Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.202
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Άμα κυριολεκτείς για τα νούμερα 8 και 7 κάνεις μαλακία, η γνώμη μου
Κυριολεκτώ,8 και 7 και πολύ easy going χαρακτήρας,
που το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Τυπε δεσε τον γαιδαρο τωρα που μπορεις και μαλιστα θα σου λεγα να της κανεις παιδι/παιδια το συντομοτερο δυνατο. Μετα αμα θελεις, χωριστε.
Θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο αργοτερα.

Αυτό που έγραψες είναι αυτό που μου λένε στα γερμανικά οι Γερμανοί κοινοί μας γνωστοί:2funny:

Αναφέρεσαι σε γάμο ή σε σχέση? Και από τη στιγμή που την έχετε περάσει στο παρασύνθημα, ποιο είναι το πρόβλημα?

Για μένα ειδικά από δω και πέρα,σχέση σημαίνει προοπτική γάμου,που στα αρχίδια μου ο γάμος,παιδιά και οικογένεια με ενδιαφέρουν

Και την δική μου
Απλά φυλαγεται λόγω ότι οβαται ότι μελλοντικά θα πέφτει πολύ παντόφλα
Πιέζει και ο περίγυρος έντονα μετά τον γάμο να είσαι συνέχεια μες στα όρια

Το πρόβλημα στην περίπτωσή μου(αν και στην Ελλάδα έχω υπάρξει ευτυχισμένος σχεσάκιας και απόλυτα πιστός για 6 χρόνια) είναι πως από τότε που ήρθα στο εξωτερικο, είναι σαν έβαλες ένα 5χρονο σε μαγαζί με ζαχαρωτά.
Παίζει ανταπόκριση πολύ περισσότερη από την Ελλάδα από real time μέχρι Τinder
και απλά πάντα μεταθέτω τη στιγμή που θα κρεμάσω τις καπότες μου.
Επίσης εδώ έχω γίνει λίγο φλατ κυνικός,πλέον δύσκολο να δεθώ συναισθηματικά.
Είμαι σε φάση που περνάνε διάφορες από το διαμέρισμά μου
και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να κρύβω τα πράγματα της καθεμιάς,
γιατί απλά δε με ενδιαφέρει.
Μπαίνει π.χ.η άλλη η καστανή στο μπάνιο μου και βλέπει το σαμπουάν για τα ξανθά μαλλιά που άφησε η προηγούμενη..
Το κουφό είναι ότι δεν λένε τίποτα,μιας και δεν έχω υποσχεθεί τίποτα.
Ίσως την παλεύουν με τον τρόπο τους για αποκλειστικότητα,ποιος ξέρει...ποιος νοιάζεται...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Απο προσωπικες εμπειριες,
γυναικα ανυπαντρη ανω των 30 χωρις παιδι δεν ειναι κελεπουρι αλλα ειναι συνηθως μισοτρελη, πειραγμενη, ψυχοπαθης, παρανοικη κτλ.
Για αυτο δεν την γκαστρωσε κανεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
γυναικα ανυπαντρη ανω των 30 χωρις παιδι δεν ειναι κελεπουρι αλλα ειναι συνηθως μισοτρελη, πειραγμενη, ψυχοπαθης, παρανοικη κτλ.

Αν ήταν εμφανίσιμη,θα την γκαστρώνανε

• Like
Αντιδράσεις: Leoman
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία τους.

Εξαιρώ καμιά που έφαγε τον πρόλογο περί...καριέρας :2funny: ή καμιά αφελή/συναισθηματική που χαράμισε χρόνια σε προβληματική σχέση.
Ξέρω δύο μια χαρά κοπέλες,στη δεύτερη κατηγορία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.202
Πόντοι
3.656
Το 30 ειδικά για Ελλάδα δεν είναι κριτήριο. Άνω των 38 θα λεγα ισχύει ότι λες.. Κάτι θέμα υπάρχει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν ήταν εμφανίσιμη,θα την γκαστρώνανε
μπα..πρέπει να εισαι λαλημένος η άπειρος για να γκαστρώσεις γκόμενα που βλέπεις πως ακομα και ωραια να ειναι,δε στέκει.Και δεν ειναι και φυσικά λίγες οι φορές που εχω θυσιάσει σχέση με ωραια γκόμενα-καλο γαμήσι,επειδη μου εβγαζε τη παναγία (παραπάνω αποσο πρέπει)..εν τέλη μια ειδικα αποσο ξέρω ακομα ελευθερη ειναι (γιατι άραγε :think: )

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γράφτηκαν πολλά και μακροσκελή μηνύματα που η αλήθεια είναι ότι δε διαβασα.. ξεχνάμε μια βασική προϋπόθεση για το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας... Κι αυτή είναι η αγάπη...αναφερόμαστε εμείς στις γυναίκες βαθμολογώντας τες και το ιδιο κανουν κι αυτές. Ψάχνουμε αμφότεροι άνδρες κ γυναίκες το τέλειο ταίρι , με βάση κριτήρια που δεν είναι σίγουρη η χρηστικότητα τους..
Όταν θες μόνιμη σχέση - γάμο - οικογένεια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις αρνητικές όψεις..
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι καλύτερα να κάνουν τέτοια βήματα σε νεώτερες ηλικίες που οι αντοχές είναι περισσότερες..επίσης όταν είσαι νέος/α απολαμβάνεις περισσότερο τον γάμο.. χαίρονται τα σόγια και οι οικογένειές, χαίρεται και ο άντρας με τη νέα γυναίκα του ( νέος κι αυτός)
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, κι αν υπάρχουν οι προυποθέσεις είμαι υπέρ του γάμου και σε μεγαλύτερες ηλικίες...σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γράφτηκαν πολλά και μακροσκελή μηνύματα που η αλήθεια είναι ότι δε διαβασα.. ξεχνάμε μια βασική προϋπόθεση για το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας... Κι αυτή είναι η αγάπη...αναφερόμαστε εμείς στις γυναίκες βαθμολογώντας τες και το ιδιο κανουν κι αυτές. Ψάχνουμε αμφότεροι άνδρες κ γυναίκες το τέλειο ταίρι , με βάση κριτήρια που δεν είναι σίγουρη η χρηστικότητα τους..
Όταν θες μόνιμη σχέση - γάμο - οικογένεια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις αρνητικές όψεις..
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι καλύτερα να κάνουν τέτοια βήματα σε νεώτερες ηλικίες που οι αντοχές είναι περισσότερες..επίσης όταν είσαι νέος/α απολαμβάνεις περισσότερο τον γάμο.. χαίρονται τα σόγια και οι οικογένειές, χαίρεται και ο άντρας με τη νέα γυναίκα του ( νέος κι αυτός)
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, κι αν υπάρχουν οι προυποθέσεις είμαι υπέρ του γάμου και σε μεγαλύτερες ηλικίες...σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο...
δε πιστευω στην αγάπη (εννοω απο την πλευρά των γυναικών) οταν μιλάμε για ευρεση γαμπρου...σορυ τυπε αλλα..πες με υπερβολικό πες με οτι θες

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
δε πιστευω στην αγάπη (εννοω απο την πλευρά των γυναικών) οταν μιλάμε για ευρεση γαμπρου...σορυ τυπε αλλα..πες με υπερβολικό πες με οτι θες
Ετσι είναι ρε, σε μεγάλο βαθμό...αλλά τα πράματα γενικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά ..φταίνε κι οι γυναίκες, φταίμε κι εμείς...και κυρίως είναι, αν θελει να παντρευτεί κάποιος.. αν θέλει παντρεύεται, γιατί θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιους συμβιβασμους..
Πάντως αν κάποιος /α εστιάζει πολύ στο σεξ, δύσκολα να παντρευτεί.. το σεξ δεν "χορταινεται"..πάντα θες κι άλλο, κάτι που ίσως οδηγεί σε σεξομανια και τάση για διαρκή εναλλαγή και ψάξιμο σεξουαλικών συντρόφων .. δεν μπορείς μετά να εστιάσεις στο γαμο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ετσι είναι ρε, σε μεγάλο βαθμό...αλλά τα πράματα γενικά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά ..φταίνε κι οι γυναίκες, φταίμε κι εμείς...και κυρίως είναι, αν θελει να παντρευτεί κάποιος.. αν θέλει παντρεύεται, γιατί θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιους συμβιβασμους..
Πάντως αν κάποιος /α εστιάζει πολύ στο σεξ, δύσκολα να παντρευτεί.. το σεξ δεν "χορταινεται"..πάντα θες κι άλλο, κάτι που ίσως οδηγεί σε σεξομανια και τάση για διαρκή εναλλαγή και ψάξιμο σεξουαλικών συντρόφων .. δεν μπορείς μετά να εστιάσεις.
ναι αλλα ειναι μεγάλο κομμάτι το σεξ (αν οχι το μεγαλύτερο) και επειδη καποια στιγμή θα βαρεθεις που θα βαρεθεις,τοτε καλο ειναι να υπάρχει σε μεγάλο βαθμο εξ αρχής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656

Όποιος παντρεύεται νέος,χωρίζει πλέον.Δεν είναι όπως παλιά που κάθονταν ο ένας με τον άλλο μια ζωή.Αν είναι να παντρευτείς,καλύτερα καντο σε μεγαλύτερη ηλικία να το πας μια κι έξω.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ναι αλλα ειναι μεγάλο κομμάτι το σεξ (αν οχι το μεγαλύτερο) και επειδη καποια στιγμή θα βαρεθεις που θα βαρεθεις,τοτε καλο ειναι να υπάρχει σε μεγάλο βαθμο εξ αρχής.
Είναι μεγάλο κομμάτι το σεξ, αλλά δεν παντρεύεσαι για το σεξ...παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια, δηλαδή να έχουμε την όμορφη γυναίκα μας, δύο παιδάκια, να τρώμε όλοι μαζί, να πηγαίνουμε διακοπές ταξιδακια όλοι μαζί.. στην πορεία το σεξ δεν γίνεται να έχει πρωτεύων ρόλο, γιατί μπαίνουν άλλες προτεραιότητες ( φυσικά αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, εκεί δεν υπάρχει διάθεση - όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι υπάρχει χρήμα)..
Ένας πατέρας πρέπει να καθοδηγεί ται παιδιά του απο μικρα, να περνά χρόνο μαζί τους, να μην τα παρκάρει μπρος στην τηλεόραση, φυσικά πρέπει να δουλεύει.. τα ίδια κι γυναίκα.. άρα μετά από πέντε έξι χρόνια και με δύο παιδιά, με τόση κούραση, μιλάμε για σεξ δύο, τριών φορωνσνα βδομάδα..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς οι γυναίκες δε μας θελουν με τον τρόπο που εμεις θελουμε να μας θέλουν,και οσο νωρίτερα καταλάβει ενας αντρας αυτη τη ωμη αλήθεια τοσο το καλύτερο για αυτον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom