athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
τον Μπραμπ γουσταρε πολυ να διαβαζει ρεΤα χαιρετίσματά μου δώστης!
τον Μπραμπ γουσταρε πολυ να διαβαζει ρεΤα χαιρετίσματά μου δώστης!
ρε μουνη εγω εννοούσα οτι δεν γαμας γιατι εισαι δεσμευμένοςτρολαρει ο μαλακας μαν μου..παλι μπερδευει τα νηματα ομως και στο τελος θα τον γαμησω τον ψεκα
ισχυει ρε το εγραψα και εγω..γαμαω ενα μουνι μονορε μουνη εγω εννοούσα οτι δεν γαμας γιατι εισαι δεσμευμένος
...ναι, αλλά ούτε και αρχίζει.ρε σεις δεν τελειωνει η ζωη στα 50...
σαφως...για μενα μια ειναι η ουσια.Να γερνας ομορφα...ναι, αλλά ούτε και αρχίζει.
Τα σέβη μας να της δώσεις, γιατί στη σχέση λειτουργεί ακομπλεξάριστα.οχι δεν ειμαι...και επειδη δε μου αρεσει και να κρυβομαι η κυρα ξερει οτι μπαινω εδω και ειμαι και ανετος και χαλαρος..ουτε χρειαζεται να κρυβομαι,ουτε τιποτα
Όχι, αλλά είμαι 30 και βλέπω ήδη διαφορά σε σχέση με πριν 5 χρόνια. Μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι σε 20 χρόνια από τώρα.εισαι πενηντάρης και το λες?
να μην παρακαλανε 100 αγαμητοι καληνυχτακηδες πεφτουλες το καθε πουτανι και το καθε μπαζο να στρωσουν ολες...Παιδε ακόμα να καταλάβατε ότι εμείς οι Αντρέ την έχουμε πατήσει πολύ άσχημα στο ελλαντα?η ισότητα τελικά ήταν εναντίον του άντρα, πλέον η ελλεινιδα έχει πιο πολλές ευκαιρίες για πούτσα και πυρφορους να την παρακαλανε από ποτέ, είναι στα καλύτερα της?
κατσε να δεις διαφορες μετα τα 37-38 και μετα γυρω στα 42-43...Όχι, αλλά είμαι 30 και βλέπω ήδη διαφορά σε σχέση με πριν 5 χρόνια. Μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι σε 20 χρόνια από τώρα.
Δεν έχει σημασία γι' αυτές αν εσύ έχεις την υγεία και την ενέργεια του 20άρη. Μόνο για ένα νούμερο μπορεί να κόψουν λάσπη.κατσε να δεις διαφορες μετα τα 37-38 και μετα γυρω στα 42-43...
μολις μπει το 4 μπροστα τα πραγματα δυσκολευουνΔεν έχει σημασία γι' αυτές αν εσύ έχεις την υγεία και την ενέργεια του 20άρη. Μόνο για ένα νούμερο μπορεί να κόψουν λάσπη.
Πάντως θεωρώ πως το 40 βαράει λίγο άσχημα εστω και αν δε σου φαίνεται. Πρόσφατα γνωρίζω μια 25ρα..μ λέει ε πόσο να σαι? Πάνω από 32 δεν είσαι.. Της λέω 37.εκει έμεινε λίγο κάγκελο (που είμαι 40).Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι όλα τα βλέπουν σε βάθος χρόνου σου λέει με αυτόν τι σχέση να κανω σε 5 χρόνια θα είναι 45.Παντως το θεωρώ μεγάλη μαλακια αν δεν μοιάζεις με την ηλικία σου στο τέλος να σε χαντακωνει ένα νουμερο.Οχι ρε τύπε, δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα.
Οκ, μετά τα 37 βαραίνεις λιγάκι, αναπροσάρμοσες όμως και εσύ το τάργκετ γκρουπ ή κυνηγάς μόνο πιπίνια του γάλακτος;
Γιατί, ειδικά αν είσαι και οικονομικά άνετος, όσων ετών και να είσαι, πάντα βρίσκονται γυναίκες ηλικίας από -15χρ έως +2χρ που ψάχνουν σιγουριά.
Θα μου πεις πέφτει η ποιότητα... εκεί οκ. Θα ζήσεις με αυτό.
Η μια δεν θα έχει κορμί λαμπάδα, η άλλη θα έχει τα ψυχολογικά της, η τρίτη κανένα κουτσούβελο κλπ.
Εντάξει, δεν πας για γάμο, να περάσεις καλά πας.
Θα πρέπει να βρει ενας αντρας για μένα μια φόρμουλα προσαρμογης οσο μεγαλώνει. Αλλιώς θα φας πακετο. Όσο να'ναι αν έχεις φάει τη ζωή σου στις γυναίκες και στο καμάκι θα πρέπει να προσαρμοστεις με το θέμα ότι από κάποια ηλικία και μετά δεν είσαι ίδιος. Έτσι είναι η ζωή. Για να μπορέσεις να βρεις μια ψυχολογική ισορροπία, αλλιώς θα έχεις πεθάνει πριν την ώρα σου.Μάγκες, όποιος νομίζει ότι στα 50 ή στα 60 ο άνδρας φαλήρισε, έχει ήδη φαληρίσει κι ο ίδιος, είτε 20 χρονών είναι είτε 30 είτε 40 και καλό θα είναι να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά πριν είναι πολύ αργά
Tην Καλημερα Φιλε Αthinaios......βγηκα με Φιλη για κατι ψωνια.....παρεα ηθελα ....και και της προτεινα καφεδακι μετα απο τις δουλειες....παμε για καφε και ερχεται μια γκαρσονουλα να παρει παραγγελια...δινω παραγγελια αλλα το "ματακι"της γκαρσονας επαιζε.....να μου φερνει γλυκακι και να το αφηνει μπροστα μου χωρις να παραγγειλω....η Φιλη μου λεει "τι τρεχει"???ασε με ρε .....αντε να την πω Μαρια την Φιλη.....εντωμεταξυ η Φιλη επειδη εβαλα την βενζινη ηθελε να πληρωσει τους καφεδες...κανε οτι θελεις της λεω....βγαζει πληρωνει και φευγουμε......στο φευγα ξανασυνανταμε την μικρη....στην Φιλη...ουτε χαμογελο...ουτε αντιο....σε μενα χαμογελο...αντιο...χαχχαχαχααχααχα......στον δρομο σχολιαζαμε.....και μου λεει για πλακα.....γιατι δεν χωθηκα....."Ασε μας ρε Μαρια....με την κορη μου θα παω....."βλεπω κατι ξεφτυλισμενους πενηνταρηδες,σαρανταρηδες κοιλαραδες τελειωμενους πως κοιταζουν τις πιτσιρικες..γκαρσονες,θαμωνες και ελλεεινους τροπους πεσιματος που κανουν...η απολυτη παρακμη,ξεφτυλα,σιχασια...καποιοι τρωνε και τρελο τραμπουκο και γελαω φυσικα με τα χαλια τους
Μιλάμε για τον ίδιο δικηγόρο που πιστεύει οτι τα καλύτερα κιλά για τη γυναίκα 1,65 είναι μεταξύ 70 και 75;Ερώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?