geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Οι πουτάνες είναι για να γαμάς κανένα πιπινάκι που στην ηλικία 50+ δεν βγάζεις
Γι αυτό είμαστε εδώ μέσα τυπε ?
Οι πουτάνες είναι για να γαμάς κανένα πιπινάκι που στην ηλικία 50+ δεν βγάζεις
Tρεις φορές το έχω δει. Γονάτισαν οι άνθρωποι και δεν τους αδικώ. Παρά τη λαχτάρα τους για οικογένεια και παιδιά.Ποσο δίκιο έχεις φίλε. Είμαι 55 με 5 χρονών παιδί. Είναι δύσκολα...
γιτι τυπε δεν έχεις ενεργεία να ασχοληθείς με το παιδί ?,γιατι αρκετοί έγιναν πατεράδες μετα τα 50Ποσο δίκιο έχεις φίλε. Είμαι 55 με 5 χρονών παιδί. Είναι δύσκολα...
αν απο τα 43 σου πιστευεις οτι το παιχνίδι εχει χαθει εισαι λάθος η ζωή του αντρα αρχίζει μετα τα 40 ειναι και η καλύτερη ηλικία για γαμο ,εκτός αν δεν θεςΕίμαι 43 και οδεύω πρός αυτήν την φάση όπως λες, με την σημείωση πως ουδέποτε είχα τον γάμο και την απόκτηση διαδόχων στους στόχους μου. Αντίθετα, ήθελα να γνωρίσω πολλές γκόμενες και να βιώσω εμπειρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι να κάθομαι και να διαβάζω τι γράφουν στο μπου.
Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι έχει χαθεί, γάμος και οικογένεια σε αυτήν την ηλικία δεν παίζουν. Τώρα, αν θες να γνωρίσεις κάποια για παρέα και συμβίωση στα γεράματα είναι σεβαστή επιλογή και κατανοητή η ανασφάλεια που λειτουργεί ως αιτία για το παραπάνω. Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν θα έριχνα τα στάνταρ και να γίνω σαβουρογάμης. Όμως, δέχομαι ως ορθολογική επιλογή την αναζήτηση του άλλου μισού σε χωρισμένες που είναι κοντά στο δικό σου ηλικιακό group.
Δεν λέω για το άθλημα γενικώς αναφέρομαι ότι εμείς οι άντρες μέχρι τα 40 ανεβαίνουμε ένα σκαλί κάθε χρόνο, φτιάνουμε 40 που είναι η ακμή μας και περνάει η μπογιά μας. Μετά τα 40 κάθε χρόνο κατεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι.Γιατί το λες αυτό;Δεν πιστεύω ότι έχει ηλικία η φάση η το άθλημα αυτό..Άλλωστε μερικοί ξεκινούν από πιο μικρές ηλικίες και ανεβαίνουμε σιγά σιγά...
Γιατί απαξιώνεις έτσι τον εαυτό σου δεν είσαι και γέροςΣτα 47-48 που είμαι, η στρατηγική για το μέλλον είναι μία. Άδεια κατοχής όπλου και ...
Και για να το δικαιολογήσω κάπως, όλοι οι τύποι εδώ νομίζουν ότι θα είναι ντούροι και υγιείς μετα τα 50. Αν σκεφτούν όμως ότι με ένα εγκεφαλικό μπορεί να μείνουν ημιπαράλυτοι και μόνοι, τούς ενημερώνω ότι οι καραμπίνες ξεκινάνε από 350 ευρώ περίπου
Σε αυτήν την ηλικία τύπε μόνο 40+ λογικά μπορεί να ενδιαφερθει ή μικρότερη μόνο για τα λεφτά που θα σε κάνει και τάρανδο. Εμένα δε με ενδιαφέρουν οι αντίστοιχες ξοφλημένες, άρα υποχρεωτικά μοναξιές στον ορίζοντα. Μετά τα 50 αρχίζουν προβλήματα υγείας που μπορεί να είναι και σοβαρά. Ε αν είσαι μόνος και δεν έχεις και καλή ποιότητα ζωής πχ κινητικά προβλήματα άστα να πάνε.Γιατί απαξιώνεις έτσι τον εαυτό σου δεν είσαι και γέρος
πρωτα απ'ολα, οι εποχες εχουν αλλαξει.Παρακαλώ τις απόψεις σας
Ακριβως αυτο ''δεν ειναι ολοι και ολες για γάμο''. Επι πλεον να προσθεσω οτι οσο περνουν τα χρονια μειωνονται και οι επιλογες και αρχιζουν και οι λεγομενες ''παραξενιές'',δεν ριχνουμε ευκολα νερο στο κρασί μας επι πλεον θα γνωρισεις καποια που θα εχει κανει πολλα χιλιομετρα ζωης και ισως να βγαλει ολα τα απωθημενα της επανω σου ξεχωρα οτι θα θελει να σε προσαρτησει στα δικα της θελω με λιγα λογια να σε αλλαξει.Σωστός μύστη !
Tετοιες κομπλεξαρες δεν είναι για σπίτι...πρέπει να είναι τελείως ναυάγιο και μαζοχας κάποιος για να καταλήξει με τέτοια γυναίκα.Ακριβως αυτο ''δεν ειναι ολοι και ολες για γάμο''. Επι πλεον να προσθεσω οτι οσο περνουν τα χρονια μειωνονται και οι επιλογες και αρχιζουν και οι λεγομενες ''παραξενιές'',δεν ριχνουμε ευκολα νερο στο κρασί μας επι πλεον θα γνωρισεις καποια που θα εχει κανει πολλα χιλιομετρα ζωης και ισως να βγαλει ολα τα απωθημενα της επανω σου ξεχωρα οτι θα θελει να σε προσαρτησει στα δικα της θελω με λιγα λογια να σε αλλαξει.
Φίλος στα 44 χωρισμένος με κοριτσι 13 χρόνων, χώρισε στα 40 και το τι τράβηξε με δικαστήρια και λοιπές καταστάσεις τι να σου λέω...αφου τα κατάφερε και προχώρησε και δεν κατέληξε με χάπια πραγματικά τον θαυμάζωΣε αυτήν την ηλικία τύπε μόνο 40+ λογικά μπορεί να ενδιαφερθει ή μικρότερη μόνο για τα λεφτά που θα σε κάνει και τάρανδο. Εμένα δε με ενδιαφέρουν οι αντίστοιχες ξοφλημένες, άρα υποχρεωτικά μοναξιές στον ορίζοντα. Μετά τα 50 αρχίζουν προβλήματα υγείας που μπορεί να είναι και σοβαρά. Ε αν είσαι μόνος και δεν έχεις και καλή ποιότητα ζωής πχ κινητικά προβλήματα άστα να πάνε.
Από την άλλη μεριά γλιτώνεις τουλάχιστον πολλά βάσανα. Φαντάσου δηλαδή να είχες παντρευτεί καμιά και να βρισκόσουν στα 50 χωρισμένος με τα μισά σου λεφτά και με διατροφές. Υπάρχουν και χειρότερα!
δεν ανήκω στην κατηγορία που περιγράφεις, αν και έχω κλεισει τα 55Είναι φαινόμενο, όχι μόνο της εποχής αλλά και παντοτινό, πολλοί άντρες να "ξεμένουν" ανύπαντροι μετά τα 50, παρότι είχαν το γάμο και τα παιδιά μέσα στους στόχους τους. Παλιά οι συνηθέστερες αιτίες ήταν ανύπανδρες αδελφές που "απαγόρευαν" να παντρευτεί πριν από αυτές ο άνδρας, κλπ
Σήμερα το φαινόμενο έχει ριζικά αντίθετα αίτια, δεν είναι ότι ο άνδρας απαγορεύεται να νυμφευθεί, αλλά κυρίως ότι αδυνατεί να βρει σύντροφο που να ταιριάξουν, να είναι πιστή στην οικογένεια, κλπ
Στο νήμα αυτό θα καταθέσουμε απόψεις και στρατηγικές, για το πως πρέπει να κινηθεί ένας άνδρας (μπουρδελιάρης η μη) μετά τα 50, όταν δυσκολεύεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, για διάφορυς λόγους.
Να ψάξει σε άλλες χώρες;
Να ρίξει τα στάνταρ του ως προς το αντίθετο φύλλο;
Να ψαχτεί με χωρισμένες κοντάσ την ηλικία του (αν και αυτό κάνει δύσκολη την απόκτηση παιδιού);
Είναι νήμα για όλους. Για όσους ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, για "παππούδες" που έχουν περάσει από αυτό το στάδιο, για νεαρούς που εκτιμούν πως θα έρθουν σε τέτοια φάση, κλπ
Παρακαλώ τις απόψεις σας
εισαι πενηντάρης και το λες?Σε αυτή την ηλικία έχει πια ξοφλήσει ο άντρας. Δεν του κάθεται ούτε θηλυκή γάτα, θα βρει να παντρευτεί; Εκτός κι αν είναι κανένας πλούσιος. Οπότε μπουρδέλα μόνο.
Πιστεύω το κυριότερο, ανεξάρτητα την ηλικία. Αν ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή με τον Α ή Β τρόπο, τότε δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι σημαντικό.Αν είσαι εμφανίσιμος, έχεις δουλειά, και δέν είσαι μίζερος, βγάζεις γκόμενα και στα 60φευγα... Αλλιώς μπούρδελα η μόνη λύση
να ζησουμε να σε θυμομαστερε σεις δεν τελειωνει η ζωη στα 50...