ναι αλλα αυτη νομιζε οτι ειναι κελεπουρι. Ξερεις ποσες τετοιες υπαρχουν εκει εξω? Γνωρισα μια σε ενα νησι η πρωτη κουβεντα που ειχαμε ηταν να μου πει εγω φευγω και παω για διακοπες μονη μου και εσυ δεν ερχεσαι μαζι μου . Ειμαι ανεξαρτητη δεν ανηκω σε κανενα.Όχι παίκτη μου δεν είσαι ο μόνος. Βγήκα πρόσφατα πρώτο ραντεβού με 40αρα ανύπαντρη από tinder. Πάμε για καφέ , τα λέμε, διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα αλλά με ήρεμο τρόπο. Το επόμενο πρωί τσεκάρω με είχε διαγράψει από το tinder. Όχι ότι ήταν κανένα κελεπούρι δηλαδή.
Φίλε μου, είμαι πάνω από 40 και ελεύθερος. Και αύριο να τα έφτιαχνα με μια και να ταιριάζαμε θα το πήγαινα για παιδί μετά από 2-3 χρόνια ,δηλαδή θα γινόμουν πατέρας στα 47-48 περίπου. Φεύγουν πολλά ωφέλιμα χρόνια και πίσω δεν γυρνάνε. Αλλά δε θα γίνω σαβουρογάμης ή να βρω καμία που θα με ξεφτιλίζει μέρα νύχτα μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ γυναίκα.
Για αυτό φροντίζω τον εαυτό μου, παίζω μπάλα όπου μπορώ και γενικά δεν περιμένω τίποτα. Να ναι καλά τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μας ανανεώνουν. Λειτούργημα κάνουν.
Και εγω Την εγραψα και εγω στα αρχιδια μου εντελως . Μετα απο 7 μηνες μου εστειλε μνμ στο whatsup και την ξαναγειωσα γιατι μου το επαιξε δυσκολη . Μετα απο 1,5 χρονο μου εκανε match στο tinder και μου το επαιξε βαρυ πεπονι . Τις ειπα να βγουμε μου ειπε δεν μπορω τωρα ποιο μετα αλλη μερα . Την ξαναγειωσα και δεν τις μιλησα ξανα.
Οι γκομενα 41 ψηλη σε ομορφια 4 /10 . Και νομιζε οτι μου κανει χαρη . Οτι ειναι κελεπουρι .
Ξερεις ποσες τετοιες εχει εκει εξω ?