Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Παιδε ακόμα να καταλάβατε ότι εμείς οι Αντρέ την έχουμε πατήσει πολύ άσχημα στο ελλαντα?η ισότητα τελικά ήταν εναντίον του άντρα, πλέον η ελλεινιδα έχει πιο πολλές ευκαιρίες για πούτσα και πυρφορους να την παρακαλανε από ποτέ, είναι στα καλύτερα της?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οχι δεν ειμαι...και επειδη δε μου αρεσει και να κρυβομαι η κυρα ξερει οτι μπαινω εδω και ειμαι και ανετος και χαλαρος..ουτε χρειαζεται να κρυβομαι,ουτε τιποτα
Τα σέβη μας να της δώσεις, γιατί στη σχέση λειτουργεί ακομπλεξάριστα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
εισαι πενηντάρης και το λες?
Όχι, αλλά είμαι 30 και βλέπω ήδη διαφορά σε σχέση με πριν 5 χρόνια. Μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι σε 20 χρόνια από τώρα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
Παιδε ακόμα να καταλάβατε ότι εμείς οι Αντρέ την έχουμε πατήσει πολύ άσχημα στο ελλαντα?η ισότητα τελικά ήταν εναντίον του άντρα, πλέον η ελλεινιδα έχει πιο πολλές ευκαιρίες για πούτσα και πυρφορους να την παρακαλανε από ποτέ, είναι στα καλύτερα της?
να μην παρακαλανε 100 αγαμητοι καληνυχτακηδες πεφτουλες το καθε πουτανι και το καθε μπαζο να στρωσουν ολες...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Όχι, αλλά είμαι 30 και βλέπω ήδη διαφορά σε σχέση με πριν 5 χρόνια. Μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι σε 20 χρόνια από τώρα.
κατσε να δεις διαφορες μετα τα 37-38 και μετα γυρω στα 42-43...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
κατσε να δεις διαφορες μετα τα 37-38 και μετα γυρω στα 42-43...
Δεν έχει σημασία γι' αυτές αν εσύ έχεις την υγεία και την ενέργεια του 20άρη. Μόνο για ένα νούμερο μπορεί να κόψουν λάσπη.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Δεν έχει σημασία γι' αυτές αν εσύ έχεις την υγεία και την ενέργεια του 20άρη. Μόνο για ένα νούμερο μπορεί να κόψουν λάσπη.
μολις μπει το 4 μπροστα τα πραγματα δυσκολευουν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
βλεπω κατι ξεφτυλισμενους πενηνταρηδες,σαρανταρηδες κοιλαραδες τελειωμενους πως κοιταζουν τις πιτσιρικες..γκαρσονες,θαμωνες και ελλεεινους τροπους πεσιματος που κανουν...η απολυτη παρακμη,ξεφτυλα,σιχασια...καποιοι τρωνε και τρελο τραμπουκο και γελαω φυσικα με τα χαλια τους

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Επιγραμματικά να πώ τις σκέψεις μου για το θέμα.
Αν "ξεμείνεις" για οποιοδήποτε λόγο, προσπάθησε να βρείς μία ήσυχη περίπτωση για τα γεράματα. Χωρισμένη, μεγάλη, με παιδιά, οτιδήποτε. Να είναι ένας καλός άνθρωπος να μείνεις μαζί της. Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα δεδομένα και οι αντοχές μας γενικά στη ζωή. Δε σηκώνουμε πολλά, αλλά και δεν ζητάμε πολλά. Βέβαια, αφού είσαι μπουρδελιάρης, θα το συνεχίσεις το σπόρ όσο τραβάει το κορμί σου.
Σε καμμία περίπτωση μην κάνεις παιδί σε μεγάλη ηλικία. Το έχω βιώσει προσωπικά, και είναι άσχημο. Εχω φτάσει στην ηλικία που με έκανε ο πατέρας μου, και σκέφτομαι πόσο άδικο θα ήταν να έκανα τώρα ένα παιδί. Δεν θα έχω όρεξη να ασχοληθώ μαζί του, δεν θα είμαι κοντά του όταν θα μεγαλώσει. Και θα νομίζουν οτι είμαι ο παππούς του. Σας παρακαλώ μην το κάνετε, έχω πολύ άσχημα βιώματα. Για να καταλάβετε, όταν ήμουν στο δημοτικό, με είχε ρωτήσει ο πατέρας μου τι τάξη πάω... Ηταν καλός άνθρωπος, βοήθησε πολύ κόσμο, αλλά με μένα τόσο επαφή μπορούσαμε να έχουμε, όχι καλύτερη.
Γαμάτε αβέρτα, ξεσκίστε τις πουτάνες και τις γυναίκες σας, αλλά μην κάνετε παιδιά σε μεγάλη ηλικία.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Όσοι είναι 30 + η - κάτι και στεναχωριουνται, πολύ κακώς κάνουν .. φυσικά κάθε χρόνο ο άντρας πέφτει, αλλά εντάξει... Ας κοιτάξουν τα συμφέροντα τους όπως κάνουν και οι κοπέλες της εποχής...
Τώρα εξαιτίας του ότι η εποχή μας είναι υπερβολικά άρρωστη, πολλοί συνομηλικοι μου 45 έως 50 μείναμε ανύπαντροι ...λοιπόν μάγκες : στα π@π@ρια μας ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, όποιος νομίζει ότι στα 50 ή στα 60 ο άνδρας φαλήρισε, έχει ήδη φαληρίσει κι ο ίδιος, είτε 20 χρονών είναι είτε 30 είτε 40 και καλό θα είναι να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά πριν είναι πολύ αργά :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οχι ρε τύπε, δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα.
Οκ, μετά τα 37 βαραίνεις λιγάκι, αναπροσάρμοσες όμως και εσύ το τάργκετ γκρουπ ή κυνηγάς μόνο πιπίνια του γάλακτος;
Γιατί, ειδικά αν είσαι και οικονομικά άνετος, όσων ετών και να είσαι, πάντα βρίσκονται γυναίκες ηλικίας από -15χρ έως +2χρ που ψάχνουν σιγουριά.
Θα μου πεις πέφτει η ποιότητα... εκεί οκ. Θα ζήσεις με αυτό.
Η μια δεν θα έχει κορμί λαμπάδα, η άλλη θα έχει τα ψυχολογικά της, η τρίτη κανένα κουτσούβελο κλπ.
Εντάξει, δεν πας για γάμο, να περάσεις καλά πας.
Πάντως θεωρώ πως το 40 βαράει λίγο άσχημα εστω και αν δε σου φαίνεται. Πρόσφατα γνωρίζω μια 25ρα..μ λέει ε πόσο να σαι? Πάνω από 32 δεν είσαι.. Της λέω 37.εκει έμεινε λίγο κάγκελο (που είμαι 40).Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι όλα τα βλέπουν σε βάθος χρόνου σου λέει με αυτόν τι σχέση να κανω σε 5 χρόνια θα είναι 45.Παντως το θεωρώ μεγάλη μαλακια αν δεν μοιάζεις με την ηλικία σου στο τέλος να σε χαντακωνει ένα νουμερο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάγκες, όποιος νομίζει ότι στα 50 ή στα 60 ο άνδρας φαλήρισε, έχει ήδη φαληρίσει κι ο ίδιος, είτε 20 χρονών είναι είτε 30 είτε 40 και καλό θα είναι να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά πριν είναι πολύ αργά :confused:
Θα πρέπει να βρει ενας αντρας για μένα μια φόρμουλα προσαρμογης οσο μεγαλώνει. Αλλιώς θα φας πακετο. Όσο να'ναι αν έχεις φάει τη ζωή σου στις γυναίκες και στο καμάκι θα πρέπει να προσαρμοστεις με το θέμα ότι από κάποια ηλικία και μετά δεν είσαι ίδιος. Έτσι είναι η ζωή. Για να μπορέσεις να βρεις μια ψυχολογική ισορροπία, αλλιώς θα έχεις πεθάνει πριν την ώρα σου.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
βλεπω κατι ξεφτυλισμενους πενηνταρηδες,σαρανταρηδες κοιλαραδες τελειωμενους πως κοιταζουν τις πιτσιρικες..γκαρσονες,θαμωνες και ελλεεινους τροπους πεσιματος που κανουν...η απολυτη παρακμη,ξεφτυλα,σιχασια...καποιοι τρωνε και τρελο τραμπουκο και γελαω φυσικα με τα χαλια τους
Tην Καλημερα Φιλε Αthinaios......βγηκα με Φιλη για κατι ψωνια.....παρεα ηθελα ....και και της προτεινα καφεδακι μετα απο τις δουλειες....παμε για καφε και ερχεται μια γκαρσονουλα να παρει παραγγελια...δινω παραγγελια αλλα το "ματακι"της γκαρσονας επαιζε.....να μου φερνει γλυκακι και να το αφηνει μπροστα μου χωρις να παραγγειλω....η Φιλη μου λεει "τι τρεχει"???ασε με ρε .....αντε να την πω Μαρια την Φιλη.....εντωμεταξυ η Φιλη επειδη εβαλα την βενζινη ηθελε να πληρωσει τους καφεδες...κανε οτι θελεις της λεω....βγαζει πληρωνει και φευγουμε......στο φευγα ξανασυνανταμε την μικρη....στην Φιλη...ουτε χαμογελο...ουτε αντιο....σε μενα χαμογελο...αντιο...χαχχαχαχααχααχα......στον δρομο σχολιαζαμε.....και μου λεει για πλακα.....γιατι δεν χωθηκα....."Ασε μας ρε Μαρια....με την κορη μου θα παω....."
ΥΣ.δεν υπηρξα ποτε ηθικος με την στενη εννοια του ορου.....αλλα μερικα δεν....
Τι φοραγα τωρα......ενα δερματινο παλιο...τζην πανελονι...μωβ πουκαμισο.....φρεσκοξυρισμενος....αρωματισμενος....το γραφω για τους Φιλους που μιλανε για χρηματα...χλιδη....κλπ....οχι οτι δεν ισχυει.....αλλα καμμια φορα δεν χρειαζονται ολα αυτα....να ειστε "Ανετοι"και ολα θα ερθουν μονα τους.....Καλα να περνατε......

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ερώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?
Μιλάμε για τον ίδιο δικηγόρο που πιστεύει οτι τα καλύτερα κιλά για τη γυναίκα 1,65 είναι μεταξύ 70 και 75; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom