HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Από όλους που συζητάμε εδώ, άλλοι με καλή καρδιά, άλλοι με σκωπτικό ύφος και άλλοι με τον παραλογισμό σαν κύριο στοιχείο συλλογισμού τους, ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ συζητάς στρατιωτικά θέματα. Τί "ομπρέλες" έχουμε, πόσους πυραύλους έχουμε, τι όπλα, ΠΟΥ τα έχουμε, ΠΟΥ είναι ταγμένα. Τέτοιος πατριώτης είσαι;
Σου ζήτησα πολύ ευγενικά να μην αναφέρεις τέτοιες πληροφορίες εδώ ακόμη και εάν η κυρίως θεματολογία του site είναι άλλη από την ΑΜΥΝΑ και γενικώς να μην εγείρεις τέτοιες συζητήσεις προσπαθώντας να αποδείξεις ότι ο ένας η ο άλλος είναι λάθος και ΕΣΥ ο σωστός.
Μου θυμίζεις ρε φίλε κάτι παιδάκια που είχαμε στο στρατόπεδο, που γυρνούσαν και έλεγαν από εδώ και από εκεί το πού θα πάμε για άσκηση, τί σκοπό έχει η άσκησή μας, πού πάμε σε επιστράτευση, ποιά περιοχή προστατεύουμε κλπ, για να το παίξουν μάγκες στους φίλους ή στη γκόμενα.
Αναφορικά με το εάν είμαι παπαγάλος ή αβανταδόρος τους, τέλος πάντων δεν με αφορά ο χαρακτηρισμός και η γνώμη σου. Απορώ το από πού προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ασχολούμαι περαιτέρω.
Φυλήσυχε, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Πότε είπα βρε ΒΛΗΤΟ αυτά που σου έχω υπογραμμίσει. Αφού έχεις πρόσβαση στο διαδύκτιο,
ΑΕΙ ΠΑΓΕΝΕ να δείς ένα σωρό ανοικτά sites Ελληνόφωνα και Αγγλόφωνα με λεπτομερείς αναφορές
στα θέματα Ελλάδος - τουρκίας. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Μην το συνεχίσεις, γιατί
θα με αναγκάσεις να σε κάνω ρόμπα.