Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πρώτη περίπτωση. Η κοπέλα περνάει νομική. Οι γονείς της της λένε ΟΚ αλλά θα δυσκολευτείς να κάνεις οικογένεια μετά. Οπότε τη δεύτερη φορά περνάει νηπιαγωγός. Ούτε συμπλέγματα, ούτε extreme σχέσεις, νορμάλ ανατροφή το κορίτσι οπότε γνωρίζει έναν τύπο λίγο μεγαλύτερο από αυτή και τώρα είναι μια χαρά οικογένεια με δυο παιδιά.
Kαμμένο χαρτί. Προφανώς κοπίασε για να περάσει Νομική γιατί ήταν το όνειρό της. Και παράτησε το όνειρό της για να γίνει ΔΥ των 3 κι 60 και να κάνει οικογένεια. Για τα πανηγύρια κι αυτή και οι γονείς της και οι συμβουλές τους.

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Μην κρύβεις την καράφλα....είναι η δύναμή σου (άλλωστε ο σοφός λαός λέει μαλλί βαμβάκι ψωλή φαρμάκι). Φοράς και κολλητό, κάπως κοντό μπλουζάκι να διαγράφεται η μπυροκοιλιά και να αχνοφαίνεται στο τελειώμα της μπλούζας ότι ξεπετιέται και θα τις κάνεις να παραμιλάνε....
Μην ξεχναμε την επιτυχια του Γιανη με τη φαλακρα και τα πουκαμισα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό που μου έχουν πρήξει τα αρχίδια τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω αν κάνω λάθος,ίσως το έχω αναφέρει ξανά,είναι ότι ενώ έχω ρίξει κάτι ψωλιές σε μία Γερμανίδα 32 χρονών που είναι μοναχοκόρη,μοναδικό εγγόνι και της αντιστοιχεί μεγάλη ακίνητη περιουσία, δεν ψήνομαι.
Σκέψου ότι Γερμανοί κοινοί μας φίλοι,μου λένε ότι κλωτσάω το λοττο και ότι είμαι τρελός.
Η γκόμενα είναι ένα 8άρι πρόσωπο,7άρι σώμα,γαμώ τους χαρακτήρες,καλή στο κρεβάτι,αλλά δεν με βλέπω.
Μου στέλνει συχνά μηνύματα να πάμε περίπατο ή ακόμη και να περάσει από το σπίτι και εγώ τη χειώνω.
Θα δείξει...
Μια χαρά τα γράφεις κι εδώ και σε προηγούμενα ποστ στο νήμα και μόνον τρελός δεν είσαι. Αφού δεν "την ακούς" μαζί της λογικό είναι να μην θέλεις κάτι περισσότερο. Όσο και αν αυτή δείχνει να είναι μια καλή επιλογή για οικογένεια. Κάποια στιγμή θα βαρεθείς και θα φύγεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Μην ξεχναμε την επιτυχια του Γιανη με τη φαλακρα και τα πουκαμισα.
Α μπράβο, πες του τα κι εσύ που φοβάται....για μένα αν άφηνε και τα 3 επάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά για να φαίνεται από μέσα το δασύτριχο στήθος με τη χοντρή χρυσή αλυσίδα, με τον σταυρό ΚΑΙ το ματάκι (για τους κακοπροαίρετους ανταγωνιστές), θα ήταν πολύ γοητευτικός.

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Α μπράβο, πες του τα κι εσύ που φοβάται....για μένα αν άφηνε και τα 3 επάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά για να φαίνεται από μέσα το δασύτριχο στήθος με τη χοντρή χρυσή αλυσίδα, με τον σταυρό ΚΑΙ το ματάκι (για τους κακοπροαίρετους ανταγωνιστές), θα ήταν πολύ γοητευτικός.
Ταμτάκος σταιλ .. ωραίο!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Kαμμένο χαρτί. Προφανώς κοπίασε για να περάσει Νομική γιατί ήταν το όνειρό της. Και παράτησε το όνειρό της για να γίνει ΔΥ των 3 κι 60 και να κάνει οικογένεια. Για τα πανηγύρια κι αυτή και οι γονείς της και οι συμβουλές τους.

Τουλάχιστον τις 3 κι 60 θα τις έχει σίγουρες,δικηγόροι ψοφάνε στην πείνα πλέον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.901
Πόντοι
9.297
Εμένα δεν μου μένουν πλέον παρέες συναγωνιστών...παντρεύτηκαν όλοι..όμως ανέχονται διαρκώς ακυρώσεις...ίσως κατά βάθος να θέλαν να είναι ελεύθεροι σαν εμένα...να φανταστείς ένας δεν έχει πρόσβαση σε τηλεόραση( που να προλάβει λόγω μωρών ,συζύγου και...πεθερας :confused: :badair::new_shocked:) και βλέπει μέσω κινητού.
O γάμος θέλει θυσίες αλάνια....αν χρειαστεί και την τηλεόραση θα κόψετε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντως αυτό με το σταυρό και το ματάκι μαζί .. το ματάκι είναι σατανιστικό - παγανιστικό σύμβολο , και ο σταυρό ς χριστιανικό...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.486
Πόντοι
456
Μην το βλέπεις έτσι. Εκ των υστέρων είχαν δίκιο. Σταθερός μισθός, πολλές αργίες,λίγες ώρες σε σχέση με τα ελεύθερα επαγγέλματα, το καλοκαίρι 3 μήνες off. Για να καθιερωθείς σε ελεύθερο επάγγελμα θέλει χρόνο και κόπο συν το άγχος να χάσεις τη δουλειά σου. Στην τελική μόλις λύσεις όλα τα υπαρξιακά σου έχεις όσο χρόνο θες να σπουδάσεις ότι θέλεις.

Η δουλειά μου είναι κυρίως ανδροκρατούμενη. Σχεδόν όλες οι γυναίκες που ξέρω αφού τα κατάφεραν και εφτασαν ως εδώ μόλις ξεκινάει το θέμα οικογένεια ψάχνονται πως να την κάνουν με ελαφρά για κάτι πιο light έστω και με λιγότερα χρήματα.

Για δικηγόρους, γιατρούς κτλ αν κατέβεις από τα σύννεφα και δεν έχεις έτοιμο πελατολόγιο από οικογένεια κτλ θέλει χρόνο να καθιερωθείς. Εμείς οι άντρες έχουμε το περιθώριο οι γυναίκες όμως όχι, ειδικά εάν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Πάντως αυτό με το σταυρό και το ματάκι μαζί .. το ματάκι είναι σατανιστικό - παγανιστικό σύμβολο , και ο σταυρό ς χριστιανικό...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν τα έχεις δει πολλές φορές να συνυπάρχουν στον ίδιο λαιμό;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μην το βλέπεις έτσι. Εκ των υστέρων είχαν δίκιο. Σταθερός μισθός, πολλές αργίες,λίγες ώρες σε σχέση με τα ελεύθερα επαγγέλματα, το καλοκαίρι 3 μήνες off. Για να καθιερωθείς σε ελεύθερο επάγγελμα θέλει χρόνο και κόπο συν το άγχος να χάσεις τη δουλειά σου. Στην τελική μόλις λύσεις όλα τα υπαρξιακά σου έχεις όσο χρόνο θες να σπουδάσεις ότι θέλεις.

Η δουλειά μου είναι κυρίως ανδροκρατούμενη. Σχεδόν όλες οι γυναίκες που ξέρω αφού τα κατάφεραν και εφτασαν ως εδώ μόλις ξεκινάει το θέμα οικογένεια ψάχνονται πως να την κάνουν με ελαφρά για κάτι πιο light έστω και με λιγότερα χρήματα.

Για δικηγόρους, γιατρούς κτλ αν κατέβεις από τα σύννεφα και δεν έχεις έτοιμο πελατολόγιο από οικογένεια κτλ θέλει χρόνο να καθιερωθείς. Εμείς οι άντρες έχουμε το περιθώριο οι γυναίκες όμως όχι, ειδικά εάν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν οικογένεια και παιδιά.
Τόσα χρόνια είμαι σε έναν τομέα όπου αναγκαστικά συνεργαζομαι με μεγάλες εταιρείες και έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, από απλές υπαλλήλους έως αυτές που κυριολεκτικά εννοούμε γυναίκες καριέρας.
Δεν έχω γνωρίσει καμία που να δούλευε συμβατικό ωράριο, όλες δούλευαν ώρες παραπάνω, και παράλληλα να μην έχει χρόνο για παιδιά και οικογένεια. Όλες είχαν και λόγω της επαγγελματικής και οικονομικής τους επιτυχίας είχαν και τη δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους εφόδια, που η μέση υπάλληλος δε μπορούσε.
Εγώ άλλοθι τα θεωρώ αυτά για όσες επέλεξαν την "εύκολη" λύση.
Και με όσες έχω μιλήσει, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα τους και στη δημιουργία οικογένειας ήταν οι κοινωνικές στερεοτυπικές ανοησίες. Που σε κάποιες αναπαρήγαγαν και οι άντρες τους.
Δεύτερη ξαδέρφη μου, πέρασε ιατρική και την ανάγκασαν οι γονείς της να δηλώσει νοσηλευτική το δεύτερο χρόνο, γιατί σαν γιατρός δε θα έκανε οικογένεια. Και το βούρλο τους άκουσε. Και τώρα παριστάνει την "ευτυχισμένη" νοσηλεύτρια σε κρατικό νοσοκομείο. Με τον άντρα της και τα παιδάκια της. Αν αισθάνεται δικαιωμένη εκ των υστέρων; Ούτε καν. Πικρία έχει και τη βγάζει προσεκτικά διατυπωμένη μέσα από τις γραμμές των όσων λέει. Γιατί δε αντέχει και να παραδεχθεί το λάθος της επιλογής της. Παρά την πίεση των γονιών της αυτή έκανε την τελική επιλογή.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τουλάχιστον τις 3 κι 60 θα τις έχει σίγουρες,δικηγόροι ψοφάνε στην πείνα πλέον
Και το να κλειστεί σε μοναστήρι ακόμα πιο σίγουρο. Σε αντίθεση με σένα υπάρχει κόσμος που επιλέγει να ζήσει τη ζωή του. Από το να κλαίγεται κάθε μέρα, όλη μέρα και να βγάζει μίσος για το αντίθετο φύλο επιβραβεύοντας δολοφονίες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.486
Πόντοι
456
Τόσα χρόνια είμαι σε έναν τομέα όπου αναγκαστικά συνεργαζομαι με μεγάλες εταιρείες και έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, από απλές υπαλλήλους έως αυτές που κυριολεκτικά εννοούμε γυναίκες καριέρας.
Δεν έχω γνωρίσει καμία που να δούλευε συμβατικό ωράριο, όλες δούλευαν ώρες παραπάνω, και παράλληλα να μην έχει χρόνο για παιδιά και οικογένεια. Όλες είχαν και λόγω της επαγγελματικής και οικονομικής τους επιτυχίας είχαν και τη δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους εφόδια, που η μέση υπάλληλος δε μπορούσε.
Εγώ άλλοθι τα θεωρώ αυτά για όσες επέλεξαν την "εύκολη" λύση.
Και με όσες έχω μιλήσει, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα τους και στη δημιουργία οικογένειας ήταν οι κοινωνικές στερεοτυπικές ανοησίες. Που σε κάποιες αναπαρήγαγαν και οι άντρες τους.
Δεύτερη ξαδέρφη μου, πέρασε ιατρική και την ανάγκασαν οι γονείς της να δηλώσει νοσηλευτική το δεύτερο χρόνο, γιατί σαν γιατρός δε θα έκανε οικογένεια. Και το βούρλο τους άκουσε. Και τώρα παριστάνει την "ευτυχισμένη" νοσηλεύτρια σε κρατικό νοσοκομείο. Με τον άντρα της και τα παιδάκια της. Αν αισθάνεται δικαιωμένη εκ των υστέρων; Ούτε καν. Πικρία έχει και τη βγάζει προσεκτικά διατυπωμένη μέσα από τις γραμμές των όσων λέει. Γιατί δε αντέχει και να παραδεχθεί το λάθος της επιλογής της. Παρά την πίεση των γονιών της αυτή έκανε την τελική επιλογή.
Σεβαστό.
Εσύ ποιον τύπο γυναίκας θα διάλεγες; Για οικογένεια πάντα μιλάμε και στην ηλικία που είσαι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Και το να κλειστεί σε μοναστήρι ακόμα πιο σίγουρο. Σε αντίθεση με σένα υπάρχει κόσμος που επιλέγει να ζήσει τη ζωή του. Από το να κλαίγεται κάθε μέρα, όλη μέρα και να βγάζει μίσος για το αντίθετο φύλο επιβραβεύοντας δολοφονίες.

Στους γνωστούς μαλακες του σαιτ κι εσύ,το'χα ξεχάσει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σεβαστό.
Εσύ ποιον τύπο γυναίκας θα διάλεγες; Για οικογένεια πάντα μιλάμε και στην ηλικία που είσαι.
Γυναίκα με επαγγελματική επιτυχία, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Γυναίκα αυτόνομη οικονομικά και με επαγγελματική και κοινωνική αποδοχή είναι ακομπλεξάριστη, βγάζει αυτοπεποίθηση και λειτουργεί στη σχέση και στην οικογένεια με άριστο τρόπο. Δε θα σου βγάλει ποτέ μιζέρια και αυτό είναι το Α και το Ω. Δεν περιμένει κάτι από εσένα. Ότι θέλει το παρέχει στον εαυτό της μόνη της. Οπότε διαθέτει το χρόνο της για να περνά καλά και αυτή και ο σύντροφός της. Βέβαια πρέπει να είσαι κι εσύ σε θέση να προσφέρεις κάτι αντίστοιχο.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.486
Πόντοι
456
Γυναίκα με επαγγελματική επιτυχία, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Γυναίκα αυτόνομη οικονομικά και με επαγγελματική και κοινωνική αποδοχή είναι ακομπλεξάριστη, βγάζει αυτοπεποίθηση και λειτουργεί στη σχέση και στην οικογένεια με άριστο τρόπο. Δε θα σου βγάλει ποτέ μιζέρια και αυτό είναι το Α και το Ω. Δεν περιμένει κάτι από εσένα. Ότι θέλει το παρέχει στον εαυτό της μόνη της. Οπότε διαθέτει το χρόνο της για να περνά καλά και αυτή και ο σύντροφός της. Βέβαια πρέπει να είσαι κι εσύ σε θέση να προσφέρεις κάτι αντίστοιχο.
Σε αυτό συμφωνώ.
Το θέμα είναι να έχεις σύμμαχο και το χρόνο. Προσωπικά επαγγελματικά νιώθω μια ασφάλεια στα 35. Να βρω μια γυναίκα που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω και να μου πει είμαι έτοιμη για οικογένεια αλλά είναι 40 χρονών τι να το κάνω;
Όσοι και όσες κατάφεραν και είχαν την τύχη μαζί τους και πέτυχαν στα 25 -30 επαγγελματικούς και οικογενειακούς στόχους είναι πραγματικά τυχεροί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε αυτό συμφωνώ.
Το θέμα είναι να έχεις σύμμαχο και το χρόνο. Προσωπικά επαγγελματικά νιώθω μια ασφάλεια στα 35. Να βρω μια γυναίκα που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω και να μου πει είμαι έτοιμη για οικογένεια αλλά είναι 40 χρονών τι να το κάνω;
Όσοι και όσες κατάφεραν και είχαν την τύχη μαζί τους και πέτυχαν στα 25 -30 επαγγελματικούς και οικογενειακούς στόχους είναι πραγματικά τυχεροί.
Νομίζω μεταξύ 28-35 είναι μια καλή ηλικία και για τους δύο. Απο κει και πέρα σταθμίζεις εσύ αν αξίζει να πάρεις την απόφαση,πχ με μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Βέβαια στα 30 χρόνια σου δεν έχεις φθάσει στο απόγειο επαγγελματικά αλλά τις προοπτικές τις διακρίνεις. Οπότε κάνεις και μία μελλοντική "επένδυση".

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ρε κακομοίρη ποιός ασχολήθηκε μαζί σου; Εσύ έκανες παράθεση σε ποστ μου. Εγώ αξιοθρηνητο και για λύπηση σε θεωρώ. Σιγά μην ασχοληθώ και μαζί σου. Ψυχίατρος δεν είμαι. Κανε μας μια ανάλυση τώρα για τις δολοφονηθείσες και για το αν άξιζαν το κακό που τις βρήκε.
Και εσυ τι είσαι ο δικιγορο των ελλεινιδων? Δε γαμας έτσι Τυπε με το να κολογλιφεις τις ελλεινιδες, μιριζονται πυρφοροι οι ελλεινιδες και σε βάζουνε στο friend zone?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και εσυ τι είσαι ο δικιγορο των ελλεινιδων? Δε γαμας έτσι Τυπε με το να κολογλιφεις τις ελλεινιδες, μιριζονται πυρφοροι οι ελλεινιδες και σε βάζουνε στο friend zone?
Τύπε λυπήσου με. Μου αρκεί ο χαζός ο Sadman, δε χρειάζομαι ντουε΄το. Αρκεί που γαμείς εσύ. Άσε με μένα στη friend zone.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom