Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κατι 40αρηδες που ξαποστελνετε 27αρες, και οι αλλοι αρνειστε και τα προξενια, τα ξαναλεμε σε 5-10 χρονια...

Παρτε και ενα ανεκδοτακι (για τον 50αρη με το πακετο):
Γαμάτο ανέκδοτο . Μου θύμισε το σκετσάκι των αμάν με κάποιον που πήγε στην τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα που κέρδισε από το τζόκερ ..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
50+ μόνος = :zombie: :priest::priest::priest: :confused:

Ευτυχώς ο μαρκος θα κάνει το metaverse. Έτσι όπως θα είμαστε παράλυτοι στο κρεβάτι θα βάζουμε τα γυαλιά και θα το παίζουμε 20αρηδες στα e-pipinia :confused::confused::confused:
Μου θύμισες που διάβαζα γουλιαμγκιμπσον στανειατα μου...μια χαρά θα μάστε...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ φίλε που δεν έχω πατήσει τα 40 έχω ένα μίγμα άσπρες με μαύρες τρίχες. Λένε ότι οι άσπρες τρίχες δίνουν ένα "κύρος" στον άντρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι αστικός μύθος :dunno:
Καλύτερα είναι να έχεις μαλλιά κι ας είναι άσπρα...απτό τίποτα.. χαχαχα( είμαι παθών- τα μαλλιά μου προτίμησαν την πτώση από το ασπρισμα)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Και καπου εκει στα 30 οι γυναικες καταλαβαινουν οτι αρχιζει η φθορα τους, και οταν το μουνί στο χερι ειναι το μονο που παιρνουν απο τον αλλο, πιεζουν να προχωρησει η σχεση, και τοτε ο 28αρης την κανει λουης, και εν συνεχεια την πληρωνουν ενα σωρο αλλοι για το μαλ... τον 28αρη που την ειχε μονο για καβατζα και της δημιουργησε τα ψυχολογικα. Δε φταινε μονο οι γυναικες δηλαδη, αλλα και οι ανωριμοι αντρες. Αν η γυναικα καταφερει και ισορροπησει απο αυτο, θα σκεφτεται πλεον μη συναισθηματικα και θα παει σε μια οικονομικα σταθερη σχεση (ακομα και με μεγαλυτερο).
Άμα περίμενε να την παντρευτεί ο 28 ρης και να της πληρώνει παιδιά και σπίτια, σορρυ φίλε, τα ψυχολογικά τα έχει από πριν.

30ρα με 28ρη ... παλιά καραβάνα η κυρία.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γαμάτο ανέκδοτο . Μου θύμισε το σκετσάκι των αμάν με κάποιον που πήγε στην τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα που κέρδισε από το τζόκερ ..
Μου θύμισες που διάβαζα γουλιαμγκιμπσον στανειατα μου...μια χαρά θα μάστε...
Θυμηθηκα το ένα, θυμήθηκα το άλλο....έτσι είναι...αν γερνάει ο άνθρωπος ζει με τις ;ναμνησεις...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Καλύτερα είναι να έχεις μαλλιά κι ας είναι άσπρα...απτό τίποτα.. χαχαχα( είμαι παθών- τα μαλλιά μου προτίμησαν την πτώση από το ασπρισμα)
Ο Τζε'ι'σον Στε'ι'θαμ δεν θα είχε τέτοιον τύπο με μαλλιά.....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Στις τσόντες όμως όλοι καράφλες είναι :cheesy:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα Φιλε Αρισταρχε....με το συμπαθειο....εισαι ενας γνησιος "Σαμουραι"...τα μαλλια σου προτιμησαν καλυτερα την αυτοκτονια απο την Ατιμωση.......
υσ.λογο ηλικιας ειμαι στο ενδιαμεσο....καλα να περνας.....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Για να μην ξεχνάμε την ουσία του νήματος,η κουβέντα γίνεται για γάμο και παιδιά,δηλαδή οικογένεια.

Κανείς δεν είπε ότι η ζωή τελειώνει στα 50+,ούτε ότι δε μπορεί να βρει κάποιος μία να περνάει καλά.

Μπορεί όμως ένας ΜΕΣΟΣ Έλληνας 50+ να βρει γυναίκα η οποία να είναι σχετικά νέα(δηλαδή να μπορεί να κάνει κανά δυο παιδιά
χωρίς να πληρώνει τουςγιατρούς) και να μην έχει κουσούρια(να έχει ήδη παιδιά ή να είναι μπάζο εμφανισιακά ή να χάνει λάδια,κ.λ.π.);

Η απάντηση είναι ότι όπως υπήρχε εδώ και αιώνες νυφοπάζαρο,πλέον με τους φεμινισμούς και τις ανεξαρτησίες υπάρχει και γαμπροπάζαρο.
Και δεν υπάρχει κανένας γαμημένος λόγος μία νέα γυναίκα που μετράει και στέκεται στα πόδια της,να ασχοληθεί σοβαρά για οικογένεια με έναν ΜΕΣΟ 50+
Δηλαδή άμα είχα 30άρα κόρη χωρίς τρελά κουσούρια και μου έφερνε πουρό 50+,
θα την έστελνα για ξεμάτιασμα και εξορκισμό.
Βαλκάνιε συμφωνώ για τις ηλικίες. εμείς που μαστε 38-39 τι ηλικίες βλέπουμε; γτ απότι θυμάμαι έβαζες κόφτη στα 30-31 για γυναίκες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Τα σοσιαλ μίντια τις έχουν καταστρέψει και τις 40αρες. Τις κάνουν να νομιζουν ότι μετράνε ακομη, και χάνουν το χρόνο τους με χαζοπεριπετειες με όποιον τους γυαλίσει από εκεί. Πολλες δε θέλουν ούτε να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδιά. Οι μανάδες τους και οι παροχές από τους γονείς τους κυρίως (σπίτι, αμάξι, λεφτά) τις κάνανε έτσι. Και κοιτάνε και πηδάνε και μικρότερους από εκεί μέσα, αυτό είναι το θεμα, είναι τελείως καμμένες...
Να ταν μονο οι σαρανταρες ετσι....

Σε μας τους ελληνες του εξωτερικου, οποιαδηποτε ελληνιδα που δεν κυκλοφορει ακομη με μπαστουνι νομιζει πως ειναι ντίβα.
Εχουσιν χαριν τα επιδοματα που παιρνουν μονιμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.996
Πόντοι
3.506

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Δεν είναι όλα στο μυαλό
Είναι στην υγεία σωματική ψυχική την διάθεση κ τα λεφτά που εις διαθέσιμα πριν τα 50..
Κι εγώ στα 43 όπως είπα έκανα το βήμα κι είμαι ευχαριστημένος σε όλα, αλλά είχα κάποιες αρκετές καλές προϋποθέσεις...
Αν δεν τις είχα δεν γινόταν...
Τι προυποθεσεις εννοεις παιχτη

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Τραγικό νήμα χωρίς λόγο.
40 είμαι, χώρισα πριν κάνα 6μηνο από σχέση με πιτσιρικα 27χρονη γιατί πιεζομουν αφόρητα...με το που άκουσα για γάμο βαρεσε καμπανάκι στο κεφάλι μου...
Ακούστε μάγκες. Χίλιες φορές να είστε μόνοι με τα κεφάλια σας ήρεμα, να κάνετε μόνο πράγματα που γουστάρετε, παρά να συμβιβαστείτε με κάποια που ενδεχομένως δεν σας καλύπτει μόνο και μόνο για να λέτε ότι παντρευτηκατε. Να κάνετε και κάνα παιδί χωρίς να πολύ γουστάρετε και να καταλήξει να την πληρώσει αυτό επειδή είχε μαλακες γονείς που απλά φοβούνταν να μείνουν μόνοι.
Ξεκολλατε
Προφανώς Τυπε,θα έχεις λεφτά.. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για μια 27αρα να κάνει σχέση με 40αρη και να σε πιέζει και για γάμο κιολας?.. Οι 27αρες τα φτιάχνουν αντε με κάποιον ένα δύο χρόνια πιο μεγάλο..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εντάξει δεν σε πήραν και τα χρόνια :confused:
Παρηγοριά στον άρρωστο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την Καλησπερα Φιλε Αρισταρχε....με το συμπαθειο....εισαι ενας γνησιος "Σαμουραι"...τα μαλλια σου προτιμησαν καλυτερα την αυτοκτονια απο την Ατιμωση.......
υσ.λογο ηλικιας ειμαι στο ενδιαμεσο....καλα να περνας.....
Thnx man...sagionara!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Στις τσόντες όμως όλοι καράφλες είναι :cheesy:
Στις τσόντες ναι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Τζε'ι'σον Στε'ι'θαμ δεν θα είχε τέτοιον τύπο με μαλλιά.....
Ναι αλλά ο Τζέισον είναι μάστερ οφ Κουν φου...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
και εγω Γερμανια μενω . Οι ανεξαρτητες Γερμανιδες που λες ειναι ολες ζωα που εχουν μαθει οτι επειδη ειναι γυναικες εχουν παραπανω δικαιωματα απο τους αντρες. Στην Γερμανια τις σπρωχνουν κιολας γιατι πιστευουν οτι ειναι αδικια οι γυναικες να μην εχουν θεσεις και να μην βγαζουν τα ιδια λεφτα με τους αντρες.

και δες τι δουλειες κανουν οι γυναικες και τι δουλειες κανουν οι αντρες. Εγραψα πιο πριν οτι ακομα και το ταμον αντρας το βρηκε για να βοηθησει τηνγυναικα του.

Ειναι ανεξαρτητες γιατι το κρατος τους το επιτρεπει. Επειδη θεωρουν οτι αδικουνται . Εαν παιζαν οπως ολοι οι αντρες δεν ειχαν ουτε μια Ελπιδα. Ειναι ανεξαρτητες του κωλου. Σχεδον ολες. Αμα μαθεις τι επιδοματα παιρνουν θα σφιριξξεις.
Εχω ποσες στην δουλεια ολες μπαζα ειναι η με πιπες πηραν την θεση η επειδη τις πηδαγε καποιος ειτε αυτο παιζει αρκετα πλεον το γραφει και σε αγγελιες γιατι στην εταιρια εχουν σχεδον μονο αντρες και οταν κανει μια γυναικα αιτησει την προσλαμβανουν χωρις πολλες ερωτησεις.

Αντε τραβα και εσυ να μπεις σε μια μεγαλη εταιρια που ειναι τιγκα στους αντρες να δεις τι θα τραβηξεις. ενω μια γκομενα τσιμπα την θεση για πλακα μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα και δεν εχουν πολλες .

κανεις δεν λεει ομως οτι οι γυναικες δεν επιλεγουν τις ιδιες δουλειες με τους αντρες δεν αναλαμβανουν τα ιδια ρισκα που περνουν ο αντρες δεν τρωνε το ιδιο ζορι που τρωνε οι αντρες.
Τετοιες ανεξαρτησιες τι κανει ο καθενας με ασφαλεια για το εαν κανεις μαλακια οτι δεν θα την πατησεις το κανουν ολοι .
Ετσι ειναι ανερξαρτητςες εδω μη γελιεσαι . σιγουρα δεν ειναι οπως οι ελλεινηδες και ειναι ποιο ανεξαρτητςες αλλα πιστεψε το ειναι οπως σου το γραφω.

απο την πολλη ανεξαρτησια ειναι σχεδον πανω απο τις μισες χωρισμενες με παιδια. Και ξερεις γιατι ??????????????????

Γιατι το κρατος εσυ εγω τις πληρωνουμε την ανεξαρτησια με τους φορους μας γιατι την γυναικα Γερμανια και γενικος εξωτερικο την συμφερη να ΜΗΝ ειναι παντρεμενη γιατι εχει ποιο πολλα επιδοματα ποιο πολλες ευκαριες σαν γυναικα μονη που μεγαλωνη παιδι παρα με παντρμενη εχει και τον μαλακα να τις πληρωνει διατροφη Ετσι ειναι το συστημα εξω.
Και σε αυτο φταινε οι αντρες και οι φεμινιστριες .

Οσες σχεδον Γερμανιδες εχω γνωρισει στην συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι παντρεμνες με μεγαλυτερο απο 10+ χρονια.
Αυτες που παντρευτηκανε μικροτερο ειναι ολες χωρισμενες. ολες τα ιδια λενε στην ιδια ηλικια και μαλακιες αλλα για δες τι γινεται εκει εξω.

3 φορες ειχα γυναιακα διευθτρια 3 φορες τα εκανε ολα μουνι και τις 3 φορες δεν ειπε κανεις τιποτα γιατι θα αδικουσαν την γυναικα. Σε αλλες περιπτωσεις οταν ηταν αντρας τον ειχα κρεμασει . Σεχδον παντα ολες αυτες οι ανεξαρτητες ειχαν απο πισω αντρες να τις κουμανταρουν κατευθυνουν τι θα κανουν και να περνουν συμβλουες αλλιως θα γινοταν ολα ποιο μουνι απο οσο τα κανανε.
Αυτο στανταρ στο λεω.

οσο για το οτι ελλαδα ξερεις αρκετες που στεκονται στα ποδια τους μαλλον θα λες που δουλευον κανα δημοσιο η εχουν περιουσια η κατι αναλογο . Γιατι εγω στα 40 αυτες πουξερω καιδεν ειναι λιγες ελλαδα τετοιες ειναι . Η δουλευουν δημοσιο και εχουν τον στανταρ χασιμο μισθο η εχουν απο την οικογενεια η με κονε πιπες τσιμπουκια και πισωκολητα.
Ξερεις ποσες τετοιες που στεκονται ξερω ...... αμετρητες και εχουν και γνωμη για την ζωη που με πιπες αποκτησαν .

για τον 30 που λες με πακετα οχι απλα χλωμο αλλα ακατορθωτο για ελλαδα και εξωτερικο . Οι ποιο πολλοι που εχουν πακετα ειναι απο οικογενεια. Μονο απο την οικογενεια θα εχει λεφτα αλλιως 30 αρης και πακετο Ελλαδα δεν παιζει. Και εξωτερικο το ιδιο ειναι πανω κατω αντε λιγο καλυτερα . Σκεψου τι εχει φτιαξει καποιος μεχρι τα 30 ? Μην κοιτας κατι φβ και γοογλε και μασκ κτλ κτλ που τα ξεκινησαν μικροι . Δεν ειναι ολοι ετσι εμεις μιλαμε για την πλειοψηφεια τι γινεται.

οσο για τον μεσο 50 τις ελλαδα σου λεω το εξης . Οχι απλα τον κοιτανε σαν ξερολουκουμο αλλα μπορω να σου πω οτι τραβανε και καμμια 5 μαλακιες για παρτι του.

Σου δινω παραδειγμα γνωστης μου 40 αρας που μενει επαρχια. Την πηδαγαν ολοι στο χωριο στα κρυφα. (εμενα μου τα ελεγε γιατι πηγαινω εκει μονο για αδεια οποτε δεν ειχε θεμα) και επειδη κανενας δεν την ηθελε βρηκε εναν κατεστραμενο 50 που δουλευει στο δημο και τον πατρευτηκε. Εκανε και παιδι . ο τυπος δεν ειναι απλα μεσο 50 ειναι κατω του μεσου μεσου 50 ρη.

και ποσα αλλα τετοια εχει ..
Συμφωνω μεχρι κεραιας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εχεις και την TV που παρουσιαζει τους αντρες σαν αχρηστους και τις γυναικες σαν τοσο καταπιεσμενες που πρεπει να τρεξουν για ολα να τα κανουν μονες τους και στο τελος χωριζουν τον μαλακα αχρηστο αντρα που αυτες η ιδιες επελεξαν ......
Για να παντρευτουν μαυρο (συμφωνα με τα προτυπα της lgbtκυριαρχουμενης τηλεορασης

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Παιδιά, ξέρει κανένας πόσο πληρώνονται οι φιλιππινέζες οικιακοί βοηθοί; Είναι καλύτερα να τη φέρεις απευθείας από τη χώρα της ή να βρεις κάποια που έχει εγκατασταθεί εδώ; Άλλη χώρα πιο κοντά με παρόμοιες τιμές και υπηρεσίες ξέρετε;

Ξέρω οι άραβες τις παίρνουν εσώκλειστες για 1-2 χρόνια και μετά τις στέλνουν πίσω αν δεν τους κάνουν. Αν πούμε ότι ο γάμος-παιδί θέλει τουλάχιστο ένα ποσό γύρω στα 300.000 ευρώ με αβέβαιη απόδοση, μήπως συμφέρει η πιο πάνω τακτική;
Χωρις πλακα το εχω σκεφτει κ το εχω ψάξει μετα απο ταξιδι μου στις φιλιπινες,
Στεκει πολυ ως ιδεα, μονο που συμφερει πολυ περισσοτερο να πας εσυ να μεινεις εκει μονιμα

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μπράβο του,αλλά προφανώς ο τύπος είναι στις εξαιρέσεις.Κι όπως λέει κι ο Μιδας,πρέπει να υπάρχουν οι προυποθέσεις και σίγουρα και τύχη συμπληρώνω εγώ για να ξανασηκωθείς.
Προφσνωε παίζει ρόλο ότι ο γνωστός του θα έχει και φράγκα.. Αφού το γράφει είχε άλλο μαγαζί, άνοιξε καινούργιο μαγαζί που παιε μια χαρά, άρα είχε, και εχει λεφτα, και για αυτό προφανώς μπόρεσε και βρήκε και άλλη γυναικα(τον βρήκε αυτη??). Αν δεν ειχε λεφτά ο φίλος, θα σου έλεγα εγώ, θα έτρωγε χιλοπιτες και από 60αρα τραβεστί στη συγγρου?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε συμφωνώ για τις ηλικίες. εμείς που μαστε 38-39 τι ηλικίες βλέπουμε; γτ απότι θυμάμαι έβαζες κόφτη στα 30-31 για γυναίκες.
Η αλήθεια είναι ότι καταβάλλω ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια να είμαι σε μάχιμη κατάσταση,
εμφάνιση,σώμα,κ.ο.κ. ώστε να τηρώ αυτό που έγραψα.
Δηλαδή σωματικά παρά τις κορώνες,κλείσιμο γυμναστηρίων,κ.λ.π. παρέμεινα σε όλη τη διάρκεια σε υψηλό επίπεδο,
ενώ πιτσιρικάδες την αράξανε απλά επειδή έκλεισαν τα γυμναστήρια.
Οπότε ακόμη μπορώ να το παίξω εραστής και όχι κεραστής.

Αυτό που με βοηθάει επίσης είναι η δουλειά και πως μένω σε μία πόλη,όπου υπάρχει τεράστια προσφορά γυναικών και έλλειψη αντρών που τηρούν έστω τα προσχήματα,δηλαδή που να βασιστεί μία γυναίκα ότι μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό μαζί τους.
Οπότε με παίρνει,αλλά έχω το πολύ 2-3 χρόνια ακόμη,να μπορώ να χτυπάω καλές δυτικές λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30.
Μιλάω για γυναίκες που να με παίρνουν σοβαρά,γιατί για κανά πούτσο,έχουμε χιλιάδες φοιτήτριες μεταξύ των οποίων και αρκετές που κωλοτρίβονται και τρώνε καμιά ξώφαλτση.
Απλά εκεί,θέλει μεγάλη προσοχή.

Αυτό που μου έχουν πρήξει τα αρχίδια τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω αν κάνω λάθος,ίσως το έχω αναφέρει ξανά,είναι ότι ενώ έχω ρίξει κάτι ψωλιές σε μία Γερμανίδα 32 χρονών που είναι μοναχοκόρη,μοναδικό εγγόνι και της αντιστοιχεί μεγάλη ακίνητη περιουσία, δεν ψήνομαι.
Σκέψου ότι Γερμανοί κοινοί μας φίλοι,μου λένε ότι κλωτσάω το λοττο και ότι είμαι τρελός.
Η γκόμενα είναι ένα 8άρι πρόσωπο,7άρι σώμα,γαμώ τους χαρακτήρες,καλή στο κρεβάτι,αλλά δεν με βλέπω.
Μου στέλνει συχνά μηνύματα να πάμε περίπατο ή ακόμη και να περάσει από το σπίτι και εγώ τη χειώνω.
Θα δείξει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom