Νέα

Η ξεφτίλα της ατιμωρησίας στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Οι περισσότεροι δικαστές είναι αποτυχημένοι δικηγόροι που φοβήθηκαν να βγουν στο στίβο της μάχη κ θέλησαν τη σιγουριά του δημοσίου μισθού κ γνωρίζω τρεις τέσσερεις από αυτούς είναι άνθρωποι που α τους βγάλεις στην ελεύθερη αγορά δεν θα κάνουν τίποτα

Επίσης εξαρτουνται οι υψηλόβαθμοι από τους πολιτικούς ενώ συχνά φοβούνται να βγάζουν αποφάσεις κατά του δημοσίου

Οι πιο πολλοί από αυτούς είναι ανθρωπάκισ

Μαχόμενους νομικούς τους οαραδεχομε αλλά τους δικαστές όχι με τιποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οι περισσότεροι δικαστές είναι αποτυχημένοι δικηγόροι που φοβήθηκαν να βγουν στο στίβο της μάχη κ θέλησαν τη σιγουριά του δημοσίου μισθού κ γνωρίζω τρεις τέσσερεις από αυτούς είναι άνθρωποι που α τους βγάλεις στην ελεύθερη αγορά δεν θα κάνουν τίποτα

Επίσης εξαρτουνται οι υψηλόβαθμοι από τους πολιτικούς ενώ συχνά φοβούνται να βγάζουν αποφάσεις κατά του δημοσίου

Οι πιο πολλοί από αυτούς είναι ανθρωπάκισ

Μαχόμενους νομικούς τους οαραδεχομε αλλά τους δικαστές όχι με τιποτα
Εχασες ε?

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
θα συμφωνήσω 100% με τον άλεξ.

θα πω βέβαια ότι θα ήθελα ο συγκεκριμένος - πάντα με βάση τη νομοθεσία - να έμενε για πάντα μέσα, ήτοι αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

τέλος θα πω στον σαντμαν ότι μεν αυτό που λέει ακούγεται δίκαιο, αλλά από την άλλη τις αποφάσεις και κρίσεις πρέπει να τις παίρνεις/κάνεις με καθαρό μυαλό, κι όχι όταν κάτι έχει γίνει προσωπικό σου θέμα/πρόβλημα.
φιλε οι νομοι αλλαζουν ακομα κι αν παει για παντα μεσα υπαρχει η ελπιδα της αποδρασης και της αλλαγης του νομου ενω αν ξερει οτι θα εκτελεστει θα σκεφτει 5 φορες τουλαχιστον πριν κανει την πραξη
η τοπαλουδη θα ζουσε τωρα εαν υπηρχε θανατικη ποινη διοτι αν ηξεραν οτι θα εκτελεστουν δε θα την σκοτωναν δεν θα φοβουνταν μην τους καταγγειλει και πανε κανα 2 χρονια μεσα για βιασμο ξυλοδαρμο
τετοια ατομα ειναι θρασειδειλα να πεθανου φοβουνται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
φιλε οι νομοι αλλαζουν ακομα κι αν παει για παντα μεσα υπαρχει η ελπιδα της αποδρασης και της αλλαγης του νομου ενω αν ξερει οτι θα εκτελεστει θα σκεφτει 5 φορες τουλαχιστον πριν κανει την πραξη
η τοπαλουδη θα ζουσε τωρα εαν υπηρχε θανατικη ποινη διοτι αν ηξεραν οτι θα εκτελεστουν δε θα την σκοτωναν δεν θα φοβουνταν μην τους καταγγειλει και πανε κανα 2 χρονια μεσα για βιασμο ξυλοδαρμο
Μυθος.
Πουθενα δεν εχει αποδειχθει οτι η θανατικη ποινη μειωνει την εγκληματικοτητα.
Αν ηταν ετσι, οι ΗΠΑ θα ειχαν εγκληματικοτητα 0%.
Γιατι πολυ απλα κανενας που εγκληματει δεν πιστευει οτι θα συλληφθει και δεν μπαινει σε αυτη τη διαδικασια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Να πω κατι επ' αυτου, γιατι την περιμενα την αναφορα στον Μπρέιβικ.
Καταλαβαίνω τι λες και ξέρω τι εννοείς. Αντίστοιχα επιχειρήματα υπάρχουν για την αποποινικοποίηση στην Ολλανδία. Αν μειώθηκαν δηλ οι εξαρτημένοι.

Υπάρχει όμως ένα θέμα. Ότι απαντάς σαν επαγγελματίας. Εμείς τυχαία άτομα εδώ και όχι δικηγόροι, λέμε το εξής απλό.

Κάποιος ο οποίος πραγματοποιεί σωρεία ειδεχθών εγκλημάτων, είναι αμετανόητος, 100% θα ξαναπαρανομήσει, μπαίνει στο ίδιο καλούπι με τους άλλους;

ΝΑΙ, θα πείς. Absofuckinglutely. Αυτό λέει ο νόμος. Ε, αυτό είναι το θέμα. Γι' αυτό θα σου πει ο άλλος, για τη Μυρτώ π.χ. όπως εγώ θα σου πω αντίστοιχα για τον Κουφοντίνα, ότι θα ήθελα να μην τον έχουμε ταΐσει ούτε 6 μήνες. Είμαι απολίτιστος; Πιθανόν.

Α και κάτι τελευταίο, μια και είπες για απονομή δικαιοσύνης. Τύπε να σε πληροφορήσω, ότι ο φασίστας που σκότωσε τη Jo Cox στην Αγγλία, είναι μέσα με ισόβια και η δίκη τελείωσε σε 6-8 μήνες.

Εδώ ο Ρουπακιάς πάει σπίτι για φαΐ και μπανάκι το μεσημέρι;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.407
Πόντοι
1.056
Δεν νομίζω ότι η θανατική ποινή αποτρέπει στυγνούς εγκληματίες και καθάρματα από το να διαπράξουν το έγκλημα. Σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ που ισχύει η θανατική ποινή, έχουν γίνει και τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Όχι βρε μάλλον Ιούλιο Ιούνιο
Απλώς ξέρω φιλικά εφέτες από εδω πάνω που ζω κ είναι όλοι ανθρωπάκισ σε όχι κακοί αλλά μπουφοι

Εξάλλου από μονομελές εφετείο διοικητικού δεν περιμένω πολλά πάρα μόνο από ΣτΕ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
οπως εγραψα και πριν το αισθημα της ατιμωρησιας γενναται στον κοσμο εξαιτιας των υπερβολικα αυστηρων επιβλητεων ποινων σε σχεση με τις υπερβολικα χαμηλες εκτιτεες ποινες...
οταν τα 400 χρονια τα κανεις 8, ειναι λογικο ο κοσμος να αισθανεται οτι υπαρχει ατιμωρησια..οταν ομως τα 21 χρονια που εφαγε ο νορβηγος τα κανουν 12-15, επειδη η διαφορα ειναι μικρη δεν υφισταται αισθημα ατιμωρησιας..
για ενα πλημμελημα στην ελλαδα ο αλλος μπορει να φαει 4 χρονια και να μην κατσει ουτε μια μερα στην φυλακη..στην γερμανια για το ιδιο πλημελλημα μπορει να φαει 2 χρονια αλλα να κατσει και 2 μηνες στην φυλακη..
ολα αυτα δημιουργουν αισθημα ατιμωρησιας

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Και γιατι ησουν τοσο βεβαιος οτι δεν θα βρεις το δικιο σου? Και για τι υποθεσεις μιλαμε?
για υποθεσεις στις οποιες ειχα να κανω με ανθρωπους που ειχαν μεσον οχι απραιτητα πολιτικο αλλα αν εχεις να κανεις με πχ κοινωνικο λειτουγο η οποιον αλλο εχει καποιο τιτλο δεν βρισκεις δικιο
ο θειος μου μαλιστα μου χε πει οτι ενας δικαστης του παραδεχτηκε οτι ξερει πως εχει δικιο αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα διοτι τον δεσμευει ο νομος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Όχι βρε μάλλον Ιούλιο Ιούνιο
Απλώς ξέρω φιλικά εφέτες από εδω πάνω που ζω κ είναι όλοι ανθρωπάκισ σε όχι κακοί αλλά μπουφοι

Εξάλλου από μονομελές εφετείο διοικητικού δεν περιμένω πολλά πάρα μόνο από ΣτΕ

τυπε δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα αμα δεν δικαιωθεις ουτε και στο εφετειο, μην πολυελπιζεις στο ΣτΕ... :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
τυπε δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα αμα δεν δικαιωθεις ουτε και στο εφετειο, μην πολυελπιζεις στο ΣτΕ... :S
Τα επαρχιακά μονομελή εφετείο διοικητικού απαρτίζονται από τέταρτο πέμπτου δικαστές που συνήθως φοβούνται να βγάλουν αποφάσεις κατά δημοσίου σε αντίθεση με ΣτΕ που θέλω να ελπίζω υπάρχει έστω λίγο δικαιοσύνη
Παιδευομαι από το 2005 τον Μάιο :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
Τα επαρχιακά μονομελή εφετείο διοικητικού απαρτίζονται από τέταρτο πέμπτου δικαστές που συνήθως φοβούνται να βγάλουν αποφάσεις κατά δημοσίου σε αντίθεση με ΣτΕ που θέλω να ελπίζω υπάρχει έστω λίγο δικαιοσύνη
Παιδευομαι από το 2005 τον Μάιο :-

ναι αλλα το ΣτΕ δεν ασχολειται με την ουσια της υποθεσης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
Ολο σου το σκεπτικό χτισμένο πάνω σε κάτι θεμελιωδώς παράλογο ( το κόκινο ).

(...)

Οταν μιλάμε για δικονομίστικες παπαριές που τελικά καταλήγουν στο να κάνουν τα 400 χρόνια (δηλαδή το για πάντα μέσα ) 8 χρόνια φυλακή τελικά, κάτι τέτοια εννοούμε.

Μου αρέσει που το επικαλείσαι και ως λογικό και δίκαιο. :grin:

Φίλε , η πληγή σε ΟΛΑ τα ΚΡΑΤΗ είναι η ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
να εισέρχονται στη ΝΟΜΙΚΗ με μαθήματα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ.

Αυτή η ΚΑΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ δυστυχώς συμβαίνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

Εισέρχονται στη Νομική με Αρχαία, Νέα Ελληνικά , Ιστορία ,
Λατινικά, Έκθεση, ακριβώς ίδια με τα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα !
Που είναι η ΚΡΙΤΙΚΗ ικανότητα, ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ;
Αυτή είναι μια ΠΑΡΑΔΟΣΗ, που προέρχεται από την εποχή
που ΔΕΝ υπήρχαν ανεπτυγμένες φυσικές επιστήμες
και οι μορφωμένοι γνώριζαν Αρχαία και Λατινικά .
Ακόμα και ο Νεύτων ( Newton) τότε έγραφε
στα ...λατινικά !

220px-Prinicipia-title.png

Book I of Isaac Newton's Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica

Το πιο πάνω είναι το έργο του Νεύτωνα για
τη βαρύτητα και τους πλανήτες !

ΔΕΝ είναι κακό να γνωρίζεις Λατινικά,
αλλά το να ασχολείσαι ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ με τα Λατινικά
και τα Αρχαία Ελληνικά και τα λοιπά ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα
για να ... μπεις στη Νομική ,
σημαίνει ότι έχεις ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ τις θετικές επιστήμες !

Έτσι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ , ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ έχουν
ορθολογική σκέψη, ούτε κριτική ικανότητα,
ούτε γνωρίζουν τα απαραίτητα για τις θετικές
επιστήμες , ενώ η σημερινή εποχή είναι
η εποχή ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Ο alex71 και ο raopau σίγουρα δεν είναι χαζοί,
αντίθετα είναι αρκετά ευφυείς, ωστόσο
ΔΕΝ εισήλθαν στη ΝΟΜΙΚΗ λόγω της ευφυϊας τους
αλλά με ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ, και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ
Ο alex71 και ο raopau είναι αρκετά ευφυείς
.
Φυσικά , ΔΕΝ γνωρίζουν τη Μαθηματική Λογική
και έτσι πέφτουν και αυτοί θύματα σοφισμάτων.

Όταν έχεις λοιπόν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τους ΝΟΜΙΚΟΥΣ
να έχουν γίνει νομικοί, με ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα
ΧΩΡΙΣ ορθολογισμό, και γνώση Φυσικών Επιστημών
και από τους ΝΟΜΙΚΟΥΣ προκύπτουν οι Δικηγόροι
οι Δικαστές και ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
το αποτέλεσμα είναι να κυβερνούν αυτοί
που είναι ΑΣΧΕΤΟΙ από τις θετικές επιστήμες
αλλά  και έχουν ΕΛΛΕΙΨΗ κριτικής ικανότητας.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Mindreader σωστα ανοιξες το θεμα και σωστα ολα αυτα που θιγεις. Ομως ποια ακριβως ειναι η απορια σου; Ως ανθρωπος που εχει ταξιδεψει σε ολον τον κοσμο, γνωριζεις οτι η χωρα μας ειναι καπου στη μεση σε πολλα πραγματα. Ουτε τελεια, ουτε ομως και στον πατο. Και ενα απο αυτα ειναι και η δικαιοσυνη.
Υπαρχουνε πολυ καλυτερα συστηματα απο το δικο μας, οπως και πολυ χειροτερα

Φίλε ειλικρινα πιστεύω οτι στο θέμα απόδοσης δικαιοσύνης  δεν είμαστε κάπου στη μέση, αλλά προσεγγίζουμε τον πάτο.

Τι εννοώ ?? Το δικαιακό μας πλαίσιο λίγο πολύ είναι αντιγραφή/μίξη ξένων δικαιακών συστημάτων. Αυτό από οτι μου λένε γνώστες. Προσωπική άποψη δεν μπορώ να έχω, διότι δεν έχω την απαραίτητη γνώση.

Ομως εχω πολύ καλή πρακτική ματιά πάνω στο θέμα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι δικηγόροι σε μια δίκη ξέρεις ποιό είναι ?? Ποιός είναι ο δικαστής ?? Ξέρεις γιατί ??

Διότι με το ίδιο δικαιακό πλαίσιο διαφορετικοί δικαστές θα επιδικάσουν διαφορετικές ποινές.

Αφήνω στη πάντα τα λαδώματα που σίγουρα για κάποιους δικαστές παίζουν αλλά θέλω να πιστεύω οχι για όλους.

Απο εκεί και πέρα η μεγάλη διαφορά που βλέπω σε σχέση με το εξωτερικό είναι η παρακάτω.

Σε ειδεχθή εγκλήματα οι δικαστές στις περισσότερες από τις χώρες που έζησα ηταν απλά και ξεκάθαρα αμείλικτοι. Και αυτό γιατί πάντα προσπαθούσαν να αφουγκραστούν και να ερμηνεύσουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ετσι κέρδιζαν την εκτίμηση και το σεβασμό της κοινωνίας.

Στην Ελλάδα αυτό που περιέγραψα απλά δεν συμβαίνει. Και βλάπτει τον ίδιο το θεσμό της δικαιοσύνης πρωτίστως.

Απλά δοσμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση να εβγαινε από τη φυλακή αμερικανός, ισραηλινός, ρώσος, κινέζοε κλπ αν είχε κσκοποιήσει 36 παιδάκια. Ο δικαστής η το δικαστήριο γιατί πολλές περιπτώσεις τα δικαστήρια δεν είναι μονοπρόσωπα, θα έβρισκαν τον τρόπο ερμηνείας του νομικού πλαισίου για να τον χώσουν για πάντα μέσα.

Και αυτή είναι η διαφορά με την Ελλάδα.

Για αυτό και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λσμβάνει τον σεβασμό που της αξίζει.

Δυστυχώς !! Είναι σαν να ωθεί ανθρώπους σε αυτοδικία οπως πολλοί αλλοι με πιο απλό τρόπο έγραψαν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
ο δικαστης δεν μπορει να βρει κανενα τροπο να τον χωσει μεσα...
αυτο μονο ο νομοθετης μπορει να το κανει...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Να το πω απλά που δεν είναι όμως

Πλειοδοτω σε δημόσιο πλειστηριασμό που επισπεύδοντας ενός ακινήτου είναι η ΔΟΥ το ΙΚΑ η τράπεζα Πειραιώς από έναν άλλο που φαλιρισε κ του πήραν το οικόπεδο

Πάω στον πλειστηριασμό πλειοδοτω κ καταχωρείται στο ονα μου αφού καταβάλω το τίμημα που πάει στους επισπεύδοντας δλδ ΙΚΑ φου κ Τραπ Πειραιώς

Έπειτα αποδυκνυεται ότι το ακίνητο ήδη ανικα στο δημόσιο στο υπουργείο Γεωργίας

Κ σε ρωτώ εγώ που φταίω εδώ;;;;

Κ όμως οι πρωτοδίκες αποφάσεις μου έλεγαν να πάρω τα λεφτά από το νεκρό που φαλιρισε που εγώ δεν το πήρα το ακίνητο από αυτόν αλλά από το δημόσιο πλειστηριασμό

Άντε βγάλε άκρη

Ποιος ο.λογος ύπαρξης του δημοσίου πλειστηριασμού αν δεν κάνει έρευνα να δει ότι κατέσχεσε ένα ακίνητο ενός φαληριμενου ενός δεν ήταν δικό του αλλά ανήκε στο ίδιο το κράτος

Κ που ήταν οι νομικοί που κάναν την έρευνα πριν την κατάσχεση δλδ οι νομικοί του κράτους του ΙΚΑ κ των τραπεζών;; Δεν είδαν ότι ήταν ακίνητο δημοσίου;
Την επόμενη φορά αυτοί μπορεί να βγάλουν στο σφυρί κ την πλατεία συνταγματος

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε , η πληγή σε ΟΛΑ τα ΚΡΑΤΗ είναι η ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
να εισέρχονται στη ΝΟΜΙΚΗ με μαθήματα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ.

Αυτή η ΚΑΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ δυστυχώς συμβαίνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

Εισέρχονται στη Νομική με Αρχαία, Νέα Ελληνικά , Ιστορία ,
Λατινικά, Έκθεση, ακριβώς ίδια με τα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα !
Που είναι η ΚΡΙΤΙΚΗ ικανότητα, ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ;
Αυτή είναι μια ΠΑΡΑΔΟΣΗ, που προέρχεται από την εποχή
που ΔΕΝ υπήρχαν ανεπτυγμένες φυσικές επιστήμες
και οι μορφωμένοι γνώριζαν Αρχαία και Λατινικά .
Ακόμα και ο Νεύτων ( Newton) τότε έγραφε
στα ...λατινικά !

220px-Prinicipia-title.png

Book I of Isaac Newton's Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica

Το πιο πάνω είναι το έργο του Νεύτωνα για
τη βαρύτητα και τους πλανήτες !

ΔΕΝ είναι κακό να γνωρίζεις Λατινικά,
αλλά το να ασχολείσαι ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ με τα Λατινικά
και τα Αρχαία Ελληνικά και τα λοιπά ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα
για να ... μπεις στη Νομική ,
σημαίνει ότι έχεις ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ τις θετικές επιστήμες !

Έτσι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ , ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ έχουν
ορθολογική σκέψη, ούτε κριτική ικανότητα,
ούτε γνωρίζουν τα απαραίτητα για τις θετικές
επιστήμες , ενώ η σημερινή εποχή είναι
η εποχή ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Ο alex71 και ο raopau σίγουρα δεν είναι χαζοί,
αντίθετα είναι αρκετά ευφυείς, ωστόσο
ΔΕΝ εισήλθαν στη ΝΟΜΙΚΗ λόγω της ευφυϊας τους
αλλά με ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ, και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ
Ο alex71 και ο raopau είναι αρκετά ευφυείς
.
Φυσικά , ΔΕΝ γνωρίζουν τη Μαθηματική Λογική
και έτσι πέφτουν και αυτοί θύματα σοφισμάτων.

Όταν έχεις λοιπόν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τους ΝΟΜΙΚΟΥΣ
να έχουν γίνει νομικοί, με ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ μαθήματα
ΧΩΡΙΣ ορθολογισμό, και γνώση Φυσικών Επιστημών
και από τους ΝΟΜΙΚΟΥΣ προκύπτουν οι Δικηγόροι
οι Δικαστές και ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
το αποτέλεσμα είναι να κυβερνούν αυτοί
που είναι ΑΣΧΕΤΟΙ από τις θετικές επιστήμες
αλλά  και έχουν ΕΛΛΕΙΨΗ κριτικής ικανότητας.
το πιο σωστο ποστ που εχω διαβασει ευγε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686

Φίλε Volcano ,