Tην Καλημερα Φιλε Αthinaios......βγηκα με Φιλη για κατι ψωνια.....παρεα ηθελα ....και και της προτεινα καφεδακι μετα απο τις δουλειες....παμε για καφε και ερχεται μια γκαρσονουλα να παρει παραγγελια...δινω παραγγελια αλλα το "ματακι"της γκαρσονας επαιζε.....να μου φερνει γλυκακι και να το αφηνει μπροστα μου χωρις να παραγγειλω....η Φιλη μου λεει "τι τρεχει"???ασε με ρε .....αντε να την πω Μαρια την Φιλη.....εντωμεταξυ η Φιλη επειδη εβαλα την βενζινη ηθελε να πληρωσει τους καφεδες...κανε οτι θελεις της λεω....βγαζει πληρωνει και φευγουμε......στο φευγα ξανασυνανταμε την μικρη....στην Φιλη...ουτε χαμογελο...ουτε αντιο....σε μενα χαμογελο...αντιο...χαχχαχαχααχααχα......στον δρομο σχολιαζαμε.....και μου λεει για πλακα.....γιατι δεν χωθηκα....."Ασε μας ρε Μαρια....με την κορη μου θα παω....."
ΥΣ.δεν υπηρξα ποτε ηθικος με την στενη εννοια του ορου.....αλλα μερικα δεν....
Τι φοραγα τωρα......ενα δερματινο παλιο...τζην πανελονι...μωβ πουκαμισο.....φρεσκοξυρισμενος....αρωματισμενος....το γραφω για τους Φιλους που μιλανε για χρηματα...χλιδη....κλπ....οχι οτι δεν ισχυει.....αλλα καμμια φορα δεν χρειαζονται ολα αυτα....να ειστε "Ανετοι"και ολα θα ερθουν μονα τους.....Καλα να περνατε......
Tύπε,επειδή κλείνεις με
"να ειστε "Ανετοι"και ολα θα ερθουν μονα τους.....Καλα να περνατε......" τι ήρθε ακριβώς πέρα από ένα τζάμπα γλυκάκι και ένα χαμόγελο;
Mπορεί να γοητευτεί μία νεαρή γκαρσόνα από έναν 50άρη;
Μπορεί.Πολύ σπάνια,αλλά μπορεί.
Έχοντας όμως δουλέψει σε μαγαζιά που είχαμε μάχιμες γκαρσόνες και μπαργουίμεν,που "έφερναν" πελάτες στο μαγαζί,
είναι εξαιρετικά χλωμό να συνοδεύεσαι από άλλη γυναίκα,που δεν κάνει μπαμ ότι είναι αδερφή σου,απλή φίλη,κ.λ.π.
και να σε φλερτάρει πραγματικά γκαρσόνα.
Πρέπει να είναι τελείως βούρλο,γιατί ρισκάρει από το να γίνει μανούρα και να μην ξαναπατήσετε σαν πελάτες,μέχρι και να απολυθεί.
Κάποιες είναι απλά φιλικές γιατί έτσι πρέπει ενώ κάποιες άλλες που έχουν διαβάσει σωστά τον πελάτη,πουλάνε απλά παπατζηλίκι γιατί ξέρουν τι μαλακοπίτουρες είμαστε.
Θυμάμαι περισσότερες από μία γκαρσόνες,για τις οποίες έρχονται σχεδόν καθημερινά πελάτες,που νόμιζε καθένας τους ότι υποβόσκει κάποιο love story με την γκαρσόνα.
Η αλήθεια είναι ότι τα σκηνικά αυτά,τα βλέπαμε και γελούσαμε μαζί με τις γκαρσόνες..