Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κανε μας τη χαρη λοιπον , ασε τις αναλυσεις , κυριως απο Ταιλανδη τον νο1 σεξοτουριστικο προορισμο και ασε καποιον που εχει σχεση η ειναι παντρεμενος με ασιατισσα να μας τα πει καλυτερα για τον ψυχισμο των γυναικων εκει.
Αντε καλο υπνο τωρα,ελαφρυνε τη συνειδηση σου, παρε το μπλε χαπακι, και ζησε τις αυταπατες σου και συ.
Αν διαβασες την παραπάνω ''ανάλυση'' αναφέρθηκα και σε ζευγάρια Αγγλων με ταιλανδές που έτυχε να γνωρίσω όταν δούλευα στην Αγγλία. Αρα έστω και εμμέσως, στο βαθμό που μπορούσα μετέφερα την αποψη αυτών των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεσαι. Αν υπάρχουν και άλλοι ανοικτό είναι το thread ας εκφράσουν τις απόψεις τους.
Δεν χρησιμοποιώ ούτε μπλέ ούτε οποιουδήποτε αλλου χρώματος χαπάκια φίλε. Ότι κάνω μόνος μου για όσο και όποτε μπορώ. Είχα και εχω στο θέμα των γυναικών μια αρκετά ‘’πλούσια’’ ζωή και δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Κυρίως δεν ‘εχω να αποδείξω στον εαυτό μου τίποτα.
Οσο για τη συενέιδησή μου μια χαρά είναι, και ένας απο τους λόγους όπως ήδη εξήγησα είναι γιατί έχω μάθει μέχρις ενός βαθμού να καλιεργώ και να απολαμβανω τις αυταπάτες μου. Δοκίμασέ το μπορεί να σου αρέσει !!!
Εκανα μια προσπάθεια να ανοίξω ένα thread με ενημερωτικό και ‘’ψυχαγωγικό’’ χαρακτήρα.
Η πλειοψηφία των φίλων του site αναγνώρισε τη προσπάθεια και εκφράστηκε θετικά για αυτό.
Αυτους τους φίλους ευχαριστώ για άλλη μια φορά !!
Από την άλλη πλευρά σε κάποιους άλλους η κακόβουλη πρόθεση, και η κακεντρέχεια ξεχυλίζει.
Δεν πειράζει !! Αυτή είναι η κοινωνία και αυτή προβάλεται και φανερώνεται και μέσα σε sites όπως αυτό που τώρα γράφουμε.
Οποτε σου τη κάνω τη χαρη φίλε !!
Η συμμετοχή μου στο thread τελειώνει εδώ οριστικά,
Να είστε και πάλι όλοι καλά !!