται η συναίνεση του λαού για να πάει και ο ίδιος μπροστά. Αλλιώς χρειάζεται χαρισματική προσωπικότητα που να εμπνεύσει και να παρασύρει ή δραστική μείωση των ελευθεριών για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα ή ανοικτά ψέμματα από τον πολιτικό για να σώσει την κατάσταση αυτός. (τώρα βιώνουμε το τελευταίο)
Όταν ο ίδιος ο λαός δρα κατά της μαρκοπρόθεσμης ομαλής κοινωνικοοικονιομικής ζωής και επιβαρύνει τις επερχόμενες γενεές τότε φταίει και ο ίδιος σαφέστατα και οι νόμοι μόνο αντιδράσεις προκαλούν.
Παράδειγμα: Να μπουμε όλοι να πάρουμε σύνταξη όσο νωρίτερα γίνεται, όσο μεγάλη γίνεται, να μπουν να πάρουν και άλλοι που δεν τη δικαιούνται και τα @@ μας το σε τί κατάσταση θα είναι το ταμείο σε 25 χρόνια και το τί θυσίες θα χρειαστεί να γίνουν από τους άλλους, εμείς έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχουμε.
Πφφφφ υπερβολές!!!Το χειροτερο ειδος...οπου φυσαει το μουνι παει..
Ελευθεριες νοουνται οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθεριες-και το ξερεις πολυ καλα-και οχι η συμμετοχη που πληρωνει η θεια μου στα φαρμακα και η συνταξη των 450 Ευρω της μανας μου.
Οποτε ασε τα σαπια και την κλαψα για την Μαρφιν και πρασινα αλογα.
Οσο για το context εινα ΣΑΦΕΣ τι γραφεις ακομη και σε αποφοιτο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
πάντως από την όλη συζήτηση ένα κατάλαβα... 36 χρόνια μετά και οι χουντικοί εξακολουθούν να διχάζουν...
Αφου υπαρχουν ακομα τοσα προβατα, και θελουν ενα τσομπανη να τα βαλει στο μαντρι.. τι περιμενεις? Καποιους του κραταει ο φοβος και καποιους του οδηγει η συνειδηση για να μπορουν να λεγονται ανθρωποι... Σαφης διαχωρισμος και δεν φταινε τα καριολια οι χουντικοι για αυτο.
πάντως από την όλη συζήτηση ένα κατάλαβα... 36 χρόνια μετά και οι χουντικοί εξακολουθούν να διχάζουν...
αν όμως τα πρόβατα (όπως τα αποκαλείς) είναι περισσότερα από τους άλλους?
δεν γεμίζεται ουτε ταξι - απλός φωναζεται και ακούγεστε πολλοί
δεν νομίζω ότι διχάζουν - άλλωστε πάντα ήτανε λίγοι (ως πλήθος και ως προσωπικότητες)
Απλός κάνουν 5ντε -6οι (μαζί με τους κλώνους τους) έντονη την παρουσία τους στο σαίτ (περνουν καθοδήγηση)
Αν είναι αυτός διάλογος με βρισήδια και μακακίες, τι να πω;
δεν γεμίζεται ουτε ταξι - απλός φωναζεται και ακούγεστε πολλοί
αν όμως τα πρόβατα (όπως τα αποκαλείς) είναι περισσότερα από τους άλλους?