Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
γεια
Χμμμμ, αυτό με την Οικονομική Ζώνη η Ντορούλα δεν το κανόνισε;
Να και μιά επιτυχία της λοιπόν.
Ε όχι και κοκκαϊνάκιας ο τέως πρόεδρος.
Σιγά - σιγά θα μας πεις ότι έπαιρνε cg μέσα στο Οβάλ Γραφείο ή ότι το έσκασε κρυφά από το κότερο του Λάτση και βγήκατε μαζί τσάρκα στην Φυλής υπό την συνοδεία της Secret Service.
Φυλήσυχε, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Πότε είπα βρε ΒΛΗΤΟ αυτά που σου έχω υπογραμμίσει. Αφού έχεις πρόσβαση στο διαδύκτιο,
ΑΕΙ ΠΑΓΕΝΕ να δείς ένα σωρό ανοικτά sites Ελληνόφωνα και Αγγλόφωνα με λεπτομερείς αναφορές
στα θέματα Ελλάδος - τουρκίας. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Μην το συνεχίσεις, γιατί
θα με αναγκάσεις να σε κάνω ρόμπα.
Πω Πω Πω τι βλέπουν τα ματάκια μου !!!!!
Βολταίροι, Ιπτάμενοι, Κλουζώ..ολα τα καλα παιδιά εδώ !
ΧΑΙΡΕΤΩ
Ο ΑΠΩΛΟΛΟΣ BLADE
Φίλε Έκτορα ούτε φιλότουρκος απλά είμαι με τους λαούς και κράζω αυτούς που βλέπουν συνέχεια εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και κράζω αυτούς που την ιστορία την βλέπουν συνέχεια μονόπαντα.. αυτό είμαιπαντως καλα συνηγορεις υπερ των τουρκων..πολλυ περιεργη για ελληνα,εστω ελληνοφωνο η φιλοτουρκικη σου θεση,μηπως καναμε εγκληματα και κατα την διαρκεια του 1821 η μηπως δεν επρεπε να γινει και η επανασταση?σε αυτην την περιπτωση..βεβαια δεν θα χαλιοσουν ιδιαιτερα....η κανω λαθος?? μηπως στην εμαθε την ιστορια...κανας τουρκος....η αιντε καμια τουρκαλα???υπαρχει αγαπη βλεπω...
Το «χάσαμε» το Αιγαίο ή όχι;
...
[Συντάκτης:Γιώργος Γ. Αδαλής]
Και μια ερώτηση ‘’ρε μάγκες την Πόλη πότε θα την πάρουμε??? Ο μαρμαρωμένος αυτοκράτορας πόσο καιρό θα περιμένει???’’
Κείμενα ενός ατόμου που σχετίζεται με ακραία πολιτικά σχήματα θα πρέπει να ποσταρονται με προσοχή και να διαβάζονται με ακόμα μεγαλύτερη
και όπως πάντα, όταν κάνουμε copy paste καλο θα ήταν να βάζουμε και την πηγή
Φίλε Έκτορα ούτε φιλότουρκος απλά είμαι με τους λαούς και κράζω αυτούς που βλέπουν συνέχεια εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και κράζω αυτούς που την ιστορία την βλέπουν συνέχεια μονόπαντα.. αυτό είμαι
Το ακραίο και το μη ακραίο ειναι πολυ σχετικές ένοιες. Αυτο που για κάποιον ειναι ακραίο μπορει να ειναι μετριοπαθές για κάποιον αλλο, ή ακομα και ακραίο απο την αντίθετη πλευρα. Και τελικά αν κατι ειναι οντως ακραίο ειναι απαραίτητα κακό?
Καλο ειναι οταν διαβάζουμε ενα κείμενο να διαβάζουμε τι λεει, το συλλογισμό και τη σκέψη του ανθρώπου που το γράφει κι οχι να κοιταμε αν ανήκει σε ακραία πολιτικά σχήματα και να βάζουμε ανευ νοήματος ταμπέλες.
Μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση η νέα μας σημαία... Θα βγαίνει & σε φουστανέλα; Μια καρώ θα ήταν ότι έπρεπε για το κρύο της Αράχωβας!Κι ενώ η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και με την Hedise στην Eurovision, με αφορμή την εθνική μας εορτή το άγρυπνο μάτι μου είδε ένα νέο λάβαρο της Επανάστασης να εμφανίζεται δειλά στους δρόμους της Αθήνας...
Μπορεί να φορεθεί κι εκτός επετείου, πηγαίνει ασορτί με την γκαρνταρόμπα του μέσου ¨Ελληνα οπλαρχηγού, κλείνει το μάτι με νόημα στον Αγγλοσαξονικό συμμαχικό άξονα, ενώ δεν παραμελεί μία πιο ανεπαίσθητη - αλλά παρ'όλα αυτά υπαρκτή - παρουσία του ορθόδοξου σταυρού, έτσι όπως χάνεται μέσα στο καρώ, προκειμένου να μην χάσουμε εξ ολοκλήρου την εθνική μας ταυτότητα αλλά και τον ευρωπαικό μας προσανατολισμό.
Η ιδέα προήρθε από τους πλιατσικολόγους των Δεκεμβριανών, οι οποίοι αφού εισέβαλλαν στον γνωστό οίκο μόδας, θέλησαν να καινοτομήσουν, αφού τα είδη που περιήλθαν στην Κατοχή τους ήταν της περασμένης σαιζόν κι είχαν ήδη φορεθεί. Βρέθηκαν με ένα σωρό Burberry, oμπρέλλες και σημαίες έτοιμα προς πώληση κι ιδού το αποτέλεσμα...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕΠού είναι το πολύ αστείο σε αυτό και χτυπιέσαι;
Και γιατί δεν ρωτάς τον εαυτό σου πρώτα και μετά να ρωτήσουμε τους τούρκους αν έχουν η όχι?????????Ποια η γνώμη σου στην περίπτωση οπου 2 λαοί εχουν αντικρουόμενα συμφέροντα?
Εχουμε εμεις με τον τουρκικό λαό αντικρουόμενα συμφέροντα ή οχι? Αν οχι τοτε γιατι δε το βλέπουν αυτοι τοσα χρόνια? Γιατι δε το βλέπει η ηγεσία τους?
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ
Δεν μπορώ να προσδιορίσω αυτό το "ΌΛΑ" που γράφεις. Ωστόσο:
[li]είναι αστείο το να πούμε ότι είναι δυνατόν με τις παρούσες συνθήκες να γίνει ανακατάληψη (ή απελευθέρωση) της Κωνσταντινουπόλεως και αυτό να πιστεύουμε ότι είναι διατηρήσιμο.[/li]
[li]είναι αστείο να πιστεύεις ότι όντως υπάρχει Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ή παπάς κρυμμένος μέσα στο Άγιο Βήμα και περιμένει να συνεχίσει τη λειτουργία[/li]
[li]είναι αστείο να πιστεύεις ότι όντως η Παναγία έσωσε την Κωνσταντινούπολη από την πολιορκία Αβάρων και Περσών (τότε συντέθηκε και ο Ακάθιστος Ύμνος, το γνωστό "τη υπερμάχω")[/li]
[li]είναι αστείο να πιστεύεις ότι όντως έγινε θάυμα και τα μισοτηγανισμένα ψάρια ζωντάνεψαν και ξαναβγήκαν και κολύμπησαν σαν προφητεία ότι η Πόλη θα τουρκέψει[/li]
Αυτό που ΔΕΝ είναι αστείο, είναι ο πόθος των Ελλήνων που έμειναν εκεί, απροστάτευτοι, που εξαιρέθηκαν από την ανταλλαγή των πληθυσμών, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και που πήραν το δρόμο της "ξενιτιάς". Για αυτούς (αλλά και πολλούς άλλους) ΔΕΝ είναι αστείο το οτιδήποτε περί Κωνσταντινουπόλεως. Δεν μιλάω για εθνικισμό και όνειρα θερινής νυκτός. Μιλάω για λίγο σεβασμό και κατανόηση στον πόνο ορισμένων.
Ελπίζω joe125 να καταλαβαίνεις
Φυλήσυχος Πολίτης
αχ αυτη η κοκινη μηλια.....2 ευρω τα μηλα γαμω την ακριβεια μου....