ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Τι πύραυλο έριξες ρε φίλε!!!Απάτριδες θα είμαστε???Παγκοσμιοποίηση σε όλα πια???'Ελεος....η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδα.
Τι πύραυλο έριξες ρε φίλε!!!Απάτριδες θα είμαστε???Παγκοσμιοποίηση σε όλα πια???'Ελεος....η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδα.
Αποψη σου.ναι δεν περιμένω να συμφωνήσεις, αλλά όποιος γράφει κάτι παρόμοιο επαναλαμβάνεις το ίδιο κλισέ
Άποψη σου
κάπως σα να το τονίζεις προσπαθώντας να το εξωστρακίσεις.
(Ίσως προτιμότερο να μην συνεχίζεις να το τονίζεις γιατί ο καθένας ξέρει ότι είναι άποψη του)
Ή μηπως τα "υψηλα ιδανικα" του αρχαιου Ελληνα στρατιωτη ηταν "παιρνω λεφτα και υποστηριξη απο τους Περσες απο τους οποιους μεχρι πριν 50 χρονια απειλουνταν η ιδια μου η υπαρξη για να γαμησω τους Αθηναιους και να τυραννω εγω τους αδυναμους"????????????Τα ιδανικα που τους εκαναν να θυσιαζονται για την πατριδα τους τωρα αν δεν συμφωνης εσυ προβλημα σου.
Τι πύραυλο έριξες ρε φίλε!!!Απάτριδες θα είμαστε???Παγκοσμιοποίηση σε όλα πια???'Ελεος....
the bestΉ μηπως τα "υψηλα ιδανικα" του αρχαιου Ελληνα στρατιωτη ηταν "παιρνω λεφτα και υποστηριξη απο τους Περσες απο τους οποιους μεχρι πριν 50 χρονια απειλουνταν η ιδια μου η υπαρξη για να γαμησω τους Αθηναιους και να τυραννω εγω τους αδυναμους"????????????
Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν προδοτες.Ή μηπως τα "υψηλα ιδανικα" του αρχαιου Ελληνα στρατιωτη ηταν "παιρνω λεφτα και υποστηριξη απο τους Περσες απο τους οποιους μεχρι πριν 50 χρονια απειλουνταν η ιδια μου η υπαρξη για να γαμησω τους Αθηναιους και να τυραννω εγω τους αδυναμους"????????????
η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδα.
Έστω..Αλλά άπατρις δεν το δέχομαι,τουλάχιστον για μένα ,λόγω και του επαγγέλματος.ας μην το υπεραναπτύξουμε γιατί βιολογικώς ούτε κούκου δεν κάνουμε στο χρονικό πλαίσιο. Είτε πιστεύουμε σε πατρίδες είτε όχι εσύ-εγώ-ο δίπλα ελάχιστη σημασία έχει. Αλλού είναι το παιχνίδι και δε λέγεται παγκοσμιοποίηση.
Δε μιλαμε για εναν Εφιαλτη, αλλα οτι το επισημο κρατος της Σπαρτης υποστηριζοταν απο τους Περσες εναντια στους Αθηναιους...Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν προδοτες.
Δε μιλαμε για εναν Εφιαλτη, αλλα οτι το επισημο κρατος της Σπαρτης υποστηριζοταν απο τους Περσες εναντια στους Αθηναιους...
Ο Περικλης πρωτα ισχυροποιησε την Αθηνα ναυτικα και μετα αρχισε να χτιζει Παρθενωνες , ατυχες το παραδειγμα σου!
Τελικα καποιο παραδειγμα με κρατος που με την παιδεια του και την υγεια κατεληξε να ειναι ισχυρο προτου αποχτησει στρατιωτικη δυναμη θα μας πειτε?
Βεβαια επειδη αρχιζει και "εκτρεπεται" η συζητηση κανεις δεν ειπε να γινουνμε στρατιωτικη υπερδυναμη. Αυτο που λεμε ειναι οτι πρεπει να συνεχισουμε να διατηρουμε τις αναλογιες με την Τουρκια ωστε να κραταμε μια πισινη και να μπορουμε ελευθεροι να φιλοσοφουμε για το πως θα εχουμε καλυτερη παιδεια και αξιοκρατια στη ζωη μας.
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα μας η αναλογια δεν διαταρασεται με τους βαλλιστικους πυραυλους. Δεν μπορουν να προκαλεσουν ιδιαιτερο πληγμα σε στρατηγικους μας στοχους και γενικα ειναι βουτυρο στο ψωμι για patriot και s-300. Το μονο που προκαλουν ειναι φοβο στο πολιτη. Γιατι με το εχθρικο μαχητικο που ερχεται να βομβαρδισει εχεις την ψευδαισθηση οτι θα το αναχαιτησουμε , με τον βαλλιστικο πυραυλο ομως που με ενα κουμπακι "εξαφανιζει" την Αθηνα αγχωνεσαι. Αλλα στην πραγματικοτητα δεν ισχυει κατι τετοιο. (Εξαιρειται βεβαια το σεναριο της βρωμικης βομβας)
Με το αεροσκαφος 4ης γενειας ομως διαταρασσονται οι ισορροπιες. Οταν οι τουρκοι εχουν ηδη κλεισει την παραγγελια για τα αμερικανικα F-35 εμεις συζηταμε αν θα παρουμε 1-2 ντουζινες eurofighter ή Rafale ή θα την βγαλουμε με φτηνα f-16.
Απλα συνεχιζω την κουβεντα που αρχισε καποιος "αν δεν ειμασταν φλωροι και ειχαμε ιδανικα και θελαμε να προστατεψουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ οπως οι αρχαιοι Ελληνες"... Και δειχνω οτι ολοι οι πολεμοι για να πιανουν ΛΕΦΤΑ οι απο πανω γινονται...ΥΓ
Και που θες μα καταληξεις συμφωνα με την συζητηση τελικα?
Απλα συνεχιζω την κουβεντα που αρχισε καποιος "αν δεν ειμασταν φλωροι και ειχαμε ιδανικα και θελαμε να προστατεψουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ οπως οι αρχαιοι Ελληνες"... Και δειχνω οτι ολοι οι πολεμοι για να πιανουν ΛΕΦΤΑ οι απο πανω γινονται...
Καταρχην πες μας σε ποια χρονολογια αναφερεσαι γιατι δεν το γνωριζω εγω.Δε μιλαμε για εναν Εφιαλτη, αλλα οτι το επισημο κρατος της Σπαρτης υποστηριζοταν απο τους Περσες εναντια στους Αθηναιους...
Πως συνάγεις το παράδειγμα της "βρώμικης" βόμβας;
Έχεις κανένα περιστατικό που έχει χρησιμοποιηθεί "βρώμικη" βόμβα με οποιοδήποτε μέσο;
Ή που έχει τοποθετηθεί "βρώμικη" βόμβα σε οποιοδήποτε πύραυλο;
Καλά εσύ είσαι βλάκας.Τα Μ1 έπαιρναν 7.62 x 63 mm σφαίρες και τα FN 7.62x51 mm
Και μάθε να γράφεις Ελληνικά,μας στράβωσες.
ΓΕΡΜΑΝΙΑΤελικα καποιο παραδειγμα με κρατος που με την παιδεια του και την υγεια κατεληξε να ειναι ισχυρο προτου αποχτησει στρατιωτικη δυναμη θα μας πειτε?
Και δειχνω οτι ολοι οι πολεμοι για να πιανουν ΛΕΦΤΑ οι απο πανω γινονται...
Tα M1 Garand ειχαν το "εγγλεζικο" διαμετρημα .30-06