Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.278
- Πόντοι
- 4.546
Μικρή απόκλιση, μιας και 45-50 δεν έχεις μεγάλη διαφορά (τουλάχιστον εμφανισιακά).εγω θα ελεγα 40-50
Μικρή απόκλιση, μιας και 45-50 δεν έχεις μεγάλη διαφορά (τουλάχιστον εμφανισιακά).εγω θα ελεγα 40-50
Κι εγώ συμφωνώ.Ερώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?
χμμμ εξαρταται απο το ατομο...Μικρή απόκλιση, μιας και 45-50 δεν έχεις μεγάλη διαφορά (τουλάχιστον εμφανισιακά).
Σίγουρα, αλλά αναφέρομαι στο μέσο άντρα. Ναι μεν μπορεί να έχεις πετάξει μια ρυτίδα παραπάνω ή να έχουν ασπρίσει πιο πολύ οι τρίχες στην κεφαλή, αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι διαφορές είναι μηδαμινές.χμμμ εξαρταται απο το ατομο...
αυτα θα εγραφα και εγω...δεν θα ελεγα μηδαμινες γραφουν πανω στον αντρα αυτα τα 2 οι παραπανω ασπρες τριχες σε γενεια,μαλλιαΣίγουρα, αλλά αναφέρομαι στο μέσο άντρα. Ναι μεν μπορεί να έχεις πετάξει μια ρυτίδα παραπάνω ή να έχουν ασπρίσει πιο πολύ οι τρίχες στην κεφαλή, αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι διαφορές είναι μηδαμινές.
βασικά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμενη ηλικία ,υπάρχουν άνθρωποι που εκαναν πράγματα στα 30 -35 και μετα καταστραφήκαν και καποιοι στα 60 -65 και πέτυχαν.Μικρή απόκλιση, μιας και 45-50 δεν έχεις μεγάλη διαφορά (τουλάχιστον εμφανισιακά).
πολυ μουνι μονο για γαμησι,ελαχιστες για κατι σοβαρο...ξερεις ποσοι το λενε;γαμησε ταΤο πρόβλημα δεν είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες. Το πρόβλημα είναι πως ο αριθμός των γυναικών κατάλληλων για γάμο ή συμβίωση είναι αντιστρόφος ανάλογος των διαθέσιμων αντρών που ψάχνονται.
Εγώ φίλε που δεν έχω πατήσει τα 40 έχω ένα μίγμα άσπρες με μαύρες τρίχες. Λένε ότι οι άσπρες τρίχες δίνουν ένα "κύρος" στον άντρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι αστικός μύθοςαυτα θα εγραφα και εγω...δεν θα ελεγα μηδαμινες γραφουν πανω στον αντρα αυτα τα 2 οι παραπανω ασπρες τριχες σε γενεια,μαλλια
για μενα ειναι μαλακιες..ενταξει θα δωσουν κυρος σε ποιες ηλικιες γυναικων;Εγώ φίλε που δεν έχω πατήσει τα 40 έχω ένα μίγμα άσπρες με μαύρες τρίχες. Λένε ότι οι άσπρες τρίχες δίνουν ένα "κύρος" στον άντρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι αστικός μύθος
Θα πρόσθετα και σε τι κατηγορίες γυναικών επίσης.για μενα ειναι μαλακιες..ενταξει θα δωσουν κυρος σε ποιες ηλικιες γυναικων;
Ε πότισε και καμία κριμα είναι, ψυχή έχουν κι αυτέςκατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;
εχω ενα κολλημα..για αλλους καλο για αλλους κακο..δε μου αρεσει να κερατωνω μια και ειναι η δευτερη σοβαρη σχεση στην ζωη μου..φαντασου δηλαδη σε τι καριολες εχω πεσει τοσα χρονιαΕ πότισε και καμία κριμα είναι, ψυχή έχουν κι αυτές
πλακα κανεις εσυ τωρα με τον Αθηναιο μιλαςΕ πότισε και καμία κριμα είναι, ψυχή έχουν κι αυτές
Νόμιζα οτι είσαι ελεύθερος...Συμφωνώ μαζί σου, κέρατο ποτέ !!εχω ενα κολλημα..για αλλους καλο για αλλους κακο..δε μου αρεσει να κερατωνω μια και ειναι η δευτερη σοβαρη σχεση στην ζωη μου..φαντασου δηλαδη σε τι καριολες εχω πεσει τοσα χρονια
Γιατί το λές μύστη?πλακα κανεις εσυ τωρα με τον Αθηναιο μιλας
οχι δεν ειμαι...και επειδη δε μου αρεσει και να κρυβομαι η κυρα ξερει οτι μπαινω εδω και ειμαι και ανετος και χαλαρος..ουτε χρειαζεται να κρυβομαι,ουτε τιποταΝόμιζα οτι είσαι ελεύθερος...Συμφωνώ μαζί σου, κέρατο ποτέ !!
Πολύ σωστόςοχι δεν ειμαι...και επειδη δε μου αρεσει και να κρυβομαι η κυρα ξερει οτι μπαινω εδω και ειμαι και ανετος και χαλαρος..ουτε χρειαζεται να κρυβομαι,ουτε τιποτα
Τα χαιρετίσματά μου δώστης!οχι δεν ειμαι...και επειδη δε μου αρεσει και να κρυβομαι η κυρα ξερει οτι μπαινω εδω και ειμαι και ανετος και χαλαρος..ουτε χρειαζεται να κρυβομαι,ουτε τιποτα
τρολαρει ο μαλακας μαν μου..παλι μπερδευει τα νηματα ομως και στο τελος θα τον γαμησω τον ψεκαΝόμιζα οτι είσαι ελεύθερος...Συμφωνώ μαζί σου, κέρατο ποτέ !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί το λές μύστη?
σε βλεπουν πιπίνι και θέλουν να τις γηροκομίσειςκατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;