Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Από όλους που συζητάμε εδώ, άλλοι με καλή καρδιά, άλλοι με σκωπτικό ύφος και άλλοι με τον παραλογισμό σαν κύριο στοιχείο συλλογισμού τους, ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ συζητάς στρατιωτικά θέματα. Τί "ομπρέλες" έχουμε, πόσους πυραύλους έχουμε, τι όπλα, ΠΟΥ τα έχουμε, ΠΟΥ είναι ταγμένα. Τέτοιος πατριώτης είσαι;
Σου ζήτησα πολύ ευγενικά να μην αναφέρεις τέτοιες πληροφορίες εδώ ακόμη και εάν η κυρίως θεματολογία του site είναι άλλη από την ΑΜΥΝΑ και γενικώς να μην εγείρεις τέτοιες συζητήσεις προσπαθώντας να αποδείξεις ότι ο ένας η ο άλλος είναι λάθος και ΕΣΥ ο σωστός.
Μου θυμίζεις ρε φίλε κάτι παιδάκια που είχαμε στο στρατόπεδο, που γυρνούσαν και έλεγαν από εδώ και από εκεί το πού θα πάμε για άσκηση, τί σκοπό έχει η άσκησή μας, πού πάμε σε επιστράτευση, ποιά περιοχή προστατεύουμε κλπ, για να το παίξουν μάγκες στους φίλους ή στη γκόμενα.
Αναφορικά με το εάν είμαι παπαγάλος ή αβανταδόρος τους, τέλος πάντων δεν με αφορά ο χαρακτηρισμός και η γνώμη σου. Απορώ το από πού προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ασχολούμαι περαιτέρω.

Φυλήσυχε, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Πότε είπα βρε ΒΛΗΤΟ αυτά που σου έχω υπογραμμίσει. Αφού έχεις πρόσβαση στο διαδύκτιο,
ΑΕΙ ΠΑΓΕΝΕ να δείς ένα σωρό ανοικτά sites Ελληνόφωνα και Αγγλόφωνα με λεπτομερείς αναφορές
στα θέματα Ελλάδος - τουρκίας. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Μην το συνεχίσεις, γιατί
θα με αναγκάσεις να σε κάνω ρόμπα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σεμνα και ταπινα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
φίλε μου για το ακατανόμαστο μέλος.

Τί να κάνει η τεχνητή νημοσύνη όταν η φυσική ηλιθιότητα υπερκαλύπτει το μικροσύμπαν του;

Το thread έγινε από εξοπλιστικό της γείτονος μπουρδέλο του κάβουρα.

Εσύ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ (σαν το όρθιο γουρούνι τον εγγονό του δικτάτορα του μεσοπολέμου) με την ΣΑΥΡΑ
  την εφοσερίτσα το κάνατε 'κόλο' το θέμα, μην περιμένεις να σε λυπηθούμε
  ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ-ΚΕΜΑΛ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΕΡ-ΧΟΤΖΑ ΣΑΣ
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ 'ζακ πουστρώ'

warnwarn.gif
 ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χαλαρωνουμε τωρα, παιρνουμε βαθιες εισπνοες και δεν γραφουμε μονιμα bold κλπ, δεν βριζουμε το συνομιλητη μας, δεν θιγουμε οικογενειες, φυλες κλπ κλπ και αλλα διαφορα τετοια.

συνισταται και η επισκεψη σε μασαζο-οίκο για την αντιμετωπιση παρωδικου ή ακομη και εντονου στρες.

ευχαριστωωωω....  :rolleyes: :rolleyes:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αρναουτισ=γκεκασ=αρβανιτισ

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...χεχεχε, Τουλάχιστον εγώ είμαι Παναθηναικός έτσι κι αλλιώς, για τους άλλους δεν ξέρω...χεχεχε

Νομίζω ο 'Γέρος της Δημοκρατίας' έλεγε: 'Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες'.

Χρήσιμη η Ρήση του.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
χαλαρωνουμε τωρα, παιρνουμε βαθιες εισπνοες και δεν γραφουμε μονιμα bold κλπ, δεν βριζουμε το συνομιλητη μας, δεν θιγουμε οικογενειες, φυλες κλπ κλπ και αλλα διαφορα τετοια.
Δεν εχω ιδεα ποσο δυσκολο ειναι να ακους και να κρινεις το μακρυ και το κοντο του καθενος απο τα 60000 μελη ως global moderator, αλλα οι φυλες βριζονται (απο τους γνωστους γνωστους εδω μεσα) μηνες, χρονια τωρα :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
...χεχεχε, Τουλάχιστον εγώ είμαι Παναθηναικός έτσι κι αλλιώς, για τους άλλους δεν ξέρω...χεχεχε

Νομίζω ο 'Γέρος της Δημοκρατίας' έλεγε: 'Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες'.

Χρήσιμη η Ρήση του.
νε πολι και επι προτιπουργιασ τουσ ξεκινισε ο εμφιλιοσ,και η διοξι τον αριστερον

α τοτε εγινε και ο ιεροσ λοχοσ,ασ ινε καλα τα εσμπιεσ

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
η μανούλα σου καλά είναι;
warnwarn.gif
 ..

Αυτοί οι Νεοταξίτες βρε παιδί μου, ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ !!! ...αχαχαχαχα
Και κυρίως από επιχειρήματα !!!   ...Όταν δεν έχουν μολότωφ και κουκούλες
παθαίνουνε παράκρουση !!! ...αχαχαχαχα

Υ.Γ. Οι Τουρκαλβανοί στον πόλεμο του '21 είχαν κατέβει στην Πελλοπόνησο και σφάζανε σφάζανε
    τους Έλληνες, μέχρι που κάποια στιγμή οι τούρκοι αποφάσισαν και έστειλαν κάποιον δικό τους
    δεν θυμάμαι ποιόν (Ιμπραήμ ?) και τους έσφαξε. Αλλιώς τώρα δεν θα είχε μείνει Ελληνικό Ρουθούνι
    στην Ελλάδα. Καλό είναι λοιπόν εμείς να θυμόμαστε την Ιστορία μας για να μην υποχρεωθούμε να την
    ξαναζήσουμε σε χειρότερη έκδοση. Και σήμερα στην Ελλάδα κυρίως λόγω Λαθρομετανάστευσης και 'Εντολών'
    από 'Κέντρα' στύλ 'μπαρμπα-Σόρος' έχουμε διογκούμενα προβλήματα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κιριε σκορπιε,μαθετε μασ ιστορια!!!!!!!!!!!!!!

και για οπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
κιριε σκορπιε,μαθετε μασ ιστορια!!!!!!!!!!!!!!

και για οπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε σύ Βόθρε, ξέρεις τί θέλω από εσένα που είσαι και μελετηρός ?
Μια κι εγώ είπα για την κάθοδο των τουρκαλβανών και τις σφαγές των Ελλήνων στην Πελλοπόνησο
εσύ να μας πείς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ που έκαναν στην Βόρεια Ελλάδα, τί λές θα τα καταφέρεις ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε σύ Βόθρε, ξέρεις τί θέλω από εσένα που είσαι και μελετηρός ?
Μια κι εγώ είπα για την κάθοδο των τουρκαλβανών και τις σφαγές των Ελλήνων στην Πελλοπόνησο
εσύ να μας πείς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ που έκαναν στην Βόρεια Ελλάδα, τί λές θα τα καταφέρεις ?
τσακαλε να βλεπισ ομοσ και τα δικα μασ ασχιμα, οχι μονο τον αλον,και γο δε ιμε μελετιροσ

κι επιδι ισε αθροποσ τισ γνοσισ ,ποτε μι νεβριαζισ ιποστιριζε τισ αποψισ σου ,ακομα και να σε βριζουν εσι βραχοσ,ποτε δε θα χασισ,σα πραματικοσ ΕΛΙΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
όχι ότι δεν το περίμενα,επόμενο είναι το μούγγα και μεθεπόμενο το μπάνιο;

Έντομε μορτάκο πάμε για μπάνιο;

Επισκέπτης
Ρε συ Ζακ,συν-ομωτη στην νεοταξικη εθνοπροδοτιλα,κατσε λιγο που θες και μπανιο παρεα με την χλιαρη κατσαριδα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τσακαλε να βλεπισ ομοσ και τα δικα μασ ασχιμα, οχι μονο τον αλον,και γο δε ιμε μελετιροσ

κι επιδι ισε αθροποσ τισ γνοσισ ,ποτε μι νεβριαζισ ιποστιριζε τισ αποψισ σου ,ακομα και να σε βριζουν εσι βραχοσ,ποτε δε θα χασισ,σα πραματικοσ ΕΛΙΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ βόθρε δε νευριάζω ...χεχεχε, εγώ μάλιστα ούτε μια φορά δεν έχω βρίσει πρώτος, αλλά
άμα με βρίσουν ...χεχεχε, μετά έχω 'όπλα ελεύθερα' ...χεχεχε

Στο παρόν θέμα μάλιστα εάν δεις προηγούμενες σελίδες, είχα δώσει στοιχεία και ενδιαφέρουσες πληροφορίες,
κι επειδή 'δεν άρεσαν' στους 'δημοκράτες της κουκούλας', ξέρεις ποιούς εφοσερίτσα, ζακ κλουζώ και το λοιπό
συνάφι, άρχισαν όλοι μαζί να βρίζουν συνεχώς. ΟΠΟΤΕ ακολούθησα την ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας και
Τρομοκράτησα τους Τρομοκράτες...χεχεχε

Πάντως εσύ που είσαι πολύ μελετηρός αν και δεν το παραδέχεσαι, γιατί βρε παιδί μου δεν μας λές
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ? ...εδώ μέχρι και ο γκρούεφσι (γκρόγιος) είναι ένα από τα 'αποτελέσματά' του ?

Δεν πιστεύω 'να κολλύεσαι' λόγω 'ιδεολογίας' ? ...χεχεχε, εγώ νόμιζα πως η αλήθεια είναι μία πάντως
και δεν χωράνε 'ιδεολογικά πρίσματα'

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Τουρκαλβανοι= 1770 (ορλωφικα)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε συ Ζακ,συν-ομωτη στην νεοταξικη εθνοπροδοτιλα,κατσε λιγο που θες και μπανιο παρεα με την χλιαρη κατσαριδα.
η κανθαρισ ινε κολεοπτερο ,να σε ακριβισ
Ρε συ βόθρε δε νευριάζω ...χεχεχε, εγώ μάλιστα ούτε μια φορά δεν έχω βρίσει πρώτος, αλλά

Στο παρόν θέμα μάλιστα εάν δεις προηγούμενες σελίδες, είχα δώσει στοιχεία και ενδιαφέρουσες πληροφορίες,
κι επειδή 'δεν άρεσαν' στους 'δημοκράτες της κουκούλας', ξέρεις ποιούς εφοσερίτσα, ζακ κλουζώ και το λοιπό
συνάφι, άρχισαν όλοι μαζί να βρίζουν συνεχώς. ΟΠΟΤΕ ακολούθησα την ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας και
Τρομοκράτησα τους Τρομοκράτες...χεχεχε

Πάντως εσύ που είσαι πολύ μελετηρός αν και δεν το παραδέχεσαι, γιατί βρε παιδί μου δεν μας λές
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ? ...εδώ μέχρι και ο γκρούεφσι (γκρόγιος) είναι ένα από τα 'αποτελέσματά' του ?

Δεν πιστεύω 'να κολλύεσαι' λόγω 'ιδεολογίας' ? ...χεχεχε, εγώ νόμιζα πως η αλήθεια είναι μία πάντως
τσακαλε πεδομαζομα ιπιρξε,ομοσ ιπαρχουν και καπιη μιθι που κανισ δε λεη,οποσ το κριφο σχολιο,και ο ρολοσ τισ εθνοσοτιριασ εκλισιας(κολιτι του σουλτανου κατα τισ επαναστασισ),ο Μιαλουλισ που πιγε και πιρπολισε τον ελινικο στολο.....
οτι ο σπετσεσ και ιδρα ιταν αρβαντιτεσ,και αλα ορεα....

αλα ιπαμε οτι μασ αρεσι και μασ ισφερι γραφουμε,α και μι διαβαζια παο μια πιγι,ινε σα διαφιμιστικα φιλαδια ιτε του αριστερου ιτε του εθνικου....

αλα ιπαμε χορι σβρισιδι δε μπορουμε να σταθουμε σε σιζιτισι

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλλο ενα all time classic...

...χεχεχε, εγώ νόμιζα πως η αλήθεια είναι μία πάντως
Κι ομως δεν ειναι μια η "αληθεια"... Κι οποιος λεει ή νομιζει οτι γνωριζει τη μια και μοναδικη "αληθεια" ειναι υποπτος ή βλακας αντιστοιχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom