Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.154
Πόντοι
12.946
Θα σου αποδείξω ότι το σκεπτικό σου είναι λάθος.

Σκέψου πχ να είναι σε όλη την Ελλάδα 5.000 φραγκάτοι και 100.000 "Ελλεεινίδες" όπως τις λες εσύ.Ε,μόνο οι 5.000 θα παντρευτούν έναν από τους 5.000 φραγκάτους και οι 95.000 υπόλοιπες θα είναι διαθέσιμες για όσους δεν είναι φραγκάτοι.

Άρα,όλοι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια Ελληνίδα.
Με αριθμητική μια χαρά βγαίνει αλλά το θρεντ λέει για αυτόν που ξέμεινε στα 50 και βάλε,
εδώ δε βρήκε μισό αιώνα μια από τις 95.000, πότε θα τη βρει ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το θέμα τυπε είναι πως αυτές οι 95.000 ελλεηνιδες που έχουν ξεμείνει, παντα θα υπάρχει καποιος για αυτές μέσα στο κεφάλι τους που ειναι ενας απο τους 5000 (και ας μην υπάρχει)

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Το θέμα τυπε είναι πως αυτές οι 95.000 ελλεηνιδες που έχουν ξεμείνει, παντα θα υπάρχει καποιος για αυτές μέσα στο κεφάλι τους που ειναι ενας απο τους 5000 (και ας μην υπάρχει)
Σωστος. Και όλοι όσοι δεν είναι σαν αυτόν θα τους πέφτουν λίγοι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Εγώ τόσα χρόνια στα μπουρδελα και αλλάζοντας από μικρός τόσες ερωτικές συνευρέσεις (και εκτός μπουρδελων) είχα καταλάβει από νωρίς ότι μάλλον δε θα παντρευτω.. Η αληθεια ειναι οτι με μια βαριέμαι. Και βαριέμαι ευκολα. Νομίζω πως αυτό το νιώθουν οι περισσοτεροι μπουρδελιαρηδες.. Η κάνω λάθος? Όσο ωραία γκομενα και να έχω δίπλα μου παντα θα θέλω και το διαφορετικό.. Από την άλλη βέβαια είμαι και μοναχικός τυπος παρολο που έχω πολλους φίλους. Δε ξερω αν έχει παιξει και αυτό ένα ρόλο. Πάντως εγώ έναν γάμο τον θεωρουσα παντα κοροϊδία.. Δεν πιστευω οτι μπορει κάποιος να καθορίσει τις ανθρώπινες σχεσεις με συμβόλαιο.. Ενώπιον Θεου.. (Που δε πιστευω)
Και εγώ είχα καταλάβει νωρίς ότι μάλλον δεν θα παντρευομουν, αν και το επιθυμούσα πολύ.
Για αντίθετους λόγους όμως από εσένα, αλλά φτάνοντας στο ίδιο αποτέλεσμα.

Δεν ήταν η βαρεμάρα που θα με πείραζε τόσο, αλλά επιθυμούσα δημιουργία οικογένειας...ΜΟΝΟ για αυτό τον λόγο θα παντρευομουν, όχι για παρέα και χαζά τέτοια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και εγώ είχα καταλάβει νωρίς ότι μάλλον δεν θα παντρευομουν, αν και το επιθυμούσα πολύ.
Για αντίθετους λόγους όμως από εσένα, αλλά φτάνοντας στο ίδιο αποτέλεσμα.

Δεν ήταν η βαρεμάρα που θα με πείραζε τόσο, αλλά επιθυμούσα δημιουργία οικογένειας...ΜΟΝΟ για αυτό τον λόγο θα παντρευομουν, όχι για παρέα και χαζά τέτοια.
Βλέπω και τους αλλους τι τραβανε δεν είναι μόνο ο δικός μου χαρακτήρας.. Γιατί λέω οκ αντε εγώ είμαι περιεργος που δε κάνω χωριό οι άλλοι όμως?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όπως μου έλεγε και ένας φίλος πρόσφατα "θα γίνεις κουμπάρος"? Γελάω... Του λέω ρε τυπε αφου με ξέρεις.. Με το ζόρι παω σε γάμους σα καλεσμένος κουμπάρος θα γίνω? Τσάμπα λεφτα μαλακιες τωρα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Όπως μου έλεγε και ένας φίλος πρόσφατα "θα γίνεις κουμπάρος"? Γελάω... Του λέω ρε τυπε αφου με ξέρεις.. Με το ζόρι παω σε γάμους σα καλεσμένος κουμπάρος θα γίνω? Τσάμπα λεφτα μαλακιες τωρα
Εγώ τουλάχιστον έγινα νονός, και παρότι στην αρχή δεν ήθελα, δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα βέβαια, γρήγορα αποδέχτηκα το ρόλο μου ευχάριστα.

Έχω τακτική επικοινωνία με το παιδί, μου αρέσει να το ακούω να μου λέει πράγματα από το σχολείο και τις δραστηριότητες του, βοηθάει βέβαια που είμαστε και συγγενείς.

Για κουμπάρος, ΔΕΝ το βλέπω να γίνω ποτέ, πλέον... Δεν έχω τόσο στενή φιλία με κανέναν ανύπαντρο στην ηλικία μου εδώ και χρόνια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ τουλάχιστον έγινα νονός, και παρότι στην αρχή δεν ήθελα, δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα βέβαια, γρήγορα αποδέχτηκα το ρόλο μου ευχάριστα.

Έχω τακτική επικοινωνία με το παιδί, μου αρέσει να το ακούω να μου λέει πράγματα από το σχολείο και τις δραστηριότητες του, βοηθάει βέβαια που είμαστε και συγγενείς.

Για κουμπάρος, ΔΕΝ το βλέπω να γίνω ποτέ, πλέον... Δεν έχω τόσο στενή φιλία με κανέναν ανύπαντρο στην ηλικία μου εδώ και χρόνια.
Νόνος έχω γίνει και γω προ 10ετιας...η αλήθεια είναι πως με πιεσε λιγάκι (μάλλον τα οικονομικά ήταν στη μέση) αλλά δε βλεπόμαστε συχνά πλεον γιατί έχει μετακομίσει επαρχία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Όλες ειναι παντρεμένες? Με 50% διαζύγια στην χώρα?

20αρες οχι, αλλα είπαμε οτι ο 50αρης δεν θέλει 20αρα, τι να την κανει. Μιλαμε για να μην ξεμείνει, ετσι? Οχι για να γαμησει απλα. Η 30αρα ειναι άνετα στο target group του.
Γιατί, μπορεί να γαμαει 50αρης 20αρα, ΣΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ? Όχι μια τόσο... Κάθε τόσο
Μόνο αν είναι σουινγκερ μπορεί να την καλύψει σεξιυαλικα.. Άσε που αυτά είναι για Φιλιππίνες Αφρική κ αραβικό κόσμο τα κόλπα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Νέα ζωή μετά τα 60 μόνο αν περνάς πολλούς μήνες σε Ασία Αφρική.. Επιλεγμένες χωρες
Τώρα αν μένεις
Ευρώπη κι Αμερική κάνα ταισμα τις πάπιες κ κάνα κολύμπι μπορείς να ασχοληθείς μονο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Βλέπω και τους αλλους τι τραβανε δεν είναι μόνο ο δικός μου χαρακτήρας.. Γιατί λέω οκ αντε εγώ είμαι περιεργος που δε κάνω χωριό οι άλλοι όμως?
Όχι παίκτη μου δεν είσαι ο μόνος. Βγήκα πρόσφατα πρώτο ραντεβού με 40αρα ανύπαντρη από tinder. Πάμε για καφέ , τα λέμε, διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα αλλά με ήρεμο τρόπο. Το επόμενο πρωί τσεκάρω με είχε διαγράψει από το tinder. Όχι ότι ήταν κανένα κελεπούρι δηλαδή.

Φίλε μου, είμαι πάνω από 40 και ελεύθερος. Και αύριο να τα έφτιαχνα με μια και να ταιριάζαμε θα το πήγαινα για παιδί μετά από 2-3 χρόνια ,δηλαδή θα γινόμουν πατέρας στα 47-48 περίπου. Φεύγουν πολλά ωφέλιμα χρόνια και πίσω δεν γυρνάνε. Αλλά δε θα γίνω σαβουρογάμης ή να βρω καμία που θα με ξεφτιλίζει μέρα νύχτα μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ γυναίκα.

Για αυτό φροντίζω τον εαυτό μου, παίζω μπάλα όπου μπορώ και γενικά δεν περιμένω τίποτα. Να ναι καλά τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μας ανανεώνουν. Λειτούργημα κάνουν.

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Όχι παίκτη μου δεν είσαι ο μόνος. Βγήκα πρόσφατα πρώτο ραντεβού με 40αρα ανύπαντρη από tinder. Πάμε για καφέ , τα λέμε, διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα αλλά με ήρεμο τρόπο. Το επόμενο πρωί τσεκάρω με είχε διαγράψει από το tinder. Όχι ότι ήταν κανένα κελεπούρι δηλαδή.

Φίλε μου, είμαι πάνω από 40 και ελεύθερος. Και αύριο να τα έφτιαχνα με μια και να ταιριάζαμε θα το πήγαινα για παιδί μετά από 2-3 χρόνια ,δηλαδή θα γινόμουν πατέρας στα 47-48 περίπου. Φεύγουν πολλά ωφέλιμα χρόνια και πίσω δεν γυρνάνε. Αλλά δε θα γίνω σαβουρογάμης ή να βρω καμία που θα με ξεφτιλίζει μέρα νύχτα μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ γυναίκα.

Για αυτό φροντίζω τον εαυτό μου, παίζω μπάλα όπου μπορώ και γενικά δεν περιμένω τίποτα. Να ναι καλά τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μας ανανεώνουν. Λειτούργημα κάνουν.
Σωστος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Νομίζω όμως ότι είναι άλλο η σύνταξη από την δουλεία και άλλο η σύνταξη από το sex! :wink:
Ισχύει!
Σύνταξη από το σεξ έχουν πάρει οι πιο πολλοί παντρεμένοι εκτός από αυτούς που Α)έχουν σέξυ και εμπνευστικες γυναίκες η Βου) ζμπρωχνουν άλλες εκτός η και παράλληλα με τις γυναίκες τους

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Το κακό με όλες τις γυναίκες αλλά ειδικά με τις ελληνίδες είναι πως δεν καταλαβαίνουν πως η αξία τους πέφτει κατακόρυφα μετά τα 35 και δεν προξενούν το ίδιο ενδιαφέρον όπως νεώτερες.
Κακά τα ψέματα οι νεώτερες είναι ομορφότερες, όπως ισχύει και για τους άνδρες δηλαδή. Επίσης όσο μεγαλύτερη είναι η γυναίκα μπαίνει και ταφόπλακα στα όνειρα σου για παιδιά.

Όλοι οι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες κοιτάνε να μην είναι καμιά φάλαινα, να μην έχει κάποια δυσμορφία και το βασικότερο να νιώθουν άνετα μαζί της και να μην ντρέπονται να την έχουν δίπλα τους σε παρέα.

Οι γυναίκες κοιτάνε από την άλλη ο άντρας να είναι όπως τον φαντάζονταν στα 20 και το βασικότερο να μην τις βγάζει από τη comfort zone που έχουν δημιουργήσει. Στην πορεία κοιτάνε να γνωρίσουν και άλλους, να επιλέξουν και περιμέμουν από τους άντρες να τις κυνηγάνε λες και είναι 20χρονες. Έλα μου όμως που οι περισότεροι καταλαβαίνουμε τι παίζει και μετά από ένα δυο ραντεβού την κάνουμε με ελαφρά. Από αυτή την πλευρά πιο συννενοήσιμες είναι οι χωρισμένες χωρίς όμως παιδιά. Αυτές που έχουν παιδιά είναι βαμπίρ.

Σε κάποια στιγμή όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουν πως δεν περνάει πλέον η μπογιά τους και καταλήγουν με όποιον κάνει το λάθος να συμβιβαστεί μαζί τους.

Όποια γυναίκα είναι λίγο κοινωνική και άνετη βρίσκει άντρα σε χρόνο μηδέν. Οι περισσότερες μετά τα 35 αποκτούν συμπλέγματα και κακία επειδή ζηλεύουν πρώτα από όλα τις φίλες τους.

Όλα αυτά τα έχουν όλες οι γυναίκες παγκοσμίως αλλά οι ελληνίδες σε μεγαλύτερο βαθμό. Οπότε εγώ πλέον παίζω αποκλειστικά με ξένες. Όπως λένε the grass is always greener at the other side. Πολλές ξένες εκτιμούν κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε ως Έλληνες ενώ είμαι και εγώ πιο άνετος.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
μάγκες όσοι γράφουμε σ΄αυτό το νήμα είμαστε 37-38+ και όλοι εργένηδες..έχουμε κανέναν παντρεμένο να μας πει άποψη .

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Το κακό με όλες τις γυναίκες αλλά ειδικά με τις ελληνίδες είναι πως δεν καταλαβαίνουν πως η αξία τους πέφτει κατακόρυφα μετά τα 35 και δεν προξενούν το ίδιο ενδιαφέρον όπως νεώτερες.
Κακά τα ψέματα οι νεώτερες είναι ομορφότερες, όπως ισχύει και για τους άνδρες δηλαδή. Επίσης όσο μεγαλύτερη είναι η γυναίκα μπαίνει και ταφόπλακα στα όνειρα σου για παιδιά.

Όλοι οι άντρες στις μεγαλύτερες γυναίκες κοιτάνε να μην είναι καμιά φάλαινα, να μην έχει κάποια δυσμορφία και το βασικότερο να νιώθουν άνετα μαζί της και να μην ντρέπονται να την έχουν δίπλα τους σε παρέα.

Οι γυναίκες κοιτάνε από την άλλη ο άντρας να είναι όπως τον φαντάζονταν στα 20 και το βασικότερο να μην τις βγάζει από τη comfort zone που έχουν δημιουργήσει. Στην πορεία κοιτάνε να γνωρίσουν και άλλους, να επιλέξουν και περιμέμουν από τους άντρες να τις κυνηγάνε λες και είναι 20χρονες. Έλα μου όμως που οι περισότεροι καταλαβαίνουμε τι παίζει και μετά από ένα δυο ραντεβού την κάνουμε με ελαφρά. Από αυτή την πλευρά πιο συννενοήσιμες είναι οι χωρισμένες χωρίς όμως παιδιά. Αυτές που έχουν παιδιά είναι βαμπίρ.

Σε κάποια στιγμή όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουν πως δεν περνάει πλέον η μπογιά τους και καταλήγουν με όποιον κάνει το λάθος να συμβιβαστεί μαζί τους.

Όποια γυναίκα είναι λίγο κοινωνική και άνετη βρίσκει άντρα σε χρόνο μηδέν. Οι περισσότερες μετά τα 35 αποκτούν συμπλέγματα και κακία επειδή ζηλεύουν πρώτα από όλα τις φίλες τους.

Όλα αυτά τα έχουν όλες οι γυναίκες παγκοσμίως αλλά οι ελληνίδες σε μεγαλύτερο βαθμό. Οπότε εγώ πλέον παίζω αποκλειστικά με ξένες. Όπως λένε the grass is always greener at the other side. Πολλές ξένες εκτιμούν κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε ως Έλληνες ενώ είμαι και εγώ πιο άνετος.
Σωστος!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846

Σωστά μιλάς παίκτη. Οι Ελληνιδες δεν ωριμάζουν. Περιμένουν ότι θα τους την πέσει ο εφοπλιστής με εμφάνιση Κωνσταντίνου Αργυρού. Θέλουν και την ερωτική τους ζωή πουταναριό για να έχουν να λένε ιστορίες με τις φίλες τους.... δύσκολο να βγάλεις άκρη.
Αντίθετα ο άντρας ακόμη και να ονειρεύεται πιπίνια στα 50 του, έχει την αυτογνωσία ότι τον θέλουν για τα λεφτά.

Και στις Ρωσίδες είναι καρφωμένη η ιδέα να βρουν πλούσιο άντρα, τουλάχιστον όμως ξέρουν να φέρονται, είναι κατά μέσο όρο πιο μορφωμένες και πιο ενδιαφέρουσες σαν άτομα, και πολύ περισσότερο - ξέρουν να εκτιμούν αυτά που κάνει για εκείνες ο άντρας τους και δεν κοιτάνε να του μαυρίζουν την ψυχή κάθε μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom