midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.202
- Πόντοι
- 3.656
Λεφτά αρκετά πάνω από τον Μ. Ο. άριστη υγεία καλή εμφάνιση κλπ κλπ... ΑυτάΤι προυποθεσεις εννοεις παιχτη
Λεφτά αρκετά πάνω από τον Μ. Ο. άριστη υγεία καλή εμφάνιση κλπ κλπ... ΑυτάΤι προυποθεσεις εννοεις παιχτη
Μήπως βρωμάει η ανάσα της και δε σου κάνει;
Μήπως κλανει στο πιαωκολητο????Μήπως βρωμάει η ανάσα της και δε σου κάνει;
Κυριολεκτώ,8 και 7 και πολύ easy going χαρακτήρας,Άμα κυριολεκτείς για τα νούμερα 8 και 7 κάνεις μαλακία, η γνώμη μου
Τυπε δεσε τον γαιδαρο τωρα που μπορεις και μαλιστα θα σου λεγα να της κανεις παιδι/παιδια το συντομοτερο δυνατο. Μετα αμα θελεις, χωριστε.
Θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο αργοτερα.
Αναφέρεσαι σε γάμο ή σε σχέση? Και από τη στιγμή που την έχετε περάσει στο παρασύνθημα, ποιο είναι το πρόβλημα?
Και την δική μου
Απλά φυλαγεται λόγω ότι οβαται ότι μελλοντικά θα πέφτει πολύ παντόφλα
Πιέζει και ο περίγυρος έντονα μετά τον γάμο να είσαι συνέχεια μες στα όρια
Απο προσωπικες εμπειριες,
γυναικα ανυπαντρη ανω των 30 χωρις παιδι δεν ειναι κελεπουρι αλλα ειναι συνηθως μισοτρελη, πειραγμενη, ψυχοπαθης, παρανοικη κτλ.
Για αυτο δεν την γκαστρωσε κανεις.
Ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία τους.Απο προσωπικες εμπειριες,
γυναικα ανυπαντρη ανω των 30 χωρις παιδι δεν ειναι κελεπουρι αλλα ειναι συνηθως μισοτρελη, πειραγμενη, ψυχοπαθης, παρανοικη κτλ.
Η εξωτερική εμφάνιση είναι το θέμα...Αν ήταν εμφανίσιμη,θα την γκαστρώνανε
Το 30 ειδικά για Ελλάδα δεν είναι κριτήριο. Άνω των 38 θα λεγα ισχύει ότι λες.. Κάτι θέμα υπάρχειΑπο προσωπικες εμπειριες,
An ήταν 9αρι θα το σκεφτόταν αλλιώς... Έχει ψηλούς στόχους...Άμα κυριολεκτείς για τα νούμερα 8 και 7 κάνεις μαλακία, η γνώμη μου
μπα..πρέπει να εισαι λαλημένος η άπειρος για να γκαστρώσεις γκόμενα που βλέπεις πως ακομα και ωραια να ειναι,δε στέκει.Και δεν ειναι και φυσικά λίγες οι φορές που εχω θυσιάσει σχέση με ωραια γκόμενα-καλο γαμήσι,επειδη μου εβγαζε τη παναγία (παραπάνω αποσο πρέπει)..εν τέλη μια ειδικα αποσο ξέρω ακομα ελευθερη ειναι (γιατι άραγε )Αν ήταν εμφανίσιμη,θα την γκαστρώνανε
δε πιστευω στην αγάπη (εννοω απο την πλευρά των γυναικών) οταν μιλάμε για ευρεση γαμπρου...σορυ τυπε αλλα..πες με υπερβολικό πες με οτι θεςΓράφτηκαν πολλά και μακροσκελή μηνύματα που η αλήθεια είναι ότι δε διαβασα.. ξεχνάμε μια βασική προϋπόθεση για το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας... Κι αυτή είναι η αγάπη...αναφερόμαστε εμείς στις γυναίκες βαθμολογώντας τες και το ιδιο κανουν κι αυτές. Ψάχνουμε αμφότεροι άνδρες κ γυναίκες το τέλειο ταίρι , με βάση κριτήρια που δεν είναι σίγουρη η χρηστικότητα τους..
Όταν θες μόνιμη σχέση - γάμο - οικογένεια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις αρνητικές όψεις..
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι καλύτερα να κάνουν τέτοια βήματα σε νεώτερες ηλικίες που οι αντοχές είναι περισσότερες..επίσης όταν είσαι νέος/α απολαμβάνεις περισσότερο τον γάμο.. χαίρονται τα σόγια και οι οικογένειές, χαίρεται και ο άντρας με τη νέα γυναίκα του ( νέος κι αυτός)
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, κι αν υπάρχουν οι προυποθέσεις είμαι υπέρ του γάμου και σε μεγαλύτερες ηλικίες...σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο...
Ετσι είναι ρε, σε μεγάλο βαθμό...αλλά τα πράματα γενικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά ..φταίνε κι οι γυναίκες, φταίμε κι εμείς...και κυρίως είναι, αν θελει να παντρευτεί κάποιος.. αν θέλει παντρεύεται, γιατί θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιους συμβιβασμους..δε πιστευω στην αγάπη (εννοω απο την πλευρά των γυναικών) οταν μιλάμε για ευρεση γαμπρου...σορυ τυπε αλλα..πες με υπερβολικό πες με οτι θες
ναι αλλα ειναι μεγάλο κομμάτι το σεξ (αν οχι το μεγαλύτερο) και επειδη καποια στιγμή θα βαρεθεις που θα βαρεθεις,τοτε καλο ειναι να υπάρχει σε μεγάλο βαθμο εξ αρχής.Ετσι είναι ρε, σε μεγάλο βαθμό...αλλά τα πράματα γενικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά ..φταίνε κι οι γυναίκες, φταίμε κι εμείς...και κυρίως είναι, αν θελει να παντρευτεί κάποιος.. αν θέλει παντρεύεται, γιατί θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιους συμβιβασμους..
Πάντως αν κάποιος /α εστιάζει πολύ στο σεξ, δύσκολα να παντρευτεί.. το σεξ δεν "χορταινεται"..πάντα θες κι άλλο, κάτι που ίσως οδηγεί σε σεξομανια και τάση για διαρκή εναλλαγή και ψάξιμο σεξουαλικών συντρόφων .. δεν μπορείς μετά να εστιάσεις.
Γράφτηκαν πολλά και μακροσκελή μηνύματα που η αλήθεια είναι ότι δε διαβασα.. ξεχνάμε μια βασική προϋπόθεση για το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας... Κι αυτή είναι η αγάπη...αναφερόμαστε εμείς στις γυναίκες βαθμολογώντας τες και το ιδιο κανουν κι αυτές. Ψάχνουμε αμφότεροι άνδρες κ γυναίκες το τέλειο ταίρι , με βάση κριτήρια που δεν είναι σίγουρη η χρηστικότητα τους..
Όταν θες μόνιμη σχέση - γάμο - οικογένεια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις αρνητικές όψεις..
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι καλύτερα να κάνουν τέτοια βήματα σε νεώτερες ηλικίες που οι αντοχές είναι περισσότερες..επίσης όταν είσαι νέος/α απολαμβάνεις περισσότερο τον γάμο.. χαίρονται τα σόγια και οι οικογένειές, χαίρεται και ο άντρας με τη νέα γυναίκα του ( νέος κι αυτός)
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, κι αν υπάρχουν οι προυποθέσεις είμαι υπέρ του γάμου και σε μεγαλύτερες ηλικίες...σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο...
Δηλαδη?Κακομοιριδε ς κοιτάξτε μη δεν έχετε πάει σε δικηγόρο με συμβόλαια γιατί θα σας αφήσουν χωρίς σπίτι.
Είναι μεγάλο κομμάτι το σεξ, αλλά δεν παντρεύεσαι για το σεξ...παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια, δηλαδή να έχουμε την όμορφη γυναίκα μας, δύο παιδάκια, να τρώμε όλοι μαζί, να πηγαίνουμε διακοπές ταξιδακια όλοι μαζί.. στην πορεία το σεξ δεν γίνεται να έχει πρωτεύων ρόλο, γιατί μπαίνουν άλλες προτεραιότητες ( φυσικά αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, εκεί δεν υπάρχει διάθεση - όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι υπάρχει χρήμα)..ναι αλλα ειναι μεγάλο κομμάτι το σεξ (αν οχι το μεγαλύτερο) και επειδη καποια στιγμή θα βαρεθεις που θα βαρεθεις,τοτε καλο ειναι να υπάρχει σε μεγάλο βαθμο εξ αρχής.