Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κανε μας τη χαρη λοιπον , ασε τις αναλυσεις , κυριως απο Ταιλανδη τον νο1 σεξοτουριστικο προορισμο και ασε καποιον που εχει σχεση η ειναι παντρεμενος με ασιατισσα να μας τα πει καλυτερα για τον ψυχισμο των γυναικων εκει.
Αντε καλο υπνο τωρα,ελαφρυνε τη συνειδηση σου, παρε το μπλε χαπακι, και ζησε τις αυταπατες σου και συ.

Αν διαβασες την παραπάνω ''ανάλυση'' αναφέρθηκα και σε ζευγάρια Αγγλων με ταιλανδές που έτυχε να γνωρίσω όταν δούλευα στην Αγγλία. Αρα έστω και εμμέσως, στο βαθμό που μπορούσα μετέφερα την αποψη αυτών των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεσαι. Αν υπάρχουν και άλλοι ανοικτό είναι το thread ας εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δεν χρησιμοποιώ ούτε μπλέ ούτε οποιουδήποτε αλλου χρώματος χαπάκια φίλε. Ότι κάνω μόνος μου για όσο και όποτε μπορώ. Είχα και εχω στο θέμα των γυναικών μια αρκετά ‘’πλούσια’’ ζωή και δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Κυρίως δεν ‘εχω να αποδείξω στον εαυτό μου τίποτα.
Οσο για τη συενέιδησή μου μια χαρά είναι, και ένας απο τους λόγους όπως ήδη εξήγησα είναι γιατί έχω μάθει μέχρις ενός βαθμού να καλιεργώ και να απολαμβανω τις αυταπάτες μου.  :grin: :grin:  Δοκίμασέ το μπορεί να σου αρέσει !!! :grin: :grin:

Εκανα μια προσπάθεια να ανοίξω ένα thread με ενημερωτικό και ‘’ψυχαγωγικό’’ χαρακτήρα.

Η πλειοψηφία των φίλων του site αναγνώρισε τη προσπάθεια και εκφράστηκε θετικά για αυτό.

Αυτους τους φίλους ευχαριστώ για άλλη μια φορά !! :hi: :hi:

Από την άλλη πλευρά σε κάποιους άλλους η κακόβουλη πρόθεση, και η κακεντρέχεια ξεχυλίζει.

Δεν πειράζει !! Αυτή είναι η κοινωνία και αυτή προβάλεται και φανερώνεται και μέσα σε sites όπως αυτό που τώρα γράφουμε.

Οποτε σου τη κάνω τη χαρη φίλε !!

Η συμμετοχή μου στο thread τελειώνει εδώ  οριστικά,

Να είστε και πάλι όλοι καλά !!  :hi: :hi: :hi:

Kontopodis

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2016
Like
111
Πόντοι
0
Φιλε μου και συνηδηπορε εχω καταλαβη οτι εισαι υπερανω απο αυτα που πολλοι εδω μεσα γραφουν!Σε παρακαλω σαν μεγαλητερος μην το κανης αυτο!!Ειμαι ο Κρητικος που ταξιδευη και νομιζω οτι οπως εγω ετσι και εσυ περισοτερο εχεις καταλαβη το επιπεδο πολλων εδω μεσα!!Αντι να σεβονται οτι μερικοι σαν εσενα μεσα απο την εμπειρια των ταξιδιων δινουν μια αναλογη εμπειρια και μια διαφορετικη οπτικη για τα μερη που εχεις επισκευτη κανουν αυτα που κανουν!!Αφησε τους και η συμβουλη μου ειναι να μην απαντας αλλα να συνεχισης να γραφης!!Οπως σου ειπα οταν περασης καμια φορα απο Κρητη σε πειμενω για μια ρακι!!Να εισαι παντα καλα MINDREADER!!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
2)Σαν τελειωμενες προσωπικοτητες με αρκετα προβληματικη ψυχολογια , καταφευγουν σε λυσεις σεξοτουρισμου ακριβως γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν σε νορμαλ σχεση.

νορμάλ σχέση... ποιος το ορίζει είπαμε το νορμάλ ?
καλά μείνε άνεργος για ένα α χρονικό διάστημα,δες την αντίδραση της γυναίκας σου, και θα καταλάβεις γιατί και το 95% των νορμάλ σχέσεων είναι μια μορφή συνδιαλαγής...soft πορνεια δλδ
αλλά δεν γράφω άλλα για να μην γαμάμε το θρεντ του τύπου

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Mind εχεις pm!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αν διαβασες την παραπάνω ''ανάλυση'' αναφέρθηκα και σε ζευγάρια Αγγλων με ταιλανδές που έτυχε να γνωρίσω όταν δούλευα στην Αγγλία. Αρα έστω και εμμέσως, στο βαθμό που μπορούσα μετέφερα την αποψη αυτών των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεσαι. Αν υπάρχουν και άλλοι ανοικτό είναι το thread ας εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δεν χρησιμοποιώ ούτε μπλέ ούτε οποιουδήποτε αλλου χρώματος χαπάκια φίλε. Ότι κάνω μόνος μου για όσο και όποτε μπορώ. Είχα και εχω στο θέμα των γυναικών μια αρκετά ‘’πλούσια’’ ζωή και δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Κυρίως δεν ‘εχω να αποδείξω στον εαυτό μου τίποτα.
Οσο για τη συενέιδησή μου μια χαρά είναι, και ένας απο τους λόγους όπως ήδη εξήγησα είναι γιατί έχω μάθει μέχρις ενός βαθμού να καλιεργώ και να απολαμβανω τις αυταπάτες μου.  :grin: :grin:  Δοκίμασέ το μπορεί να σου αρέσει !!! :grin: :grin:

Εκανα μια προσπάθεια να ανοίξω ένα thread με ενημερωτικό και ‘’ψυχαγωγικό’’ χαρακτήρα.

Η πλειοψηφία των φίλων του site αναγνώρισε τη προσπάθεια και εκφράστηκε θετικά για αυτό.

Από την άλλη πλευρά σε κάποιους άλλους η κακόβουλη πρόθεση, και η κακεντρέχεια ξεχυλίζει.

Δεν πειράζει !! Αυτή είναι η κοινωνία και αυτή προβάλεται και φανερώνεται και μέσα σε sites όπως αυτό που τώρα γράφουμε.

Το απόλυτο RESPECT για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχεις γράψει και η ανάλυσή σου συμφωνεί απόλυτα με τη μια και μόνη σχέση που είχα με Ασιάτισσα (Κινέζα). όσο για τις ελάχιστες φωνές που προσπάθησαν με μαχαιριές κάτω από τη ζώνη και υπονοούμενα να αμαυρώσουν αυτό που κάνεις, ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι εδώ και 2.500 χρόνια ένας τύπος που τον έλεγαν Αίσωπο είχε πει ένα μύθο για μια αλεπού η οποία να και γούσταρε να φάει σταφύλια, επειδή δεν μπορούσε να τα φτάσει, τα ονόμασε αγουρίδες, έτσι για να μην τρελαθεί   

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
καλά μείνε άνεργος για ένα α χρονικό διάστημα,δες την αντίδραση της γυναίκας σου, και θα καταλάβεις γιατί και το 95% των νορμάλ σχέσεων είναι μια μορφή συνδιαλαγής...soft πορνεια δλδ
Μεγαλες αληθειες ..... Ολοι νομιζουν οτι δεν τους αφορα αλλα αποτελή το μεγαλυτερο crash test στην σχεση ..... :rockon: :rockon: :rockon:

nimo70

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Τα αεροπορικά εισητήρια απο αθήνα κοστίζουν απο 500 μέχρι700 ευρώ συνήθως ανάλογα την εποχή και την πληρότητα των πτήσεων.

Ενα αξιοπρεπές ξενοδοχείο ξεκινάει απο τα 35ευρώ την ημέρα κατά την γνώμη μου.

Το πόσα ξοδεύει ο καθένας για φαγητό ποτό μετακινήσεις και γυναίκες είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Για να δώσω όμως μια τάξη μεγέθους πιστέυω ότι οι περισσότεροι κινούνται μεταξύ 70 και 110 ευρώ την ημέρα.

Επίσης οι τιμές την high season ( Δεκέμβρης με Φεβρουάριο χοντρικά ) είναι πιο ψηλες από ότι τις υπόλοιπες εποχές ( low season )

:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ολα στη ζωη και στις οποιαδηποτε μορφες σχεσεις ειναι "καταθεσεις" και "αναληψεις" , ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση ... αδαεις κομπλεξικοι θα υπαρχουν παντα , και στο θρεντ της ουκρανιας υπηρχε ενας τετοιος προσφατα  :grin:
Οπως γνωριζεις φιλε mind , υπερτατο αγαθο ολων ειναι η Ηδονη  :grin:  τα υπολοιπα ειναι κατα καποιο τροπο απλα ψευδαισθησεις του μυαλου για να δωσουμε ενα "νοημα" στη ζωη μας.
Συνεχισε να γραφεις λοιπον  :hi:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Καυλεα μου σ ευχαριστουμε για την αναλυση που εκανες τοσες μερες και τις απειρες φωτο που ανεβασες!! Μην ακους τους haters!! Αστους να σκαουν απο το κακο τους!
Και οταν ξαναπας στη χωρα του ερωτα περιμενουμε να δουμε κ αλλες φωτο με καυλωμενα κινεζακια!! :zfuck:
Να σαι καλα να τα γαμησεις ολα μορτη!!
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Mind,χαρά στο κουράγιο σου να απαντάς στον κάθε τελειωμένο.  :hi:
Μπράβο για όλο το θρεντ

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ακριβως ,σιγα μην υπαρχει νορμαλ σχεση,για κανε πως δεν εχεις λεφτα και τα λεμε,αποδειξη τι ζηταει η πλειονοτητα (95%) των γυναικων ,<<θελω να ειναι καθαρος,να εχει χιουμορ,και να μην ειναι τσιγκουνης (να μου τα χωνει δηλ.),και συμπληρωνει ε! αυτα ειναι τα βασικα>>ελαχιστες ειναι περιπτωσεις 1 στις 1000000 να εχεις σχεση οπως την θελεις

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Νορμαλ" ειναι να εχεις σχεση και να πηδας την ΙΔΙΑ γυναικα εσαει,η εστω για μεγαλο χρονικο διαστημα??!!
Sorry,αλλα εγω αυτο το θεωρω εντελως ΑΝΩΜΑΛΟ !!
Και οπως λεει και το τραγουδι..

Δε θέλω μόνιμη αγκαλιά δε θέλω μόνιμα φιλιά
δεν θέλω έλεγχο τι κάνω και που πάω
τι ώρα γύρισα εχθές, με ποιες αλήτευα προχθές
τέτοια σκλαβιά δεν τη μπορώ δεν τη βαστάω

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί
για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω
θα χτίσω είκοσι φωλιές κι άμα γουστάρω αγκαλιές
από κανάρα σε κανάρα θα πετάω

Θέλει η ζωή μας αλλαγές και ας τσαντίζονται πολλές
δεν δίνω φράγκο κάθε μια τι θα μου σούρει
και το πουλί για να τραφεί πρέπει ν’ αλλάζει τη τροφή
κι όχι σκέτο κανναβούρι κανναβούρι

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί
για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω
θα χτίσω είκοσι φωλιές κι άμα γουστάρω αγκαλιές
από κανάρα σε κανάρα θα πετάω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Και μονο που θιχτηκες φαινεται πως τα γραφομενα σε αφορουν.
Αλλωστε περιβαλλεις την πορνεια-σεξοτουρισμο με μανδυα λογικοφανων επιχειρηματων ωστε να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου και τους ακολουθους σου.Αυτη ειναι και η αμυνα σου.
Οι οπαδοι αυνανες των φωτογραφιων σου οπως βλεπεις ειναι πολλοι και πιστοι εδω μεσα.Μην τους στερεις τη δοση τους.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ "ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ" ΣΟΥ ΠΟΥΡΟ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ.
Μονο που την επομενη φορα , που φωτογραφια θα συνοδευεται με παραπλανητικες γενικευσεις και αναλυσεις ψυχισμου-νοοτροπιας των συγκεκριμενων κοριτσιων , θα ξαναεπανελθω να σου γαμησω και το τελευταιο ψηγμα οποιας ηθικης και θετικης ψυχολογιας σου απεμεινε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αλλωστε περιβαλλεις την πορνεια-σεξοτουρισμο με μανδυα λογικοφανων επιχειρηματων ωστε να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου και τους ακολουθους σου.Αυτη ειναι και η αμυνα σου.
Οι οπαδοι αυνανες των φωτογραφιων σου οπως βλεπεις ειναι πολλοι και πιστοι εδω μεσα.Μην τους στερεις τη δοση τους.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ "ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ" ΣΟΥ ΠΟΥΡΟ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ.
Μονο που την επομενη φορα , που φωτογραφια θα συνοδευεται με παραπλανητικες γενικευσεις και αναλυσεις ψυχισμου-νοοτροπιας των συγκεκριμενων κοριτσιων , θα ξαναεπανελθω να σου γαμησω και το τελευταιο ψηγμα οποιας ηθικης και θετικης ψυχολογιας σου απεμεινε.

Τι ζηλιαροπουστας ειναι αυτος ρε; Οξω απ το σαιτ!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

ΟΥΣΤ  :jerking: :jerking:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Η συμμετοχή μου στο thread τελειώνει εδώ  οριστικά,

Να είστε και πάλι όλοι καλά !!  :hi: :hi: :hi:
τι εκανε λεει ? θα αποχωρησεις απο το θρεντ? πλακα κανεις ε? αν το κανεις θα αρχισω να γεμιζω σεντονια και αλμπουμ φωτογραφιων ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ οχι τωρα που ψιλοστεναχωρεθηκε αυτος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
σεβασμος σε οποιαδηποτε αντιθετη γνωμη ακομα και αν ειναι εκφρασμενη με ασεμνο τροπο.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οχι φιλε παλι λαθος εισαι, δεν θιχθηκα.

Παρολο που απο το πρωτο ποστ σου ησουν προσβλητικος και κακοβουλος απενσντι μου, σου απαντησα ευγενικα με επιχειρηματα και αναλυτικα σε καθε ενα θεμα που εθεσες.

Το γεγονος οτι δεν το εκτιμησες και επανηλθες με αγενεια απειλες και βρισιες οχι μονο προς εμενα αλλα και προς αλλους φιλους διχνει οτι εισαι απλα ρηχος.Επισης αυτο διχνει και το γεγονος οτι επιχειρημστα δεν εχεις. Μονο βρισιες και απειλες.

Μια σοφη σμυρνεικη παροιμια λεει " Εχει μεγαλη σημασια στη ζωη να μην δινεις σημασια σε πορδες".

Ακολουθοντας λοιπον τη παροιμια οροφσνως και δεν θιχθηκα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μην μου το κανεις αυτό !! Τρεμω απο φοβο !!

Επισης αντι να ξαναεπανελθεις προσεξε μηπως ματαξαναεπανελθεις. :grin:

Συνημμένα

• tumblr_noys8mkgT11s0my1wo1_250 (1)-169x231.gif
    tumblr_noys8mkgT11s0my1wo1_250 (1)-169x231.gif
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom