Κανε μας την χαρη ρε χαζαμαρα πρωι πρωι,που θα συγκρινεις εναν μαλακα σαν τον Παπαντρεα με
τα απανθρωπα σκουληκια σαν τον Ιωαννιδη...
ποιος από τους 2 έκανε μεγαλύτερο κακό στη χώρα?
Κανε μας την χαρη ρε χαζαμαρα πρωι πρωι,που θα συγκρινεις εναν μαλακα σαν τον Παπαντρεα με
τα απανθρωπα σκουληκια σαν τον Ιωαννιδη...
στα παπαρια μας...
καλα κανανε στα σκατοκομμουνια του κερατα....
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ...
ποιος από τους 2 έκανε μεγαλύτερο κακό στη χώρα?
Έλα γκάμπα..... δικός μας κι αυτός....
Εναs εχει απομεινει ακομα....Ο Πατακοs....αντε να τελειωνουμε με δαυτουs
αι κατουρα ρε μαλακα
απλά "περιόρισε" τους αντίστοιχους εκείνης της εποχής που σήμερα κλείνουν την Αθήνα κάθε μέρα,νεκρώνουν τα μαγαζιά,αποκλείουν τα κρουαζεριόπλοια,καίνε τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία,μπλοκάρουν οποιοδήποτε έργο με προσφυγές κλπ
με άλλα λόγια,δεν έδωσε χώρο δράσης σε επαγγελματίες-καριερίστες-εκατομμυριούχους Αριστερούς
Εδω στα χερια του σκατοψυχου,καθως και των "παιδιων" του Μαλλιου,Μπαμπαλη,Τσουραπα,Κοντογιωργη
μαρτυρησανε ανθρωποι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Ανθρωποι που τους καταντησαν χειροτερα και απο τις
κατσαριδες...Τους πηγαινανε για "ποτισμα" με τα τεσσερα,τους λιωνανε με τα συρματοσχοινα,οργωνοντας
τους τις πλατες σαν χωραφι τον Οκτωβρη,την μπαναγια μου,φρικαρα πρωι πρωι...
Μεγαλωνα και ρωταγα τον Γερο μου,τι ειναι αυτα τα σημαδια στην πλατη του,και μου ελεγε "οταν ερθει η
ωρα θα σου πω.." και εγω αναρωτιομουνα γιατι δακρυζει οποτε τον ρωταω....
Δεν δακρυζε για τις συρματοσχοινιες που εφαγε εκει μεσα,στις ταρατσες και τις αυλες της
Μπουμπουλινας (και που να'ξερε η αντρογυναικα τι επεφυλασσαν οι "πατριωτες" για το ονομα της το
τιμημενο..)αλλα για αυτα που ειδε να κανουν οι "λεβεντες" στους αλλους κρατουμενους...
Μπα είναι και αυτός............
Νικόλαος Ντερτιλής: Εγώ δεν θα... αρρωστήσω
Του Τασου Τελλογλου
Γιος αντιστρατήγου, ο Ντερτιλής συλλαμβάνεται και κρατείται από τους Γερμανούς στο Χαϊδάρι πριν πάρει μέρος σε πολλές μάχες του εμφυλίου από την πλευρά του εθνικού στρατού. Το 1950 γίνεται εκπαιδευτής στη Σχολή Ευελπίδων, λίγο αργότερα φεύγει στην Κορέα εθελοντής και το 1964 μεταβαίνει, έχει πια τον βαθμό του ταγματάρχη, με ψεύτικο διαβατήριο στην Κύπρο. Δίνει μάχη και καταλαμβάνει το προγεφύρωμα της Μασούρας. Υπό τις διαταγές του στρατηγού Γρίβα, άρχισε την εκκαθάριση ενός τουρκοκυπριακού χωριού όταν ο Γρίβας [size=14pt]του ζητά από τον ασύρματο να τεθεί κάποιο όριο στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες του μεταχειρίζονταν τους αμάχους. Ο Ντερτιλής εκνευρισμένος πυροβολεί τον ασύρματο[/size]! Το 1966, ενώ υπηρετεί στο 16ο Σύνταγμα στη Νιγρίτα Σερρών, μυείται στο πραξικόπημα.
το πιο σωστο που εχει ειπωθει σε πολίτηκο θρεντρε συ δες και καποτε πισω απο το διπτυχο δεξια αριστερα
αγαπα τον Ανθρωπο λιγο,μωρε μαλακα,γι αυτον μιλαμε εδω,αυτον εννοω,και στην υποβιβαση του σε ζωο καταδικαζω τις πρακτικες
Ιωαννιδη....καταλαβε και λιγο για μια φορα
τι φαση και αυτη με σενα ωρες ωρες!!!!
"Η Ιστορια δεν γραφεται απο του προσκαιρα ισχυρους,αλλα απο εκεινους που αντεξαν την
βαρβαροτητα!!!!"
αντικειμενικοτατο το βιντεο μωρη. .
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ρε θα τους φοβαστε ακομα και απο τον ταφο τους λεμε ε ε ε ε ε[/size][/size][/size]
αμοιβαια τα αισθηματα..Ψιτ,ασε τα τρελλα σου και σε συμπαθω και το ξερεις
Ποια ειρωνια βλεπεις εσυ και που την βλεπεις;
δες το παρακατω βιντεο και πες μου ποιοι απο τους "αστερες" της μεταπολιτευσης επραξε τετοιες
θηριωδιες...
Σιγουρα σε μερικους μεταπολιτευτικους αξιζει φυλακα και ψειρου,αλλα για αλλους λογους
Δες το βιντεο!!!!!!
Ο Ιωαννίδης ήταν πραγματικό παλληκάρι. Βοήθησε να πραγματοποιηθεί η επανάσταση της 21ης Απριλίου και να εδραιωθεί. Δυστυχώς έκανε το λάθος της 25ης Νοεμβρίου παρασυρόμενος από τον πατριωτισμό του και την αγάπη του στην πατρίδα. Το δεύτερο λάθος του ήταν που δε σκότωσε τον τραγόπαπα το Μακάριο. Πιστός στις αρχές του και στη τιμή του έμεινε στη φυλακή μέχρι το θάνατό του. Όσο για τις γελοιότητες που γράφτηκαν στο φόρουμ τι να πω; Ο καθένας έχει κρίση. Ο Μουστακλής ήταν ένας παλιομαλάκας, που λίγα του έκαναν. Κάτι τέτοιους έπρεπε να τους εκτελούν δημόσια για να ευχαριστιέται ο λαός. Όσο για το Θεοφιλογιαννάκο ζει και βασιλεύει προς λύπη του άσχετου που έγραψε ότι πέθανε. Μια χαρά είναι και απολαμβάνει το ταβλάκι του με τον 99χρονο κορυφαίο Έλληνα Στυλιανό Παττακό!