Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.960
- Πόντοι
- 3.506
Kάπως έτσι φαντάζομαι την συνάντησηΕίσαι μεγάλη καρδιά. Πάρε και μισό κιλό μελομακάρονα (που είναι μαλακά), μην πας με άδεια χέρια και
Kάπως έτσι φαντάζομαι την συνάντησηΕίσαι μεγάλη καρδιά. Πάρε και μισό κιλό μελομακάρονα (που είναι μαλακά), μην πας με άδεια χέρια και
Θεός φυλάξοι! Αν δεν κάνεις post ή έστω like μέχρι την επόμενη μέρα, θα σε βάλουμε στο amber alert.Kάπως έτσι φαντάζομαι την συνάντηση
Λειπει και ο απολυτος να δωσει συμβουλες για γιαγιονιαΜην σε ψιλιασω κιόλας αλλά ετοιμάσου αντί για κόρες, να δεις φίλες της
Ή θα φυγεις με υποσχετικη γαμου για μια απο τις 3 ή σε βλεπω βαλσαμωμενο στο υπογειο να σου διαβαζει η γρια ιστοριες μεχρι να μπει η τουρκια στην ΕΕΕιναι προφανές, θα με βιάσουν και η γρια θα ρίχνει τίποτα ταρώ και λιβάνια για την μυσταγωγία
Λειπει και ο απολυτος να δωσει συμβουλες για γιαγιονια
θα δώσω στίγμα ξημερώματα Χριστουγέννων, αν δεν με έχουν τεμαχίσει...αλλιώς..Θεός φυλάξοι! Αν δεν κάνεις post ή έστω like μέχρι την επόμενη μέρα, θα σε βάλουμε στο amber alert.
Βέβαια με αυτή τη φωτό, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχουμε
Προτεινόμενη ταινία για την περίπτωσή σου Venga a prendere il caffe da noi. Είναι με τρεις αδερφές και έναν γαμπρό. Καλοπερνάει, αν και στο τέλος έρχεται η θεία δίκη.θα δώσω στίγμα ξημερώματα Χριστουγέννων, αν δεν με έχουν τεμαχίσει...αλλιώς..
Τι να καλοπεράσω με 3, είμαι που είμαι αδύνατος μετά δεν θα μείνει τίποταΠροτεινόμενη ταινία για την περίπτωσή σου Venga a prendere il caffe da noi. Είναι με τρεις αδερφές και έναν γαμπρό. Καλοπερνάει, αν και στο τέλος έρχεται η θεία δίκη.
Θα σε ταιζουν εκείνες, θρεφτάρι θα σε κάνουνΤι να καλοπεράσω με 3, είμαι που είμαι αδύνατος μετά δεν θα μείνει τίποτα
Για φαντάσου να θέλουν και οι 3 να με παντρευτούν όμως...Θα σε ταιζουν εκείνες, θρεφτάρι θα σε κάνουν
Η φαντασίωση της μητέρας σουΓια φαντάσου να θέλουν και οι 3 να με παντρευτούν όμως...
ΧααχαχαχαχααχΗ φαντασίωση της μητέρας σου
ωραίος..να το κανουν και για ίδιες ηλικίες.άντρας 38 γυναίκα 38. 100-0 λες να βγει
Ε καλά 48 ετών γυναικα ρε τυπε είναι γριονι τι γάμο να κάνει αυτή τώρα.. Για βάλε το ερωτιμα πιος βρικσιε πιο εύκολα γκόμενά γκομενο ένας άντρας 28 η μία γυναικα 38 να δούμε αποτελέσματα 99-1 υπέρ της γυναίκας θα είναι τα results??
Τύπε μου , ποιος δίνει δεκάρα για το τι συμβαίνει πραγματικά στον διπλανό του, την σήμερον ημέρα;Ενα νημα με ενδιαφερουσες αποψεις για τη μοναχικοτητα και την αποχη απο σχεσεις
Why are you still single?
16 people want answers to this question. Be the first to answer.mortalitymoments.quora.com