SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
Θάνατος
Όταν μεγαλώσει το κοριτσάκι, αξίζει να ρίξει μερικές τσεκουριές στους δικαστές όπου τους βρει...Το ευηπόληπτο μουνόπανο της φωτογραφίας λέγεται Παύλος Παρθένης.
Πρόκειται για καθόλα άξιο πολίτη και τυπικό νοικοκυραίο της κοινωνίας του Αγρινίου. Είναι ιδιοκτήτης φούρνου με πολυδιαφημισμένη φιλανθρωπική δράση και πολιτευτής της "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" του Αρτέμη Σώρρα.
Ο κύριος αυτός συνελήφθη πέρυσι στο μαγαζί του όπου βίαζε σε τακτική βάση μια 14χρονη. Το κορίτσι το έφερνε εκεί ο πατέρας της, που εισέπραττε και την αμοιβή για την κακοποίησή της.
Πριν ελάχιστες μέρες ο κύριος αυτός δικάστηκε και καταδικάστηκε στο Αγρίνιο. Τον υπεράσπιζαν, αυτόν και μαζί τον εξαθλιωμένο λούμπεν πατέρα του κοριτσιού, οι καλύτεροι - και ακριβότεροι - δικηγόροι.
Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων. Ενώ το δικαστήριο αποφάσισε τελικά πως αυτό που συνέβαινε στο μαγαζί του ευυπόληπτου νοικοκυραίου δεν ήταν βιασμός αλλά "ασέλγεια", πράξη που σηκώνει ελαφρότερη ποινή.
Και αυτό επειδή η 14χρονη κρίθηκε "σεξουαλικά ενεργή" και δεν βρέθηκαν πάνω της μώλωπες.
Άθλια "Δικαιοσύνη" που τα καταφέρνει να γίνεται περίγελος.
Δικαστές με...κερματοδέκτη στο μέτωπο !!Όταν μεγαλώσει το κοριτσάκι, αξίζει να ρίξει μερικές τσεκουριές στους δικαστές όπου τους βρει...
Ελπίζοντας να μην βρεθεί κάποιος "ήρωας" να την αφοπλίσει και να σώσει τους καημένους ανθρώπους..
Άλλη μια δημόσια υποκίνηση μου σε βία.. Κάποιοι με απειλούσαν και με διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος χτες...
Κάποιοι με απειλούσαν και με διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος χτες...
περαν της αισχροτητας της πραξης αυτου που πληρωνε για να πηδηξει μια 14χρονη και του πατερα-νταβατζη,της δικαστικης αποφασης που προφανως ειχε να κανει με την οικονομικη επιφανεια του κατηγορουμενου και τη "βοηθεια" που του προσεφεραν οι ακριβοπληρωμενοι δικηγοροι του,πρεπει να αναφερουμε οτι ο νομος αναφερει οτι «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται (...)» με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, με κάθειρξη μέχρι 10 ετών αν ο ανήλικος συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη και με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών αν ο ανήλικος είχε συμπληρώσει τα 14 έτη. «Όποιος εξωθεί ή παρασύρει ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, να παρίσταται σε ασελγή μεταξύ άλλων πράξη, έστω και αν δεν συμμετέχει σε αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.»Το ευηπόληπτο μουνόπανο της φωτογραφίας λέγεται Παύλος Παρθένης.
Πρόκειται για καθόλα άξιο πολίτη και τυπικό νοικοκυραίο της κοινωνίας του Αγρινίου. Είναι ιδιοκτήτης φούρνου με πολυδιαφημισμένη φιλανθρωπική δράση και πολιτευτής της "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" του Αρτέμη Σώρρα.
Ο κύριος αυτός συνελήφθη πέρυσι στο μαγαζί του όπου βίαζε σε τακτική βάση μια 14χρονη. Το κορίτσι το έφερνε εκεί ο πατέρας της, που εισέπραττε και την αμοιβή για την κακοποίησή της.
Πριν ελάχιστες μέρες ο κύριος αυτός δικάστηκε και καταδικάστηκε στο Αγρίνιο. Τον υπεράσπιζαν, αυτόν και μαζί τον εξαθλιωμένο λούμπεν πατέρα του κοριτσιού, οι καλύτεροι - και ακριβότεροι - δικηγόροι.
Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων. Ενώ το δικαστήριο αποφάσισε τελικά πως αυτό που συνέβαινε στο μαγαζί του ευυπόληπτου νοικοκυραίου δεν ήταν βιασμός αλλά "ασέλγεια", πράξη που σηκώνει ελαφρότερη ποινή.
Και αυτό επειδή η 14χρονη κρίθηκε "σεξουαλικά ενεργή" και δεν βρέθηκαν πάνω της μώλωπες.
Απο την οργή και την αγανάκτηση κάπου έχω ξεφύγει κι εγώ στα γραφόμενά μου αλλά έχει και πολλούς καλοθελητές --->Τι έγινε επέστρεψε ο ΚΦ αυτός τα έλεγε αυτά τον Μάρτιο όταν βρίζαμε τους λάθρο
καταλαβαίνω ότι βρισκόμαστε στο μπου.κομ και όλοι απολαμβάνουμε την σχετική χαλαρότητα στο τι και πως το γράφουμε.
Αλλά η μαλακία (πρέπει να) έχει και όρια. Επικροτείς δημόσια πολλαπλή απόπειρα δολοφονίας και δεν σε έχουν μπανάρει ακόμη ;;;;;
για να μην πω για αναφορά σε διώξη ηλ. εγκλήματος κλπ.
περαν της αισχροτητας της πραξης αυτου που πληρωνε για να πηδηξει μια 14χρονη και του πατερα-νταβατζη,της δικαστικης αποφασης που προφανως ειχε να κανει με την οικονομικη επιφανεια του κατηγορουμενου και τη "βοηθεια" που του προσεφεραν οι ακριβοπληρωμενοι δικηγοροι του,πρεπει να αναφερουμε οτι ο νομος αναφερει οτι «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται (...)» με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, με κάθειρξη μέχρι 10 ετών αν ο ανήλικος συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη και με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών αν ο ανήλικος είχε συμπληρώσει τα 14 έτη. «Όποιος εξωθεί ή παρασύρει ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, να παρίσταται σε ασελγή μεταξύ άλλων πράξη, έστω και αν δεν συμμετέχει σε αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.»
Απο την οργή και την αγανάκτηση κάπου έχω ξεφύγει κι εγώ στα γραφόμενά μου αλλά έχει και πολλούς καλοθελητές --->
οχι δεν ειμαι νομικος,αν και εχω λιγες επιδερμικες νομικες γνωσεις.Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση !!
Πραγματικά βοηθάει διότι ελάχιστοι γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες του νόμου.
Προσωπικά μου φαίνονται εξόφθαλμα επιεικείς οι ποινές. Πράγμα που αποθρασύνει τα παιδόφιλα μουνόπανα.
Είσαι νομικός ;; Τι γνώμη εχεις για το νόμο οπως τον παρέθεσες ;;
Η κοινή υπερασπιστική γραμμή πατέρα και αρτοποιού ήταν ότι ο δεύτερος επιτελούσε κοινωνικό έργο χαρίζοντας ψωμί και τυρόπιτες σε άπορες οικογένειες και ότι όσοι κατήγγειλαν το γεγονός φοβήθηκαν ότι ο φούρναρης θα σταματούσε να βοηθά αυτούς. Μάλιστα η ανεκδιήγητη εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων! Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως ο εξαθλιωμένος και άπορος πατέρας προσέλαβε ως δικηγόρο τον ακριβοθώρητο Φατούρο ο οποίος μαζί με το συνήγορο υπεράσπισης Βαμβακά, συνεργάστηκαν να βγαλουν λάδι τα καθάρματα.Το ευηπόληπτο μουνόπανο της φωτογραφίας λέγεται Παύλος Παρθένης.
οχι δεν ειμαι νομικος,αν και εχω λιγες επιδερμικες νομικες γνωσεις.
σιγουρα δεν ειμαι νομοθετης!
θεωρω σωστα υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση για αυτον/η που κανει σεξ με ενα 14χρονο/η με καποιον που γαμησε ενα 10χρονο.
Σε αρκετες ευρωπαικες χωρες η ηλικια συναινεσης ειναι τα 14,εδω ειναι τα 15.
η ποινη για σεξ με ατομο κατω των 12 πρεπει να ειναι ισοβια
Εκτός από τα γυφρόπουλα που 12 χρόνων γεννάνε.. :S :S :Sοχι δεν ειμαι νομικος,αν και εχω λιγες επιδερμικες νομικες γνωσεις.
σιγουρα δεν ειμαι νομοθετης!
θεωρω σωστα υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση για αυτον/η που κανει σεξ με ενα 14χρονο/η με καποιον που γαμησε ενα 10χρονο.
Σε αρκετες ευρωπαικες χωρες η ηλικια συναινεσης ειναι τα 14,εδω ειναι τα 15.
η ποινη για σεξ με ατομο κατω των 12 πρεπει να ειναι ισοβια
σχετικα με αυτους που πηδανε 14χρονα, και πρεπει να παλουκωθουν κλπ, μηπως χανετε το δασος?
Οπου δασος οι χιλιαδες γυφτοι και οι λαθρο που αυτο ειναι ο κανονας. Ή μηπως για αυτους δεν ισχυουν οι ιδιοι νομοι του ελληνικου κρατους, που ισχυουν μια χαρα οταν ειναι να παρουν επιδοματα και παροχες.
για εμενα θα πρεπει οι ενηλικες να μπορουν να κανουν σεξ μονο με ατομα ανω των 17 ετων,ο νομος που βαζει οριο τα 15 ειναι γελοιος,και φυσικα θα πρεπει και οι σκατογυφτοι και οι μουσουλμανοι και φυσικα οι σκατολαθρο που ζουν εδω να σεβονται τους νομους και οι παραβατες να τιμωρουνταισχετικα με αυτους που πηδανε 14χρονα, και πρεπει να παλουκωθουν κλπ, μηπως χανετε το δασος?
Οπου δασος οι χιλιαδες γυφτοι και οι λαθρο που αυτο ειναι ο κανονας. Ή μηπως για αυτους δεν ισχυουν οι ιδιοι νομοι του ελληνικου κρατους, που ισχυουν μια χαρα οταν ειναι να παρουν επιδοματα και παροχες.
αδερφε ζουμε στο 2020!για εμενα θα πρεπει οι ενηλικες να μπορουν να κανουν σεξ μονο με ατομα ανω των 17 ετων,ο νομος που βαζει οριο τα 15 ειναι γελοιος,και φυσικα θα πρεπει και οι σκατογυφτοι και οι μουσουλμανοι και φυσικα οι σκατολαθρο που ζουν εδω να σεβονται τους νομους και οι παραβατες να τιμωρουνται
σχετικα με αυτους που πηδανε 14χρονα, και πρεπει να παλουκωθουν κλπ, μηπως χανετε το δασος?
Το ότι γίνεται χαμός με δαύτους το ξέρουμε.
Εδώ ομως μιλάμε για περιπτώσεις που φτάνουν στα δικαστήρια και αποδίδεται ( υποτίθεται ) δικαιοσύνη.