Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ΝΑΙ ισχυει . Αυτο θελουν οι ποιο πολλες πλεον . Ας μην εχεις λεφτα απλα να εισαι διαχειρισιμος. Βεβαια μετα βρισκουν αλλο που να εχει ολα υτα που δεν εχει αυτος. Δηλαδη τα αντιθετα γιατι ο διαειρισιμος ειναι πολλη φλωρος.

Τωρα για Γαλλια δεν ξερω τι παιζει αν και εχω κατι γνωστους Γαλλους . Αυτο που ειδα ο τυπος ελληνο γαλλος γιατρος (πιτσιρικας βεβαια ακομα μαθαινει ) ωραιας τυπος ψηλος η δικια του γαλλιδα γιατρεσα και αυτη σχεδον κοντα στην ηλικια αυτος 30 αυτη 25.

οχι οπως τα ζωα που βλεπεις ψηλη αυτη κοντος ο αλλος και διαχειρισιμος γιατι ειχε τυχη και του εκατσε τετοια γκομενα.

Αυτο που λες με γαλλιδα και μιγα δεν εχω ιδεα . Σιγουρα θα παιζει και τετοια τωρα εαν το κανει για να το παιξει αντισυστημικη δεν ξερω .

Αλλα αυτο πουλενε οτι πρεπει να ταιριαζεις γενικος δεν εχουν αδικο .
Γκαπ ηληκια στα 5 έτη είναι το μάξιμουμ ευρωπαϊκά
Αν δεις Γκαπ 10 η 15 χρόνια είναι εισαγωγής η γκόμενά
Μόδα τώρα είναι τα ζευγάρια με διαφορά ηληκια 1,2 χρόνια ενίοτε μεγαλύτερη η γκόμενά

• Like
Αντιδράσεις: qertq

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656
Αυτό,, μουναρες μπλέκουν με μέτριους ευκολοχειρηστους κ πειθηνιους συντρόφους που τους έχουν συνέχεια στο ένα πόδι

Λες κι αυτός να'ναι έτσι; :tooth:

zoi_dimitrakoi_gamos__1_.jpg

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
χαλαρα ισχυει Ελλαδα αυτο για εξω δεν ξερω αυτα τα ξερεις εσυ
γνωρισα μια πολωνεζα και τις ειπα για ενα ζευγαρι γνωστοι μου και οι δυο. Τις εξηγησα για τον τυπο οτι ειναι μικροτερος απο αυτη και οτι βγαζει λιγοτερα απο αυτη και οι πολωνεζα εμεινε καγκελο.
εγω με πολωνεζες δεν ταιριαζω γιατι ναι ειναι μουναρες ωραιες αλλα δεν ταιριαζουμε. Σαν χαρακτηρες τουλαχιστον απο οσες εχω γνωρισει .
Για πεταχτες οκ αλλα μεχρι εκει και αυτα οταν ημουν μικρος.
Γερμανια απο αυτες που εχω δει και δικες μου εμπειριες οι πολλες που θελουνε παντρευονται μεγαλυτερο.
Μονο οι πιτσιρικες πλεον που ειναι φεμινιστριες θελυον στην ηλικια τους και διαχειρισιμους . Αλλα τα διαζυγια μετα πανε αερα .

Γιατι οι διαχειρισιη ειναι αστα να πανε .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γκαπ ηληκια στα 5 έτη είναι το μάξιμουμ ευρωπαϊκά
Αν δεις Γκαπ 10 η 15 χρόνια είναι εισαγωγής η γκόμενά
Μόδα τώρα είναι τα ζευγάρια με διαφορά ηληκια 1,2 χρόνια ενίοτε μεγαλύτερη η γκόμενά
ναι αλλα βλεπουν οτι δεν πιανει γιατι ο τυπος δεν εχει φτιαχτει ακομα . Π.Χ ξερω μια που ειναι τωρα 40 και αυτο που θελει ειναι τυπος στην ηλικια τις . Οι ποιο πολλοι στην ηλικια τις δεν την θελυον γιατι ειναι μεγαλη και δεν κανει παιδια ευκολα κτλ κτλ .
Και επειδη μπορουν ανετα να εχουν μια 10 χρονια μικροτερη οπου εχουν αυτο που θελουν και παιδια και σεξ .

εχει βεβαια και τους μαλακες στην ιδια ηλικια αλλα δεν κραταει πολλη ο γαμος σχεση, γιατι η δυναμικη αλλαζει .
Οι ποιο πολλοι καταλαβαινουν την αξια τους μετα τα 40 . Μετα τα 40 εχουν εμπεριες εχουν αρχισει να φτιαχνονται κτλ κτλ . εννω αυτες εχουν αρχισει την καθοδο απο τα 29 και μετα .

Καποιο λενε οτι οι γυναικες γεννοιυνται πλουσιες και οι αντρες φτωχη . Οι γυναικες δεν χρειαζεται να φτιαζχτουν απλα να ειναι ωραιες ενω οι ασντρες πρεπει να αποκτησουν εμπειριες να κανουν να μαθουν κτλ κτλ.

Και εαν το σκεφτεις λογικο ειναι . Γιατι μια γυναικα η καλυτερη εποχη τις ειναι στην δεκαετια των 20 μετα αρχιζουν η ξυνιλες η γκρινια κτλ κτλ.
Και οσο για δουλεια αστα να πανε δες τι δουλειες κανουν οι γυναικες και θα καταλαβεις.
Μονο και μονο επειδη κλαιγονται μονο και μονο ιγαυτο εχουν τις δουλειες που εχουν αλλιως δεν υπηρχε περιτωση να κανουν κατι .
Και μεγαλη πλειοψηφια δεν κανει κατι απλα εχει μια δουλεια οπως ολοι . Αυτες νομιζουν οτι κανουν καριερα. τεσπα

Για δες τι γινεται με τους αντρες . Ακομα και το ταμπον αντρας το εκανε για την γυναικα του .

Αυτη ειναι η φυση μας . Και ο φεμινισμος τα γαμισε ολα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656
Βεβαια πλεον γυρισε η μοδα και βλεπω γυναικαες να παντρευονται μικροτερους μη οικονομικα σταθερους που δεν εχουν την ζωη στα χερια τους χωρις εμπειριες κτλ κτλ ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γιατι ειναι ελνχγομενη..
Τους κανουν οτι θελυον .

Αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο οι εξασφαλισμένες οικονομικά.Σιγά μην πάει κάποια με κανα ψωρομισθό να παντρευτεί μεροκαματιάρη και να ζορίζονται μια ζωή.

• Like
Αντιδράσεις: Leoman

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
ξερεις ποσους ξερω που παντρευτηκαν στα 50 + . Και ολοι με μικροτερες και ολοι εκαναν παιδια 2-3 . Βεβαια αυτοι δεν τα προσεχουν τα προσεχη αυτη η γκοεμενα τους.
Αλλα απο μικρος που ημουνα σχεδον ολοι μα ολοι που ηξερα τοτε ολοι σχεδον μετα τα 45 50 + παντρε.
Και ολοι 2 παιδια η γυναικα τουλαχιστο 15 χρονια ποιο μικρη .

Ξερω και αλλους που παντρευτηκαν μικρη σε ηλικια και χωρισανε γρηγορα . Τωρα τι και πως . υπαρχουν και τα 2 σεναρια. Αμα το σκεφτεις στα 50 εισαι ποιο σταθερος οικονομικα εχει φτιαχτει λογικα εστω και λιγο ξερεις τι σου γινεται ποιο ησυχος ποιο γενικα . Στα 30 εισαι εισαι ακομα στο εργοταξιο ακομα φτιαχνεις την ζωη σου . Δυστηχως ειναι μια αληθεια.
Εμεις σαν αντρες αργουμς να φτιαχτουμε να αποκτησουμε εμπειρια να ζησουμε πραγματα. Οι γυναικες δεν υπαρχει λογος τα εχουν ολα ετοιμα.
Το μονο που χρειαζονται ειναι να εισαι ωραιες και να σου καθονται. Δες ποσα ζευγαρια ειναι ετσι εκει εξω .

Βεβαια πλεον γυρισε η μοδα και βλεπω γυναικαες να παντρευονται μικροτερους μη οικονομικα σταθερους που δεν εχουν την ζωη στα χερια τους χωρις εμπειριες κτλ κτλ ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γιατι ειναι ελνχγομενη..
Τους κανουν οτι θελυον . Προχτες γνωρισα μια κολομβιανα και μου ελεγε τα ιδια . Αν ο αντρας δεν ειναι παθητικος διαχειρισημος δεν ειναι καλος. Δεν θελυον να ειναι πολλη αγριος αρσενικος . οσο ποιοο παθητικος τοσο το καλυτερο. Να εχουν το κοντρολ.
γιατυο και βλεπεις ζευγαρια που αυτος ειναι για τα μπαζα και αυτη ειναι μοντελο.
Πολύ καλή εξηγήσω για αυτό το φαινόμενο που λες στο τέλος. Εκτιμώ την ερμηνεία, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
ναι αλλα βλεπουν οτι δεν πιανει γιατι ο τυπος δεν εχει φτιαχτει ακομα . Π.Χ ξερω μια που ειναι τωρα 40 και αυτο που θελει ειναι τυπος στην ηλικια τις . Οι ποιο πολλοι στην ηλικια τις δεν την θελυον γιατι ειναι μεγαλη και δεν κανει παιδια ευκολα κτλ κτλ .
Και επειδη μπορουν ανετα να εχουν μια 10 χρονια μικροτερη οπου εχουν αυτο που θελουν και παιδια και σεξ .

εχει βεβαια και τους μαλακες στην ιδια ηλικια αλλα δεν κραταει πολλη ο γαμος σχεση, γιατι η δυναμικη αλλαζει .
Οι ποιο πολλοι καταλαβαινουν την αξια τους μετα τα 40 . Μετα τα 40 εχουν εμπεριες εχουν αρχισει να φτιαχνονται κτλ κτλ . εννω αυτες εχουν αρχισει την καθοδο απο τα 29 και μετα .

Καποιο λενε οτι οι γυναικες γεννοιυνται πλουσιες και οι αντρες φτωχη . Οι γυναικες δεν χρειαζεται να φτιαζχτουν απλα να ειναι ωραιες ενω οι ασντρες πρεπει να αποκτησουν εμπειριες να κανουν να μαθουν κτλ κτλ.

Και εαν το σκεφτεις λογικο ειναι . Γιατι μια γυναικα η καλυτερη εποχη τις ειναι στην δεκαετια των 20 μετα αρχιζουν η ξυνιλες η γκρινια κτλ κτλ.
Και οσο για δουλεια αστα να πανε δες τι δουλειες κανουν οι γυναικες και θα καταλαβεις.
Μονο και μονο επειδη κλαιγονται μονο και μονο ιγαυτο εχουν τις δουλειες που εχουν αλλιως δεν υπηρχε περιτωση να κανουν κατι .
Και μεγαλη πλειοψηφια δεν κανει κατι απλα εχει μια δουλεια οπως ολοι . Αυτες νομιζουν οτι κανουν καριερα. τεσπα

Για δες τι γινεται με τους αντρες . Ακομα και το ταμπον αντρας το εκανε για την γυναικα του .

Αυτη ειναι η φυση μας . Και ο φεμινισμος τα γαμισε ολα.
Πες τα φίλε. Έτσι ακριβως

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Όπως μου έλεγε και ένας φίλος πρόσφατα "θα γίνεις κουμπάρος"? Γελάω... Του λέω ρε τυπε αφου με ξέρεις.. Με το ζόρι παω σε γάμους σα καλεσμένος κουμπάρος θα γίνω? Τσάμπα λεφτα μαλακιες τωρα
Εσύ άσε τα νότια προάστια που έχεις πει ότι δουλεύεις νομίζω.. Νότια μένουνε όλο κάτι ψωνισμενες πλούσιες ελλεινιδες.. Άμα θες. Να γαμάς από τη δουλειά θα πιάσεις δυτικά του ποταμού τις πίτσες.. Ότι πιο παρακμή υπάρχει.. Ξέρω δεν εχιε δουλειά αλλά θα γαμας πελάτισσες είναι πιο ψωμολυσες για τζάμπα ταξί εκεί.. Τραβα μια βδομάδα στη σου μέτρο Περιστέρι, ηλεκτρικό Πειραιά κορυδδαλο εκεί νικαιες Μπουρνάζι..πες και κανα παραμύθι ότι έχεις κάνα διοροδφο νότια προάστια και ότι αν μπορεί να σου πει η. Γκομενα που να στρίβεις γιατί μένεις Γλυφάδα και δεν είσαι από εκεί. Θα ψαρωσουνε πολύ πιθανό τα γκομενακια?. Στη Γλυφάδα και στην Ηλιούπολη δε γαμανε Τυπε άμα δεν έχουμε εξαψηφια πόσα στη τραπεζα?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Νέα ζωή μετά τα 60 μόνο αν περνάς πολλούς μήνες σε Ασία Αφρική.. Επιλεγμένες χωρες
Τώρα αν μένεις
Ευρώπη κι Αμερική κάνα ταισμα τις πάπιες κ κάνα κολύμπι μπορείς να ασχοληθείς μονο
Δηλαδή Αμερική δε. Βρίσκεις εύκολα γκόμενα? ?Εγώ κάτι λίγες Αμερικανες που έχω δει γλυφαδα μου φάνηκαν που εύκολοι στόχοι, μιλάνε χαμογελάνε ευκολα, Μακαρι λέω να είχαμε και άλλες Αμερικανες εδώ, βλέπεις τις ελλεινιδες μέσα στα μούτρα και στην ειρωνεία, και Είναι και αρκετά όμορφα γκομενακια οι άσπρες αμερικανες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Χάρη σε αυτές δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά θέματα των γυναικών....γυναίκα αγαμητη αλλά με λεφτά εκτονώνεται στα ψώνια....αν δεν μπορούν ούτε εκεί να εκτονωθούν χσπακωνονται.Τοσο απλό...

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Χάρη σε αυτές δεν έχουμε τα ψυχοσωματικά θέματα των γυναικών....γυναίκα αγαμητη αλλά με λεφτά εκτονώνεται στα ψώνια....αν δεν μπορούν ούτε εκεί να εκτονωθούν χσπακωνονται.Τοσο απλό...
Έτσι ακριβώς!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εσύ άσε τα νότια προάστια που έχεις πει ότι δουλεύεις νομίζω.. Νότια μένουνε όλο κάτι ψωνισμενες πλούσιες ελλεινιδες.. Άμα θες. Να γαμάς από τη δουλειά θα πιάσεις δυτικά του ποταμού τις πίτσες.. Ότι πιο παρακμή υπάρχει.. Ξέρω δεν εχιε δουλειά αλλά θα γαμας πελάτισσες είναι πιο ψωμολυσες για τζάμπα ταξί εκεί.. Τραβα μια βδομάδα στη σου μέτρο Περιστέρι, ηλεκτρικό Πειραιά κορυδδαλο εκεί νικαιες Μπουρνάζι..πες και κανα παραμύθι ότι έχεις κάνα διοροδφο νότια προάστια και ότι αν μπορεί να σου πει η. Γκομενα που να στρίβεις γιατί μένεις Γλυφάδα και δεν είσαι από εκεί. Θα ψαρωσουνε πολύ πιθανό τα γκομενακια?. Στη Γλυφάδα και στην Ηλιούπολη δε γαμανε Τυπε άμα δεν έχουμε εξαψηφια πόσα στη τραπεζα?
Παντού παω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε παιζουν στο ταξί μπαλα τυπε μην ακους Τι λένε οι αλλοι.. Στο έχω πει 100 φορές. Οτι θα γίνει χαβαλές ναι αλλά όταν θα πεσει το ρεζουμέ, εξαφανιζολ

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Δε παιζουν στο ταξί μπαλα τυπε μην ακους Τι λένε οι αλλοι.. Στο έχω πει 100 φορές. Οτι θα γίνει χαβαλές ναι αλλά όταν θα πεσει το ρεζουμέ, εξαφανιζολ
Ο άλλος πάντως που δουλευει εκεί ηλεκτρικό πρειραοα περνει. Μουνίτσες για. Κερατσίνι κορυδαλο δραπετσωνες μου έλεγε ότι. Κάτι κάνει ότι ψήνονται πιο πολύ οι μουνιτσες εκεί σε σχεση με τις ψωναρες στα νότια προαστια?.. Τώρα μπορεί να λέει και μαλακιες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο άλλος πάντως που δουλευει εκεί ηλεκτρικό πρειραοα περνει. Μουνίτσες για. Κερατσίνι κορυδαλο δραπετσωνες μου έλεγε ότι. Κάτι κάνει ότι ψήνονται πιο πολύ οι μουνιτσες εκεί σε σχεση με τις ψωναρες στα νότια προαστια?.. Τώρα μπορεί να λέει και μαλακιες
Μαλακιες λέει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Πεστου να μας βάλει βίντεο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σε κάθε περίπτωση ένας άντρας πρέπει να έχει φροντίσει ώστε στα 50 του να έχει συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για όταν βγει στη σύνταξη. Τότε το να βρει να γαμήσει είτε βιζιτούδες, είτε sugar babies (που πρακτικά το ίδιο είναι), δε θα αποτελεί τόσο πρόβλημα.

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Σε κάθε περίπτωση ένας άντρας πρέπει να έχει φροντίσει ώστε στα 50 του να έχει συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για όταν βγει στη σύνταξη. Τότε το να βρει να γαμήσει είτε βιζιτούδες, είτε sugar babies (που πρακτικά το ίδιο είναι), δε θα αποτελεί τόσο πρόβλημα.
Σωστος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.996
Πόντοι
3.506
Όχι παίκτη μου δεν είσαι ο μόνος. Βγήκα πρόσφατα πρώτο ραντεβού με 40αρα ανύπαντρη από tinder. Πάμε για καφέ , τα λέμε, διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα αλλά με ήρεμο τρόπο. Το επόμενο πρωί τσεκάρω με είχε διαγράψει από το tinder. Όχι ότι ήταν κανένα κελεπούρι δηλαδή.

Φίλε μου, είμαι πάνω από 40 και ελεύθερος. Και αύριο να τα έφτιαχνα με μια και να ταιριάζαμε θα το πήγαινα για παιδί μετά από 2-3 χρόνια ,δηλαδή θα γινόμουν πατέρας στα 47-48 περίπου. Φεύγουν πολλά ωφέλιμα χρόνια και πίσω δεν γυρνάνε. Αλλά δε θα γίνω σαβουρογάμης ή να βρω καμία που θα με ξεφτιλίζει μέρα νύχτα μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ γυναίκα.

Για αυτό φροντίζω τον εαυτό μου, παίζω μπάλα όπου μπορώ και γενικά δεν περιμένω τίποτα. Να ναι καλά τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μας ανανεώνουν. Λειτούργημα κάνουν.
Σωστός μύστη μου !! Βγήκα πρόσφατα με μιά 41 ετών και στο πρώτο ραντεβού μου έκανε ανάλυση για την χρυσή αυγή και τους πρόσφυγες.... :confused: :confused: :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Στην θεωρία καλά είναι αυτά. Στην πράξη τώρα.. Υπάρχει μεγάλη διαφορά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστός μύστη μου !! Βγήκα πρόσφατα με μιά 41 ετών και στο πρώτο ραντεβού μου έκανε ανάλυση για την χρυσή αυγή και τους πρόσφυγες.... :confused: :confused: :confused:
Κλασικά καψίματα Ελλάδας Γερμανίας και Ολλανδίας επίσης... Αλλού δεν σχολουνται με τέτοια οι γκόμενές, ίσως και κάποιες καμένες Ιταλίδες επίσης με κάνα. Μαλλί φούξια στα 40 της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom