Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προγαμιαίο συμβόλαιο συμφωνητικο. Που να αναφέρει ρητώς. Σε περίπτωση διαζυγίου δεν διεκδικώ κανένα περιουσιακό στοιχείο του συζύγου. Απλά κατανοητα.
και πόσο ψύχραιμα (και χωρίς γκρίνια η παρεξηγήσεις) υπογράφει μια γυναίκα ενα τετοιο συμβόλαιο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για μένα που είμαι 45+ δύσκολα να καψουρευτω...τουλάχιστον έτσι λέω τώρα...εκτός αν γνωρίσω κάποια πολύ κούκλα γυναίκα , που εντάξει, λίγο δύσκολο..χαχαχα
εισαι 45+ και ο εγγονός σου ειναι του 92..πως γίνεται αυτο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ζυρίχη ήμουν μέχρι τον Ιούλιο
Τώρα είμαι στα γαλοφωνα της Ελβετίας
Έχω δέκα χρόνια εδώ αλλά γυρνάω σε όλο το Süd Deutschland
καλημερα και τι δουλεια κανεις εαν επιτρεπεται ? Λογικα εισαι Γενευη .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Μετά τα 35 ή εκεί γύρω η γυναίκα δεν μπορεί να επιλέξει και οι επιλογές της περιορίζονται. Ο άντρας είναι η αυτοπεποίθηση του. Η καλύτερη στρατηγική είναι να μην αφήσεις γυναίκα να σε επιλέξει αλλά να επιλέξεις εσύ. Δηλαδή έλεος, σε κανέναν δεν έχει τύχει απεπισμένη 35 plus να ψάχνεται απεγνωσμένα; Αν δεις πως κουβαλάει συμπλέγματα άντε γεια.

Μετά από αυτή την ηλικία είναι καλύτερα να είσαι άντρας παρά γυναίκα. Plus πως οι άντρες έχουμε μάθει από νωρίς να είμαστε οικονομικά μόνοι ενώ οι γυναίκες όταν κόβεται η επιχορήση από την γονική τράπεζα διαπιστώνουν πως είναι 40, δεν τις θέλει κανένας και πρέπει να μάθουν να ζούνε ανεξάρτητα. Δεν το λες και μικρό σοκ.

Μια χαρά επιλέγουν και στα 35,ειδικά αν βλέπονται κιόλας και δεν είναι μπάζα εντελώς.Ουρά κάνουν να τις παντρευτούνε οι συνομήλικοι ανύπαντροι/αγάμητοι.Ελλάδα η πλειοψηφία των 35-40 είναι αγάμητοι εντελώς.Βέβαια αυτές τους ελεύθερους τους έχουν χεσμένους (εκτός αν βρουν κανα ματσωμένο),και προτιμούν παντρεμένους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Διάβασα πολύ ωραία post που συμφωνώ πολύ. Όπως και ότι είναι καθαρά θέμα τύχης. Εξηγούμε με δύο περιπτώσεις που ξέρω.
Πρώτη περίπτωση. Η κοπέλα περνάει νομική. Οι γονείς της της λένε ΟΚ αλλά θα δυσκολευτείς να κάνεις οικογένεια μετά. Οπότε τη δεύτερη φορά περνάει νηπιαγωγός. Ούτε συμπλέγματα, ούτε extreme σχέσεις, νορμάλ ανατροφή το κορίτσι οπότε γνωρίζει έναν τύπο λίγο μεγαλύτερο από αυτή και τώρα είναι μια χαρά οικογένεια με δυο παιδιά.
Δεύτερη περίπτωση. Δυνατή γκόμενα αλλά προβληματική. Μοίραζε παντού χυλόπιτες μετά από 2, 3 μήνες. Γνωστό μου παντρεμένο τον δάγκωσε άσχημα. Ο τύπος χώρισε και μετά τον παράτησε. Τώρα πληρώνει διατροφές. Τελικά γύρω στα 30 παντρεύεται χωρισμένο 50αρη τραπεζικό με δυνατό budget. Τον τύπο τον ξέρω γνωστός πηδηχτούλης. Όταν τον ρώτησα πως τον ανέχεται μου είπε για τις γυναίκες πως αν τους κάνεις παιδί και είσαι άπλας δεν τις ενδιαφέρει. Είναι 10 χρόνια μαζί και αυτός ακόμα μοιράζει πόνο.

Δηλαδή αν όλοι αυτοί είχαν γνωριστεί ανάποδα θα υπήρχε μεγάλη δυστυχία. Και οι δύο κοπέλες όμως επέλεξαν όταν έκριναν αυτές με τι τύπο άντρα θέλουν να είναι μαζί.

Μετά τα 35 ή εκεί γύρω η γυναίκα δεν μπορεί να επιλέξει και οι επιλογές της περιορίζονται. Ο άντρας είναι η αυτοπεποίθηση του. Η καλύτερη στρατηγική είναι να μην αφήσεις γυναίκα να σε επιλέξει αλλά να επιλέξεις εσύ. Δηλαδή έλεος, σε κανέναν δεν έχει τύχει απεπισμένη 35 plus να ψάχνεται απεγνωσμένα; Αν δεις πως κουβαλάει συμπλέγματα άντε γεια.

Μετά από αυτή την ηλικία είναι καλύτερα να είσαι άντρας παρά γυναίκα. Plus πως οι άντρες έχουμε μάθει από νωρίς να είμαστε οικονομικά μόνοι ενώ οι γυναίκες όταν κόβεται η επιχορήση από την γονική τράπεζα διαπιστώνουν πως είναι 40, δεν τις θέλει κανένας και πρέπει να μάθουν να ζούνε ανεξάρτητα. Δεν το λες και μικρό σοκ.
Από νομική νηπιαγωγός - και δεν έσφαξε τους γονείς της στο γόνατο;;;;

Παίκτη και οι επιλογές του άντρα περιορίζονται. Γυναικες που είναι 45 χωρισμένες και το παιδί γύρω στα 15 θεωρούνται κελεπούρια. Το παιδί αυτονομείται μετά θα την κάνει για σπουδές θα βλέπει μόνο τη μάνα του και όλα καλά. 50αρα που κρατιέται καλά χωρισμένη με παιδί πάνω από 20 μια χαρά για ένα πούτσο. Τα δύσκολα είναι γυναίκα σεξουαλικά ενεργή ,χωρισμένη με μικρά παιδιά.

Η γυναίκα μετά το διαζύγιο δυσκολεύεται να βρει γαμπρό για αυτό και κάνει ό,τι μπορεί (γυμναστήριο ,περιποίηση) να τυλίξει κάποιον με κατάληξη αμέσως μετά το γάμο να γίνει σαν βάρκα.
Για να γαμηθεί δεν αξίζει καν να το συζητάμε, και η ξαδέρφη του Φρέντι Κρούγκερ να είναι, ένα μήνυμα θα στείλει σε ένα μπακούρι φίλο στο facebook "έλα απόψε από το σπίτι" και καθάρισε.

Για τον άντρα είναι άλλη η φάση. Ο άντρας που έχει χωρίσει έχει χρόνο να κάνει σχέση, ίσως δεν έχει πολύ χρήμα αλλά κάπως θα τα βολέψει. Επίσης ο άντρας αν δεν καίγεται να κάνει παιδιά, έχει την επιλογή να πληρώνει για να γαμήσει ή να γίνει σαβουρογάμης (αν και το φυσιολογικό είναι όσο μεγαλώνεις να γίνεσαι πιο εκλεκτικός).
Το πρόβλημα με τον άντρα είναι ότι από μία ηλικία και πέρα δεν είναι επιθυμητός στις γυναίκες. Άρα μόνο με το χρήμα ό,τι καταφέρει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το κακό είναι ότι μόνο εμεις οι μαλάκες αγαπάμε και καψουρευόμαστε ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.Οι γυναίκες ερωτεύονται μόνο όσο είναι πιτσιρίκες,όταν είναι παντρευτούν είναι κυνικά συμφεροντολόγες.Αγαπάνε αυτό που μπορείς να τους προσφέρεις κι όχι εσένα τον ίδιο.Και αν κάνουν και παιδί,μετά σ'έχουν δεμένο χειροπόδαρα.Φυσικά αν κάποιος είναι τέρμα μαλάκας κι απελπισμένος,κάθεται να τον κάνει κουμάντο η γυναίκα του και το παίζει και χαρούμενος
Αυτά για τους άντρες είναι απλά γεροντοκαψούρες..
Κανένα από τα δύο φύλα δεν μπορεί να ερωτευτεί όπως στα νιάτα τους,
όπου το σώμα ήταν στην υπέρτατη ακμή του και όλα λειτουργούσαν στα κόκκινα.
Επίσης τοτε είμασταν αθώοι,φρέσκοι και ανυποψίαστοι,όπως και αυτές.
Αργότερα ήρθε ο κορεσμός,η απομυθοποίηση,τα συμφέροντα,οι μάσκες.

Αυτό που μπορούμε ακόμη είναι να αγαπήσουμε.
Έχω κάτι τύπους που κάθε δίμηνο "ερωτεύονταν",
τέτοιοι τύποι που δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν ούτε τα συναισθήματά τους,
δε λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

Εγώ πιστεύω ότι το μόνο πλάσμα που θα μπορούσα πλέον να αγαπήσω απεριόριστα,
θα ήταν το παιδί μου.
Και αυτό,πριν χάσει την αθωότητά του και καταλάβει τον κόσμο των ενηλίκων.
Ποιος ξέρει πόσο πιο γτπ θα είναι αυτό που θα του προσφέρουμε για ζωή σε λίγα χρόνια.
Μία μάσκα στη μούρη,Τik tok,να μετράει τους followers και να έχει μία συσκευή προέκταση του χεριού του.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Από νομική νηπιαγωγός - και δεν έσφαξε τους γονείς της στο γόνατο;;;;

Παίκτη και οι επιλογές του άντρα περιορίζονται. Γυναικες που είναι 45 χωρισμένες και το παιδί γύρω στα 15 θεωρούνται κελεπούρια. Το παιδί αυτονομείται μετά θα την κάνει για σπουδές θα βλέπει μόνο τη μάνα του και όλα καλά. 50αρα που κρατιέται καλά χωρισμένη με παιδί πάνω από 20 μια χαρά για ένα πούτσο. Τα δύσκολα είναι γυναίκα σεξουαλικά ενεργή ,χωρισμένη με μικρά παιδιά.

Η γυναίκα μετά το διαζύγιο δυσκολεύεται να βρει γαμπρό για αυτό και κάνει ό,τι μπορεί (γυμναστήριο ,περιποίηση) να τυλίξει κάποιον με κατάληξη αμέσως μετά το γάμο να γίνει σαν βάρκα.
Για να γαμηθεί δεν αξίζει καν να το συζητάμε, και η ξαδέρφη του Φρέντι Κρούγκερ να είναι, ένα μήνυμα θα στείλει σε ένα μπακούρι φίλο στο facebook "έλα απόψε από το σπίτι" και καθάρισε.

Για τον άντρα είναι άλλη η φάση. Ο άντρας που έχει χωρίσει έχει χρόνο να κάνει σχέση, ίσως δεν έχει πολύ χρήμα αλλά κάπως θα τα βολέψει. Επίσης ο άντρας αν δεν καίγεται να κάνει παιδιά, έχει την επιλογή να πληρώνει για να γαμήσει ή να γίνει σαβουρογάμης (αν και το φυσιολογικό είναι όσο μεγαλώνεις να γίνεσαι πιο εκλεκτικός).
Το πρόβλημα με τον άντρα είναι ότι συνήθως από μία ηλικία και πέρα δεν είναι επιθυμητός στις αρκετά μικρότερές του ηλικιακά γυναίκες. Άρα μόνο με το χρήμα ό,τι καταφέρει.
Στο διόρθωσα λίγο τύπε. Σε όλα τα υπόλοιπα, έχεις απόλυτο δίκιο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Χαχα δίκιο έχεις
Χιούμορ έκανε που σου είπε για τον εγγονό.
Μα έχεις μπερδέψει κόσμο.....
Το 1992 είναι σημαντική ημερομηνία για μένα ..έβγαλα δίπλωμα και απεχτησα την πρώτη μου πόρσε...( Τώρα έχω Φεράρι)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Διάβασα πολύ ωραία post που συμφωνώ πολύ. Όπως και ότι είναι καθαρά θέμα τύχης. Εξηγούμε με δύο περιπτώσεις που ξέρω.
Πρώτη περίπτωση. Η κοπέλα περνάει νομική. Οι γονείς της της λένε ΟΚ αλλά θα δυσκολευτείς να κάνεις οικογένεια μετά. Οπότε τη δεύτερη φορά περνάει νηπιαγωγός. Ούτε συμπλέγματα, ούτε extreme σχέσεις, νορμάλ ανατροφή το κορίτσι οπότε γνωρίζει έναν τύπο λίγο μεγαλύτερο από αυτή και τώρα είναι μια χαρά οικογένεια με δυο παιδιά.
Δεύτερη περίπτωση. Δυνατή γκόμενα αλλά προβληματική. Μοίραζε παντού χυλόπιτες μετά από 2, 3 μήνες. Γνωστό μου παντρεμένο τον δάγκωσε άσχημα. Ο τύπος χώρισε και μετά τον παράτησε. Τώρα πληρώνει διατροφές. Τελικά γύρω στα 30 παντρεύεται χωρισμένο 50αρη τραπεζικό με δυνατό budget. Τον τύπο τον ξέρω γνωστός πηδηχτούλης. Όταν τον ρώτησα πως τον ανέχεται μου είπε για τις γυναίκες πως αν τους κάνεις παιδί και είσαι άπλας δεν τις ενδιαφέρει. Είναι 10 χρόνια μαζί και αυτός ακόμα μοιράζει πόνο.

Δηλαδή αν όλοι αυτοί είχαν γνωριστεί ανάποδα θα υπήρχε μεγάλη δυστυχία. Και οι δύο κοπέλες όμως επέλεξαν όταν έκριναν αυτές με τι τύπο άντρα θέλουν να είναι μαζί.

Καλά έκανε η πρώτη κοπέλα .. οι δικηγόροι είναι τόσο πολλοί στην Ελλάδα που για να διακριθείς και να δουλέψεις είναι λίγο δύσκολο...
Νηπιαγωγός από την άλλη αν διορίστηκε μια χαρά επάγγελμα είναι κυρίως για μια κοπέλα που θέλει να γίνει μαμά...και στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι άσχημα, με παιδιά έχει να κάνει...
Για τη δεύτερη περίπτωση, ουδέν σχόλιο... Για σκληροπυρηνικούς...( Όπως αποδεικνύεται ότι είναι ο φίλος σου)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το 1992 είναι σημαντική ημερομηνία για μένα ..έβγαλα δίπλωμα και απεχτησα την πρώτη μου πόρσε...( Τώρα έχω Φεράρι)
Χαχαχαχ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Εσύ τέτοια γράφεις χωρίς χαχα...και σε επόμενο post, θα ξεφουρνίσεις ότι έχεις toyota starlet gt turbo του 1992 και θα σε ρωτάνε "πόσο πούλησες τη φεράρι που είχες" ?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εσύ τέτοια γράφεις χωρίς χαχα...και σε επόμενο post, θα ξεφουρνίσεις ότι έχεις toyota starlet gt turbo του 1992 και θα σε ρωτάνε "πόσο πούλησες τη φεράρι που είχες" ?
Ζασταβα.. εχω..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αν ήταν εμφανίσιμη,θα την γκαστρώνανε
Όχι,πολλές εμφανισιμες κυκλοφορούν στέρφες, άνετες και σπάνε αρχιδια, αν το "κλίμα" δεν το επέτρεπε όμως θα τρεχαν να γκαστρωθουν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Αλλο το ζαδταβα, aλλο το σταρλετ...τα αμάξια του ανατολικού μπλοκ αντέχουν στο χρόνο ..
Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα ladaki...
Πάντως φεράρι και πόρσε δεν είναι ....
Μην αποφασίσεις αν δεν κάνεις test drive και ένα polski-fiat πρώτα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντως φεράρι και πόρσε δεν είναι ....
Μην αποφασίσεις αν δεν κάνεις test drive και ένα polski-fiat πρώτα
Θα δω κι αυτά τα πολσκι...αλλά ήδη με φαντάζομαι: τραγιασκα (για να κρύβω την καράφλα) , με το lada να οδηγώ στη Σαλόνικα και να κάνω καμάκι στις πιτσιρίκες . . Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη ..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Θα δω κι αυτά τα πολσκι...αλλά ήδη με φαντάζομαι: τραγιασκα (για να κρύβω την καράφλα) , με το lada να οδηγώ στη Σαλόνικα και να κάνω καμάκι στις πιτσιρίκες . . Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη ..
Μην κρύβεις την καράφλα....είναι η δύναμή σου (άλλωστε ο σοφός λαός λέει μαλλί βαμβάκι ψωλή φαρμάκι). Φοράς και κολλητό, κάπως κοντό μπλουζάκι να διαγράφεται η μπυροκοιλιά και να αχνοφαίνεται στο τελειώμα της μπλούζας ότι ξεπετιέται και θα τις κάνεις να παραμιλάνε....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μην κρύβεις την καράφλα....είναι η δύναμή σου (άλλωστε ο σοφός λαός λέει μαλλί βαμβάκι ψωλή φαρμάκι). Φοράς και κολλητό, κάπως κοντό μπλουζάκι να διαγράφεται η μπυροκοιλιά και να αχνοφαίνεται στο τελειώμα της μπλούζας ότι ξεπετιέται και θα τις κάνεις να παραμιλάνε....
Σκέτο ποίημα αυτή η εικόνα! Ο τρελοπενηνταρης... Αν δε φοβόμουν μη με μαζέψει η ασφάλεια για προσβολή της δημόσιας αιδούς ,θα έβγαινα έτσι όπως περιγράφεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom